Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ispanyol (66/66.6/+0.6/%-0.91)

6 larda boğul inşallah e miii..

kızlar yaa aksine aldım bu hafta.. benim vücut artık başka beslenmeye geç diyor sanki.. bi bakiiim ne diyooo.. bilemedim ne yesem ne yemesem.. sporu artırıcam zaten .. bi de böyle gitsin bakalım.. zaten 1 ay mühlet verdim kendime .. ne verrisem o.. sonrasında 100 de olsam bırakıcam diyeti miyeti. off daral geldii.. daraaaalll giiittt

aynen onu dedim ben de şimdi vazgeçmek yok! ben 15 kilo vermiş olsam hayatta pes etmezdim aa deli misin?

şaşkına döndü zavallım zaten.. teşekkürler canım stil değiştiricem bakalım..
şimdi baktım da yediklerine 1-2 tavsiyede bulunabilirim
sabahları sadece kahveyle geçirme,öğlen yemeye başlıyorsun ya vücut kıtlıkta sanıp depo ediyor olabilir.çünkü cidden az yiyorsun zaten.sabah kahvaltı et mutlaka canım(ama edebiliyorsan tabii koşullarını bilmiyorum çalışma vs)
sonra en geç 6'da ye o da ara öğün olsun.yumurta gibi bir proteini akşam 4-5 gibi tüketmeye çalış
ya da şunu yapabilirsin öğlen proteinlerini alıp akşamları hafif sebze yemekleri ile geçirebilirsin.
ben sabah 6'da yemeye başlıyorum(o saatte hiç canım istemese de) akşam 6'da yemeyi bırakıyorum. 3 ana+3 ara yapıyorum yine de. ama kilo vermenin durması çok normal muhtemelen bana da olacak canını sıkma,pes etmek yok

normalde yapıyordum kahvaltı, son diyetimde değiştirdim yapmıyorum ..
çalışma koşulları nedeni ile maalesef akşam yemeğini erkene çekemiyoırum .. kahvaltılı beslenmeye dönücem galiba .. ama 3 ana 3 ara bana kilo aldırıyor maalesef .. bir bakayım düzene oturtucam 2 ggün içinde

anladım canım,3 ara 3 ana öğünü şöyle yapabilirsin 10 fıstık ve 5 badem yerine 1 öğünde mesela ne kadar yiyorsun hatırlamadım birinde 10 fıstık diğerinde 5 badem yiyebilirsin.yani aralarını arttır ama yediklerin değişmesin.metabolizmanın hızlanması için

kızlar acı bildiririm

geçen hafta 76,20

bu hafta 76,70

fark + 500

sinir oldum kendime..regl olmam lazım yarın o etkiledi diye düşünüyorum..spor da yapmıştım..of acilen toparlanıcam söz :'(

dünkü menüm
sabah 9: 6 zeytin-1 dilim ekmek-domates-salatalık-biber-lor peyniri
öğlen 13: 1 tabak tavuklu nohut yemeği
akşam 19: 1 paket eti form-1 kase yoğurt
gece 23: 1 kase yoğurt

4 lt su-spor yok-işte o yüzden de gitmiyor gitmiyor gitmior kilolarrr

süper ötesi süperrrrr
çok teşekkür ederim canım darısı başına,ilk haftam muhtemelen ondandır

kızlar bende bu hafta çok kötüyüm.zaten geçen hafta da kilo verememiştim.

geçen hafta 82,700
bu hafta 82,500
giden sadece 200 gr
spor yarışması başlıyor pazartesi bence katıl sen de çok hırslanırız

Buraya geldiğimden beri on kilo gitti
oooo süper maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…