Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Merhaba bayanlar.Bugün yoğun bir gündü.Sabahtan büyük oğlumun okulunda kermes ve kep töreni vardı.11 kadar bekledim,8 sınıftan çoğunluk gelmeyeceği için yapılmayacak dediler.Bende bankaya gittim,karar dğiştirip yapmışlar.Ben malesef göremedim.Çok kızdım,çokkkk.Ordan küçüğü okuldan alıp dojtora gidip ilaç yazdırdım.Eliptik bisikletin arızası vardı.Servis geldi.O gitti ev içi koşuşturma derken yeni oturdum.

Canım inşallah sağlıkla gelsin.Senin için de çok kolay bir doğum olur inşallah.İzmirde olsaydın vallahi doğuma gelirdim.Allah kolaylık versin canım.

Şu sıra kusma salgın heralde.Sen duydupum dördüncü kişisin.Geçmiş olsun.

ApriL_2007 kaptanım annem babam abimler gelmişti çok mutlu oldum
İki gundr çok hastayım hiç bisey yiyemedim.ugrayamadim da buraya
Gözün aydın.Evin şenlendi desene.

Ben geldimmm selam kızlar Yeniler çoğalmış ApriL_2007 kaptanım nasıl gidiyor takım iyisiniz inşallah :) Ben çok şükür çok abartmadım sınırım 49 sabah 47.6 tartıldım. Tabi tekrar 46 kiloya düşmek istiyorum bi yandan 49 altında sabitlesin tekrar bir diyet maratonuna başlarım diyorum yoğunum bi de işller güçler öyle. Aslında buraya tekrar bildirim yapmak istiyorum öğünleri gitsin kilolar

Beybiler dizi izleyeceğiz şuan sonra döneceğim buraya kıssa bir ara

Bugün ku mnm
Kahvalti 6.45 1 domates az peynir 1 dilim tam bugday
Ara yesil cy mate cayi.4 tuzlu cubuk
Ogle 13.00 5 ksk yesil fasulye.1 tam buday ekmegi.salata
Ara 1 cy brd tarcinli sut.3 cici bebe
Aksm.18.00 firinlanmis patlican kabak yesil biber kucuk tabak.2 ksk yogurt salata
Ara 21.30 2 ymk ks yogurt.zerdecal tarcin karisimi
3.5 lt su
Spor yok

Bugün ku mnm
Kahvalti 6.45 1 domates az peynir 1 dilim tam bugday
Ara yesil cy mate cayi.4 tuzlu cubuk
Ogle 13.00 5 ksk yesil fasulye.1 tam buday ekmegi.salata
Ara 1 cy brd tarcinli sut.3 cici bebe
Aksm.18.00 firinlanmis patlican kabak yesil biber kucuk tabak.2 ksk yogurt salata
Ara 21.30 2 ymk ks yogurt.zerdecal tarcin karisimi
3.5 lt su
Spor yok

Misfaire ragmen cok iyi

Beybiler napıyorsunuz bakimm? Bugün birazcık yogundum gelemedim . sonra msjlariniza döneceğim
Ben de yogindum okuldan geldim oglen.sonrasinda 2 misafirliğe gittim biri ev gorme digeri gelin gormeydi kostur kostur gecti bugun
Hosgeldinn

Tuvalet sıkıntım vardı da canım rahatlasın dıye oyle tercıh ettım:)

anladiiim. Devamli oyle mi bilmedigim icin yazmistim

cok gecmiis olsuun. Aksam yemegi icin yemege useniyorsan mercimek corba yogurt yapabilirisn..mercimek bana en kolay corba geliyor cunku sogani kabagi dorde bolup atip mercimegi vs ekleyip duduklude pisirip cektiriyorum. Daha saglikli olur. Ya da useniyorsan 1 dilim tam.bugday beyaz pernir domates salatalik yiyebilirsin. Aklima hizli yapilan yemek gelirse yine paylasirim

