fıstıkkkk kuzucuk napıyor emiyor mu uyuyor mu seni yoruyor muuuu..
ayrıca daaa nutella candamaımız bizimmm vazgeçilmeeezzzzz
harikasın valla kuzum süper gidiyorsun
yok kuzum .. uğramadı da merak ettikHayirdr kaptanima bisey mi oldu
harikasın dostummDunku menum
Sahur 1 muz.1 dilim ekmk yarim dilim dil peyniri
İftar 1 tabk firinda kabak mucver.1 su brd meyan serbeti.1 ksk manti.sirkeli salata.2 ksk sarimskli yogurt.
Iftardan sonra 45 dk leslie
Yatana kadar 2 lt yi gecti su
yerim onun uyuyuşunu miss kokar şimdiKuzucuj emiyor. Pek uyumuyor. Kucagimda uyumayi seviyir oylw birakssm uyuyacak da onu da yapmiyorm pek
yok kuzum .. uğramadı da merak ettik
harikasın dostumm
yerim onun uyuyuşunu miss kokar şimdi
ne kötü bir gün oldu yaaa..
sabah deprem oldu burda salladı baya .. sonra patlama haberi geldi istanbuldan ..
başka kötü haber gelmesin lütfen
Nolmus ne patlamasi hayirdr ins.ne kötü bir gün oldu yaaa..
sabah deprem oldu burda salladı baya .. sonra patlama haberi geldi istanbuldan ..
canim ya rabbim kolaylim versin.saglikli olsunlar da yeterki.amman kucaga alistirma.simdi cok seker insanin kycagindan indiresi gelmiyor.ama kilo alamaya baslayinca biciriklar anneye cok zor oluyor kucaktaKuzucuj emiyor. Pek uyumuyor. Kucagimda uyumayi seviyir oylw birakssm uyuyacak da onu da yapmiyorm pek
canim ya rabbim kolaylim versin.saglikli olsunlar da yeterki.amman kucaga alistirma.simdi cok seker insanin kycagindan indiresi gelmiyor.ama kilo alamaya baslayinca biciriklar anneye cok zor oluyor kucakta
Tamam güzel olur başlayalım o zaman.İftardan sonra yapacağım.Dün beş dakika yaptım, sırtımdan terler aktı.Anladim cnaim. Tasinmada kolay gelsin. Cabucak don ozletme kendini
Evet yasaklar kesinlikle daha cazip getiriyorm ondan yasam bicimi demek diyette degilim bu benim saglikli beslenmem demek vs daha dogru ve iyi geliyor. Ben de konusuldu ama izne ayrilmaktan vazgectin sandim.
benim 40 im cikinca ki bu ramazanin sonuna dgoru oluyor. Dootor istedigin sporu yapabilirsin dedi. Beraber eliptik yapalim mi. Ama ben uzun zamandir yapmadigim icin 20 25 dk ile baslayip 40 45 e cikarmayi dusunuyorum zamanla. Ne dersin abla ?
Ah aprili ben de merak ettim. Insallah bi yaramazlik yoktur
Ohhh sen ramazanda da kilo verirsin kesin.dunku menum
iftar
corba+yarım tabak taze fasulye+salata
21:30 sade dıbek kahvesı + 2 hurma
sahur
bir yumurta+peynır zeytın+ domates salatalık+ bır dılım ekmek + 3 cevız+ gojı berry
toplamda 1,75 lt su olmustur, bugun daha cok ıcecegım ınsallah
Ayyy iyi olda gerisi önemli değil kardeşim. Merak ettik seni canım.Ayyy kızlar geçen gün benim tel no değişti. Yollayayım dur ondan geri dönmemişimdiriyiyim bebekler sadece çok yoğunum hsonum çok yoğun geçti. Hiç gelemedim buraya sonrasında zaten sahur iftar koşuşturmacası derkennn ben gelemedim. Paydos saatlerimde de uyuyorum çok uykum var heppp!
