Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

çok geçmiş olsun kuzuya .kıyamam ya dişler öyle kolay çıkmıyor işte ama allahdan o bunları hatırlamayacak olan annelere oluyor.ona rağmen menün süper ve egzersiz bile var maşallah
Yaklaşık 3 aydır sürekli dış çıkarıyoruz nerdeyse tamamlandı dişleri. Biri cikio ardından diğeri şişio ve sonra patlio. Damaklar sürekli kıpkırmızı. Hafta sonu da üstüne biraz usutunce iyice hastalandı. Neyseki şimdi biraz daha iyi kuzum. Dışarıya spora gidemedim bende artık kendim evde kızım uyuduğu sırada birseyler yapmaya çalıştım. Olduğu kadarıyla

ispanyol doğum günün kutlu olsun fıstığımmmmm heppp mutlu ol, sağlıklı ol ve enn en güzel aŞkla dolu dolu geçsin yılların

Nice mutlu yıllara toktorcummmm, seviliyorsun eeee zaten bunuda biliyorsun

Kizlar nihayet bugun regl oldum iple cekiyordum hafif de niye olmadim diye tirsiyordum neyse ki geldi amaaa fena bir agriyla hem agri hem ilgaz ben anca geldim ilgazi uyutp..
Dunku menum
Sabah
Bir yumurta haslama
Kk peynir
Bir dilim ekmek
Cay
Biber

Ara badem cig onbes

Oglen
Dort kofte
Salata
Ekmek bir dilim

Ara kuru incir uc tene
Aksam
Alti kasik taze fasulye
Bir dilim ekmek
Az corba
Salata yei kasik

Su iki lt
Spor bbg

hımmm doğum günümüydü nice mutlu yıllara ispanyolcuuuuummmm
saat 17,20 itibariyle 2 lt su tamam

bakalım yarın sabah durumlarımız ne olacak
yatan akadar 3 lt olmuştur
ılgaz ne kadarlık. bbg nedir.
Günaydınnnnn millet

Hayırlı Cumalar
sana da hayırlı cumalar kaptanım

Gunaydınlar
Dunku menum
8:15 Salata +lor peynir + ceviz
10:00 Sade turk kahvesi
12:00 Sebze yemegı + corba + salata + 2 cig kofte
16:00 3/4 ayva
18:30 Bir tabak bulgurlu kabak yemegı

2 lt su

Senin için çok iyi olmuş ayrı bir evin olması, ve ailene yakın olmak. Ama işte temizliği zor amannn sağlık olsun herşey hallolur nasılsa:))))

Merhaba arkadaşlar bende hastalıktan başımı kaldiramiyorum hala.yarın bildirim yaparım İnsallah

Günaydın hayırlı cumalar kilo bildirimimi yapayım

Geçen hafta 73.3
Bu sabah 72.5

Bayrama kadar 70 in altına düşmek bana hayal oldu artik böyle gr gr verince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…