- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
İyiyiz sen nasılsın??Selamlar..
Nasilsiniz. ??
1 kac haftadir uyguladigim altta resimdeki gibi 180° bacak acma hareketi yeni hedefim bu :)
Bayagi yol kat ettim su anda ufak yastik koyarak acabiliyorum simdilik, tam kivama gelince size resmimi atacagim..
Bu güzeldi.
Gez canım gez,hakkındır.Devamlı burayı takiptesin.Sağlıklı dişler,sağlıklı gülüşlerAyyy espiride yapamıyorum.
Tuzlu,karbonatlı su yap,rahatlır kuzumm.İyiyiz sen nasılsın??
Seniii çılgın herşey bitti sıra ona geldi demekbravo senin enerjineeee süppersin!
gezdik geldik ablammm, ayyy ayaklarım mahvoldu 7 saat gez gez!! Şimdi sızım sızım sızlıyor
Ayyy karbonat yok ki. Ama aklımda bulunsun benim genelde böyle oluyor yaparım ablammmTuzlu,karbonatlı su yap,rahatlır kuzumm.
Sabahtan oğlumu bahar şenliğine özel okula götürdüm.Çok eğlendi.Geçte olsa sporumu yaptım canım.Güzel bir gündü.Ayyy karbonat yok ki. Ama aklımda bulunsun benim genelde böyle oluyor yaparım ablammm
Sen nasılsın?? Napıyorsun??
Harikasın.Pazar spor yok,kaslarım dinlenmesi lazım.Ben haftada üç günü yaptım ama ara günleri yapamadım.Bu hafta tam yaparım inşallah.Önümüzdeki haftanın programını atayım sana.evet yaptım valla basardım :) yarın bişi yok demi.. yarın da ip atliyim diyorum koca da evde yok bana spor yakısır
Jillianı mı yapıyorsun?Bravo,bir zamanlar Jillianı iki kere yaptım ve günlerce kas ağrısı çekmiştim.Sen nasılsın?Bu günkü menüm
Sabah 09.00
2 kk peynir
2 dilim kepek ekmek
6 zeytim
Maydonoz
Çay
Akşam 17.30
Yarım kepçe çorba
Karnıbahar (kızartmaydı ne yazık ki)
1 dilim börek
Ara 20.00
Kiraz
Spor jillian level 1
Su baya içtim hesaplamadım
Evet jillian yapıyorum ama her gün yapamadım aksattığım oldu buna rağmen vücudumda inanılmaz bir değişim görüyorum. İlk başlarda kas ağrısı ve gün içinde çok acıkma, yorgunluk çok oluyordu ama sabah yaktak kalkarken dinç hissediyorum kendimi elhamdülillah. Kesinlikle tavsiye ederim, biraz dişini sıkınca ilk günün sabahı bile etkisini görebilirsiniz. Zaten cd'nin üstünde 1 ayda 10 kg verin yazıyor. Sıkı bir diyetle mümkün bence ama ben o kadar sıkı diyet yapmak istemiyorum. 27 dk'lık çalışmanın spor salonunda saatlerce çalışmaya denk geliceğini söylüyor ve haklı bence. Amazondaki yorumları okudum, uzman antrenörler bile yaparken yorulduklarını yazmışlar. İnsanlar resim falan paylaşmışlar, hiç diyet yapmayanların vücudu bile inanılmaz değişmiş ama tabi hiç diyet yapmadan bu kadar sıkı spor yapmak kalp sağlığı için hiç iyi olmaz. Vel hasılı kelam, jillian iyidir, yapın yaptırınSabahtan oğlumu bahar şenliğine özel okula götürdüm.Çok eğlendi.Geçte olsa sporumu yaptım canım.Güzel bir gündü.
Harikasın.Pazar spor yok,kaslarım dinlenmesi lazım.Ben haftada üç günü yaptım ama ara günleri yapamadım.Bu hafta tam yaparım inşallah.Önümüzdeki haftanın programını atayım sana.
Jillianı mı yapıyorsun?Bravo,bir zamanlar Jillianı iki kere yaptım ve günlerce kas ağrısı çekmiştim.Sen nasılsın?
