Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bu bildiğin dukan'ın atak evresine benziyor o zaman dimi kuzum?
çok benziyor atkins de deniyor bna.. dıkandan farkı süt ürünleri de yasak.. ama ben arada yiyorum
Menümü yazayım
Sabah
1 yumurta biraz peynir 1 domates biraz sütle müsli
Öğlen
Kekikli tavuk ızgara
Ara
Kayısı ve sade kahve
Akşam
Fırında mantar
Su 2 lt
Spor jillian ve insanity: )
oyy maaişaall spora geeellllll
Kizlar bugünkü menum sabah yarın sinir ve şekersiz çay oglen domates çorbası aksam fasulye yemeği 2 lt de su ictim
oyy ne kadar az yemişsin bravooo
al güzel bir menü de burdaa.. kızlar 1 aya kalmadam fısık gibi olacaksınız
Iyi aksamlar kızlar
Sabah
Semizotu salatası
Domates salatalık
Az peynir

Aksam
Taze fasulye yemeği
3 kaşık bulgur pilavı
3 lt su
1 saat yuruyus
harikasın bebeeeemm
maaşallah harika harikaaa
canım benimm çok geçmiş olsun.. neyi var babanın inşallah tez zamanda atlatırsınız. diğer konuya gelince ver kurtul dilekçeni omzundan yük kailkar

dünkü menüm
10: sade nescafe
12:00 5 köfte , 150 gr yoğurt
16:00 sade nescafe 15 badem
19:00 2 haşlanmış yumurta, 2 çay kaşığı z. yağı , 1 domates
su:2.5 lt
spor yok

canım benimm çok geçmiş olsun.. neyi var babanın inşallah tez zamanda atlatırsınız. diğer konuya gelince ver kurtul dilekçeni omzundan yük kailkar

önemli bir sorunu yok babamın katarakt ameliyatı olacak.diğer gözünden de 5 ay önce olmuştu.bugün hastaneye yattı yarın ameliyat cuma akşama da taburcu.oğluma annem baktığı için annemde babamın yanında o yüzden benim işler karıştı .bugün bir arkadaşıma bıraktım oğlumu.yarın benim yanımda dolaşacak.cumaya da allah kerim.
oğlum için 300 lira nafaka verecek ya bey efendi ben tamam dedim artık.harca harca bitmez artık o para.
yarın için çok stresliyim.gene sorun çıkartırmı bilmiyorum.dilekçeyi protokolü hazırladım.imzalaması gerekiyor işte.

Selam kizlar bizim ev telau baslladi bugun kredi basvurusu yaptik ankastre set baktik ilgaza cocuk odasi baktik..hali perde drken evin yolunu zor buldum daha da bitmedi yarin diuetisyen kontrolum var ama bn pek uyamadm saatlere suya bakalim ne diyecek..
Dunku menum
Sabah
Peynirli tost
Cay
Marul
Biber

Ara yapamadim..

Oglen ucte yedim

Et suyuna pirinc kattim bir avuc corba bi kase
Bir dilim ekmek
Salata

Ara
Bi kase puding

Aksam
Alti kasik barbunya
Biber
Ayran

Bir bucuk lt su
100ip atlama

Benim hala 8 kilo hamileluk kilom var. Hani dogumda 10 kilo hoooop gidiyordu. Kedi buysa ciger nerde ciger buysaa et nerde :))) dun hamilelik oncesi pantolonumu denedim icine sogdim sigmaya da bol bol dkumlu pantolonun dugmesini zor kapattim koca totom ve koca popom yuzunden :)) spora baslamak istiyorum.

elma sirkesi iyidir hostur da markette satilanlar pek sirke degil. Organik almak lazim.yoksa mide fesati gecirtebilir adama :))

Hadi ya onlar sirke değil mi? Bende hemen güveniyorum ne safım

Ayyyy çok güldürdün beni

Acele etme dur bir kırkın çıksın

Gunaydinnnnn beybiler

Bugün yediklerimize daha dikkat ediyoruz tamam mı hanımlar yarın tartıda üzülmeyelim sonra

Rabbim kolaylik versin canim .bi arkadasim bana onemli ve hizli olmasi gereken isim oldugunda hizir as. Yoldasin olsun diye dua eder.senin de ins hizir as. Yoldasin olsun

Evet. Ben salatada seviyorum onun disinda sirkeli su iceyim dedim olmadi sevemedim
Oooo ne guzel bildigin yeni gelin evi olck.ne heyecanlisindir simdi.biz kadinlari nasil da mutlu ediyor .gecen gun mutfaga bardak surahi fanuslu kek tabagi falan aldim ayyy ne sekerler gelip gidip bakiyorum
Suyuma gelince cooookkk az olmus kendimden biliyorum su az oldugunda ertesi gune muthis odem olarak karsima cikiyor

mubarek ne sporu dur daha bi bebegine alis.uyum saglamaya bak 3 kisilik hayata.bi vucudun toplasin kendini.eski kadinlar tamam dogum yapar ertesi gun tarlada calisirlarmis.ama biz eski hatunlar degiliz.yediklerimiz soludugumuz hava cok etkiliyo sagligimizi

dünkü menüm
10: sade nescafe
12:00 5 köfte , 150 gr yoğurt
16:00 sade nescafe 15 badem
19:00 2 haşlanmış yumurta, 2 çay kaşığı z. yağı , 1 domates
su:2.5 lt
spor yok
kahvlati yapmadin nasil durabiliyosu.ben hayatta yapamam.bas agrisi tutar gerci cok erkenciyim mecburum kahvaltiya 6.50 de evden cikiyorum.6.30 da kahvalti mecburen

Sabah 6.15 te kalkinca 1 lt suyum bitti suana kadar 30 dk da yuruyus.bir onceki gun jillian michel yapmistim.dun bacaklarim cok kotuydu yururken bile zorlandim.spor falan yapamadim.yurumekte dahi zorlandim.bi daha vucudumu zorlamicam ertesi gun hem spora karsi hevesim kaciyo.hem cok yoruyo

Merhabalar

dun hastanede oldugum ıcın olabılecek en saglıklı alternatıflerle kahvaltı yaptım. Bu arada sonuclarım guzel cıktı cok sukur

Dunku menum:
9:00 sutlu sade kahve+ 40 gram cerez
12:30 mercimek çorbası+ kucuk hashaslı lokum
16:00 bir porsiyon erik
18:00 bir tabak corba+ bir tabak kuru fasulye
20:00 sade turk kahvesı+ bir kapalı avuc kuru uzum

2 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…