- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Çoluklu çocuklu naberKuzulaaaar :)
Canım inşallah sağlıkla gelsin.Senin için de çok kolay bir doğum olur inşallah.İzmirde olsaydın vallahi doğuma gelirdim.Allah kolaylık versin canım.Hahahaah ay suprrmiis. Hani sizi merakta birakmayayim. En gec cuma c.tesi dogmus olacak insallah bizim civciv. Cunku daha fazla bekleyemeyecegiz artik. Son gunler :) dualarinizi eksik etmeyiin. Annem yanimda olamayacak maalesef dogumda
ApriL_2007 gulfuren
Şu sıra kusma salgın heralde.Sen duydupum dördüncü kişisin.Geçmiş olsun.kahvaltımı aslında aksatmam ama dün sabah rahatsızdım devamlı istifra ediyordum o yüzden de kahvaltı yapamadım.gündüz işterinde dengeli besleniyorum ama akşam evde yemek yapacak halim kalmıyor açıkçası.birde sadece kendim için yemek yapmaya da üşeniyorum .daha sağlıklı akşam yemekleri eklemem gerekli farkındayım.inşallah düzene sokarım
Gözün aydın.Evin şenlendi desene.ApriL_2007 kaptanım annem babam abimler gelmişti çok mutlu oldum
İki gundr çok hastayım hiç bisey yiyemedim.ugrayamadim da buraya
Mudur ne yaptin izliyorum bende cok komik yaBeybiler dizi izleyeceğiz şuan sonra döneceğim buraya kıssa bir ara
Ben zombilerin peşindeyim şuanMudur ne yaptin izliyorum bende cok komik ya
Misfaire ragmen cok iyiKizlaar cok ozut dilerim dun okudum ancak yazmaya hic firsatim olmadi kvler geldi gunduzden ilgazi sevmeye benm telde net kalmamisti pcyi onlari . Yaninda acamadim zaten esim de kiziyo onlarin yaninda nete baktim mi vrlhasil gece 12de gittiler ben yine ancak okudum yorgunluktan bsry yqzmadan uyumusum :bugun netim yenilensi artik burdayim :)
Dunku menum
Saah
10.00
Bir yumurta
Ekmek bi dilim
Peynir kk
İki zeytin
Dort biber
Cay
Ara badem onbes cig
Oglen 14.30
Uc kasik patlican firin
Bi kase cacik
Bi dikim ekmek
Ara
Bir avuc kiraz
Aksam
Dort kasik sulu kofte
Bi dilim ekmek
Uc dort kasik da salata
İki parca karpuz
Servisten bisey yiyemedim gibi oldu
Bir lt su
Sporum malesef yok dunu bugun yqpicam
Ben de yogindum okuldan geldim oglen.sonrasinda 2 misafirliğe gittim biri ev gorme digeri gelin gormeydi kostur kostur gecti bugunBeybiler napıyorsunuz bakimm? Bugün birazcık yogundum gelemedim . sonra msjlariniza döneceğim
HosgeldinnBen geldimmm selam kızlarYeniler çoğalmış ApriL_2007 kaptanım nasıl gidiyor takım iyisiniz inşallah :) Ben çok şükür çok abartmadım sınırım 49 sabah 47.6 tartıldım. Tabi tekrar 46 kiloya düşmek istiyorum bi yandan 49 altında sabitlesin tekrar bir diyet maratonuna başlarım diyorum yoğunum bi de işller güçler öyle. Aslında buraya tekrar bildirim yapmak istiyorum öğünleri gitsin kilolar
İyi sayilmam canm moralim bozuk biraz karsi komsum hem de sevdigim bi ablam esiyle cok kotu tartisti ve evini terk etti ccok uzuldumÇoluklu çocuklu naber
Tuvalet sıkıntım vardı da canım rahatlasın dıye oyle tercıh ettım:)
kahvaltımı aslında aksatmam ama dün sabah rahatsızdım devamlı istifra ediyordum o yüzden de kahvaltı yapamadım.gündüz işterinde dengeli besleniyorum ama akşam evde yemek yapacak halim kalmıyor açıkçası.birde sadece kendim için yemek yapmaya da üşeniyorum .daha sağlıklı akşam yemekleri eklemem gerekli farkındayım.inşallah düzene sokarım
