kıızz delüüü dur bir .. kırkın çıksın heleeBenim hala 8 kilo hamileluk kilom var. Hani dogumda 10 kilo hoooop gidiyordu. Kedi buysa ciger nerde ciger buysaa et nerde :))) dun hamilelik oncesi pantolonumu denedim icine sogdim sigmaya da bol bol dkumlu pantolonun dugmesini zor kapattim koca totom ve koca popom yuzunden :)) spora baslamak istiyorum.
alıştırdım kendimi aramıyorum artık.. intermittan fasting uyguluyorum.. 16 saat açlık 8 saat yeme aralığı şeklinde..kahvlati yapmadin nasil durabiliyosu.ben hayatta yapamam.bas agrisi tutar gerci cok erkenciyim mecburum kahvaltiya 6.50 de evden cikiyorum.6.30 da kahvalti mecburen
jilliana falan başlarken ilk2-3 gün onların yaptığınıjn yarısını yapıyorum ben sonra başlıyorum ..yoksa dediğin gibi hevesi de kaçıyor insanınSabah 6.15 te kalkinca 1 lt suyum bitti suana kadar 30 dk da yuruyus.bir onceki gun jillian michel yapmistim.dun bacaklarim cok kotuydu yururken bile zorlandim.spor falan yapamadim.yurumekte dahi zorlandim.bi daha vucudumu zorlamicam ertesi gun hem spora karsi hevesim kaciyo.hem cok yoruyo
çok sevindim sonuçların iyi çıkmasna.. menün güzel olmuş canımmMerhabalar
dun hastanede oldugum ıcın olabılecek en saglıklı alternatıflerle kahvaltı yaptım. Bu arada sonuclarım guzel cıktı cok sukur
Dunku menum:
9:00 sutlu sade kahve+ 40 gram cerez
12:30 mercimek çorbası+ kucuk hashaslı lokum
16:00 bir porsiyon erik
18:00 bir tabak corba+ bir tabak kuru fasulye
20:00 sade turk kahvesı+ bir kapalı avuc kuru uzum
2 lt su
Sevindim tatlım bak ise yaradı bikaç gün dikkat etmekayy bu arada dayanamadım tartıldım bugünn.. fazlalıklarım gitmiiiişşşşş üstelik eksdeyimmm çok mutlu oldummm
Rabbim kolaylik versin canim .bi arkadasim bana onemli ve hizli olmasi gereken isim oldugunda hizir as. Yoldasin olsun diye dua eder.senin de ins hizir as. Yoldasin olsun
Evet. Ben salatada seviyorum onun disinda sirkeli su iceyim dedim olmadi sevemedim
Oooo ne guzel bildigin yeni gelin evi olck.ne heyecanlisindir simdi.biz kadinlari nasil da mutlu ediyor .gecen gun mutfaga bardak surahi fanuslu kek tabagi falan aldim ayyy ne sekerler gelip gidip bakiyorum
Suyuma gelince cooookkk az olmus kendimden biliyorum su az oldugunda ertesi gune muthis odem olarak karsima cikiyor
mubarek ne sporu dur daha bi bebegine alis.uyum saglamaya bak 3 kisilik hayata.bi vucudun toplasin kendini.eski kadinlar tamam dogum yapar ertesi gun tarlada calisirlarmis.ama biz eski hatunlar degiliz.yediklerimiz soludugumuz hava cok etkiliyo sagligimizi
kıızz delüüü dur bir .. kırkın çıksın helee
alıştırdım kendimi aramıyorum artık.. intermittan fasting uyguluyorum.. 16 saat açlık 8 saat yeme aralığı şeklinde..
