Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kizlar ben bu aralar cok yogunum bi sure de oyle olucam bu haftayi da tamamliyim izne cikayim diyorumcunku buraya gelmeyince tuhaf oluyorm normal zamanda ben elestiriyorun cunku gelmeyenleri..
Kilom da durdu sanki sinirim bozuluyo biraz kafayi toparlar tasinma isini halleder donerim..
Dunku mrnuye gelirsek..
Sabah
Bir haslama yumurta
Kkpeynir
Br dilim ekmek
Cay
Ceviz bitane
Bi tatli kasigi pekmez
Kivi bitane

Ara elma

Oglen
Dort kasik patlican yemegi
Blr dilim ekmek
Ayran bi bardak

Ara sutlu tatli

Aksam
Bi kase corba
Bi dilim ekmek
Bi kasik et
İki lt su
Spor yok maselef..

İyiyim ilgazi salliyorum canm sen napiyosun:)
Oyyy uyusun mışıl mışıl

Ben de iyiyim yoğun bir haftasonu geçirdim. Şimdi eve geldik tv izliyoruz öylee takılıyoruz eşimle , yorulmuşum dinlenmeye çalışıyorum işte. Yarında malum iş, benim sendrom çıktı yine ((

Menün süpper :)))

Haklısın canım şu taşınma işlerin bitsin yine gelirsin. Hakikatten zor olur hem okadar iş, hem buraya takılmak. Fırsat buldukça yine uğrarsın kuzummm sorun değil sadece bir süre seni özleriz fıstığım okadar ama sen işlerini hallet bu daha önemli ...

Sagol canm valla bi sen anliyosun beni :) su stresi bi atlatayim patir patir dokcem kiloari da ooohh:)

Kizlar kotu bi hafta sonu gecirdim kucuk kizim cuma aksmandan beru ates ishal.cmt gunu ogrencilerimle piknige gittim ama nasil gittim bilmiyorum .onceden organize edilmemis olsydi vazgecerdim.2 gundur spor yok.evde buseyler de yoktu.biz market alışveriş ini hafta sonlari yapiyoruz normalde.disaridan yedik durum falan .dikkat etmeye calistim ama suyumu icemedim.sabah tartilmaya korkutum kesin odem tavan yapmistir yine.cumaya kadar tartilmicam moralim bozulmasin
Dun cok korktum kizlar elu yuzu ayaklari morardi kizimin titreme.39.7 olmus atesi.diktor hem bogazi hem de azi disleri sebep dedi

günaydın kızlar nasılsınız?pazartesi sendromu yaşayan var mı benim gibi?dün spor yaptım su an heryerım ağrıyor.

Canım çok geçmiş olsun İnşaAllah çabucak iyileşir kuzucuk! Dr a gittiğine göre ilaçlarını düzenli kullanın geçer canım sen gönlünü ferah tut. Üzme kendini bebişler zaten çok hasta olur sadece iyileşme süreci bazen ağır geçiyor ama düzelecek sabret Ahsencim. Şimdi diyeti boşver sen
günaydın kızlar nasılsınız?pazartesi sendromu yaşayan var mı benim gibi?dün spor yaptım su an heryerım ağrıyor.

İyiyim hatta bayaaa iyiyim bugün bana sendrom gelmedi :))))))) seninde düzelir İnşaAllah çabucak biter gün

Ağrıların varsa bugün Spor yapma kuzum dinlendir vücudunu.

en tatlı kaptan sensin <3 <3 <3 seviyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…