- 4 Haziran 2015
- 266
- 277
- 18
Yaklaşık 3 aydır sürekli dış çıkarıyoruz nerdeyse tamamlandı dişleri. Biri cikio ardından diğeri şişio ve sonra patlio. Damaklar sürekli kıpkırmızı. Hafta sonu da üstüne biraz usutunce iyice hastalandı. Neyseki şimdi biraz daha iyi kuzum. Dışarıya spora gidemedim bende artık kendim evde kızım uyuduğu sırada birseyler yapmaya çalıştım. Olduğu kadarıylaçok geçmiş olsun kuzuya .kıyamam ya dişler öyle kolay çıkmıyor işte ama allahdan o bunları hatırlamayacak olan annelere oluyor.ona rağmen menün süper ve egzersiz bile var maşallah
Benim de 1.5 ama yatana kadar o 3 lt olursaat 17,20 itibariyle 2 lt su tamam
bakalım yarın sabah durumlarımız ne olacak
Sabah aç karnına tartılıp yazıyoruz canım saat akşam 18 e kadar süremiz var.Kızlar kac gibi bildirim yapiyoruz yarin
Ohhh sefan olsun kuzum.Günaydınnnnn bebekler
Mis gibi tatilim ohh 4 gün çok mutluyum
Geçmiş olsun.Merhaba arkadaşlar bende hastalıktan başımı kaldiramiyorum hala.yarın bildirim yaparım İnsallah
Gece kuşları ayaktaOhhh sefan olsun kuzum.
Geçmiş olsun.
hımmm doğum günümüydü nice mutlu yıllara ispanyolcuuuuummmmispanyol doğum günün kutlu olsun fıstığımmmmm heppp mutlu ol, sağlıklı ol ve enn en güzel aŞkla dolu dolu geçsin yılların
Nice mutlu yıllara toktorcummmm, seviliyorsun eeee zaten bunuda biliyorsun
yatan akadar 3 lt olmuştursaat 17,20 itibariyle 2 lt su tamam
bakalım yarın sabah durumlarımız ne olacak
ılgaz ne kadarlık. bbg nedir.Kizlar nihayet bugun regl oldum iple cekiyordum hafif de niye olmadim diye tirsiyordum neyse ki geldi amaaa fena bir agriyla hem agri hem ilgaz ben anca geldim ilgazi uyutp..
Dunku menum
Sabah
Bir yumurta haslama
Kk peynir
Bir dilim ekmek
Cay
Biber
Ara badem cig onbes
Oglen
Dort kofte
Salata
Ekmek bir dilim
Ara kuru incir uc tene
Aksam
Alti kasik taze fasulye
Bir dilim ekmek
Az corba
Salata yei kasik
Su iki lt
Spor bbg
sana da hayırlı cumalar kaptanımGünaydınnnnn millet
Hayırlı Cumalar
Gunaydınlar
Dunku menum
8:15 Salata +lor peynir + ceviz
10:00 Sade turk kahvesi
12:00 Sebze yemegı + corba + salata + 2 cig kofte
16:00 3/4 ayva
18:30 Bir tabak bulgurlu kabak yemegı
2 lt su
Senin için çok iyi olmuş ayrı bir evin olması, ve ailene yakın olmak. Ama işte temizliği zoramannn sağlık olsun herşey hallolur nasılsa:))))
Merhaba arkadaşlar bende hastalıktan başımı kaldiramiyorum hala.yarın bildirim yaparım İnsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?