Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ApriL_2007 gulfuren @denizzeynep @ispanyol baska kimi etiketjeyecektim hatirlamiyorum ama ben dogum yaptim kizlar bugun :) hepinize ismen edemesem de nick-men ddua ettim. Aprilim ozellikle sana cokca dua ettiiim
Canımmm ne güzel bir haber bu geldi demek minnak Ohhh be hoşgeldi, iyiki geldi Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin arkadaşım Rabbim annelibabalı büyütsün İnşaAllah

Allah senden razı olsun İnşaAllah bütün dualarımız kabul olurda seneye benimde olur sen bitanesin Canımmm

Ayy bende listeyi zar zor yetiştirdim az daha saaati tutturamıyordum. beynim yandı!!
Kuşum peki nasılsın??fırsat buldukça yaz detayları görüşmek üzere iyi bakın kendinize annelioğullu adı ne oldu heeee artık karar verilmiştir umarım

Ben listede kendimi goremedim yanlış mi bakıyorum.acaba

ApriL_2007 gulfuren @denizzeynep @ispanyol baska kimi etiketjeyecektim hatirlamiyorum ama ben dogum yaptim kizlar bugun :) hepinize ismen edemesem de nick-men ddua ettim. Aprilim ozellikle sana cokca dua ettiiim
Ayyyy çok sevindim.Sancılandın mı?Normal doğum mu?Heyecan yaptım bak şimdi.. Sen nasılsın canım? Allahımıza şükürler olsun sağlıkla geldi kuzucuk.Bol bol emzir bebişini.Haydi sıra Aprilin haberinde.Şu mübarek günde tez zamanda Aprilden bebek haberini alalım inşallah.Dagatesi kocaman öpüyorum ikizinizi.

İki hafta deneme süresi canım.Üçüncü jafta listeye girebiliyorsun.

Alemsin ya dur daha yeni doğum yaptın. Karnın kendini anca toparlayacak. Normal doğum yaptın güzelim , bize göre şanslısın.Kime benziyor? Duygularını anlat bakalım.

Yooo doğru canım, çünkü yeni üyesin iki hafta deneme süren var ok ?

Ablammm amin İnşaAllah hayırlısı olsun

Adı ne güzelmiş öyle minnak paşanın Adına yakışır bir şekilde yaşamayı Rabbim nasip etsin İnşaAllah. Normal doğum yapmanda ayrı bir güzel olmuş. Ayyy boşver göbeği şimdi Hahahhyyy

günaydın arkadaşlar.musmutlu hafta sonları olsun

dünkü menüm

sabah domates-salatalık-lor peyniri-6 zeytin-1 dilim kepekli ekmek

ara 12: 1 avuç erik

ara 15:1 kase yoğurt

akşam 18: 1 tabak yumurtalı taze fasulye

ara 20:1 avuç eti lifalif (sütsüz)

3,5 lt su-1 saat yürüyüş

Canımmm nasılsın?? İyi gitmiş menü, bayaa hafif. su spor harika

iyiyim çok saol sen nasılsın::?

motivasyonum iyi kilo vermede şükür sonuçtanda memnunum
bir ayda 5,75 kg oldu .inşallah ramazanda motivasyonum düşmez.
İyiyim canım bende annemdeyim, keyfim yerinde. Kesinlikle işte herşey beyinde biter. Sen bunu başardın şuan harika :))))) Ramazan da birazcık yavaslayabilir kilo verme sonuçta su içmiyoruz en basiti olsun kilo almayalım da sorun değil. Birbirimize yardımcı oluruz menulerimizle

45derya45 tatlım özel mesaj kutun kapalı yazamadım. Sonuç listesinde takım derecelerinde
3.Takım olan kısma yine 3.Takım yazmışsın o 9.takım olacak gözüme ilk çarpan o oldu. Çok önemli değil ama bilgin olsun istedim.

Sevgilerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…