- 16 Ağustos 2010
- 848
- 259
- 103
Tunaydin kizlar aslinda 6.20de uyandim aslinda ama kotu bi sekide..
İlgaz yanimda yatiyodu ve yataktan dustu onun kut sesine uyandim omrumden omur gitti hala etkisindeyim sukur biseyi yok..
Ustune bi de esimlr tartistik anlicaginiz bugun hic iyi degilim hic iyi gecmiyo..
Esimlr tattismam oglumdan dolayi degil canm ama gecer umarim esimin ailesi meseleçocuk bu sıkma canını bak nasıl olsa bir şeyi de yokmuş.eşini de takma.onda da düşebilirdi yani senin suçun değil.
ayyy tüylerim diken diken oldu.. korkmuşsundur canım benimm.. çok şükür bişeyi yokmuş üzme kendini kuzummTunaydin kizlar aslinda 6.20de uyandim aslinda ama kotu bi sekide..
İlgaz yanimda yatiyodu ve yataktan dustu onun kut sesine uyandim omrumden omur gitti hala etkisindeyim sukur biseyi yok..
Ustune bi de esimlr tartistik anlicaginiz bugun hic iyi degilim hic iyi gecmiyo..
yanlış anlamışım canım pardon.genelde çocuk düşünce vs hep biz suçlu oluruz ya kavga konunuz ondan sandım.ailede küçücük bile huzursuzluk olunca herşeye yansır.çok iyi bilirim.bizimki gerçi çözümsüz kalınca kalan tek çözüm yoluna girdik ama neyse.Esimlr tattismam oglumdan dolayi degil canm ama gecer umarim esimin ailesi mesele
jyiyim cok sukur bebis de iyi :) sen nssilsin epeydir goremedim seni takimimizin ablasii Izne ayrilayim diyordun ayrildin mi yoksa.
bri de demeden gecemeyecegim. Ne kadsr dusuncelisin masallah herkesi atlamadan hal hatir sorup yazdiklsrina cevap yaziyorsun
Ahhhh aynen öyle ablammm tükendim bittim. Yine beni sen anladınBen izne ayrıldım.Şu an böyle iyi hissediyorum. Kilo da almadım şükür.Yasaklar kalkınca yeme isteğim azaldı inan.
Sen de ne güzel bakıyorsun canım benim. Ben kendime yapılmasını istemediğimi başkalarına yapmamaya çalışırım.Aprili de merak ettim.Tek başına uğraşmaktan yoruldu kıyamam.
Dunku menum
Sahur 1 muz.1 dilim ekmk yarim dilim dil peyniri
İftar 1 tabk firinda kabak mucver.1 su brd meyan serbeti.1 ksk manti.sirkeli salata.2 ksk sarimskli yogurt.
Iftardan sonra 45 dk leslie
Yatana kadar 2 lt yi gecti su
Kıyamam sana korkarsın tabii bide özellikle kuzucuklarda varken evde. Dışarı çıkmak zaten en büyük hata olur tatlım. Rabbim hepimizi korusun bu zor günlerde İnşaAllah...korktum valla.. çocuklar uyuyordu eşim çıkmıştı.. ne yapsam bilemedim kaldım öyle.. büyük bişey olsa ne yaparım bilemedim akşam acil durum planı yapıcaz eşimle..eski evde yapmıştık şöyle yaparız böyle yaparız diye.. ama bu evde hiç planlamadık.. 9. kattayız dışarı da kaçamayız
Ayyy tam görülmez kaza kıyamam sana ben ılgaz. Allah korumuş canım ya, sevindim bişey olmamasına. Eşine tripdesin demekk evliliğin tadı tuzu bunlar canm sıkma canını herşey düzelir. Bol şanslar beybiiiiiTunaydin kizlar aslinda 6.20de uyandim aslinda ama kotu bi sekide..
İyi gidiyor gibi ahhhh şu uykusuzluk olmasaselam arkadaşlar
ramazan nasıl gidiyor.
allah sonumuzu hayır etsin ramazanla beraber bir gün önce foça sallandı sonra bursa sallandı.bugün de istanbuldaki bombalı saldırı .ürkütücü geliyor
çok geçmiş olsun kafasını vurduysa muhakkak doktora götürün yine de ne olur ne olmaz bir bakılsın.Tunaydin kizlar aslinda 6.20de uyandim aslinda ama kotu bi sekide..
