Sakın detoks yapma.Emirhanı emzirdiğim zaman ben çok dikkat ediyordum.Kimin söylediğini hatırlamıyorum ama toksinler süt ile bebeğe geçebiliyormuş.İstersen araştırabilirsin.Emzirmek zaten spor yapar gibi kalori yaktırıyor.Sen bu gidişle 34 beden olursun canım.Şu an kaç beden giyiyorsun?
Olsun güzel bir tatil yaptınİki hafta daha dinleneceksin.Ohhh maşallah.İş olayı ne oldu?
Gunaydin kizlar 5 gun bitti anneannem vefat etti geldmedim bu yuzden.bu sabh itibariyle spor a yeniden basladim.45 dk acik havada hizli yuruyus yaptim.50 tane de ip atlama
Basiniz sagolsun Allah mekaninj cennet etsinGunaydin kizlar 5 gun bitti anneannem vefat etti geldmedim bu yuzden.bu sabh itibariyle spor a yeniden basladim.45 dk acik havada hizli yuruyus yaptim.50 tane de ip atlama
canım başın sağ olsun.Gunaydin kizlar 5 gun bitti anneannem vefat etti geldmedim bu yuzden.bu sabh itibariyle spor a yeniden basladim.45 dk acik havada hizli yuruyus yaptim.50 tane de ip atlama
canım çok güzel başladın,böyle devam etkızlar günaydınnnnnnnnn
dün ki menümü yazayım
sabah 09,00 2 dilim yarım yağlı peynir,2 salatalık,taze nane,5 zeytin
öğlen 13,00 1 tabak yağsız börülce,1 koca kase cacık
ara 5 ceviz
akşam spora gitmeden 4 yk yulaf,tarçın,laktozsuz süte karıştırdım içine 1 şeftali doğradım
spor 11 saat yürüyüş
spordan sonrada 1 kase salata,4 yk türlü az yağlı
su 2 lt
herkese günaydın
bugün motivasyonum tavan.5 kg çikolata yemişim de mutluluk hormonlarım tavan yapmış sanki
canım başın sağolsun..Allah rahmet eylesin.
Kizlar cok tesekkur ederimBasiniz sagolsun Allah mekaninj cennet etsin
canım başın sağ olsun.
acaba özel gün şeysi miGunaydiiiin. Masallah. Benim enerjiyi de sen somurdun galiba. Ben de bir huysuzluk bir enerji dusuklugu var ki sorma
daha ben yarım litre bile içemedim yeni başlıyorum içmeyeSu ana kadar 1.5 lt suyum oldu ya sizin.1 kupa da kiraz sapli form cay ictim
çok güzel ve sağlıklı canım menün,böyle devam etDunku mnm
Kahvlti 1 yumurta az peynir 1 dilim cvdr 5 zeytin.1 tatlu ks dut receli.
Ara 5 kiraz.1 kupa yesil cy.1 kupa form cy
Ogle 5 ksk etsiz guvec 4 kasik yogurt.1 dilim cvdr
Ara 1 ince dilim karpuz
Ara 5 kiraz
Aksm 4 ksk gevrek.3 ksk yogurt tarcn
Spor yok
Su 3 lt
Ben de 38 giyiyorum.Kalıba göre fark ediyor.Ölçülerim bel 70 karın 86 kalça 98 .36 bedene girdiğim zaman olay tamamdır.Aa evet sen yazinca hatirlqdim dogru. Onu ben de okumustum. Suan 38 giyiyorum.ama bazi kiyafetlerim gogus kismindan bazilari popo kismindan oldukca dar oluyor giyemiyorum
Başın sağ olsun ,yattığı yer cennet mekanı olsun.Gunaydin kizlar 5 gun bitti anneannem vefat etti geldmedim bu yuzden.bu sabh itibariyle spor a yeniden basladim.45 dk acik havada hizli yuruyus yaptim.50 tane de ip atlama
Dunku mnm
Kahvlti 1 yumurta az peynir 1 dilim cvdr 5 zeytin.1 tatlu ks dut receli.
Ara 5 kiraz.1 kupa yesil cy.1 kupa form cy
Ogle 5 ksk etsiz guvec 4 kasik yogurt.1 dilim cvdr
Ara 1 ince dilim karpuz
Ara 5 kiraz
Aksm 4 ksk gevrek.3 ksk yogurt tarcn
Spor yok
Su 3 lt
Hic oyle 38 beden 36 beden hayalim olnadi. 40 beden olayim tamamdr.daha zayiflik yakisniyor banaBen de 38 giyiyorum.Kalıba göre fark ediyor.Ölçülerim bel 70 karın 86 kalça 98 .36 bedene girdiğim zaman olay tamamdır.
Başın sağ olsun ,yattığı yer cennet mekanı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?