çok benziyor atkins de deniyor bna.. dıkandan farkı süt ürünleri de yasak.. ama ben arada yiyorumbu bildiğin dukan'ın atak evresine benziyor o zaman dimi kuzum?
oyy maaişaall spora geeellllllMenümü yazayım
Sabah
1 yumurta biraz peynir 1 domates biraz sütle müsli
Öğlen
Kekikli tavuk ızgara
Ara
Kayısı ve sade kahve
Akşam
Fırında mantar
Su 2 lt
Spor jillian ve insanity: )
oyy ne kadar az yemişsin bravoooKizlar bugünkü menum sabah yarın sinir ve şekersiz çay oglen domates çorbası aksam fasulye yemeği 2 lt de su ictim
al güzel bir menü de burdaa.. kızlar 1 aya kalmadam fısık gibi olacaksınızİyi geceler kızlar
Bugun ve yarın hastane kontrollerım var da cok vakır bulamayabılırım dun ve bugun için 2 gunluk yediklerim şoyle
Dun:
8:15 semizotlu donates salatalık zeytın peynırlı salata
12:00 corba+sebze yemegı+ salata+1 mercimek kofte
16:30 bir porsiyon erik
20:00 80-90 gram kofte + az corba+ koz salata
Bugunku menum
8:00 lor peynirli yumurta+3 zeytın + salatalık
12:00 kahve + bir avuc cerez
14:00 kinoali yogurrlu koz salata
20:00 soda+ 2 hurma + 3 ceviz
2 gun de 2lt su ıcebildim
harikasın bebeeeemmIyi aksamlar kızlar
Sabah
Semizotu salatası
Domates salatalık
Az peynir
Aksam
Taze fasulye yemeği
3 kaşık bulgur pilavı
3 lt su
1 saat yuruyus
maaşallah harika harikaaaDunku menum
Sabah 6.30 1 haslanmis yumurta.az peynirr 1 dilim tam bugday ekmegi.1 domates
Ara yesil cy mate cayi
Ogle 13.00 2 yumurtali omlet.( simdi farkettim hem sabah hem oglen yemisim yumurtayi.oglen cok actim.yemek de yoktu omlet geldi aklima napim.)
1 domates.1 dim tam bugday ekmegi.2ksk yogurt
Ara 2 kayisi
Aksm 18.00 da 2 ksk tarcinli yogurt
21.15 te tarcinli sut .
Su 3 ltyi gecti
Spor sabh 30 dk yuruyus
Oglen 30 dk.jillian michel level 1
canım benimm çok geçmiş olsun.. neyi var babanın inşallah tez zamanda atlatırsınız. diğer konuya gelince ver kurtul dilekçeni omzundan yük kailkargünaydın kızlar
iki gündür hastayım.boğaz enfeksyonu.halsizlik de yapıyor.ama hala çalışıyorum.yarın babam ameliyat olacak o yüzden yarın buralarda olamam.işten izin aldım hastanede olurum.hem de oğluma bakacağım.annem malum babamın yanında bakacak kimse yok.
bu arada yarın hastaneye gitmeden önce adliyeye gidip boşanma dilekçemi vermeyi düşünüyorum.kafam da bedenim de darmadağınık.
canım benimm çok geçmiş olsun.. neyi var babanın inşallah tez zamanda atlatırsınız. diğer konuya gelince ver kurtul dilekçeni omzundan yük kailkar
İyiyim kuşummm sen nasılsın? Yoğundum pek gelemedim, neler yapıyorsun?selam kızlar nasılsınız bakalım?
Meraba canm benim internet bitmiş malesef o yüzden yazamadım hem toparlanamadim da bir türlü bi kaç günlüğüne tatile gitmistik iyi geldi Biraz.geçen hafta tartılmistim bildirim yapamadım ama, kilom sabitti bu arada
elma sirkesi iyidir hostur da markette satilanlar pek sirke degil. Organik almak lazim.yoksa mide fesati gecirtebilir adama :))
Benim hala 8 kilo hamileluk kilom var. Hani dogumda 10 kilo hoooop gidiyordu. Kedi buysa ciger nerde ciger buysaa et nerde :))) dun hamilelik oncesi pantolonumu denedim icine sogdim sigmaya da bol bol dkumlu pantolonun dugmesini zor kapattim koca totom ve koca popom yuzunden :)) spora baslamak istiyorum.
