Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kaptanim ben kizlar sebebiyle teravihe gidemiyorum zaten esim 21.30 gibi çıkıyor. Kizlari da uyutuyorum.22.ye dogru basliyorum iste.iftardan sonra gozumun onu aciliyo.kendime geliyorum.spor yaparsm hem midem de rahatliyor.dun yapamadim mesela.misfirlerim vardi gec kalktilar.midemde cuval var gibi hissediyorm simdi.

Su cidden azicik olmus kaptanim hic mi susamamistin

Amman allah muhafaza eylesin .dusuncesi bile ürkütücü
Iyi dimi ilgaz .canim sadaka versen iyi olur sanki.bi de efendimiz cocuklada akika kurbani kesermis.sen naptin kesebildun mi
Suuuu?
Günaydınnnnn haftanın ortasından beybiler

Günümüz cokkkkk güzel geçsin hemen akşam olsun İnşaAllah (özellikle çalışanlara)

Aminnnnnnn gerci benim ilk gun zordu.benim tek problemim ramazanda kabizlik cok kotu ya afedersiniz bildigin dogum yapiyorum sanki

Dun 2.5 yillk evlu bi arkadasimdan hamilelik haberi aldim.cok sevindim cok istiyordu.aklima sen de geldin.rabbim en kisa zamanda sana da nasip etsin

kızlar günaydın herkes nasıl?babam rahatsız hastanede yarın ameliyat olacak dua edin .seviyorum sizi

Menun guzel ama ozellıkle su mukemmel nasıl yaptın?
iftarda 1 lt su içtim.iftar sonrasında çaydan önce de yavaş yavaş bir lt daha .sonrasında iki bardak çay saat 12 de yatmadan önce de 1 lt su ve sahurda 750 ml su içtim.şişeyi yanımdan ayırmıyorum böylece daha sık sık ve çok su içiyorum

kızlaaarrr selamlar napıyorsunuz nasıl gidiyor..

ApriL_2007 kapatncımm bişey sorcam mezun olmak için vereceğin kilonun %80i ni mi vermek gerekiyor.. mesela 20 kilo vermem lazım ama 16 sını verince mezun olabiliyor muyuz..

Kural Şu Bebeğim

MEZUNİYET KARNESİNE HAK KAZANMA
Yeni üyenin hedef kilosu ilgili etap listesinde belirtilir. Bir üyenin mezun olabilmesi için; vermesi gereken toplam kilonun %80 ini vermesi şarttır.
Örnek: Üyemiz 75 kilo ile yarışmamıza kayıt oldu. Hedefi 60 kilo. Yani 15 kilo vermeyi hedefliyor.
Karne alabilmesi için bu 15 kiloluk hedefin %80 ine ulaşması gerekiyor.
15 x 0.80 = 12
Yarışmacı 12 kilo verdiğinde karne almaya hak kazanır.
Kaptan gerekli kontrolü yapar, koşulu sağlayan yarışmacının mezuniyet talebini ilgili etap listesinde belirtir.
Hedef kilosu belirtilmemiş yarışmacı karne alamaz. Her üyenin sadece bir kez karne alma hakkı vardır.

(Yani aynenn anladığın gibi kuzum)

bugünkü menüm:
sabah 09.30 yulaflı kahvaltım(her zamankinden)
öğlen 12.00 1 kase mercimek çorbası,7 kaşık patlıcan salatası
ara 14.30 1 hurma,3 badem
akşam 18.00 2 kepçe barbunya yemeği,7 kaşık patlıcan salatası
sporu da yapıp yazacağım hep geç saate kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…