Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sporu da yaptım geldim 15 dakika maksimum eğimde(12) 1.5 hızda(biliyorum çok düşük ama başlangıç)yaptım ve sadece 52 kalori yakabildim,neyse artık önemli olan katılmaktı
Tatlım yine bir tavsiyem var sana şuanda kilon yüksek eğimli çalışma yapma koşu bandında. Boşu boşuna beline yük bindiriyorsun.

3/4 arası sadece yürü 40 dk ama bir gün yap bir gün yapma işte bu kadar. Nefes nefese kalmadan yapman lazım zaten.

yaa öyle mi? eğimde yapmak bele sıkıntı mı yaratıyor tamam o zaman düz yürüyeyim daha çok kalori yakarım diye düşünmüştüm. 3 ile yaparım o zaman 40 dakika

yaa öyle mi? eğimde yapmak bele sıkıntı mı yaratıyor tamam o zaman düz yürüyeyim daha çok kalori yakarım diye düşünmüştüm. 3 ile yaparım o zaman 40 dakika
Evet canım gereksiz bir yorulma da yanına kar kalıyor. İlla koştura koştura spor yapmana gerek yok zaten nabız hızın hafif yükselsin yeterli oluyor.

Günaydınnnnn beybiler Günümüz çok güzel geçsin İnşaAllah. Bugün benim için biraz yoğun geçecek şimdi biraz temizlik, sonra yemek, sonra dişçiye randevu,akşama da misafirim var ara ara uğrarım öpüldünüz mcukkk.

Merhaba herkeze bugün bütün gün hastanedeydik kızlar oğlum gene bronşit olmuş. Toparlanamadik bir türlü havalarda düzelmedi ki. Kilo bildirimi bu saate kaldı
64.8
oyy kuzummm .. geçmiş olsun canımm
süpersin dostumm..
Yarin ogrencilerimle piknige gitcez birlikte kahvalti yapcaz.yarinki programim mecburen degiseck
ohh afiyet olsun.. pazartesi başlarsın sen de diğer diyete..
Kızlar haftasonu gokceada turunda olacagım vakıt buldukca gırmeye calısacagım
iyi gezmeleeeerrrr
tamamdır kuralları falan pek bilmiyorum ama yediklerimi falan yazacağım her gün düzenli,başlangıç kilom:87.400,69 kilo olmak istiyorum.
hoşgeldiinnnnnn
ühühüühhhüü
sporu da yaptım geldim 15 dakika maksimum eğimde(12) 1.5 hızda(biliyorum çok düşük ama başlangıç)yaptım ve sadece 52 kalori yakabildim,neyse artık önemli olan katılmaktı
harikasın başlamak başarmanın yarısı derler...ama eğim çok olmuş.. kilon da fazla ise dizlerin ve belin sıkıntıya girer.az eğimde uzun süre yapmaya çalış. sıfır eğimde 20 dk 3 hızla başla bence . sonra da dakika ve hızı arttır.. eğimi vücudun 1 ay falan alışsın sonra artırırısın

seviyom kız seniii

günaydın
bugün uyanır uyanmaz ılık limonlu su içtim,yine yulaflı kahvaltı yaptım.badem sütü,ceviz,badem ve tarçın eşliğinde.
şimdi de 1 elma yiyorum,öğlen de mercimek yemeği ve salata var
her gün tartı sonucunu yazmak olmaz değil mi tez canlıyım da

Olsunnn canım ne demek olur öyle şeyler kilo almamışsın yaa sen ona sevin.

Nasılsın? Baban nasıl?

hamdolsun iyiyim canım teşekkürler.babam iyi taburcu oldu evdeler şimdi.şükür iyi.bizde dilekçemizi verdik 17 haziranda davamız var.herşey kısmet artık.inşallah bundan sonra bizler için güzel günler olur.

Yarin ogrencilerimle piknige gitcez birlikte kahvalti yapcaz.yarinki programim mecburen degiseck

oo çok güzel .iyi eğlenceler

Sağol canm teşekkür ederim bebisim sürekli hasta dışarı biryere gidince Çok kötü oluyo şimdide hep bi kusma halinde nöbet geçirir gibi oksuruyo

çok geçmiş olsun

günaydın kaptanım.kolay gelsin sana .ben bugün akşama kadar işyerindeyim.buralara göz kulak olurum :))

ispanyol hoş bulduum spor planı yapmıştım pek bilmediğimden eğimi en fazlaya koydum nasıl olsa yürüyebiliyorum diye ama zararlı olduğunu bilmiyordum.akşam komple değiştirdim sıfır eğimle daha yüksek hızda yapacağım dediğin gibi yavaş yavaş da arttırırım

akşam kereviz sapı yemeği ile tofu yedim.şimdi yeşil çayımı içiyorum,2 avuç kiraz da yiyip günü kapatacağım

ayy saatli yazmak gerekiyordu değil mi,öyle yapayım
06.00 ılık limonlu su
06.30 yulaf,badem sütlü kuru meyveli vs
08.30 1 elma
11.00 2 tabak mercimek yemeği
13.00 1 kivi
17.30 kereviz sapı yemeği,birazcık tofu
18.30'da da 2 avuç kiraz yenilecek.
son olarak 5 poşet bitki çayı ile 1 maden suyu içtim.

Süper bir menü

Duygular karşılıklı bebem

Severim böyle arkadaşları istekli,meraklı. Sakın pes etme canım hep böyle kal.
Gününüz de alınmış, hayırlısı be tatlım gerçekten herşey nasip kısmet en doğrusu neyse hayat sana onu göstersin Pınarım

bugün elektrikler kesildi şansıma ama yine de yılmadım gece gece sporumu yaptım.
hız:2.5,eğim:0,30 dakika,76 cal yaktım yavaş yavaş artar artık umarım

kızlar günde ne kadar tuz tüketiyorsunuz? her şeyi bıraktım ama tuzu bırakmak çok zor geliyor

bugünkü menüm;
06.30 ılık limonlu su
07.30 5 siyah zeytin,5 yeşil zeytin,1 büyük domates,salatalık,yeşil biber,1 kırmızı turp,1 havuç
09.00 2 avuç kiraz
12.30 soya filizi salatası (barbunyalı)
17.00 tofu ile yapılmış omlet 2 yemek kaşığı,salatalık,yeşil biber,1 maden suyu
+ bol bol su ve bitki çayları
birazdan da 35 dakika yürüyüş yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…