Canm bana da dusmemis bu cocuk dusmemis dediler o gum doguma gittim :)
Canm lestirim uzundu ama yapmicam grcmis olsun :)
Tesekkur ederim canm anlayisin icin :)
Evet kendi evimde olunca misafitde olsa kontrol.bende ama misafir ben olunca zorlaniyorum laf anltmakta epey ama bozmuyorum :) :)
Listem cumartesi degisecek bu arda dun gidemedim diyetisyene cumartesi gidicem yag kas oranina bakip listeyi degistircekmis
ApriL_2007 kaptanım annem babam abimler gelmişti çok mutlu oldum
İki gundr çok hastayım hiç bisey yiyemedim.ugrayamadim da buraya
Merhaba bayanlar.Bugün yoğun bir gündü.Sabahtan büyük oğlumun okulunda kermes ve kep töreni vardı.11 kadar bekledim,8 sınıftan çoğunluk gelmeyeceği için yapılmayacak dediler.Bende bankaya gittim,karar dğiştirip yapmışlar.Ben malesef göremedim.Çok kızdım,çokkkk.Ordan küçüğü okuldan alıp dojtora gidip ilaç yazdırdım.Eliptik bisikletin arızası vardı.Servis geldi.O gitti ev içi koşuşturma derken yeni oturdum.
Canım inşallah sağlıkla gelsin.Senin için de çok kolay bir doğum olur inşallah.İzmirde olsaydın vallahi doğuma gelirdim.Allah kolaylık versin canım.
Şu sıra kusma salgın heralde.Sen duydupum dördüncü kişisin.Geçmiş olsun.
Gözün aydın.Evin şenlendi desene.
Ben geldimmm selam kızlarYeniler çoğalmış ApriL_2007 kaptanım nasıl gidiyor takım iyisiniz inşallah :) Ben çok şükür çok abartmadım sınırım 49 sabah 47.6 tartıldım. Tabi tekrar 46 kiloya düşmek istiyorum bi yandan 49 altında sabitlesin tekrar bir diyet maratonuna başlarım diyorum yoğunum bi de işller güçler öyle. Aslında buraya tekrar bildirim yapmak istiyorum öğünleri gitsin kilolar
Bugün ku mnm
Kahvalti 6.45 1 domates az peynir 1 dilim tam bugday
Ara yesil cy mate cayi.4 tuzlu cubuk
Ogle 13.00 5 ksk yesil fasulye.1 tam buday ekmegi.salata
Ara 1 cy brd tarcinli sut.3 cici bebe
Aksm.18.00 firinlanmis patlican kabak yesil biber kucuk tabak.2 ksk yogurt salata
Ara 21.30 2 ymk ks yogurt.zerdecal tarcin karisimi
3.5 lt su
Spor yok
Hadi bakalim canm sag salim gelsin minik kuzucuk sen de ona doyama :) ben doyamiyorum da :)anladiiim. Devamli oyle mi bilmedigim icin yazmistim
cok gecmiis olsuun. Aksam yemegi icin yemege useniyorsan mercimek corba yogurt yapabilirisn..mercimek bana en kolay corba geliyor cunku sogani kabagi dorde bolup atip mercimegi vs ekleyip duduklude pisirip cektiriyorum. Daha saglikli olur. Ya da useniyorsan 1 dilim tam.bugday beyaz pernir domates salatalik yiyebilirsin. Aklima hizli yapilan yemek gelirse yine paylasirim
ya ben oyle dusmus dusmemise pek takilmiyorum cunku 9 ay bitti hala bana karnin kucucuk diyorlar. Oysa alakasi yok. Ben de bugun yarin dogum yaparim belki insallah :))
Masallah afrodit. Diyetisyeni birakiyorsun sanmistim en son. Bu arada kesinlikle kendi evinde ne yedigini menuyu vs ayarlayabiliyorsun ama gidince daha zor oluyor.
cok gecmis olsun. Bu arada ziyaret super olmus moral olmustur sana.