Aksama kadr ruh gibi gezdim uykuda gidip gidip nefesini dinledim valla meger ne zormus anne olmak..sagol canm benimayyy tüylerim diken diken oldu.. korkmuşsundur canım benimm.. çok şükür bişeyi yokmuş üzme kendini kuzumm
Olsun canm ..esim ailesini istemedigimi dusunup haksiz yere ustume geldi ben de kvmi arayip durumu anlattim uzulme ben onun kulagini cekerim dedi anlatma daha da kizar dedim tamam dedi ama bilmem kv soyledi bilmem esimin kafaya dank etti elinde buket cicekle geldi isten ozur diledi sarildi iyiyiz bakalim ..yanlış anlamışım canım pardon.genelde çocuk düşünce vs hep biz suçlu oluruz ya kavga konunuz ondan sandım.ailede küçücük bile huzursuzluk olunca herşeye yansır.çok iyi bilirim.bizimki gerçi çözümsüz kalınca kalan tek çözüm yoluna girdik ama neyse.
Simdilik iyiyiz tatlim ozur diledi cicek getirmis bi de :)Canımmm ablammm o bitaneonun güzel yüreğine hastayım. İyiki tanımışız :)))))
Ahhhh aynen öyle ablammm tükendim bittim. Yine beni sen anladın
İftardan sonra ki o spor varya ben onu hiç başaramadım. Nasıl yapıyorsun saat kaç gibi??
Kıyamam sana korkarsın tabii bide özellikle kuzucuklarda varken evde. Dışarı çıkmak zaten en büyük hata olur tatlım. Rabbim hepimizi korusun bu zor günlerde İnşaAllah...
Ayyy tam görülmez kaza kıyamam sana ben ılgaz. Allah korumuş canım ya, sevindim bişey olmamasına. Eşine tripdesin demekk evliliğin tadı tuzu bunlar canm sıkma canını herşey düzelir. Bol şanslar beybiiiii
İyi gidiyor gibi ahhhh şu uykusuzluk olmasasenin nasıl gidiyor tatlım?
Evet çok üzücü büyük bu olaylar umarım son bulur birgün. Tek isteğimiz o !
Esime dedim gidelim diye ama iyi biseyi yok dedi inssallah bisey cikmaz sonradan sagol canm benimçok geçmiş olsun kafasını vurduysa muhakkak doktora götürün yine de ne olur ne olmaz bir bakılsın.
bazen bu erkeklerin rahatlığı beni deli ediyor ya,umarım bir şey çıkmaz,yeniden geçmiş olsun çok.Esime dedim gidelim diye ama iyi biseyi yok dedi inssallah bisey cikmaz sonradan sagol canm benim
Süpper canımgece de olsa sporumu yaptım,huzurluyum
Allah korusun.Deprem çantası hazırlayıp kenara koymak lazım.korktum valla.. çocuklar uyuyordu eşim çıkmıştı.. ne yapsam bilemedim kaldım öyle.. büyük bişey olsa ne yaparım bilemedim akşam acil durum planı yapıcaz eşimle..eski evde yapmıştık şöyle yaparız böyle yaparız diye.. ama bu evde hiç planlamadık.. 9. kattayız dışarı da kaçamayız
Geçmiş olsun.Benim de oğlanlar bir iki kere yataktan düşmüştü.Aman bir şey olmasın.İnsan onlara bir şey oldumu çok üzülüyor.Eşin ile barışmana sevindim.Tartışmalar olur hepimiz insanız.Hatasını anlaması güzel bir davranış.Tunaydin kizlar aslinda 6.20de uyandim aslinda ama kotu bi sekide..
