Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Hani bugun kismecikler yok snki kizlaaaaaar :)
Evet canım gelmiyorlar zorla da getirecek değiliz ki dimi? Takım kurallarına uymayanları malesef uyarmak veya diskalifiye etmek gerekiyor. Ben bunu pek uygulamıyor olsamda can sıkıcı boyutu aldığında müdahale ediyorum
Canım güzel menün sporda çok iyi :))))
Iyi geceler kızlar
Dünkü menum
Sabah 8.30
Az peynir
5 zeytin
Domates salatalik
Ara
Türk Kahvesi

Aksam 17.00
Izgara balık
Salata
3 lt su
1 saat yuruyus

Canım sen öğle yemiyordun dimi güzel menün

Gunaydin hanimlar ben yine kabizim 2 gundur dogru dun spor yapamadim suyumu da cok icemedim hemen farketmis.sabah bi tartildim ki aman allahim hic yazmayayim.artik 72 yi gormek istiyorum cok skildum bu duraganliktan.ama birakmicam inatla

Utanarak dunku menumu yazayim
Kahvalti 6.30. 1 domates.k.k pey ir 1 dilim tam bugday
Ara 2 yenidunya
Ogle12.00 sirkeli salata .5 ksk barbunya .1 bardk ayran 1 dilim tam bugday
Ara 15.00 misafirlikteydim mini dilim etimek tatlisi yedim.2 yeni dunya
Aksm 20.00 1 lahmacun. 3 ksk barbunya
Gece seyyyyy 22.00 de 2 tatli 1 ymk ks dondurma yedim
2 lt su spor yok.

Menulerimi kacamklarim var diye yazmiyordum utaniyordum.artik oyle yapmicam soz veriyorum size neyse onu yazicam açık açık

o hamarat arkadaşımız.allah kolaylıklar versin sana.

çok iş az yemek sorun yok :)

devam et tebrikler..

Iyi geceler kızlar
Dünkü menum
Sabah 8.30
Az peynir
5 zeytin
Domates salatalik
Ara
Türk Kahvesi

Aksam 17.00
Izgara balık
Salata
3 lt su
1 saat yuruyus

gayet güzel arkadaşım.

Günaydın beybiler yeni güne

günaydın kaptanım

offf offf sevilayyy.birgüne bir kaçamak yetmezmiydiii.tatlı -lahmacun-dondurmaa fazla gelmişş

günaydın arkadaşlar
dün:

sabah10,00
domates-salatalık-6 zeytin-lor peyniri-1 dilim kepekli ekmek

ara 6 erik

ara 15 :1 tabak yoğurt

akşam:saat 19,30 :2 yumurtalı omlet-domates

ara 21 :1 kase kiraz -3 kayısı

yatmadan önce de 2 kaşık yoğurt

3,5 lt su-1 saat yürüyüş

Günaydın beybiler yeni güne
Günaydın.Güzel bir gün olsun.

Sen yaz yaz.Bari yazacağım diye yediklerini azaltırsın canım.

günaydınlaaarrrr..
bugünden itibaren ketojenik diyete başlıyorummm.. güncel kilom berbat cumaya kadar birazı gidecek inşallah

Ne demek canım öncesinde haber verildiği zaman tabiki idare ederim. Eee tatil bitti şimdi dikkat etme zamanı geldi. Nasıl geçti iyi gelmiştir umarım arada anlat neler yaptın
günaydınlaaarrrr..
bugünden itibaren ketojenik diyete başlıyorummm.. güncel kilom berbat cumaya kadar birazı gidecek inşallah
İspanyolcum sen yine verirsin dert etme bebem. Sadece sıkı sarıl
Nasıl geçti düğün kına? Hayırlı olsun çok mutlu olsunlar İnşaAllah:)))

Gunaydin hanimlar ben yine kabizim 2 gundur dogru dun spor yapamadim suyumu da cok icemedim hemen farketmis.sabah bi tartildim ki aman allahim hic yazmayayim.artik 72 yi gormek istiyorum cok skildum bu duraganliktan.ama birakmicam inatla
Tabii ki bırakma hemen ver bakim o fazlalıkları ilk işin bu olsun

Sen zaten farkındasın dün öylesine takılmaca olmuş . Lahmacun ve etimek tatlısı çok fazla yeme

Canımmm çok hafif süper örnek alınmalısın

sağol canım arkadaşım..çok güzel geçti 10 günde 4 ülke gezdim..haliyle yoruldum bide çoook soğuktu.yine de harikaydı..yeni arkadaşlıklar edindim tabi..tatil arkadaşı olmak isteyen yazsın bu arada

İspanyolcum sen yine verirsin dert etme bebem. Sadece sıkı sarıl
Nasıl geçti düğün kına? Hayırlı olsun çok mutlu olsunlar İnşaAllah:)))
canım teşekkür ederim darısı bekarların başınaaa...güzeldi eğlendik yorulduk...bi de sapıtık sapıtık yedik
sağol canım arkadaşım..çok güzel geçti 10 günde 4 ülke gezdim..haliyle yoruldum bide çoook soğuktu.yine de harikaydı..yeni arkadaşlıklar edindim tabi..tatil arkadaşı olmak isteyen yazsın bu arada
hoş geldin canuummmm...ayy benim de tatilim geldii.. ama çocuklarla çok zorrr
kuzu hoşgeldin.o nasıl oluyordu ben yine unuttum :)
tatlımm sen d ehoşgeldinn.. şöyle oluyor düşük karbonhşidrat , kilon başına 1 gr protein.. esas enerji yağlardan alıyorsun.alacağın kalorinin %10 karbonhidrat %30-35 protein%60 civarı yağ olacak.. et tauk balık yumurta istedğin kladar ye, sebze abartamadam,n yiyorsun ama pattes, havuç bezleye, yeraltında yetişen sebzeler hariç.. meyve , ekmek, bakliytat, attlı vs yasak ..

kızlar yeni bişey öğrendim hemen sizinle de paylaşayım

suyumun içine 3 tane poşet yeşil çay attım demleniyor.yarın ofise geldiğimde içeceğim.hatta limonda atıcaktım kabuğuyla ama limon kalmamış onu da yarın ekleyeceğim.ödem attırıyormuş..deneyelim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…