Valla devlete bundan seneleeer once ben de gittim ama yuzume bakmadan tahlilsiz biseysiz boyumu kilomu sordu sonrada bi kagit tutusturdu elime pcden cikarip hazir bunlari ye dedi ..tabiki ben kendi cabamla o zaman 62den 53e dusmustum ama bekardim dertsiz tasasiz sporumu yapiyodum menuye gore yiyodum onume geliyodu annem sagolsun..simdi dokuz aylik bir oglum var zaten kilo vardi biraz bir de dogum kilosu eklendi kendi kendime bisi yapmak istemedim emiyo oglum diye diyetisyene gittim eskisehirde baya unlu ayda 150tl ama gecen aydan bu yana 5kilo gitti.. Benim icin de zor maddi acidan tasinma asamasindayim ama psikolojim iyice kotulesmisti artik esim de bisey demedi onun icin hic gecinmez olmustuk kiskanclik vardi asiri derece cunku ben kiloluydum cirkindim ozguven diye bisey kalmamisti..diyetisyen olarak devlete mi gittiniz özele mi? bir de kilonuz kaç acababen devlete gittiğimde hiç memnun kalmadım.özele de param yok ne yazık ki
kızlar bende bu hafta çok kötüyüm.zaten geçen hafta da kilo verememiştim.
geçen hafta 82,700
bu hafta 82,500
giden sadece 200 gr
Canm hamislikten dolayi aytilanlara kilo sarti yoktu sanki ben mi yanlis biliyom..ApriL_2007 aprilim bu ara ne cok bikdirimde bulunmayan var. 3 kez fln maxeretsiz bildirimde bulunmayanlara bi ceza bisi yapsak?
benim hala en az 6 7 kilo fazlam var grubu donebilmek icin(
Canm hamislikten dolayi aytilanlara kilo sarti yoktu sanki ben mi yanlis biliyom..
Bi de takma kafana adet olana kadar bole gider sislik odem cok oluyo ilk zaman ama zamanla inecek merak etme kirkin bi ciksin hele adet ol da ben aalti ay sonra regl oldum ertesi gun 3kilo gitti inanamadim
kız dur bii kırkın çıkmadı daha.. 3 aya kalmaz eskisinden zayıf olursun merak etmeEvet canim haklisin hamileliklerde ayni kiloda donme sarti yok. Hamileyken hep ilk 10 kolay gider denilince bende 10u verip grub donerim diuordum) vere vere 4 5 kilo gittj
Yokkk duramaz tez canlıkız dur bii kırkın çıkmadı daha.. 3 aya kalmaz eskisinden zayıf olursun merak etme
Yok canım işte değilim birazcık geç kalktım 10 gibi :))))
napıyosun kuzummm işte misin..
ApriL_2007 aprilim bu ara ne cok bikdirimde bulunmayan var. 3 kez fln maxeretsiz bildirimde bulunmayanlara bi ceza bisi yapsak?
benim hala en az 6 7 kilo fazlam var grubu donebilmek icin(
sonuncu olmuşuz
günaydın arkadaşlar
sonuncu olmuşuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?