- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Teşekkürler baby seninde çok güzel geçsin İnşaAllahTakım hepinizi kutluyorum. Güzel bir pazar günü olsun inşallah.
Alemsin ya dur daha yeni doğum yaptın. Karnın kendini anca toparlayacak. Normal doğum yaptın güzelim , bize göre şanslısın.Kime benziyor? Duygularını anlat bakalım.
Cnm allah hayirli ugurlu etsin cok sevindim dogum yaptigina bebegine kavustun sukurT tektas Allah isteyen herkese de nasip etsin diye cokca dua ettim dogum esnasinda. Insallah guzel vakitte gonlunce seninde olsun.
Takimimizin ablasii ay yazamadim 2 gundur sana :) bana benxiyormus ben ultrasondan hep babasi diyordum. Herkes simdi ayni sen diyor bence hala babasi :))) sana benziyo dediklerinde mutlu oluyorum ahaha :)) duygularim cok karisik ama cok guzel bisey ya.
Benden baska kimsede susmuyor ne yalan soyleyeyim zorlasa bile cok hosuma gidiyor anne kokusu aramasi bilmesi.
Bu arada tartildim 3 kilocuk vermissim. Hos sabah ac karnina tartilamadim oglen tartildim ama hadi vermis olayim 5 kilo kalani nolacaaak yaaa modundayim. Buyukler de sunu ye bunu ye modunda. Insallah gazlarina gelmem :))
Aynen ya cok ozeniyorum normal dogum yapanlara 2 dogumum da sezeryan oldu.1 .sinde normal dogum diye gittim.her sanciyi cektim kafasi yerlesmemis bu bebwgin dedi dr.ne oldugunu anlamadim.bi baktim beni sezeryana goturuyorlar.dr secenk sunmustu bekleyelim mi diye annem ve k.v com aci cekiyor bu siz sezeryana alin dediler.onlar oyle soyleyince korktum tamam dedim ben deAlemsin ya dur daha yeni doğum yaptın. Karnın kendini anca toparlayacak. Normal doğum yaptın güzelim , bize göre şanslısın.Kime benziyor? Duygularını anlat bakalım.
Vücudunda şu an ödem var. Yavaş yavaş eksiyi göreceksin canım. Güzel duygular ne mutlu sana.T tektas Allah isteyen herkese de nasip etsin diye cokca dua ettim dogum esnasinda. Insallah guzel vakitte gonlunce seninde olsun.
Takimimizin ablasii ay yazamadim 2 gundur sana :) bana benxiyormus ben ultrasondan hep babasi diyordum. Herkes simdi ayni sen diyor bence hala babasi :))) sana benziyo dediklerinde mutlu oluyorum ahaha :)) duygularim cok karisik ama cok guzel bisey ya.
Benden baska kimsede susmuyor ne yalan soyleyeyim zorlasa bile cok hosuma gidiyor anne kokusu aramasi bilmesi.
Bu arada tartildim 3 kilocuk vermissim. Hos sabah ac karnina tartilamadim oglen tartildim ama hadi vermis olayim 5 kilo kalani nolacaaak yaaa modundayim. Buyukler de sunu ye bunu ye modunda. Insallah gazlarina gelmem :))
Ben büyük oğlumda geç doğum yaptım ama zaten normal doğum yapamazsın dedi doktor. İkinci oğlumda erken doğum sancısı çekip durdum , ilaç ile durdurduk. Yine sezeryan ile doğum yaptım.Aynen ya cok ozeniyorum normal dogum yapanlara 2 dogumum da sezeryan oldu.1 .sinde normal dogum diye gittim.her sanciyi cektim kafasi yerlesmemis bu bebwgin dedi dr.ne oldugunu anlamadim.bi baktim beni sezeryana goturuyorlar.dr secenk sunmustu bekleyelim mi diye annem ve k.v com aci cekiyor bu siz sezeryana alin dediler.onlar oyle soyleyince korktum tamam dedim ben de
Sende iyi spor yapanlardansın,bravo.İyi akşamlar kızlar bugün baya geç uyandım o yüzden kahvaltı öğlen yemeği karışımı bir şey oldu 1 yumurta ve sütlü müsli yedim akşam tam buğday ekmeğinden tavuk sandviç yedim ayran içtim 1 bardak açlık otu ve yeşil çay içtim 2 lt su şimdilik insanity ve jillian ripped in 30 yaptım
Aynen ya cok ozeniyorum normal dogum yapanlara 2 dogumum da sezeryan oldu.1 .sinde normal dogum diye gittim.her sanciyi cektim kafasi yerlesmemis bu bebwgin dedi dr.ne oldugunu anlamadim.bi baktim beni sezeryana goturuyorlar.dr secenk sunmustu bekleyelim mi diye annem ve k.v com aci cekiyor bu siz sezeryana alin dediler.onlar oyle soyleyince korktum tamam dedim ben de
Vücudunda şu an ödem var. Yavaş yavaş eksiyi göreceksin canım. Güzel duygular ne mutlu sana.
