Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bu bildiğin dukan'ın atak evresine benziyor o zaman dimi kuzum?

Menulerimi kacamklarim var diye yazmiyordum utaniyordum.artik oyle yapmicam soz veriyorum size neyse onu yazicam açık açık
yani canm buraya yazmanin amaci o zaten kcamak yada yanlis bisey vars brbirimuzi uyricaz ki bidaha olmasin
Tesekkr ettim canm :)

Guzel menun canmm
A afrodit26 bravo.Hem bebek hem iş.Kutluyorum.Ben üç gündür spor yapmadım.Regl oldum bu sefer çok sıkıntılı oldu.
Canm ben regl olsam da yaptim valla ucuncu haftam ve sanki fakettirdi millet hani senin diger yarin diyor :)

İcine bir de soda eklersen süper oluyo blogumda tarifi var: )

Menümü yazayım
Sabah
1 yumurta biraz peynir 1 domates biraz sütle müsli
Öğlen
Kekikli tavuk ızgara
Ara
Kayısı ve sade kahve
Akşam
Fırında mantar
Su 2 lt
Spor jillian ve insanity: )

İyi geceler kızlar
Bugun ve yarın hastane kontrollerım var da cok vakır bulamayabılırım dun ve bugun için 2 gunluk yediklerim şoyle

Dun:
8:15 semizotlu donates salatalık zeytın peynırlı salata
12:00 corba+sebze yemegı+ salata+1 mercimek kofte
16:30 bir porsiyon erik
20:00 80-90 gram kofte + az corba+ koz salata

Bugunku menum
8:00 lor peynirli yumurta+3 zeytın + salatalık
12:00 kahve + bir avuc cerez
14:00 kinoali yogurrlu koz salata
20:00 soda+ 2 hurma + 3 ceviz

2 gun de 2lt su ıcebildim

İyi geceler. Kaptanimm
Bende bugün disardatdim.biraz saçma sapan beslendim.cumaya kaç olac am meraktayim

Spor gerçekten fark ettiriyor.Ölçülerinden alınıyor diyetisyende,kaç cm inceldiğini bilirsin.Belim 73 dü spordan önce ,şu an 69 ama göbek ve kalça maşallahhh.Ben bu ay psikolojik ve bşyolojik olarak çom zorlandım.Yarın kaldığım yerden devam.

Geçmiş olsun,ben kaçırdım heralde,neyin var canım?

Saol cn. Onceden bır rahatsızlk gecırmıstım de onun kontrolleri var

İlk menü güzelde ikincisi de çok az olmuş kuzumm birazcık daha vitamin ve protein al ok? Sanırım sporda yok

İyi geceler. Kaptanimm
Bende bugün disardatdim.biraz saçma sapan beslendim.cumaya kaç olac am meraktayim
Artı gelmede düzgün beslen dikkat et herşey olur beybi

İyiyim ablacım sen nasılsın? Koşuşturmaca işte, evde onlarla meşgulüm. Birazda enerjim düşük akşam evde oturduğum yerde uyuyorum valla geçer ama eminim

Dunku menum
Sabah 6.30 1 haslanmis yumurta.az peynirr 1 dilim tam bugday ekmegi.1 domates
Ara yesil cy mate cayi
Ogle 13.00 2 yumurtali omlet.( simdi farkettim hem sabah hem oglen yemisim yumurtayi.oglen cok actim.yemek de yoktu omlet geldi aklima napim.)
1 domates.1 dim tam bugday ekmegi.2ksk yogurt
Ara 2 kayisi
Aksm 18.00 da 2 ksk tarcinli yogurt
21.15 te tarcinli sut .
Su 3 ltyi gecti
Spor sabh 30 dk yuruyus
Oglen 30 dk.jillian michel level 1

günaydın kızlar
iki gündür hastayım.boğaz enfeksyonu.halsizlik de yapıyor.ama hala çalışıyorum.yarın babam ameliyat olacak o yüzden yarın buralarda olamam.işten izin aldım hastanede olurum.hem de oğluma bakacağım.annem malum babamın yanında bakacak kimse yok.
bu arada yarın hastaneye gitmeden önce adliyeye gidip boşanma dilekçemi vermeyi düşünüyorum.kafam da bedenim de darmadağınık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…