jilliana falan başlarken ilk2-3 gün onların yaptığınıjn yarısını yapıyorum ben sonra başlıyorum ..yoksa dediğin gibi hevesi de kaçıyor insanın
çok sevindim sonuçların iyi çıkmasna.. menün güzel olmuş canımm
esasında ben iki diyeti birarada yapıyorum.. düşük karbonhidrat diyeti yapıyorum , günlük aldığım karbonhidratı 30-40 gram civarında tutuyorum .. bunun içinde her yediğimin karbonhidrat değerine önceden bakıyorum kalori saymak gibi..ikinci olar da intermittan fasting yani aralıklı oruç yapmaayaçalışıoyorum..akşam 8 le öğle 12 arasında bişey yemiyorum .. ama çay kahve soda serbest..sen kahvaltını yapaabilrisin yani , diğer diyete uygn olaark.Ispanyolcum bana rehberlim edermsn
Ben normalde ramaznada kilo verebilen biriyim zaten .tatli kacamamklarim olmazda daha iyi veriyorum.sabahlari bas agrisi tutuyo ama sonra ona da vucudum alisiyor.galiba bu diyeti yapabilirm hayatimda farklilik istiyorum.biraz baktim biseyler okudum.yaskli yiyecekler nedir.normalde sutu ara ogun olarak kullaniyordum icebilir.iym sivi oldg icin..yogurdu ne kadar tuketmeliyim.hic mi ekmek yok.makarna falan
ben sabah sdece şekersiz t. kahvesi içiyorum tok tutuyor gerçekten.. ama sen kahvaltı yapabilrisin 2 tane yumurta ye mesela.. oruç tutacaksan işin daha kolay , iftrda tatlı ve meyve yememen şartıylaIspanyolcum sabah 6.30 da tempom basliyo.kahvalti olmicak ya sekrsz kahveyi dusunuyorum beni tok tutuyor turk kahvesi
düğün güzeldi ama çok foto çekinemedim çocuklardan.. valla gören formndasın diyeti bırak dedi.. o yğüzden saldım ya hemen şımardım.. döndüğümde 68.5 tum şok oldum.. tabi regl dönemimde olmamın da etkisi vardır.. neyseki gitti fzlalıklaryap desenizde yapacak halim yok zaten :)) sadece ozledim ya aranizda olmayi. Ben de bugun 1 saat spor yaptim demeyi :)) tamamen ozlem cumlesi o :) kirkim bayramda cikacagi icin bayrama biraz zayiflamis olmak ne giyecegim krizi yasamak istemiyorum.
sevilay80 masallah cok azimlisin insallah 72 sinirinin da altina dusersin yakinda inaniyorum.
ispanyol dugun nasildii ne dediler giden kilolar icin
aynen benim d eyüzüm güldü.. yarına daha eksi çıkarız inşallahben de bu sabah tartıldım sonuc sevındırıcı:)
Sadece bu kadar mı yani başka bişey yemedin mi?Kizlar bugünkü menum sabah tahilli gevrek oglen dışarda yedim et sote ve ağır geldiği için aksam sadece karpuz yedim
Nerelerdesin sen bakim?İyi akşamlar bugünkü menüm
7.30 kahvaltı haşlama yumurta domates salatalık yeşil biber peynir şekersiz çay 1 dilim ekmek
09.30 yeşil çay
11.00 elma
13.00 yulaf kepekli yoğurt
15.00 süt form bisküvi
16.30 2 ceviz 2 kayısı yeşil çay
19.30 ızgara balık marul maydanoz domates salatası ayran 1 bardak
21.00 erik yeni dünya yiyeceğim (10 tane)
2.5 litre su
7000 adım
Şey kem küm... Hastalıklar ve hastanelerde koşturuyorum ptesiden beridir kaptancım. Kusuruma bakmayın. Kızım bir toparlanmadi. Benimde bedenim iflas etti serum takildim. Gurbette annesiz kimsesiz olmak be cok zormuş Allahım. Üstelik ise de gidiyorum koştur kostur geçen bir hafta oldu benim için acayip yorgunum.bir an evvel hafta sonu gelmesini istiyorum.Nerelerdesin sen bakim?
Günaydınnnnn bebeğimGunaydiiın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?