- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
canım teşekkür ederim darısı bekarların başınaaa...güzeldi eğlendikyorulduk...bi de sapıtık sapıtık yedik
hoş geldin canuummmm...ayy benim de tatilim geldii.. ama çocuklarla çok zorrr
tatlımm sen d ehoşgeldinn.. şöyle oluyor düşük karbonhşidrat , kilon başına 1 gr protein.. esas enerji yağlardan alıyorsun.alacağın kalorinin %10 karbonhidrat %30-35 protein%60 civarı yağ olacak.. et tauk balık yumurta istedğin kladar ye, sebze abartamadam,n yiyorsun ama pattes, havuç bezleye, yeraltında yetişen sebzeler hariç.. meyve , ekmek, bakliytat, attlı vs yasak ..
yani canm buraya yazmanin amaci o zaten kcamak yada yanlis bisey vars brbirimuzi uyricaz ki bidaha olmasinMenulerimi kacamklarim var diye yazmiyordum utaniyordum.artik oyle yapmicam soz veriyorum size neyse onu yazicam açık açık
Tesekkr ettim canm :)o hamarat arkadaşımız.allah kolaylıklar versin sana.
çok iş az yemek sorun yok :)
devam et tebrikler..
gayet güzel arkadaşım.
günaydın kaptanım
offf offf sevilayyy.birgüne bir kaçamak yetmezmiydiii.tatlı -lahmacun-dondurmaa fazla gelmişş
Guzel menun canmmgünaydın arkadaşlar
dün:
sabah10,00
domates-salatalık-6 zeytin-lor peyniri-1 dilim kepekli ekmek
ara6 erik
ara 15 :1 tabak yoğurt
akşam:saat 19,30 :2 yumurtalı omlet-domates
ara 21 :1 kase kiraz -3 kayısı
yatmadan önce de 2 kaşık yoğurt
3,5 lt su-1 saat yürüyüş
Canm ben regl olsam da yaptim valla ucuncu haftam ve sanki fakettirdi millet hani senin diger yarin diyor :)
İcine bir de soda eklersen süper oluyo blogumda tarifi var: )kızlar yeni bişey öğrendim hemen sizinle de paylaşayım
suyumun içine 3 tane poşet yeşil çay attım demleniyor.yarın ofise geldiğimde içeceğim.hatta limonda atıcaktım kabuğuyla ama limon kalmamış onu da yarın ekleyeceğim.ödem attırıyormuş..deneyelim bakalım
Spor gerçekten fark ettiriyor.Ölçülerinden alınıyor diyetisyende,kaç cm inceldiğini bilirsin.Belim 73 dü spordan önce ,şu an 69 ama göbek ve kalça maşallahhh.Ben bu ay psikolojik ve bşyolojik olarak çom zorlandım.Yarın kaldığım yerden devam.yani canm buraya yazmanin amaci o zaten kcamak yada yanlis bisey vars brbirimuzi uyricaz ki bidaha olmasin
Tesekkr ettim canm :)
Guzel menun canmm
Canm ben regl olsam da yaptim valla ucuncu haftam ve sanki fakettirdi millet hani senin diger yarin diyor :)
Geçmiş olsun,ben kaçırdım heralde,neyin var canım?İyi geceler kızlar
Bugun ve yarın hastane kontrollerım var da cok vakır bulamayabılırım dun ve bugun için 2 gunluk yediklerim şoyle
Dun:
8:15 semizotlu donates salatalık zeytın peynırlı salata
12:00 corba+sebze yemegı+ salata+1 mercimek kofte
16:30 bir porsiyon erik
20:00 80-90 gram kofte + az corba+ koz salata
Bugunku menum
8:00 lor peynirli yumurta+3 zeytın + salatalık
12:00 kahve + bir avuc cerez
14:00 kinoali yogurrlu koz salata
20:00 soda+ 2 hurma + 3 ceviz
2 gun de 2lt su ıcebildim
Saol cn. Onceden bır rahatsızlk gecırmıstım de onun kontrolleri varSpor gerçekten fark ettiriyor.Ölçülerinden alınıyor diyetisyende,kaç cm inceldiğini bilirsin.Belim 73 dü spordan önce ,şu an 69 ama göbek ve kalça maşallahhh.Ben bu ay psikolojik ve bşyolojik olarak çom zorlandım.Yarın kaldığım yerden devam.
Geçmiş olsun,ben kaçırdım heralde,neyin var canım?
Geçmiş olsun umarım sonuçlar çok iyi çıkarSaol cn. Onceden bır rahatsızlk gecırmıstım de onun kontrolleri var
İlk menü güzelde ikincisi de çok az olmuş kuzummİyi geceler kızlar
Bugun ve yarın hastane kontrollerım var da cok vakır bulamayabılırım dun ve bugun için 2 gunluk yediklerim şoyle
Dun:
8:15 semizotlu donates salatalık zeytın peynırlı salata
12:00 corba+sebze yemegı+ salata+1 mercimek kofte
16:30 bir porsiyon erik
20:00 80-90 gram kofte + az corba+ koz salata
Bugunku menum
8:00 lor peynirli yumurta+3 zeytın + salatalık
12:00 kahve + bir avuc cerez
14:00 kinoali yogurrlu koz salata
20:00 soda+ 2 hurma + 3 ceviz
2 gun de 2lt su ıcebildim
Artı gelmedeİyi geceler. Kaptanimm
Bende bugün disardatdim.biraz saçma sapan beslendim.cumaya kaç olac am meraktayim
İyiyim ablacım sen nasılsın? Koşuşturmaca işte, evde onlarla meşgulüm. Birazda enerjim düşük akşam evde oturduğum yerde uyuyorum valla geçer ama eminimApriL_2007 kardeşim nasılsın?
Aminnnnn insGünaydın kızlar cokkkkk güzel geçsin gününüz, mutlu mutlu
İlk menü güzelde ikincisi de çok az olmuş kuzummbirazcık daha vitamin ve protein al ok? Sanırım sporda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?