Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

-bugünkü menüm-
11.30: 2 kase soya kıymalı barbunya yemeği,yanında söğüş
14.30: 2 tabak güveç(sadece sebzeli)
15.00: 1 avuç kabak çekirdeği,1 avuç sarı leblebi
17.50: 1 kase kiraz
23.00 10 tane sarı leblebi
2.5 lt su
3 fincan bitki çayı
spor: 90 dakika yürüyüş( 45+45 şeklinde)

-bugünkü menüm-
10.15: 1 kase sarı leblebi
12.00: 2 tabak güveç,söğüş
15.40: 1 nektarin
18.00: salata(3 tabak,nefes alamıyorum şu an) , 1 avuç beyaz leblebi
sporu suyu vs gece yazarım tam

kendi kendime konuşuyorum artık dagatesi senden beter oldum

Ay kuzum yatili misafirlerim vardi. Hos o nisafirlere balkon yikattim makine doldurttum bebek pispislattim. :)) bugun geri donuyorum. Okudum da arada bir turlu yazamadim.

Nasilsin.
Ay ben bir yemisim bir yemisim zorla veridgim 1 kiloyu da aldim sanirim.

Dün mükemmeldim bugün çok kötüyüm bütün gün dışarıdaydım neredeyse ne bir şey yiyebildim adam gibi ne de saatini ayarladım.su bile içemedim.neyse ki çıktım 10'da sporu yaptım da geldim.
2 gün detoks gibi bir şey yapsan bebeğe zararı olur mu ki canım? aşırı kaçırdıysan falan onu yapamazsan bir süre akşamları pek bir şey yeme bence yeşillik salata falan geçiştir.
bebişli eve misafir gelinirse iş yapacaklar tabii yayılıp oturulmaz

-bugünkü menüm-
11.00: 1 kase beyaz leblebi
17.00: 2 tabak soya kıymalı bezelye yemeği,salata,1 maden suyu
21.45: 1 haşlanmış mısır
1 lt su
bitki çayı yok
spor: 1.5 saat yürüyüş
bugün çok saçma bir gündü
neyse nazarlık olsun

Detoksa gerek olmaz sanirim normal yedigimden az yesem biraz. Bebek icin protein kalsiyumlu beslenmek onemli. Zaten bazi gunler cok duzensiz oluyor iyice duzensiz olmasin. Cumaya kadar toparlayamazsam olmadi dedigin gibi biseyler yaparim

Detoksa gerek olmaz sanirim normal yedigimden az yesem biraz. Bebek icin protein kalsiyumlu beslenmek onemli. Zaten bazi gunler cok duzensiz oluyor iyice duzensiz olmasin. Cumaya kadar toparlayamazsam olmadi dedigin gibi biseyler yaparim
evet şu an bebek çok daha önemli,akşam erken ye sadece toparlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…