- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Tatlım yine bir tavsiyem var sana şuanda kilon yüksek eğimli çalışma yapma koşu bandında. Boşu boşuna beline yük bindiriyorsun.sporu da yaptım geldim 15 dakika maksimum eğimde(12) 1.5 hızda(biliyorum çok düşük ama başlangıç)yaptım ve sadece 52 kalori yakabildim,neyse artık önemli olan katılmaktı
yaa öyle mi? eğimde yapmak bele sıkıntı mı yaratıyorTatlım yine bir tavsiyem var sana şuanda kilon yüksek eğimli çalışma yapma koşu bandında. Boşu boşuna beline yük bindiriyorsun.
3/4 arası sadece yürü 40 dk ama bir gün yap bir gün yapma işte bu kadar. Nefes nefese kalmadan yapman lazım zaten.
Evet canım gereksiz bir yorulma da yanına kar kalıyor. İlla koştura koştura spor yapmana gerek yok zaten nabız hızın hafif yükselsin yeterli oluyor.yaa öyle mi? eğimde yapmak bele sıkıntı mı yaratıyortamam o zaman düz yürüyeyim daha çok kalori yakarım diye düşünmüştüm. 3 ile yaparım o zaman 40 dakika
oyy kuzummm .. geçmiş olsun canımmMerhaba herkeze bugün bütün gün hastanedeydik kızlar oğlum gene bronşit olmuş. Toparlanamadik bir türlü havalarda düzelmedi ki. Kilo bildirimi bu saate kaldı
64.8
süpersin dostumm..Ispanyol canim programa uydum sayilir mini meyve kacamaklarini saymazsk
Sabah sekrsiz turk kahvesi icitm sabah 10 gibi bi ara acikir oldum sonra suya dayaninca gecti.11den sonra accik basim agridi ama oyle cok degil.
Oglen.kozlenmis patlican domates biber vardi.yarim avuc da koftesi.yaninda 4 ymk ks yogurt 1 dilim tam bugday ekmegi yedim.unuttum ekmk yenmemesi gerektigini.
Ikindi vakti 1 kucuk cilek yedim tatli biseyler cnm istedi.tarcin kabugu cignedim iyi geldi.
Muhtemelen 20 ye dogru acikicm tarcinli yogurt yesem olmazmi.nasil olsa 8 saatim saat 20 de dolck
ohh afiyet olsun.. pazartesi başlarsın sen de diğer diyete..Yarin ogrencilerimle piknige gitcez birlikte kahvalti yapcaz.yarinki programim mecburen degiseck
iyi gezmeleeeerrrrKızlar haftasonu gokceada turunda olacagım vakıt buldukca gırmeye calısacagım
hoşgeldiinnnnnntamamdır kuralları falan pek bilmiyorum ama yediklerimi falan yazacağım her gün düzenli,başlangıç kilom:87.400,69 kilo olmak istiyorum.
ühühüühhhüüEki Görüntüle 1838951 .olduk kızlar
harikasın başlamak başarmanın yarısı derler...ama eğim çok olmuş.. kilon da fazla ise dizlerin ve belin sıkıntıya girer.az eğimde uzun süre yapmaya çalış. sıfır eğimde 20 dk 3 hızla başla bence . sonra da dakika ve hızı arttır.. eğimi vücudun 1 ay falan alışsın sonra artırırısınsporu da yaptım geldim 15 dakika maksimum eğimde(12) 1.5 hızda(biliyorum çok düşük ama başlangıç)yaptım ve sadece 52 kalori yakabildim,neyse artık önemli olan katılmaktı
Günaydınnnnn beybilerGünümüz çok güzel geçsin İnşaAllah. Bugün benim için biraz yoğun geçecek şimdi biraz temizlik, sonra yemek, sonra dişçiye randevu,akşama da misafirim var ara ara uğrarım öpüldünüz mcukkk.
Olsunnn canım ne demek olur öyle şeylerkilo almamışsın yaa sen ona sevin.
Nasılsın? Baban nasıl?
Yarin ogrencilerimle piknige gitcez birlikte kahvalti yapcaz.yarinki programim mecburen degiseck
Sağol canm teşekkür ederim bebisim sürekli hasta dışarı biryere gidince Çok kötü oluyo şimdide hep bi kusma halinde nöbet geçirir gibi oksuruyo
Günaydınnnnn beybilerGünümüz çok güzel geçsin İnşaAllah. Bugün benim için biraz yoğun geçecek şimdi biraz temizlik, sonra yemek, sonra dişçiye randevu,akşama da misafirim var ara ara uğrarım öpüldünüz mcukkk.
Süper bir menüayy saatli yazmak gerekiyordu değil mi,öyle yapayım
06.00 ılık limonlu su
06.30 yulaf,badem sütlü kuru meyveli vs
08.30 1 elma
11.00 2 tabak mercimek yemeği
13.00 1 kivi
17.30 kereviz sapı yemeği,birazcık tofu
18.30'da da 2 avuç kiraz yenilecek.
son olarak 5 poşet bitki çayı ile 1 maden suyu içtim.
Duygular karşılıklı bebemoyy kuzummm .. geçmiş olsun canımm
süpersin dostumm..
ohh afiyet olsun.. pazartesi başlarsın sen de diğer diyete..
iyi gezmeleeeerrrr
hoşgeldiinnnnnn
ühühüühhhüü
harikasın başlamak başarmanın yarısı derler...ama eğim çok olmuş.. kilon da fazla ise dizlerin ve belin sıkıntıya girer.az eğimde uzun süre yapmaya çalış. sıfır eğimde 20 dk 3 hızla başla bence . sonra da dakika ve hızı arttır.. eğimi vücudun 1 ay falan alışsın sonra artırırısın
seviyom kız seniii
günaydın
bugün uyanır uyanmaz ılık limonlu su içtim,yine yulaflı kahvaltı yaptım.badem sütü,ceviz,badem ve tarçın eşliğinde.
şimdi de 1 elma yiyorum,öğlen de mercimek yemeği ve salata var
her gün tartı sonucunu yazmak olmaz değil mitez canlıyım da
Gününüz de alınmış, hayırlısı be tatlım gerçekten herşey nasip kısmethamdolsun iyiyim canım teşekkürler.babam iyi taburcu oldu evdeler şimdi.şükür iyi.bizde dilekçemizi verdik 17 haziranda davamız var.herşey kısmet artık.inşallah bundan sonra bizler için güzel günler olur.
oo çok güzel .iyi eğlenceler
çok geçmiş olsun
günaydın kaptanım.kolay gelsin sana .ben bugün akşama kadar işyerindeyim.buralara göz kulak olurum :))
Ben ekstra tuz eklemiyorum fakat yemeklerden de kesmiyorum.kızlar günde ne kadar tuz tüketiyorsunuz? her şeyi bıraktım ama tuzu bırakmak çok zor geliyor
ben de öyle yapayım kaya tuzu falan koyayım,ama salatalar da tuzsuz pek yavan oluyor.Ben ekstra tuz eklemiyorum fakat yemeklerden de kesmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?