Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Dunku menum
Sahur 1 muz.1 dilim ekmk yarim dilim dil peyniri
İftar 1 tabk firinda kabak mucver.1 su brd meyan serbeti.1 ksk manti.sirkeli salata.2 ksk sarimskli yogurt.
Iftardan sonra 45 dk leslie
Yatana kadar 2 lt yi gecti su

Hayirdr kaptanima bisey mi oldu
yok kuzum .. uğramadı da merak ettik
Dunku menum
İftar 1 tabk firinda kabak mucver.1 su brd meyan serbeti.1 ksk manti.sirkeli salata.2 ksk sarimskli yogurt.
harikasın dostumm
Kuzucuj emiyor. Pek uyumuyor. Kucagimda uyumayi seviyir oylw birakssm uyuyacak da onu da yapmiyorm pek
yerim onun uyuyuşunu miss kokar şimdi

ne kötü bir gün oldu yaaa..
sabah deprem oldu burda salladı baya .. sonra patlama haberi geldi istanbuldan ..
başka kötü haber gelmesin lütfen

yok kuzum .. uğramadı da merak ettik

harikasın dostumm

yerim onun uyuyuşunu miss kokar şimdi

o mis kokuyor da anasi pis kokuyor

sabah deprem oldu burda salladı baya .. sonra patlama haberi geldi istanbuldan ..

aa cok gecmis olsun..ben epeydir haberlerden vs uzak kaldim ne oluo bitiyo hic bilmiyorum ama parlak seyler olmadigi kesin

dunku menum
iftar
corba+yarım tabak taze fasulye+salata
21:30 sade dıbek kahvesı + 2 hurma

sahur
bir yumurta+peynır zeytın+ domates salatalık+ bır dılım ekmek + 3 cevız+ gojı berry

toplamda 1,75 lt su olmustur, bugun daha cok ıcecegım ınsallah

Kuzucuj emiyor. Pek uyumuyor. Kucagimda uyumayi seviyir oylw birakssm uyuyacak da onu da yapmiyorm pek
canim ya rabbim kolaylim versin.saglikli olsunlar da yeterki.amman kucaga alistirma.simdi cok seker insanin kycagindan indiresi gelmiyor.ama kilo alamaya baslayinca biciriklar anneye cok zor oluyor kucakta

canim ya rabbim kolaylim versin.saglikli olsunlar da yeterki.amman kucaga alistirma.simdi cok seker insanin kycagindan indiresi gelmiyor.ama kilo alamaya baslayinca biciriklar anneye cok zor oluyor kucakta

Ben alistirmadim kendi alismis dogdu :)( 42m haftada dogunca :)) canim ya yataginda uyutamadik anne yani yatak aldik o derece. Bende artik biraktim. Soyle yapayim boyle yaoayim derken stres oluyorum.

ApriL_2007 ses ver kuzummmm..
mesaj da attım tlefona ama ses yok.. acaba arasam mıı..

ben de yazdim ayni sekilde arasam mi diyorum da emin olamadim.ya

Ayyy kızlar geçen gün benim tel no değişti. Yollayayım dur ondan geri dönmemişimdir iyiyim bebekler sadece çok yoğunum hsonum çok yoğun geçti. Hiç gelemedim buraya sonrasında zaten sahur iftar koşuşturmacası derkennn ben gelemedim. Paydos saatlerimde de uyuyorum çok uykum var heppp!

Bir düzene sokayım yine sahalardan düşmem. Beni merak eden arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum seviyorum siziiii cokkkkk Çokkk

Tamam güzel olur başlayalım o zaman.İftardan sonra yapacağım.Dün beş dakika yaptım, sırtımdan terler aktı.

Ohhh sen ramazanda da kilo verirsin kesin.

Ayyy iyi olda gerisi önemli değil kardeşim. Merak ettik seni canım.

aman sen iyi ol da gerisi mühim değil merak ettik ama senii... alışır bünyen 3-4 güne kadar.. uykusuzluk açlıktan daha zor geliyordur

aman sen iyi ol da gerisi mühim değil merak ettik ama senii... alışır bünyen 3-4 güne kadar.. uykusuzluk açlıktan daha zor geliyordur
Saol kuşummm. Eveett alışır inşallah. Sen nasılsın geçmiş olsun toktorcummmm çok korktunuz mu?

Saol kuşummm. Eveett alışır inşallah. Sen nasılsın geçmiş olsun toktorcummmm çok korktunuz mu?
korktum valla.. çocuklar uyuyordu eşim çıkmıştı.. ne yapsam bilemedim kaldım öyle.. büyük bişey olsa ne yaparım bilemedim akşam acil durum planı yapıcaz eşimle..eski evde yapmıştık şöyle yaparız böyle yaparız diye.. ama bu evde hiç planlamadık.. 9. kattayız dışarı da kaçamayız

Diyetisyene devam ediyorsun zaten. Onun listelere uymaya çalışıyorsun.Son kontrolün nasıldı? Ben spora devam edemedim. Eliptiği yaptırdım.Mekik,squat ekleyeceğim ispsnyolun yaptıkları gibi.
Kontrolum dundu 45gunde basen 110dan 100e,bel de 100den 87ye dusmus..
Kiloo olarak da 70den 63.9a dustum..
Giremedigim dort pantolonuma da rahat giriyorum artik..eskiden olanlar da dusuyo ustumden :)
Diyet devam ama sporu iki hafta yapabidim grcrn hafta yapamadim dun de ucuncu haftanin birinci gununu yaptimdenk gelmedi valla kostirmacadan..
Rliptik almaya can. Atiyorum ama eve gecmeyi bekliyorum

Yine gelicem canm arada buraya :)

A afrodit26 sonra gel ama tamam mı izne gidince unutma bizi..
ApriL_2007 kuzum merakta bıraktın biziii.. iyi misin kuşumm
Yok canm unutur muyum bayrmdan sonra burdayim insallah :)
Dunku menum
Menun guzel canm ama sahurda limonllu su ic lifli gida tuket hem hafif hem toktutar
Grcmis olsun canm zledim evet cok kotu bisey allah rahmet eylesin kudurdular iyice
Suyun disinda iyi canm

Tunaydin kizlar aslinda 6.20de uyandim aslinda ama kotu bi sekide..
İlgaz yanimda yatiyodu ve yataktan dustu onun kut sesine uyandim omrumden omur gitti hala etkisindeyim sukur biseyi yok..
Ustune bi de esimlr tartistik anlicaginiz bugun hic iyi degilim hic iyi gecmiyo..

selam arkadaşlar
ramazan nasıl gidiyor.
allah sonumuzu hayır etsin ramazanla beraber bir gün önce foça sallandı sonra bursa sallandı.bugün de istanbuldaki bombalı saldırı .ürkütücü geliyor

Dunku mrnum
Sabah8.00
Yumurta
Biber
Kk peynir
Kmek
Cay

Ara 10.30
Badem bir avuc

Oglen yemedim

Aksam19.00
Bi dilim pide
İki kasik brzelyr
Dort kasik patlican
Bes kasik salata
Bi kasik pilav

İki bardak cay
Bitane seftali kuucuk

İki lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…