- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Canımmm ne güzel bir haber buApriL_2007 gulfuren @denizzeynep @ispanyol baska kimi etiketjeyecektim hatirlamiyorum ama ben dogum yaptim kizlar bugun :) hepinize ismen edemesem de nick-men ddua ettim. Aprilim ozellikle sana cokca dua ettiiim
Ben listede kendimi goremedim yanlış mi bakıyorum.acaba*** 1.TAKIM 466.ETAP ***
ApriL_2007 (61.2///%)kilosu sabit
afrodit26 (65/64.5/0.5/%0.77)
ispanyol (66.1/66.8/+0.7/% -1.06)
kanikey (57.3/56/1.3/%2.27)
sevilay 80 (72.7/73/+0.3/% -0.41)
Sevim_mrt (76.2///%)kilosu sabit izne ayrılmak istiyor
meryemyalcin3546 (73.3/72.5/0.8/%1.09)
tektas (67.7/67.1/0.6/%0.89)
Merops (76///%)1.kez bildirimde bulunmadı
Semira90 (65.2///%)1.kez bildirimde bulunmadı
zeynepela07 (70.9/70/0.9/%1.27)
denizzeynep(76.7/76.1/0.6/%0.78)
izmirlipinar (84.2/82.7/1.5/%1.78)
mehtappathem (70.4/68.6/1.8/%2.56) yeni üye başlangıç tarihi 2 Mayıs giriş kg 72 hedef kg 60
1.Takım Ortalaması: %0.710
Çok saol cnm
Gözün aydın canım Allah analı babalı buyutsunApriL_2007 gulfuren @denizzeynep @ispanyol baska kimi etiketjeyecektim hatirlamiyorum ama ben dogum yaptim kizlar bugun :) hepinize ismen edemesem de nick-men ddua ettim. Aprilim ozellikle sana cokca dua ettiiim
Ayyyy çok sevindim.Sancılandın mı?Normal doğum mu?Heyecan yaptım bak şimdi.. Sen nasılsın canım? Allahımıza şükürler olsun sağlıkla geldi kuzucuk.Bol bol emzir bebişini.Haydi sıra Aprilin haberinde.Şu mübarek günde tez zamanda Aprilden bebek haberini alalım inşallah.Dagatesi kocaman öpüyorum ikizinizi.ApriL_2007 gulfuren @denizzeynep @ispanyol baska kimi etiketjeyecektim hatirlamiyorum ama ben dogum yaptim kizlar bugun :) hepinize ismen edemesem de nick-men ddua ettim. Aprilim ozellikle sana cokca dua ettiiim
İki hafta deneme süresi canım.Üçüncü jafta listeye girebiliyorsun.Ben listede kendimi goremedim yanlış mi bakıyorum.acaba
Alemsin ya dur daha yeni doğum yaptın. Karnın kendini anca toparlayacak. Normal doğum yaptın güzelim , bize göre şanslısın.Kime benziyor? Duygularını anlat bakalım.ApriL_2007 adi salih oldu aprilim .
gulfuren normal dogum oldu ama 42ye girip de hala dogmayinca hatta kanala bile yaklasmayinca suni sanci ile baslattilar dogumu. Cok sukur ki normal oldu birkac ufak dikisim varmis. Iyiyim cok sukur. Kocaman gobegim bebegim ve ben :))
Seniii gidi meraklı seniAlemsin ya dur daha yeni doğum yaptın. Karnın kendini anca toparlayacak. Normal doğum yaptın güzelim , bize göre şanslısın.Kime benziyor? Duygularını anlat bakalım.
Yooo doğru canım, çünkü yeni üyesin iki hafta deneme süren var ok ?Ben listede kendimi goremedim yanlış mi bakıyorum.acaba
Ayyyy çok sevindim.Sancılandın mı?Normal doğum mu?Heyecan yaptım bak şimdi.. Sen nasılsın canım? Allahımıza şükürler olsun sağlıkla geldi kuzucuk.Bol bol emzir bebişini.Haydi sıra Aprilin haberinde.Şu mübarek günde tez zamanda Aprilden bebek haberini alalım inşallah.Dagatesi kocaman öpüyorum ikizinizi.
İki hafta deneme süresi canım.Üçüncü jafta listeye girebiliyorsun.
ApriL_2007 adi salih oldu aprilim .
gulfuren normal dogum oldu ama 42ye girip de hala dogmayinca hatta kanala bile yaklasmayinca suni sanci ile baslattilar dogumu. Cok sukur ki normal oldu birkac ufak dikisim varmis. Iyiyim cok sukur. Kocaman gobegim bebegim ve ben :))
Canımmm nasılsın?? İyi gitmiş menü, bayaa hafif. su spor harikagünaydın arkadaşlar.musmutlu hafta sonları olsun
dünkü menüm
sabahdomates-salatalık-lor peyniri-6 zeytin-1 dilim kepekli ekmek
ara 12: 1 avuç erik
ara 15:1 kase yoğurt
akşam 18: 1 tabak yumurtalı taze fasulye
ara 20:1 avuç eti lifalif (sütsüz)
3,5 lt su-1 saat yürüyüş
Canımmm nasılsın?? İyi gitmiş menü, bayaa hafif. su spor harika
İyiyim canım bende annemdeyim, keyfim yerinde. Kesinlikle işte herşey beyinde biter. Sen bunu başardın şuan harika :))))) Ramazan da birazcık yavaslayabilir kilo verme sonuçta su içmiyoruz en basiti olsun kilo almayalım da sorun değil. Birbirimize yardımcı oluruz menulerimizleiyiyim çok saol sen nasılsın::?
motivasyonum iyi kilo vermede şükür sonuçtanda memnunum
bir ayda 5,75 kg oldu .inşallah ramazanda motivasyonum düşmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?