Canım h.sonu sessizliği var her zaman ki gibi. Başarılarının devamını dilerim kaçıncı sınıf? Ne de güzel anlatmışsın ama peynir yoğurt mecburen yiyoruz,nerelerden alacağımızı bilemeyiz ki. Bak şimdi içime kurt düştü. Bende ideal kiloma kavuşayım iki öğün besleneceğim.Günaydın hanımlarrr, buralar baya sessiz. Pek sohbet muhabbet dönmüyor. Biraz kendimizden mi bahsetsek ne?Ben üniversite öğrencisiyim İzmirde ege ğniversitesinde. Eee finallere az kaldı dersler zaten zorluyor, haftaya uygulama sınavlarım var yani şu aralar yoğun ders çalışıyorum elhamdülillah. Yurtta kaldığım için yemekhanede ne çıkarsa ondan yiyorum ve dün itibariyle sünnete uygun yaşamak için bundan sonra 2 öğün yemek yemeye karar verdim zaten böylesinin daha iyi olacağını savunan diyetisyenlerde var (bkz: karatay) Karatay yapmıyorum tabi ama temiz beslenmeye çalışıyorum. Biliyorsunuz marketlerde satılan gıdalardaki tatlandırıcıların, diğer katkı maddelerinin vücudumuza çok fazla zarraları var. Kişinin kendine zarar veren şeyi yemesi İslamiyette de uygun değil ayrıca bu katkı maddelerinin elde ediliş tarzı genellikle şüpheli ve peygamber efendimiz sav bize şüpheliden uzak durmamızı söylüyor. Örneğin peynir yapımında kullanılan starter kültürler yurt dışından geliyor genellikle helal olmayan hayvanlardan elde ediliyor. Yoğurtlarda kullanılan kıvam sağlayıcılar ve daha birçok şey... Bu yaşıma kadar bunlara hiç dikkat etmiyordum fakat ben gıda mühendisliği okuyorum ve işin iç yüzünü araştırdıkça hiç de sandığım kadar masum olmadığını gördüm. Mühendislerin temel amacı firmaya kar sağlayabilmek bu sebeple islamın necaset olarak gördüğü kanı yüksek protein kaynağı olarak kullanabiliyorlar. Bu tarz bir beslenmenin bir müslümanın hatta normal bir insanın bile istemeyeceği bir beslenme olduğunu farketmeye başladım. Yeni yeni araştırıyorum herşeyi ve çok fazla ayrıntı var. Baya uzun yazdım. Hepinizi öpüyorum
Bu günkü menüm
Sabah 09.00
2 kk peynir
2 dilim kepek ekmek
6 zeytim
Maydonoz
Çay
Akşam 17.30
Yarım kepçe çorba
Karnıbahar (kızartmaydı ne yazık ki)
1 dilim börek
Ara 20.00
Kiraz
Spor jillian level 1
Su baya içtim hesaplamadım
Bu güzel anlatımınla insanın canı çeker Vallahi, süpersin kuzummm.Evet jillian yapıyorum ama her gün yapamadım aksattığım oldu buna rağmen vücudumda inanılmaz bir değişim görüyorum. İlk başlarda kas ağrısı ve gün içinde çok acıkma, yorgunluk çok oluyordu ama sabah yaktak kalkarken dinç hissediyorum kendimi elhamdülillah. Kesinlikle tavsiye ederim, biraz dişini sıkınca ilk günün sabahı bile etkisini görebilirsiniz. Zaten cd'nin üstünde 1 ayda 10 kg verin yazıyor. Sıkı bir diyetle mümkün bence ama ben o kadar sıkı diyet yapmak istemiyorum. 27 dk'lık çalışmanın spor salonunda saatlerce çalışmaya denk geliceğini söylüyor ve haklı bence. Amazondaki yorumları okudum, uzman antrenörler bile yaparken yorulduklarını yazmışlar. İnsanlar resim falan paylaşmışlar, hiç diyet yapmayanların vücudu bile inanılmaz değişmiş ama tabi hiç diyet yapmadan bu kadar sıkı spor yapmak kalp sağlığı için hiç iyi olmaz. Vel hasılı kelam, jillian iyidir, yapın yaptırın
hmm tamam canm o zaman temizlik yaparım :)Sabahtan oğlumu bahar şenliğine özel okula götürdüm.Çok eğlendi.Geçte olsa sporumu yaptım canım.Güzel bir gündü.
Harikasın.Pazar spor yok,kaslarım dinlenmesi lazım.Ben haftada üç günü yaptım ama ara günleri yapamadım.Bu hafta tam yaparım inşallah.Önümüzdeki haftanın programını atayım sana.
Jillianı mı yapıyorsun?Bravo,bir zamanlar Jillianı iki kere yaptım ve günlerce kas ağrısı çekmiştim.Sen nasılsın?
Ben şimdi isim versem reklam olur. Amaeğer böyle bir hassasiyetiniz varsa GİMDES'in helal sertifikası verdiği ürünleri tüketebilirsinizCanım h.sonu sessizliği var her zaman ki gibi. Başarılarının devamını dilerim kaçıncı sınıf? Ne de güzel anlatmışsın ama peynir yoğurt mecburen yiyoruz,nerelerden alacağımızı bilemeyiz ki. Bak şimdi içime kurt düştü. Bende ideal kiloma kavuşayım iki öğün besleneceğim.
Akşamlara dikkat edicem inşAllah kaptan, saolasın.Akşam ki öğün yurtta olduğun için sanırım böyle, biraz fazla olmuş Sabah güzel tatlım spora zaten bir harika. Suyu eğer 3 lt civarında içtiysen iyi canım
Bu güzel anlatımınla insanın canı çeker Vallahi, süpersin kuzummm.
Aaa canım özelden yaz, Valla bana reklam olmazBen şimdi isim versem reklam olur. Amaeğer böyle bir hassasiyetiniz varsa GİMDES'in helal sertifikası verdiği ürünleri tüketebilirsiniz2. Sınıfım şu an
Akşamlara dikkat edicem inşAllah kaptan, saolasın.
Ayyyy tabi tabi boş durma temizlik yap:))))hmm tamam canm o zaman temizlik yaparım :)
bu hafta da program aynı sanki ama hareketler mi değişik ben tereza diye bi kadın yapmıs dort hafta her gun video paylaşmış youtubede onun videolarını indirdim onunla yapıyorum
erken kalkan valla yol alıyomuş :)Ayyyy tabi tabi boş durma temizlik yap:))))
Benimde yapmam lazım offf!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?