Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Selam bebekler ben geldim

Tatil bitti çok üzgünüm aklım hep orada kaldı. Offff hiç bitmese oralarda kalsam bütün yazneyseki daha iki haftam var işe başlamama bu bile iyi bişey ruh halime

yaaaaaaa kıskandırmasana :):):) vallahi tatil sonrası gez toz sonra gel ofise tıkıl çalış..bugün bana zaman geçmedi

valla kuzu helal olsun aramızda en istikrarlı sen çıktın :) ben 9 gün tatilden sonra bugün iş başı,sendromlu p tesi ve diyet :)
Ayyy kıyamam bilirim o derdi!! Çabucak akşam olsun İnşaAllah beybi bende çok kaçırdım tatilde +2 ile gelmiş bulunuyorum bugün başladı yine diyet birazdan yürüyüş yapacağım gitmez yoksa bu ....

yaaaaaaa kıskandırmasana :):):) vallahi tatil sonrası gez toz sonra gel ofise tıkıl çalış..bugün bana zaman geçmedi
Yok yok kıskanılacak bir durumum yok yalnızım kuzum evde belki sıkılabilirim bile ! En güzeli hep gezmek ama işte eş yok çalışıyor pek verimli olmayacak yaniii anlayacağın sonraki durumum!!

Ayyy kıyamam bilirim o derdi!! Çabucak akşam olsun İnşaAllah beybi bende çok kaçırdım tatilde +2 ile gelmiş bulunuyorum bugün başladı yine diyet birazdan yürüyüş yapacağım gitmez yoksa bu ....

eminim ben de + olmuşumdur..c tesi ide diyetisten randevum var orda çıkıcak bakalım.kadın liste verdi iki hafta önce daha bugün başlayabiliyorum aksam da spor yapmam lazım ama salona gitmeye üşeniyorum..valla su ara cnm hiçbişey yapmak istemiyo hep ruh halim yüzünden diyete dikkat edemiyorum.bi başlasam gerisi gelecek aslında..
tatilde biraları da içtik tabi :s

valla kuzu helal olsun aramızda en istikrarlı sen çıktın :) ben 9 gün tatilden sonra bugün iş başı,sendromlu p tesi ve diyet :)
canım valla tatile gitme imkanım olsaydı bu bayram beni kimse tutamazdı :) evde tıkıldım kaldım.eylüle kadar vaktim var sonra artık elimden geleni yapacağım ne kadar olursa

canım +2 ödemdir korkma,9 günde o kadar alamazsın kii :) ama 500 gr almış olabilirsin,o zaman bol bol spor yapıyoruz

ApriL_2007 kaptanım nette ödem atıcı çay tarifleri var birkaç gün onları yapıp içsen,bir de her sabah maydanoz ye.adaçayı ve rezene de güzel ödem attırıyor,cumaya -100 de olsa çıkmış olursun önemli olan ekside olmak hep

Sorma zaten yediğimizden değilde ictigimizden oluyor :)))))) olsun canım benim zararın neresinden dönersen dön kar, toparlariz en kisa zamanda eminim bikaç gün içinde bünyemizde alışır herşey kolaylaşır.

takıl bana bebişim..ben tam tatilciyim sürekli yalnız seyahat ediyorum :):)

Yalnız mı? İlginç hiç denemedim ama cesaretim yok yapamam sanırım. Sana bravo canım harikasın eminim ki süper oluyordur. Hep kendi keyfine hareket etmek.

canım +2 ödemdir korkma,9 günde o kadar alamazsın kii :) ama 500 gr almış olabilirsin,o zaman bol bol spor yapıyoruz
Ramazan +tatil = olabilir bu sonuç ama bir aya kalmaz toparlarım ben kararlıyım

Teşekkürler baby deneyeceğim güzel fikir

evet şu an bebek çok daha önemli,akşam erken ye sadece toparlarsın

Erjen yemek zor canim ya. Esim gec geliyor ve tek yemek yemiyor ben yemeyecegik dedigimde cok ac olsa bile o da yemiyor 8 den sonra bisey yememeye calisayim

evde oturmak başlı başına sendrom zaten canım..en güzeli bitmeyen tatil :)

Evet ya soyle ayaklarimi sipildatsam su da yetecek

ama şöyle bir gecede 1 kg verilmez o yüzden alınmaz da,ama 9 günde alabilir belki moral bozmayalım çaktırma
7

Bir gecede 1 kilo vrrilmex ama alinir. Bir ara 1 ay kadar diyrtisyene gitmistim. O demisti.izin verdiginde kendine olculu ver insaj 1 gecede alabilir 1 ayda verdigini diye. Ama kaptaninki odem olabilir. Yolculuk vs vucut su tutuyor

7

Bir gecede 1 kilo vrrilmex ama alinir. Bir ara 1 ay kadar diyrtisyene gitmistim. O demisti.izin verdiginde kendine olculu ver insaj 1 gecede alabilir 1 ayda verdigini diye. Ama kaptaninki odem olabilir. Yolculuk vs vucut su tutuyor

of bunu biliyorum ya artık ödülleri bile çok dikkatli yapmam lazım

ama şöyle bir gecede 1 kg verilmez o yüzden alınmaz da,ama 9 günde alabilir belki moral bozmayalım çaktırma

7

Kesinlikle yolculuk beni çok etkiliyor. Oradayken karnımın şişi inan hiç inmedi. Şimdiyse hiç yok şehir değiştirince bana bişeyler oluyor hakikatten

Detoksa gerek olmaz sanirim normal yedigimden az yesem biraz. Bebek icin protein kalsiyumlu beslenmek onemli. Zaten bazi gunler cok duzensiz oluyor iyice duzensiz olmasin. Cumaya kadar toparlayamazsam olmadi dedigin gibi biseyler yaparim
Sakın detoks yapma.Emirhanı emzirdiğim zaman ben çok dikkat ediyordum.Kimin söylediğini hatırlamıyorum ama toksinler süt ile bebeğe geçebiliyormuş.İstersen araştırabilirsin.Emzirmek zaten spor yapar gibi kalori yaktırıyor.Sen bu gidişle 34 beden olursun canım.Şu an kaç beden giyiyorsun?

Selam bebekler ben geldim

Tatil bitti çok üzgünüm aklım hep orada kaldı. Offff hiç bitmese oralarda kalsam bütün yazneyseki daha iki haftam var işe başlamama bu bile iyi bişey ruh halime
Olsun güzel bir tatil yaptınİki hafta daha dinleneceksin.Ohhh maşallah.İş olayı ne oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…