Gunaydin kaptanimGunaydinnnnn beybiler
Bugün yediklerimize daha dikkat ediyoruz tamam mı hanımlaryarın tartıda üzülmeyelim sonra
Hadi ya onlar sirke değil mi? Bende hemen güveniyorum ne safım
Ayyyy çok güldürdün beni
Acele etme dur bir kırkın çıksın
Rabbim kolaylik versin canim .bi arkadasim bana onemli ve hizli olmasi gereken isim oldugunda hizir as. Yoldasin olsun diye dua eder.senin de ins hizir as. Yoldasin olsunönemli bir sorunu yok babamın katarakt ameliyatı olacak.diğer gözünden de 5 ay önce olmuştu.bugün hastaneye yattı yarın ameliyat cuma akşama da taburcu.oğluma annem baktığı için annemde babamın yanında o yüzden benim işler karıştı .bugün bir arkadaşıma bıraktım oğlumu.yarın benim yanımda dolaşacak.cumaya da allah kerim.
oğlum için 300 lira nafaka verecek ya bey efendi ben tamam dedim artık.harca harca bitmez artık o para.
yarın için çok stresliyim.gene sorun çıkartırmı bilmiyorum.dilekçeyi protokolü hazırladım.imzalaması gerekiyor işte.
Evet. Ben salatada seviyorum onun disinda sirkeli su iceyim dedim olmadi sevemedim
Oooo ne guzel bildigin yeni gelin evi olck.ne heyecanlisindir simdi.biz kadinlari nasil da mutlu ediyor .gecen gun mutfaga bardak surahi fanuslu kek tabagi falan aldim ayyy ne sekerler gelip gidip bakiyorumSelam kizlar bizim ev telau baslladi bugun kredi basvurusu yaptik ankastre set baktik ilgaza cocuk odasi baktik..hali perde drken evin yolunu zor buldum daha da bitmedi yarin diuetisyen kontrolum var ama bn pek uyamadm saatlere suya bakalim ne diyecek..
Dunku menum
Sabah
Peynirli tost
Cay
Marul
Biber
Ara yapamadim..
Oglen ucte yedim
Et suyuna pirinc kattim bir avuc corba bi kase
Bir dilim ekmek
Salata
Ara
Bi kase puding
Aksam
Alti kasik barbunya
Biber
Ayran
Bir bucuk lt su
100ip atlama
mubarek ne sporu dur daha bi bebegine alis.uyum saglamaya bak 3 kisilik hayata.bi vucudun toplasin kendini.eski kadinlar tamam dogum yapar ertesi gun tarlada calisirlarmis.ama biz eski hatunlar degiliz.yediklerimiz soludugumuz hava cok etkiliyo sagligimiziBenim hala 8 kilo hamileluk kilom var. Hani dogumda 10 kilo hoooop gidiyordu. Kedi buysa ciger nerde ciger buysaa et nerde :))) dun hamilelik oncesi pantolonumu denedim icine sogdim sigmaya da bol bol dkumlu pantolonun dugmesini zor kapattim koca totom ve koca popom yuzunden :)) spora baslamak istiyorum.
kahvlati yapmadin nasil durabiliyosu.ben hayatta yapamam.bas agrisi tutar gerci cok erkenciyim mecburum kahvaltiya 6.50 de evden cikiyorum.6.30 da kahvalti mecburendünkü menüm
10: sade nescafe
12:00 5 köfte , 150 gr yoğurt
16:00 sade nescafe 15 badem
19:00 2 haşlanmış yumurta, 2 çay kaşığı z. yağı , 1 domates
su:2.5 lt
spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?