Tatlım öncelikle hoşgeldinMerhaba kızlar ben naz yeni girdim takıma biraz kendimi tanıtayım kilom 72,3 78 ile başlamıştım jiliian 30 day shred yaptım şuan ınsanity ve jillian ripped in 30 yapıyorum anlıcağınız baya yoğun spor. Diyet olarak diyet demek istemiyorum sağlıklı beslenme yapıyorum ekmek ve tatlıyı hayatımdan çıkarttım aynı zamanda blog yazarıyım zayıflamak ile ilgili şeyler yazıyorum oraya da beklerim. baya hırslıyım geçen hafta 1.300 vermiştim keşke o zaman girseydim takıma
Aslında geçen hafta yarışacaktım yeni üye oldum takıma girdim ama sanırım blogumun linkini verdiğimden dolayı hesabım banlandıTatlım öncelikle hoşgeldinenerjin çok güzel. Daha önce takımlarda yarıştınmı?
Tatlım o şekilde reklamlar yasak sitede evet.Aslında geçen hafta yarışacaktım yeni üye oldum takıma girdim ama sanırım blogumun linkini verdiğimden dolayı hesabım banlandı
Tatlım o şekilde reklamlar yasak sitede evet.
Neyse yeni üyenin 2hafta deneme süresi var. 3.cuma listeye girebiliyorsun. Öncelikle kural buhergün menü paylaşımı yapıyoruz su ve spor miktarını da ekleyerek sohbet muhabbet ve forumda aktif olmak esas şimdilik bu kadar.
Aramıza hoş geldin canım.Merhaba kızlar ben naz yeni girdim takıma biraz kendimi tanıtayım kilom 72,3 78 ile başlamıştım jiliian 30 day shred yaptım şuan ınsanity ve jillian ripped in 30 yapıyorum anlıcağınız baya yoğun spor. Diyet olarak diyet demek istemiyorum sağlıklı beslenme yapıyorum ekmek ve tatlıyı hayatımdan çıkarttım aynı zamanda blog yazarıyım zayıflamak ile ilgili şeyler yazıyorum oraya da beklerim. baya hırslıyım geçen hafta 1.300 vermiştim keşke o zaman girseydim takıma
Seninde mübarek olsun.Hepinizi n kandili mübarek olsun İnsallah
Ha hayyy meraklıyımdır.Okurken heyecandan bebişin adını bile görmemişim.Salih bebek sağlıkla büyüsün inşallah.Seniii gidi meraklı seniherşeyi sormuş çılgın ablammmmm
Nasıl güzel isim dimi??Ha hayyy meraklıyımdır.Okurken heyecandan bebişin adını bile görmemişim.Salih bebek sağlıkla büyüsün inşallah.
Canımmm çok güzel geçmiş günün ohh sefan olsun. Zaten o 5 de giderse çok iyi olur sonrası kolayKizlar bennbugun daha yeni girdim evee :)
Diyetisyene gittim yag kas olcumu yapilamadi regl oldugun iun..refleksolojiye girdik oglusla yeni listemizi kaptik paramizi bayildik ciktik carsiya gezdik ciciler aldik havuc suyu ictik sonra baba geldi gida alisverisi yaptik geldik yemek yedik burdayiiim :)
Bir kilo gitmis orayla benm tarti accik ark ediyor ..
Bel 89 basen 102 olmus yani birer cm gitmis gayret iyi dedi
Yeni liste eski listeye alisan vucuda soguk dus etkisi yapicak sanirim yani insallah buzusup kalicam :)
Liste guzrl ama miktarlar azalmis kaoriler azalmis bakalim nolucak uyabilirim insallah buna da ..
Bi bes daha gitse 60a dussem sanitim birdaha gitmem sobrasinda kendim yine listeye gore evam eder vrririm peyderpey..
Kizlar bugünkü menum 1 kepekli ekmekle tost oglen 100 gr döner ekmeksiz aksam çorba bugün hiç şu icemedim çok yogundum
İyi akşamlar kızlar kandiliniz mübarek olsun bugünkü menüm
Sabah
2 chialı yumurta 1 domates biraz peynir
Öğlen
Ton balıklı minnak sandviç
Akşam
Kepekli makarnaya haşlanmış tavuk turşu biraz mısır ve yoğurt koydum makarna salatası gibi çok güzel oldu
Yemekten 2 saat sonra biraz erik ve nektarin yedim
Canimmm hayirli uzun uzun bir omru olsun. Hep mutlu olsun hep mutlu etsin..Olmayanlara da nasip olsun (mesela ben )ApriL_2007 adi salih oldu aprilim .
gulfuren normal dogum oldu ama 42ye girip de hala dogmayinca hatta kanala bile yaklasmayinca suni sanci ile baslattilar dogumu. Cok sukur ki normal oldu birkac ufak dikisim varmis. Iyiyim cok sukur. Kocaman gobegim bebegim ve ben :))
Canimmm hayirli uzun uzun bir omru olsun. Hep mutlu olsun hep mutlu etsin..Olmayanlara da nasip olsun (mesela ben ):)
O saatte mi yaptınSpor da yapıldı lnsanity yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?