Canm bana da dusmemis bu cocuk dusmemis dediler o gum doguma gittim :)

Canm lestirim uzundu ama yapmicam grcmis olsun :)

ya ben oyle dusmus dusmemise pek takilmiyorum cunku 9 ay bitti hala bana karnin kucucuk diyorlar. Oysa alakasi yok. Ben de bugun yarin dogum yaparim belki insallah :))

Masallah afrodit. Diyetisyeni birakiyorsun sanmistim en son. Bu arada kesinlikle kendi evinde ne yedigini menuyu vs ayarlayabiliyorsun ama gidince daha zor oluyor.

ApriL_2007 kaptanım annem babam abimler gelmişti çok mutlu oldum
İki gundr çok hastayım hiç bisey yiyemedim.ugrayamadim da buraya

cok gecmis olsun. Bu arada ziyaret super olmus moral olmustur sana.

Amiin insallah. Ay cok sarilasim geldiiii tesekkur ederim. (Onbinbesyuz kalp kalp )

o kadar bekleyip kacirman kotu olmus. Uef sinir bozucu. Ben olsam olay cikarirdim sanki oyle bir potansiyelim var. Hem yogun bir gun olmus ama ben okurken cok uzuldum sen eminim daha cok uzulmussundur. Uef ya.
9

Hosgeldiiiiin. Nasilsiin

Sana hep yazasim geliyor ama ne yazacagjmi bilemiyorum hep kaliyor. Sanki gormezden geliyormusum gibi olmasin diye bunu demeye karar verdim :)

Hadi bakalim canm sag salim gelsin minik kuzucuk sen de ona doyama :) ben doyamiyorum da :)
Bu ay icin oyleydi canm maddi duumdan dolayi haziranda gidcektim bu ayi atlatip ama esim baslamisken git hallolur bi sekilde dei sagolsun destek oldu :)

Günaydınnnnn fıstıklar

Günümüz her zamankinden daha iyi geçsin İnşaAllah

Ahhhh ah ablam çok üzüldüm. Nasıl bir organizasyon eksikliği yapmışlar. Çokkk kızdım cokkkkk tabiki İnşaAllah daha nicelerine şahit olacaksın ama bunuda görmen lazımdı. Tamm eşşekler pardon ama bari iptal ediyorsunuz sonra yapın ne bu acele?? Olan gelemeyen velilere olmuş, kısmet değilmiş diyelim .Her işte bir hayır vardır tatlı ablam üzme kendini.
İyiyiz biz sen? Gellllll her zaman bildirime tatlımm burası senin evin

İyi sayilmam canm moralim bozuk biraz karsi komsum hem de sevdigim bi ablam esiyle cok kotu tartisti ve evini terk etti ccok uzuldum
İnşaAllah barisirlar inan kötü oluyorum böyle şeyleri duyunca ahh Allah yardım etsin

menü süper .ah şu yapamadığımız sporlar da olsa çok güzel olacak.

Dunku menum
Sabah 7.30
Az peynir
5 zeytin
Domates salatalık
1 elma
Aksam 18.00
Izgara balık
Salata
3 lt su

öğlen yemek yiyemiyormusun.kan şekerin düşer bu kadar uzun süreli boşluklarda

günaydın gençler

cumaya adım adım yaklaşırken hemen menümü paylaşıyorum

sabah 9: domates-salatalık-peynir-5 zeytin-1 dilim ekmek

ara 11:1 avuç erik

öğlen 14:bir tabak tavuklu mantar sote-salata

ara :birkaç erik

akşam:bir büyük kase yoğurtlu semizotu salatası

Günaydın arkadaşlar çok çok güzeldir gün olsun hepimize. Ben 4 günden berı kızımın hastalığıyla uğraşıyorum . Öksürüo ve sürekli ateslenio. Çokta mizmiz sürekli ağlıyor kuzum. Azı dişleri ne kadar zor çıkıyormuş valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…