- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Sorun değil tatlım süre dolmadan geldin ya oda iyi. Farkettim zaten unuttuğunu yoksa sen yapmazdın bebem. Sana kolaylıklar dilerim tempolu günlerinde :)))ayyy tuh ya nasıl da unuttum ben zaten 67 çıktım pek inemedim de bu hafta. yüksek lisans ödevler ve sınavlarım var aklımdan tamamen çıktı. özur kızlar
Ohhhh miss gez bakalım, gelemezsende sorun değil tatlım sen keyfini çıkar turunKızlar haftasonu gokceada turunda olacagım vakıt buldukca gırmeye calısacagım
Tabiki katılabilirsiniz. Öncelikle hoşgeldin iki hafta deneme süremiz var biraz kendinden bahsedermisin?ApriL_2007 merhaba ben de katılmak istiyorum :)nasıl katılabilirim? bugün başladım diyete başlangıç kilomu söyleyeyim mi?
tamamdır kuralları falan pek bilmiyorum ama yediklerimi falan yazacağım her gün düzenli,başlangıç kilom:87.400,69 kilo olmak istiyorum.Tabiki katılabilirsiniz. Öncelikle hoşgeldin iki hafta deneme süremiz var biraz kendinden bahsedermisin?
Sağol canm teşekkür ederim bebisim sürekli hasta dışarı biryere gidince Çok kötü oluyo şimdide hep bi kusma halinde nöbet geçirir gibi oksuruyoÇok geçmiş olsun kuzuya şimdi nasıl??
Zamanla öğrenirsin tatlım burada işler nasıl yürür. Umarım en kısa zamanda hedefine ulaşırsın .Daha önce takımlarda yarıştınmı?tamamdır kuralları falan pek bilmiyorum ama yediklerimi falan yazacağım her gün düzenli,başlangıç kilom:87.400,69 kilo olmak istiyorum.
Ahhhh evet kaçırdın canım listeyi. Keşke sabah bildirseydin . Neyse sağlık olsun haftaya daha güzel gitsin kilolar İnşaAllahKizlar cok özür dilerim bulundugum yerde net çekmiyordu
Gecen hafta 70
Bu hafta 69.3
Kacirdim mi listeyi şimdi
Yavrum yaa Acil şifalar dilerim Rabbim'den.Sağol canm teşekkür ederim bebisim sürekli hasta dışarı biryere gidince Çok kötü oluyo şimdide hep bi kusma halinde nöbet geçirir gibi oksuruyo
yok ilk defa katıldım tamamdır şimdi eklemeleri yapayım o zamanZamanla öğrenirsin tatlım burada işler nasıl yürür. Umarım en kısa zamanda hedefine ulaşırsın .Daha önce takımlarda yarıştınmı?
Aynen öyle yapacaksın. Hergün dünün menüsünü su ve spor miktarını da ekleyerek yazarsın. Saatleride not düşersen daha iyi yorumlar sana yardımcı oluruz tatlım .
toplamda kaç grup var? umarım bir dahakine ilk 3'e girerizzEki Görüntüle 1838951 .olduk kızlar
Anlattıklarına göre çok iyi düzenli ilerliyorsun süpper ! Sular çaylar harika. Ama bir tavsiyem var kalori yakmaya zaten 15 dk dan sonra başlıyorsun yaptığında en az 30 dk yürüyüş yap canım.yok ilk defa katıldım tamamdır şimdi eklemeleri yapayım o zaman
5 poşet bitki çayı,1 maden suyu,550 ml limonlu su ve 2.5 litre su içtim.
bugün sporum geç saate kaldı birazdan koşu bandında 15 dakika yürüyeceğim.
kahvaltım sabah 6 en geç de akşam 6'da yiyorum
her gün düzenli yazarım artık
11 takım var :))) umarımtoplamda kaç grup var? umarım bir dahakine ilk 3'e girerizz
evet çok teşekkürler çatlamamak ve sarkmamak için bol sıvı tüketmeye özen gösteriyorumAnlattıklarına göre çok iyi düzenli ilerliyorsun süpper ! Sular çaylar harika. Ama bir tavsiyem var kalori yakmaya zaten 15 dk dan sonra başlıyorsun yaptığında en az 30 dk yürüyüş yap canım.
11 takım var :))) umarım
Canım kesinlikle spor şart. Zaten kilon yüksek olduğu için bir gün yap bir gün yapma ! Liflerini zedelersin. Diyetisyenlerr de öyle der hepevet çok teşekkürler çatlamamak ve sarkmamak için bol sıvı tüketmeye özen gösteriyorum
şimdi kilom çok fazla olduğu için zorlanıyorum,bir kere 1 saat yürüdüm 1 hafta ayağa kalkamadım hamlamışım
ama evet 15 dakika çok az o yüzden her gün 5 dakika arttıracağım.1 hafta sonunda 45 dakika yapmaya başlarım
11 takım varsa gerilere düşülmüş biraz neyse bu benim ilk haftam bu ay ciddi kilo kaybederim diye düşünüyorum,umarım çıkarız üstlere
evet spor yapmazsam sarkarım üstelik,eklemlere zarar vermeden yapmak gerekiyor haklısınCanım kesinlikle spor şart. Zaten kilon yüksek olduğu için bir gün yap bir gün yapma ! Liflerini zedelersin. Diyetisyenlerr de öyle der hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?