Ben büyük oğlumda geç doğum yaptım ama zaten normal doğum yapamazsın dedi doktor. İkinci oğlumda erken doğum sancısı çekip durdum , ilaç ile durdurduk. Yine sezeryan ile doğum yaptım.
Sende iyi spor yapanlardansın,bravo.
Büyükler kimler? Geldiler mi yoksa çok sevindim.T tektas Allah isteyen herkese de nasip etsin diye cokca dua ettim dogum esnasinda. Insallah guzel vakitte gonlunce seninde olsun.
Kolaylıklar dilerim tatlım ne yapıyorsun?Kizlar ben bugun hic gelemedim yine benm kv vakasi bir de yetismesi gereken bi siparisim var ve ilgaz mizir mizr bi dalamadi.. Ben sabahlicam anlasilan isim bitince sizmazsam menumu yazarim
Gunaydın arkadaslar,
Hafta sonu 2 gun de 2 lt suyu sonunda tamamlayabıldım
Menulerim de şoyle
Cumartesi
9:00 1/8 simit + az bal+ peynir+ zeytin+ domates+ salatalık
12:00 sade turk kahvesı+ kuru uzum bir kapalı avuc
18:00 ızgara levrek+ 2 minik dilim mısır ekmegı+ bol salata
2 lt su
Pazar
10:00 zeytın+ peynir+ domates salatalık+ biraz yumurta+ 1/10 gibi sımıt
14:00 cay+ 1/4 pasta
17:00 tarhana çorbası ve 1 but tavuk
19:30 bir porsıyondan azıcık fazla meyve
2 lt su
spor yok
Hedef veriyoruz dimi? 68,6 ydım. 67,8 kg hedefim olsun:)
Dünkü menüm
Sabah 09
Bir bardak süt
1 paket form bisküvi limonlu
Öğle 15
1 küçük simit
1 dilim peynir
1 salatalık
1 domates
Çay
Ara 17
3 erik
Akşam 20
2 kase karalahana çorbası
1 kase yoğurt
1 salatalık
1.5 lt su
40 dk yürüyüş
Merhaba kızlar ben naz yeni girdim takıma biraz kendimi tanıtayım kilom 72,3 78 ile başlamıştım jiliian 30 day shred yaptım şuan ınsanity ve jillian ripped in 30 yapıyorum anlıcağınız baya yoğun spor. Diyet olarak diyet demek istemiyorum sağlıklı beslenme yapıyorum ekmek ve tatlıyı hayatımdan çıkarttım aynı zamanda blog yazarıyım zayıflamak ile ilgili şeyler yazıyorum oraya da beklerim. baya hırslıyım geçen hafta 1.300 vermiştim keşke o zaman girseydim takıma
Bugunku mnm Kahvalti 1 dilim tam bugday.1.5 k.k peynir.domates
Ara 1 kupa yesil cy.1 kupa mate cayi 1 erik
Ogle tavuk sinitzel avuc ici kadar.az patates firinlanmis.2 ksk yogurt
Ara 1 dilim kek.3 erik
Aksm. 5 ymk ks barbunya.1 bardk ayran
Ara acikirsm tarcinli sut icerim
45 dk leslie 3 miles ev temizligi.
Yatana kadar su 3 lt yi gecer
Tatil modunda olunca sular unutulmuş canım. Zaten pek aram yok gezince vakit geçmiş ancak okadar olmuş. 4 gün tatildim hergün ancak 1/1.5 lt içmişimdir.kaptanım sulara ne oldu
hoş geldin aramıza.
kek haftasonu kaçamağı olmuş galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?