Kaptanim ben kizlar sebebiyle teravihe gidemiyorum zaten esim 21.30 gibi çıkıyor. Kizlari da uyutuyorum.22.ye dogru basliyorum iste.iftardan sonra gozumun onu aciliyo.kendime geliyorum.spor yaparsm hem midem de rahatliyor.dun yapamadim mesela.misfirlerim vardi gec kalktilar.midemde cuval var gibi hissediyorm simdi.Canımmm ablammm o bitaneonun güzel yüreğine hastayım. İyiki tanımışız :)))))
Ahhhh aynen öyle ablammm tükendim bittim. Yine beni sen anladın
İftardan sonra ki o spor varya ben onu hiç başaramadım. Nasıl yapıyorsun saat kaç gibi??
Kıyamam sana korkarsın tabii bide özellikle kuzucuklarda varken evde. Dışarı çıkmak zaten en büyük hata olur tatlım. Rabbim hepimizi korusun bu zor günlerde İnşaAllah...
Ayyy tam görülmez kaza kıyamam sana ben ılgaz. Allah korumuş canım ya, sevindim bişey olmamasına. Eşine tripdesin demekk evliliğin tadı tuzu bunlar canm sıkma canını herşey düzelir. Bol şanslar beybiiiii
İyi gidiyor gibi ahhhh şu uykusuzluk olmasasenin nasıl gidiyor tatlım?
Evet çok üzücü büyük bu olaylar umarım son bulur birgün. Tek isteğimiz o !
Ayyyy masallh ya ne guzeldünkü menüm
iftar:
-4 kaşık taze fasulye- 200 gr tavuk döner -domates-
-bir avuç çilek-1 kase dondurma
sahur:
-bir kase keten tohumlu yoğurt
3,75 lt su-spor yok
Su cidden azicik olmus kaptanim hic mi susamamistinİftar
1 bardak su
1 hurma
2 kepce corba
10 dk ara
Avuç içi kadar tavuk haslama
3 kaşık dereotlu kabaklı yoğurt
Salata
Avuç içi kadar pide
1 dilim karpuz
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 parça roka
3 çeri domates
3 zeytin
Avuç içi kadar pide
Toplamda malesef 1 lt su
Spor yok
Menun guzel ama ozellıkle su mukemmel nasıl yaptın?dünkü menüm
iftar:
-4 kaşık taze fasulye- 200 gr tavuk döner -domates-
-bir avuç çilek-1 kase dondurma
sahur:
-bir kase keten tohumlu yoğurt
3,75 lt su-spor yok
Amman allah muhafaza eylesin .dusuncesi bile ürkütücükorktum valla.. çocuklar uyuyordu eşim çıkmıştı.. ne yapsam bilemedim kaldım öyle.. büyük bişey olsa ne yaparım bilemedim akşam acil durum planı yapıcaz eşimle..eski evde yapmıştık şöyle yaparız böyle yaparız diye.. ama bu evde hiç planlamadık.. 9. kattayız dışarı da kaçamayız
Iyi dimi ilgaz .canim sadaka versen iyi olur sanki.bi de efendimiz cocuklada akika kurbani kesermis.sen naptin kesebildun miTunaydin kizlar aslinda 6.20de uyandim aslinda ama kotu bi sekide..
İlgaz yanimda yatiyodu ve yataktan dustu onun kut sesine uyandim omrumden omur gitti hala etkisindeyim sukur biseyi yok..
Ustune bi de esimlr tartistik anlicaginiz bugun hic iyi degilim hic iyi gecmiyo..
Suuuu?bugünkü menüm:
sabah uyanamadım
öğle 1 kase mercimek çorbası,7 yemek kaşığı patlıcan salatası
ara 1 kivi
akşam 1 kase barbunya yemeği,4 yemek kaşığı patlıcan salatası
ara 2 avuç kiraz,3 çiğ badem
sporu da birazdan yapacağım,min 1 saat yürüyüş.
Aminnnnnnn gerci benim ilk gun zordu.benim tek problemim ramazanda kabizlik cok kotu ya afedersiniz bildigin dogum yapiyorum sankiGünaydınnnnn haftanın ortasından beybiler
Günümüz cokkkkk güzel geçsin hemen akşam olsun İnşaAllah (özellikle çalışanlara)
Aaaa evet 3.5 lt suyu simdi farkettim nasil icmis o kadar suyiMenun guzel ama ozellıkle su mukemmel nasıl yaptın?
Dun 2.5 yillk evlu bi arkadasimdan hamilelik haberi aldim.cok sevindim cok istiyordu.aklima sen de geldin.rabbim en kisa zamanda sana da nasip etsinAyyy kızlar geçen gün benim tel no değişti. Yollayayım dur ondan geri dönmemişimdiriyiyim bebekler sadece çok yoğunum hsonum çok yoğun geçti. Hiç gelemedim buraya sonrasında zaten sahur iftar koşuşturmacası derkennn ben gelemedim. Paydos saatlerimde de uyuyorum çok uykum var heppp!
Bir düzene sokayım yine sahalardan düşmem. Beni merak eden arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum seviyorum siziiii cokkkkk Çokkk
iftarda 1 lt su içtim.iftar sonrasında çaydan önce de yavaş yavaş bir lt daha .sonrasında iki bardak çay saat 12 de yatmadan önce de 1 lt su ve sahurda 750 ml su içtim.şişeyi yanımdan ayırmıyorum böylece daha sık sık ve çok su içiyorumMenun guzel ama ozellıkle su mukemmel nasıl yaptın?
çok geçmiş olsun kuzumm..kızlar günaydın herkes nasıl?babam rahatsız hastanede yarın ameliyat olacak dua edin .seviyorum sizi
kızlar günaydın herkes nasıl?babam rahatsız hastanede yarın ameliyat olacak dua edin .seviyorum sizi
ApriL_2007 kapatncımm bişey sorcam mezun olmak için vereceğin kilonun %80i ni mi vermek gerekiyor.. mesela 20 kilo vermem lazım ama 16 sını verince mezun olabiliyor muyuz..
teşekkür ederim canımm.. sen süpersin zaten çoktaaaann oldun mezunn.. o zaman ben de 64.3 olunca mezun olabiliyorum.. ha gayret dieyyeim o zaman ..Ayyy ozaman ben çoktan mezun olmuşum da haberim yokmuşİspanyolcum
teşekkür ederim canımm.. sen süpersin zaten çoktaaaann oldun mezunn.. o zaman ben de 64.3 olunca mezun olabiliyorum.. ha gayret dieyyeim o zaman ..
canım suyu ve bitki çaylarını yazmıyorum ama her gün standartSuuuu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?