Amiin insallah. Ay cok sarilasim geldiiii tesekkur ederim. (Onbinbesyuz kalp kalp )
o kadar bekleyip kacirman kotu olmus. Uef sinir bozucu. Ben olsam olay cikarirdim sanki oyle bir potansiyelim var. Hem yogun bir gun olmus ama ben okurken cok uzuldum sen eminim daha cok uzulmussundur. Uef ya.
9
Hosgeldiiiiin. Nasilsiin
Sana hep yazasim geliyor ama ne yazacagjmi bilemiyorum hep kaliyor. Sanki gormezden geliyormusum gibi olmasin diye bunu demeye karar verdim :)
Saat yedi buçuktan aksam altıya kadar nasıl dayandın acıkmadın mı?Dunku menum
Sabah 7.30
Az peynir
5 zeytin
Domates salatalık
1 elma
Aksam 18.00
Izgara balık
Salata
3 lt su
Merhaba bayanlar.Bugün yoğun bir gündü.Sabahtan büyük oğlumun okulunda kermes ve kep töreni vardı.11 kadar bekledim,8 sınıftan çoğunluk gelmeyeceği için yapılmayacak dediler.Bende bankaya gittim,karar dğiştirip yapmışlar.Ben malesef göremedim.Çok kızdım,çokkkk.Ordan küçüğü okuldan alıp dojtora gidip ilaç yazdırdım.Eliptik bisikletin arızası vardı.Servis geldi.O gitti ev içi koşuşturma derken yeni oturdum.
Canım inşallah sağlıkla gelsin.Senin için de çok kolay bir doğum olur inşallah.İzmirde olsaydın vallahi doğuma gelirdim.Allah kolaylık versin canım.
Şu sıra kusma salgın heralde.Sen duydupum dördüncü kişisin.Geçmiş olsun.
Gözün aydın.Evin şenlendi desene.
İyiyiz biz sen? Gellllll her zaman bildirime tatlımm burası senin evinBen geldimmm selam kızlarYeniler çoğalmış ApriL_2007 kaptanım nasıl gidiyor takım iyisiniz inşallah :) Ben çok şükür çok abartmadım sınırım 49 sabah 47.6 tartıldım. Tabi tekrar 46 kiloya düşmek istiyorum bi yandan 49 altında sabitlesin tekrar bir diyet maratonuna başlarım diyorum yoğunum bi de işller güçler öyle. Aslında buraya tekrar bildirim yapmak istiyorum öğünleri gitsin kilolar
İnşaAllah barisirlar inan kötü oluyorum böyle şeyleri duyunca ahhİyi sayilmam canm moralim bozuk biraz karsi komsum hem de sevdigim bi ablam esiyle cok kotu tartisti ve evini terk etti ccok uzuldum
Bugün ku mnm
Kahvalti 6.45 1 domates az peynir 1 dilim tam bugday
Ara yesil cy mate cayi.4 tuzlu cubuk
Ogle 13.00 5 ksk yesil fasulye.1 tam buday ekmegi.salata
Ara 1 cy brd tarcinli sut.3 cici bebe
Aksm.18.00 firinlanmis patlican kabak yesil biber kucuk tabak.2 ksk yogurt salata
Ara 21.30 2 ymk ks yogurt.zerdecal tarcin karisimi
3.5 lt su
Spor yok
Dunku menum
Sabah 7.30
Az peynir
5 zeytin
Domates salatalık
1 elma
Aksam 18.00
Izgara balık
Salata
3 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?