Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Itirafimi yaptim az sonra gorursun kaptanim

Umarım o açmayı yakmışsındır!! Bugünde lütfen daha dikkatli ol , tartıya son gün haberin olsun. Madem tadına bakamıyorum hepsini yiyorum diyorsun bakma tadlarına kuzumm zararlı çıkıyorsun sonra!

kızlar selam nasılsınız?benim keyifler kötü pek bişey yapamıyorum ama çok yememeye çalışıyorum..üst üste geldi herşey tatil dönüşü kendime gelemedim
Aaaa öyle deme toparla kendini canım
Sabah 40 dk yurumustum zaten .kendime ceza koydum aksma dogru 45 dk leslie 3 miles yapcm .o acmayi eritmeliyim.
Eeee bir zahmet !!

Kalp kalp kalp :))))

detoks mu yapıyorsun canımm.. eğer detoks değilse protein çok az almışsın biraz artırmalısın datlumm.. ama yinede güzel menünn

09: 30
sade türk kahvesi

12:00
2 parça tavuk ızgara, 1 bardak (150 ml) ayran
16:00
10 tane fıstık, 3 badem
19:00
2 yumurta, yarım tabak z. yağlı taze fasülye, çeyrek dilim kadar ekmek
su:3.5 lt
spor :
1- karın: 15 mekik, 15 ters mekik, 10 sn plank
2-kalça : 5 er tane plie squat, leg swing, side lunge
3-popo: 5 er tane squat, pointed butt lift, fire hydrant
4- squat: 50 tane
40 dk koşu bandında yürüyüş

ü
yavyuumm harikasın , mezuniyete oynuyorsun

Bu ne kaptan resmen ac gezmissin. Bu tempoda vucudun da isyan eder.

Yaptim dun cezami 45 dk leslie

detoks mu yapıyorsun canımm.. eğer detoks değilse protein çok az almışsın biraz artırmalısın datlumm.. ama yinede güzel menünn
yok canım detoks yapmıyorum veganım o gün az aldım haklısın bugün arttırdım,tofu,soya sütü,barbunya

kızlaaaarrr nerdesinizzzz özledüm .. muhabbet edelim gelin de .. akşam giremiyorum beeennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…