Bir düzene sokayım yine sahalardan düşmem. Beni merak eden arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum seviyorum siziiii cokkkkk Çokkk
Haberlerde şimdi izledim. Allah rahmet eylesin.Çok üzüldüm çok.ne kötü bir gün oldu yaaa..
aman sen iyi ol da gerisi mühim değil merak ettik ama senii... alışır bünyen 3-4 güne kadar.. uykusuzluk açlıktan daha zor geliyordurAyyy kızlar geçen gün benim tel no değişti. Yollayayım dur ondan geri dönmemişimdiriyiyim bebekler sadece çok yoğunum hsonum çok yoğun geçti. Hiç gelemedim buraya sonrasında zaten sahur iftar koşuşturmacası derkennn ben gelemedim. Paydos saatlerimde de uyuyorum çok uykum var heppp!
Bir düzene sokayım yine sahalardan düşmem. Beni merak eden arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum seviyorum siziiii cokkkkk Çokkk
Saol kuşummm. Eveett alışır inşallah. Sen nasılsın geçmiş olsun toktorcummmm çok korktunuz mu?aman sen iyi ol da gerisi mühim değil merak ettik ama senii... alışır bünyen 3-4 güne kadar.. uykusuzluk açlıktan daha zor geliyordur
korktum valla.. çocuklar uyuyordu eşim çıkmıştı.. ne yapsam bilemedim kaldım öyle.. büyük bişey olsa ne yaparım bilemedim akşam acil durum planı yapıcaz eşimle..eski evde yapmıştık şöyle yaparız böyle yaparız diye.. ama bu evde hiç planlamadık.. 9. kattayız dışarı da kaçamayızSaol kuşummm. Eveett alışır inşallah. Sen nasılsın geçmiş olsun toktorcummmm çok korktunuz mu?
Kontrolum dundu 45gunde basen 110dan 100e,bel de 100den 87ye dusmus..Diyetisyene devam ediyorsun zaten. Onun listelere uymaya çalışıyorsun.Son kontrolün nasıldı? Ben spora devam edemedim. Eliptiği yaptırdım.Mekik,squat ekleyeceğim ispsnyolun yaptıkları gibi.
Yine gelicem canm arada buraya :)Anladim cnaim. Tasinmada kolay gelsin. Cabucak don ozletme kendini
Evet yasaklar kesinlikle daha cazip getiriyorm ondan yasam bicimi demek diyette degilim bu benim saglikli beslenmem demek vs daha dogru ve iyi geliyor. Ben de konusuldu ama izne ayrilmaktan vazgectin sandim.
benim 40 im cikinca ki bu ramazanin sonuna dgoru oluyor. Dootor istedigin sporu yapabilirsin dedi. Beraber eliptik yapalim mi. Ama ben uzun zamandir yapmadigim icin 20 25 dk ile baslayip 40 45 e cikarmayi dusunuyorum zamanla. Ne dersin abla ?
Ah aprili ben de merak ettim. Insallah bi yaramazlik yoktur
Yok canm unutur muyum bayrmdan sonra burdayim insallah :)A afrodit26 sonra gel ama tamam mı izne gidince unutma bizi..
ApriL_2007 kuzum merakta bıraktın biziii.. iyi misin kuşumm
Menun guzel canm ama sahurda limonllu su ic lifli gida tuket hem hafif hem toktutarDunku menum
Sahur 1 muz.1 dilim ekmk yarim dilim dil peyniri
İftar 1 tabk firinda kabak mucver.1 su brd meyan serbeti.1 ksk manti.sirkeli salata.2 ksk sarimskli yogurt.
Iftardan sonra 45 dk leslie
Yatana kadar 2 lt yi gecti su
Grcmis olsun canm zledim evet cok kotu bisey allah rahmet eylesin kudurdular iyicene kötü bir gün oldu yaaa..
Suyun disinda iyi canmdunku menum
iftar
corba+yarım tabak taze fasulye+salata
21:30 sade dıbek kahvesı + 2 hurma
sahur
bir yumurta+peynır zeytın+ domates salatalık+ bır dılım ekmek + 3 cevız+ gojı berry
toplamda 1,75 lt su olmustur, bugun daha cok ıcecegım ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?