Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Dünkü menüm

Sabah 09
Bir bardak süt
1 paket form bisküvi limonlu

Öğle 15
1 küçük simit
1 dilim peynir
1 salatalık
1 domates
Çay

Ara 17
3 erik

Akşam 20
2 kase karalahana çorbası
1 kase yoğurt
1 salatalık

1.5 lt su
40 dk yürüyüş

Merhaba kızlar ben naz yeni girdim takıma biraz kendimi tanıtayım kilom 72,3 78 ile başlamıştım jiliian 30 day shred yaptım şuan ınsanity ve jillian ripped in 30 yapıyorum anlıcağınız baya yoğun spor. Diyet olarak diyet demek istemiyorum sağlıklı beslenme yapıyorum ekmek ve tatlıyı hayatımdan çıkarttım aynı zamanda blog yazarıyım zayıflamak ile ilgili şeyler yazıyorum oraya da beklerim. baya hırslıyım geçen hafta 1.300 vermiştim keşke o zaman girseydim takıma

dagatesi canım gözün aydın maşallah Allah ım analı babalı büyütsün inşallah. İsmi ile yaşasın. Maşallah normal doğum yapmissin. Göbek falan hiç kalmaz merak etme
Bi kaç gün sonra hafif bi çarşafla sar.rahat edersin.bol bol sütun olsun İnsallah canım kiloyu takma hemn gider

Tatlım öncelikle hoşgeldin enerjin çok güzel. Daha önce takımlarda yarıştınmı?

Aslında geçen hafta yarışacaktım yeni üye oldum takıma girdim ama sanırım blogumun linkini verdiğimden dolayı hesabım banlandı
Tatlım o şekilde reklamlar yasak sitede evet.

Neyse yeni üyenin 2hafta deneme süresi var. 3.cuma listeye girebiliyorsun. Öncelikle kural bu hergün menü paylaşımı yapıyoruz su ve spor miktarını da ekleyerek sohbet muhabbet ve forumda aktif olmak esas şimdilik bu kadar.

Tamamdır teşekkürler :)

Aramıza hoş geldin canım.

Hepinizi n kandili mübarek olsun İnsallah
Seninde mübarek olsun.

Ha hayyy meraklıyımdır.Okurken heyecandan bebişin adını bile görmemişim.Salih bebek sağlıkla büyüsün inşallah.
Nasıl güzel isim dimi??

Farkındalık yaptı bende tam dagatesi 'lik bir iş
Boşuna hayran değilim demekki fikirlerine birde çok şanslısınız üç aylarda oldu bebiş hayırlı aylarımızda Rabbim yardımcınız olsun daima İnşaAllah.

Kizlar bennbugun daha yeni girdim evee :)
Diyetisyene gittim yag kas olcumu yapilamadi regl oldugun iun..refleksolojiye girdik oglusla yeni listemizi kaptik paramizi bayildik ciktik carsiya gezdik ciciler aldik havuc suyu ictik sonra baba geldi gida alisverisi yaptik geldik yemek yedik burdayiiim :)
Bir kilo gitmis orayla benm tarti accik ark ediyor ..
Bel 89 basen 102 olmus yani birer cm gitmis gayret iyi dedi
Yeni liste eski listeye alisan vucuda soguk dus etkisi yapicak sanirim yani insallah buzusup kalicam :)
Liste guzrl ama miktarlar azalmis kaoriler azalmis bakalim nolucak uyabilirim insallah buna da ..
Bi bes daha gitse 60a dussem sanitim birdaha gitmem sobrasinda kendim yine listeye gore evam eder vrririm peyderpey..

İyi akşamlar kızlar kandiliniz mübarek olsun bugünkü menüm
Sabah
2 chialı yumurta 1 domates biraz peynir
Öğlen
Ton balıklı minnak sandviç
Akşam
Kepekli makarnaya haşlanmış tavuk turşu biraz mısır ve yoğurt koydum makarna salatası gibi çok güzel oldu
Yemekten 2 saat sonra biraz erik ve nektarin yedim

Canımmm çok güzel geçmiş günün ohh sefan olsun. Zaten o 5 de giderse çok iyi olur sonrası kolay
Kizlar bugünkü menum 1 kepekli ekmekle tost oglen 100 gr döner ekmeksiz aksam çorba bugün hiç şu icemedim çok yogundum

Hiç iyi yapmamışsın canım su içmeden zayıflamak çok güç mutlaka iç yoğunlukta bile...

Güzel canım menün şu ve spor miktarını da ekleyerek yazarsın bidahakine ok?

Canimmm hayirli uzun uzun bir omru olsun. Hep mutlu olsun hep mutlu etsin..Olmayanlara da nasip olsun (mesela ben ) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…