Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

çocuk bu sıkma canını bak nasıl olsa bir şeyi de yokmuş.eşini de takma.onda da düşebilirdi yani senin suçun değil.

ayyy tüylerim diken diken oldu.. korkmuşsundur canım benimm.. çok şükür bişeyi yokmuş üzme kendini kuzumm

Esimlr tattismam oglumdan dolayi degil canm ama gecer umarim esimin ailesi mesele
yanlış anlamışım canım pardon.genelde çocuk düşünce vs hep biz suçlu oluruz ya kavga konunuz ondan sandım.ailede küçücük bile huzursuzluk olunca herşeye yansır.çok iyi bilirim.bizimki gerçi çözümsüz kalınca kalan tek çözüm yoluna girdik ama neyse.

Canımmm ablammm o bitane onun güzel yüreğine hastayım. İyiki tanımışız :)))))
Ahhhh aynen öyle ablammm tükendim bittim. Yine beni sen anladın
Dunku menum
Sahur 1 muz.1 dilim ekmk yarim dilim dil peyniri
İftar 1 tabk firinda kabak mucver.1 su brd meyan serbeti.1 ksk manti.sirkeli salata.2 ksk sarimskli yogurt.
Iftardan sonra 45 dk leslie
Yatana kadar 2 lt yi gecti su

İftardan sonra ki o spor varya ben onu hiç başaramadım. Nasıl yapıyorsun saat kaç gibi??

Kıyamam sana korkarsın tabii bide özellikle kuzucuklarda varken evde. Dışarı çıkmak zaten en büyük hata olur tatlım. Rabbim hepimizi korusun bu zor günlerde İnşaAllah...
Ayyy tam görülmez kaza kıyamam sana ben ılgaz. Allah korumuş canım ya, sevindim bişey olmamasına. Eşine tripdesin demekk evliliğin tadı tuzu bunlar canm sıkma canını herşey düzelir. Bol şanslar beybiiiii
selam arkadaşlar
ramazan nasıl gidiyor.
allah sonumuzu hayır etsin ramazanla beraber bir gün önce foça sallandı sonra bursa sallandı.bugün de istanbuldaki bombalı saldırı .ürkütücü geliyor
İyi gidiyor gibi ahhhh şu uykusuzluk olmasasenin nasıl gidiyor tatlım?

Evet çok üzücü büyük bu olaylar umarım son bulur birgün. Tek isteğimiz o !

çok geçmiş olsun kafasını vurduysa muhakkak doktora götürün yine de ne olur ne olmaz bir bakılsın.

bugünkü menüm:
sabah uyanamadım
öğle 1 kase mercimek çorbası,7 yemek kaşığı patlıcan salatası
ara 1 kivi
akşam 1 kase barbunya yemeği,4 yemek kaşığı patlıcan salatası
ara 2 avuç kiraz,3 çiğ badem
sporu da birazdan yapacağım,min 1 saat yürüyüş.

ayyy tüylerim diken diken oldu.. korkmuşsundur canım benimm.. çok şükür bişeyi yokmuş üzme kendini kuzumm
Aksama kadr ruh gibi gezdim uykuda gidip gidip nefesini dinledim valla meger ne zormus anne olmak..sagol canm benim
Olsun canm ..esim ailesini istemedigimi dusunup haksiz yere ustume geldi ben de kvmi arayip durumu anlattim uzulme ben onun kulagini cekerim dedi anlatma daha da kizar dedim tamam dedi ama bilmem kv soyledi bilmem esimin kafaya dank etti elinde buket cicekle geldi isten ozur diledi sarildi iyiyiz bakalim ..
Bazen en iyisi neyee bizler icin o olmak zorunda oluyor canm skma canini huzursuz bi evliliktense huzurlu yalnizlik iyidir..
Simdilik iyiyiz tatlim ozur diledi cicek getirmis bi de :)
çok geçmiş olsun kafasını vurduysa muhakkak doktora götürün yine de ne olur ne olmaz bir bakılsın.
Esime dedim gidelim diye ama iyi biseyi yok dedi inssallah bisey cikmaz sonradan sagol canm benim

Allah korusun.Deprem çantası hazırlayıp kenara koymak lazım.
Geçmiş olsun.Benim de oğlanlar bir iki kere yataktan düşmüştü.Aman bir şey olmasın.İnsan onlara bir şey oldumu çok üzülüyor.Eşin ile barışmana sevindim.Tartışmalar olur hepimiz insanız.Hatasını anlaması güzel bir davranış.

selam arkadaşlar
ramazan nasıl gidiyor.
allah sonumuzu hayır etsin ramazanla beraber bir gün önce foça sallandı sonra bursa sallandı.bugün de istanbuldaki bombalı saldırı .ürkütücü geliyor
Allah hepimizi korusun inşallah.

Nasipten ötesi boş canım.Sizin birlikte yürüyecek yolunuz buraya kadarmış.Ailenin yakın olması ve sana destek olması çok güzel.

Şımar Gülşencim
Ne demek bunlar gerçekler
mcukkk mcukkk mcukkk

İftar

1 bardak su
1 hurma
2 kepce corba

10 dk ara

Avuç içi kadar tavuk haslama
3 kaşık dereotlu kabaklı yoğurt
Salata
Avuç içi kadar pide
1 dilim karpuz

Sahur

1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 parça roka
3 çeri domates
3 zeytin
Avuç içi kadar pide

Toplamda malesef 1 lt su
Spor yok

Gunaydınlar

İftardakı yemeği yıyınce benım mıdem bulanıyor baya kotu oluyorum, ıftarı actıktan sonra 15 dkk kadar ara vereyım dıyorum bir de az yıycem. Dun aksam o kadar kotuydu kı butun gece uyudum sahura kadar.

Dunku menum:
ıftar
corba+yarım tabak kabak yemegı+salata+bir hurma

sahur
bir kaşarlı yumurta+domates salatalk+bir dilim az ballı ekmek+peynir zeytin

oysaki iftarda azda yemissin yediklerinden olduğunu sanmıyorum belki başka bişeydir

İyi gidiyor gibi ahhhh şu uykusuzluk olmasasenin nasıl gidiyor tatlım?

Evet çok üzücü büyük bu olaylar umarım son bulur birgün. Tek isteğimiz o !
her gün oruca biraz daha alışıyorum tabiki ama uykusuzluk şuan için en büyük dert

kafasına dank etmesi de iyi .özür dilemesi de bir erdem.allah iyi etsin canım sevindim.
gece de olsa sporumu yaptım,huzurluyum

oh oh maşallah
Nasipten ötesi boş canım.Sizin birlikte yürüyecek yolunuz buraya kadarmış.Ailenin yakın olması ve sana destek olması çok güzel.
onlar olmasaydı zaten bu kadar güçlü olamazdım.allah dert verirken dermanını da yolluyor ya elhamdürillah

Günaydınnnnn haftanın ortasından beybiler

Günümüz cokkkkk güzel geçsin hemen akşam olsun İnşaAllah (özellikle çalışanlara)

günaydın kaptanımmmm.ay inşallah akşamlar olmuyor zaten .

akşam hemen bitince yemek su çay derken bitiveriyor su az olmuş o yüzden

ilk günler zor geçiyor ama bünye alışacak .her gün dünden biraz daha kolay geçecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…