Allah hepimizi korusun inşallah.selam arkadaşlar
ramazan nasıl gidiyor.
allah sonumuzu hayır etsin ramazanla beraber bir gün önce foça sallandı sonra bursa sallandı.bugün de istanbuldaki bombalı saldırı .ürkütücü geliyor
Nasipten ötesi boş canım.Sizin birlikte yürüyecek yolunuz buraya kadarmış.Ailenin yakın olması ve sana destek olması çok güzel.yanlış anlamışım canım pardon.genelde çocuk düşünce vs hep biz suçlu oluruz ya kavga konunuz ondan sandım.ailede küçücük bile huzursuzluk olunca herşeye yansır.çok iyi bilirim.bizimki gerçi çözümsüz kalınca kalan tek çözüm yoluna girdik ama neyse.
Şımar GülşencimApriL_2007 senin güzel gören gözlerin ve yüreğinin güzelliğinden bu şekilde görüyorsun.Canımsın vallahi şımaracağım bu gidişle.Teşekkür ediyorum kardeşimm.
A afrodit26 verdiğin kiloya göre incelmelerin çok iyi amacına ulaşana kadar bırakma,kutlarım.
oysaki iftarda azda yemissin yediklerinden olduğunu sanmıyorum belki başka bişeydirGunaydınlar
İftardakı yemeği yıyınce benım mıdem bulanıyor baya kotu oluyorum, ıftarı actıktan sonra 15 dkk kadar ara vereyım dıyorum bir de az yıycem. Dun aksam o kadar kotuydu kı butun gece uyudum sahura kadar.
Dunku menum:
ıftar
corba+yarım tabak kabak yemegı+salata+bir hurma
sahur
bir kaşarlı yumurta+domates salatalk+bir dilim az ballı ekmek+peynir zeytin
her gün oruca biraz daha alışıyorum tabiki ama uykusuzluk şuan için en büyük dertİyi gidiyor gibi ahhhh şu uykusuzluk olmasasenin nasıl gidiyor tatlım?
Evet çok üzücü büyük bu olaylar umarım son bulur birgün. Tek isteğimiz o !
Aksama kadr ruh gibi gezdim uykuda gidip gidip nefesini dinledim valla meger ne zormus anne olmak..sagol canm benim
Olsun canm ..esim ailesini istemedigimi dusunup haksiz yere ustume geldi ben de kvmi arayip durumu anlattim uzulme ben onun kulagini cekerim dedi anlatma daha da kizar dedim tamam dedi ama bilmem kv soyledi bilmem esimin kafaya dank etti elinde buket cicekle geldi isten ozur diledi sarildi iyiyiz bakalim ..
Bazen en iyisi neyee bizler icin o olmak zorunda oluyor canm skma canini huzursuz bi evliliktense huzurlu yalnizlik iyidir..
Simdilik iyiyiz tatlim ozur diledi cicek getirmis bi de :)
Esime dedim gidelim diye ama iyi biseyi yok dedi inssallah bisey cikmaz sonradan sagol canm benim
gece de olsa sporumu yaptım,huzurluyum
onlar olmasaydı zaten bu kadar güçlü olamazdım.allah dert verirken dermanını da yolluyor ya elhamdürillahNasipten ötesi boş canım.Sizin birlikte yürüyecek yolunuz buraya kadarmış.Ailenin yakın olması ve sana destek olması çok güzel.
Günaydınnnnn haftanın ortasından beybiler
Günümüz cokkkkk güzel geçsin hemen akşam olsun İnşaAllah (özellikle çalışanlara)
İftar
1 bardak su
1 hurma
2 kepce corba
10 dk ara
Avuç içi kadar tavuk haslama
3 kaşık dereotlu kabaklı yoğurt
Salata
Avuç içi kadar pide
1 dilim karpuz
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 parça roka
3 çeri domates
3 zeytin
Avuç içi kadar pide
Toplamda malesef 1 lt su
Spor yok
Gunaydınlar
İftardakı yemeği yıyınce benım mıdem bulanıyor baya kotu oluyorum, ıftarı actıktan sonra 15 dkk kadar ara vereyım dıyorum bir de az yıycem. Dun aksam o kadar kotuydu kı butun gece uyudum sahura kadar.
Dunku menum:
ıftar
corba+yarım tabak kabak yemegı+salata+bir hurma
sahur
bir kaşarlı yumurta+domates salatalk+bir dilim az ballı ekmek+peynir zeytin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?