olsun 15 kilo vermişsin az mı? bence metabolizmanı hızlandırmak için birazcık şaşırt vücudunu ve spora devamispanyol (66/66.6/+0.6/%-0.91)
6 larda boğul inşallah e miii..
muhhteşemsinn tatlımmmmmmkilo bildirimi;
geçen hafta:87.400
bu hafta:85.300
fark: 2 kg 100 g
aynen onu dedim ben de şimdi vazgeçmek yok! ben 15 kilo vermiş olsam hayatta pes etmezdim aa deli misin?kızlar yaa aksine aldım bu hafta.. benim vücut artık başka beslenmeye geç diyor sanki.. bi bakiiim ne diyooo.. bilemedim ne yesem ne yemesem.. sporu artırıcam zaten .. bi de böyle gitsin bakalım.. zaten 1 ay mühlet verdim kendime .. ne verrisem o.. sonrasında 100 de olsam bırakıcam diyeti miyeti. off daral geldii.. daraaaalll giiittt
şaşkına döndü zavallım zaten.. teşekkürler canım stil değiştiricem bakalım..olsun 15 kilo vermişsin az mı? bence metabolizmanı hızlandırmak için birazcık şaşırt vücudunu ve spora devambir bakmışsın gitmiş
şimdi baktım da yediklerine 1-2 tavsiyede bulunabilirimşaşkına döndü zavallım zaten.. teşekkürler canım stil değiştiricem bakalım..
normalde yapıyordum kahvaltı, son diyetimde değiştirdim yapmıyorum ..şimdi baktım da yediklerine 1-2 tavsiyede bulunabilirim
sabahları sadece kahveyle geçirme,öğlen yemeye başlıyorsun ya vücut kıtlıkta sanıp depo ediyor olabilir.çünkü cidden az yiyorsun zaten.sabah kahvaltı et mutlaka canım(ama edebiliyorsan tabii koşullarını bilmiyorum çalışma vs)
sonra en geç 6'da ye o da ara öğün olsun.yumurta gibi bir proteini akşam 4-5 gibi tüketmeye çalış
ya da şunu yapabilirsin öğlen proteinlerini alıp akşamları hafif sebze yemekleri ile geçirebilirsin.
ben sabah 6'da yemeye başlıyorum(o saatte hiç canım istemese de) akşam 6'da yemeyi bırakıyorum. 3 ana+3 ara yapıyorum yine de. ama kilo vermenin durması çok normal muhtemelen bana da olacak canını sıkma,pes etmek yok
anladım canım,3 ara 3 ana öğünü şöyle yapabilirsin 10 fıstık ve 5 badem yerine 1 öğünde mesela ne kadar yiyorsun hatırlamadım birinde 10 fıstık diğerinde 5 badem yiyebilirsin.yani aralarını arttır ama yediklerin değişmesin.metabolizmanın hızlanması içinnormalde yapıyordum kahvaltı, son diyetimde değiştirdim yapmıyorum ..
çalışma koşulları nedeni ile maalesef akşam yemeğini erkene çekemiyoırum .. kahvaltılı beslenmeye dönücem galiba .. ama 3 ana 3 ara bana kilo aldırıyor maalesef .. bir bakayım düzene oturtucam 2 ggün içinde
kilo bildirimi;
geçen hafta:87.400
bu hafta:85.300
fark: 2 kg 100 g
çok teşekkür ederim canımsüper ötesi süperrrrr
spor yarışması başlıyor pazartesi bence katıl sen de çok hırslanırızkızlar bende bu hafta çok kötüyüm.zaten geçen hafta da kilo verememiştim.
geçen hafta 82,700
bu hafta 82,500
giden sadece 200 gr
oooo süper maşallahBuraya geldiğimden beri on kilo gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?