- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Aaa yok işteNiye yok ben bayramda çalıştığım için çok baksmDim
aynen haftaya kilolar verilmiş bir şekilde görelim seniNiye yok ben bayramda çalıştığım için çok baksmDim
Aaa yok işte
Haftaya kilo vermeden gelme
tamam anlasildiaynen haftaya kilolar verilmiş bir şekilde görelim seni
Dün mükemmeldim bugün çok kötüyümAy kuzum yatili misafirlerim vardi. Hos o nisafirlere balkon yikattim makine doldurttum bebek pispislattim. :)) bugun geri donuyorum. Okudum da arada bir turlu yazamadim.
Nasilsin.
Ay ben bir yemisim bir yemisim zorla veridgim 1 kiloyu da aldim sanirim.
Dün mükemmeldim bugün çok kötüyümbütün gün dışarıdaydım neredeyse ne bir şey yiyebildim adam gibi ne de saatini ayarladım.su bile içemedim.neyse ki çıktım 10'da sporu yaptım da geldim.
2 gün detoks gibi bir şey yapsan bebeğe zararı olur mu ki canım? aşırı kaçırdıysan falanonu yapamazsan bir süre akşamları pek bir şey yeme bence yeşillik salata falan geçiştir.
bebişli eve misafir gelinirse iş yapacaklar tabii yayılıp oturulmaz
Gunaydiin. Calisirken boyle sendroma girmiyordum. Ev birden bosaldi kqldim yine birbasima :))günaydın kızlar nasılsınız tatil dönüşü?sendromsuz bir pazartesi diliyorum herkese.
günaydıın,ben burada nöbet tuttum tatil falan hak getiregünaydın kızlar nasılsınız tatil dönüşü?sendromsuz bir pazartesi diliyorum herkese.
evet şu an bebek çok daha önemli,akşam erken ye sadece toparlarsınDetoksa gerek olmaz sanirim normal yedigimden az yesem biraz. Bebek icin protein kalsiyumlu beslenmek onemli. Zaten bazi gunler cok duzensiz oluyor iyice duzensiz olmasin. Cumaya kadar toparlayamazsam olmadi dedigin gibi biseyler yaparim
günaydıın,ben burada nöbet tuttum tatil falan hak getire
Gunaydiin. Calisirken boyle sendroma girmiyordum. Ev birden bosaldi kqldim yine birbasima :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?