Az değil mi? Ara öğün yok meyve yok.
Doyuyorsan sıkıntı yok ozaman. Bizler genelde sağlıklı olan diyetlerden yana olduğumuz için meyvesiz kavrulmamış kuruyemişsiz yapamıyoruz da. Çok acikmamak içinde tabiBen ara ogun yapinca kilo veremiyorum çok denedim guatr ameliyatı oldum ve sindirimde sıkıntı yaşıyorum gercekten
günaydın canlaruuummmmm..
ben bugün doğumgünü çocuğuyummmmmm
akşam istanbula gidiyoruz yapacak çok işim vaaarrr.. hepinizi çokça öptümm
Evet canm hatta listede manti yaziyo da bi manti ye bi makarna dedi bn hic manti yemedimSenin diyetisyen akşam makarna verdi mi?
Doğum günün kutlu canım.Allah ailen ve çocukların ile mutlu olmanı nasip etsin.günaydın canlaruuummmmm..
ben bugün doğumgünü çocuğuyummmmmm
akşam istanbula gidiyoruz yapacak çok işim vaaarrr.. hepinizi çokça öptümm
Geçmiş olsun kızlar.Bende uç ğundr çok hastayım ilaç verdi foktr .kızıma da benden bulasti.ikimizde çok halsisz.dua edin arkadaşlar.
M meryemyalcin3546 senin kizinada geçmiş olsn
cuma da mi tatil sevindim senin adina .e bi yerlere gitmicenmiGünaydınnnnn bebekler
Mis gibi tatilim ohh 4 gün çok mutluyum
Yok canım eşim çalıştığı için evdeyim. Fakat tabi her güne var planım mesela bugün temizlikKaptanim
cuma da mi tatil sevindim senin adina .e bi yerlere gitmicenmi
Günaydınnnnn bebekler
Mis gibi tatilim ohh 4 gün çok mutluyum
günaydınlarr
oh mis gibi 4 gün tatil
bende tatil yok maalesef
Hadi yaa keşke olsaydı. Ne güzel fındığınla gezerdin
Benimde özel sektör ama resmi tatil var hatta böyle arada gün oluncada bağlıyorlar haftasonuna . Neyse bayrama da çok yok hayırlısıyla gelsinde yap tatilevet iyi olurdu ama özel sektör işte resmi tatil falan dinlemiyor.bayrama ancak tatilim olacak.kuzum iki haftadır babasına da gitmedi.bu hafta sonu bir gün babasına gider herhalde.bende hafta sonu ancak ev temizliği ev işlerine yetişiyorum
Benimde özel sektör ama resmi tatil var hatta böyle arada gün oluncada bağlıyorlar haftasonuna . Neyse bayrama da çok yok hayırlısıyla gelsinde yap tatil
Ahhhh o ev işleri yok mu hiç bitmiyorSenin evin ayrı dimi annenlerle kalmıyorsun?
iyi bir özel sektörmüş sizinkisi :)
annemlerle aynı binada kalıyoruz.benim dairem farklı ama .oğlumla yaşıyorum.ama aynı binada olmanın avantajlarını yaşıyorum.onlar bana bu kadar yakın olmasaydı zaten ayrılmaya cesaret edemeyebilirdim
Çok çok tşk ederim canım saolasın. Sanada kuzuna da acil sifalar inş.Bende uç ğundr çok hastayım ilaç verdi foktr .kızıma da benden bulasti.ikimizde çok halsisz.dua edin arkadaşlar.
M meryemyalcin3546 senin kizinada geçmiş olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?