- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Itirafimi yaptim az sonra gorursun kaptanim
Aaaa öyle deme toparla kendini canımkızlar selam nasılsınız?benim keyifler kötü pek bişey yapamıyorum ama çok yememeye çalışıyorum..üst üste geldi herşey tatil dönüşü kendime gelemedim
Eeee bir zahmet !!Sabah 40 dk yurumustum zaten .kendime ceza koydum aksma dogru 45 dk leslie 3 miles yapcm .o acmayi eritmeliyim.
ben fıstıkk gibiym ama sevilayı bilmeemmmm.. çikolatalı açma yemişşşşş .. kız ona kaptanım kızz
ispiyonladım ki seniiii..
olmuşa çare yok.. o zaman napıyoruzzz spoooorrr.. yarına da kaçamaksız bir menü.. ben de senin gibiyim.. tadımlık diye başlıyorum gerisi geliyor.. o yüzden tadına bile bakmıyorum artık.. off akşam yanımda dondurma yedier.. eşim 1 kaşık bari al sensi zboğazımdan geçmiyor dedi.. 1 kaşık alırsam gerisi gelir almıycam dedimm. şu son 5 kilomu da versem de bitse artık şu kasmalar.. rahat rahat yine yiyemiycem ama hiç değilse bu kadar kasmam..
canım benimm toparlanmaya çallış lütfen.. hadi bir spor programı yap kendine , spor endorfin salgılatır keyfin artar biraz
eveeett işte buuuuuu
detoks mu yapıyorsun canımm.. eğer detoks değilse protein çok az almışsın biraz artırmalısın datlumm.. ama yinede güzel menünnbugünkü menüm;
05.30 ılık limonlu su
06.20 tofudan yaptığım omlet,4 salatalık,5-6 yaprak marul
10.00 2 avuç kiraz
11.00 kinoadan yaptığım sebzeli pilav
13.00 1 muz
16.00 250 ml'lik hindistan cevizi ve pirinç sütü
16.30 bol sebzeli az meyveli smoothie
1 maden suyu,bol su ve bitki çayı tükettim
son ara öğünümde de 2 avuç erik yiyip günü kapatacağım
üDünkü menüm
Sabah 07
1 activia kahvaltım
Ara 10
1bardak kefir
1 avuç beyaz leblebi
Öğle 12
2 köfte
Salata
Akşam 17
4kasik müsli
Yoğurt
Ara 21
Bir çig köfte
Bir bardak ayran
3 lt su
35 dk yürüyüş
Bu ne kaptan resmen ac gezmissin. Bu tempoda vucudun da isyan eder.Dünkü menüm
Sabah 07
1 activia kahvaltım
Ara 10
1bardak kefir
1 avuç beyaz leblebi
Öğle 12
2 köfte
Salata
Akşam 17
4kasik müsli
Yoğurt
Ara 21
Bir çig köfte
Bir bardak ayran
3 lt su
35 dk yürüyüş
Yaptim dun cezami 45 dk leslieUmarım o açmayı yakmışsındır!! Bugünde lütfen daha dikkatli ol , tartıya son gün haberin olsun. Madem tadına bakamıyorum hepsini yiyorum diyorsun bakma tadlarına kuzumm zararlı çıkıyorsun sonra!
Aaaa öyle deme toparla kendini canım
Eeee bir zahmet !!
Kalp kalp kalp :))))
Ben de dun yaptim cezamiben de 2 gündür spor yapmıyorum bu yüzden 50 dakika yürüdüm akşama da 1 saat daha yürüyeceğim cezalıyım
yok canım detoks yapmıyorum veganımdetoks mu yapıyorsun canımm.. eğer detoks değilse protein çok az almışsın biraz artırmalısın datlumm.. ama yinede güzel menünn
ben de yaptım kesin hamlarım sanıyordum hamlamadım birazdan yürüyeceğimBen de dun yaptim cezami
Ha hayyytttt 45 dk leslie 3 miles yaptimmm.
Yaptim dun cezami 45 dk leslie
hımmm tamaaammm.. benim asla olamayacağım şeyyok canım detoks yapmıyorum veganımo gün az aldım haklısın bugün arttırdım,tofu,soya sütü,barbunya
Ahhhh yavruu, keşke erken saatlerde gelebilsem. Ama şu yoğunluklar yok mu insanı canından bezdirenkızlaaaarrr nerdesinizzzz özledüm .. muhabbet edelim gelin de .. akşam giremiyorum beeennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?