Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ben ara ogun yapinca kilo veremiyorum çok denedim guatr ameliyatı oldum ve sindirimde sıkıntı yaşıyorum gercekten
Doyuyorsan sıkıntı yok ozaman. Bizler genelde sağlıklı olan diyetlerden yana olduğumuz için meyvesiz kavrulmamış kuruyemişsiz yapamıyoruz da. Çok acikmamak içinde tabi

günaydın canlaruuummmmm..
ben bugün doğumgünü çocuğuyummmmmm
akşam istanbula gidiyoruz yapacak çok işim vaaarrr.. hepinizi çokça öptümm

Dogum gunun kutlu olsuuuuuun. Ailenle sevdiklerinle nice nice seneler gor. Incecik fit senelerin olsuuun

Bugün abarttım ben ya ne güzel akşama kadar güzel gidiyordu evde çoştum resmen. Sabah 1 dilim peynir + 2 domates +2 dilim ekmek Öğle kısır +salata Akşam 1 çikolatalı gofret + Antep fıstık+ dilim ekmek pofss daha iyi olabilirdi çikolata var.

günaydın canlaruuummmmm..
ben bugün doğumgünü çocuğuyummmmmm
akşam istanbula gidiyoruz yapacak çok işim vaaarrr.. hepinizi çokça öptümm
Doğum günün kutlu canım.Allah ailen ve çocukların ile mutlu olmanı nasip etsin.

Bende uç ğundr çok hastayım ilaç verdi foktr .kızıma da benden bulasti.ikimizde çok halsisz.dua edin arkadaşlar.
M meryemyalcin3546 senin kizinada geçmiş olsn
Geçmiş olsun kızlar.

Hadi yaa keşke olsaydı. Ne güzel fındığınla gezerdin

evet iyi olurdu ama özel sektör işte resmi tatil falan dinlemiyor.bayrama ancak tatilim olacak.kuzum iki haftadır babasına da gitmedi.bu hafta sonu bir gün babasına gider herhalde.bende hafta sonu ancak ev temizliği ev işlerine yetişiyorum

Benimde özel sektör ama resmi tatil var hatta böyle arada gün oluncada bağlıyorlar haftasonuna . Neyse bayrama da çok yok hayırlısıyla gelsinde yap tatil
Ahhhh o ev işleri yok mu hiç bitmiyor Senin evin ayrı dimi annenlerle kalmıyorsun?

iyi bir özel sektörmüş sizinkisi :)

annemlerle aynı binada kalıyoruz.benim dairem farklı ama .oğlumla yaşıyorum.ama aynı binada olmanın avantajlarını yaşıyorum.onlar bana bu kadar yakın olmasaydı zaten ayrılmaya cesaret edemeyebilirdim

Senin için çok iyi olmuş ayrı bir evin olması, ve ailene yakın olmak. Ama işte temizliği zor amannn sağlık olsun herşey hallolur nasılsa:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…