Ben de 38 giyiyorum.Kalıba göre fark ediyor.Ölçülerim bel 70 karın 86 kalça 98 .36 bedene girdiğim zaman olay tamamdır.
Başın sağ olsun ,yattığı yer cennet mekanı olsun.
Hic oyle 38 beden 36 beden hayalim olnadi. 40 beden olayim tamamdr.daha zayiflik yakisniyor bana
36'ya alışmış vücudun çok normal,ama verirsin.Ben 38im suan ama yuruyen dag gibihissediyorum kendimi
Doğumdan sonra 42-44 beden giyiyordum.İnsan isteyince oluyor. Şimdi balık etliyim, ben ideal ve fit olmak istiyorum.Hic oyle 38 beden 36 beden hayalim olnadi. 40 beden olayim tamamdr.daha zayiflik yakisniyor bana
Senin belin ne kadar ince 60 cm.Bende 60 cm gördüm mü bilmiyorum.Ben de 36 olmak istiyorum. Hamilelik oncesinde gogus 91 bel 60 popo da 97 98 gibi biseydi. Simdi olctum gecen ama cok felaket
günaydınnasıl gidiyor bakalım ,keyfiniz iyi mi.. bayram sonrası kilo durumları nasıl acep sizde.. ben felaketim üstüne regl oldum bugün bakalım cumaya kadar ne olucam...
artı ki ne artııııııı... neyse izinliyim zaten en azından takımı kötü etkilemeyeceğim.. şu regl bitsin sıkı diyet ve spor geliyoorrrgünaydın
umarım kilonu korursun canım bu hafta,artıda olmadığın sürece çok dert değil bence :)
Sakın detoks yapma.Emirhanı emzirdiğim zaman ben çok dikkat ediyordum.Kimin söylediğini hatırlamıyorum ama toksinler süt ile bebeğe geçebiliyormuş.İstersen araştırabilirsin.Emzirmek zaten spor yapar gibi kalori yaktırıyor.Sen bu gidişle 34 beden olursun canım.Şu an kaç beden giyiyorsun?
Olsun güzel bir tatil yaptınİki hafta daha dinleneceksin.Ohhh maşallah.İş olayı ne oldu?
Gunaydin kizlar 5 gun bitti anneannem vefat etti geldmedim bu yuzden.bu sabh itibariyle spor a yeniden basladim.45 dk acik havada hizli yuruyus yaptim.50 tane de ip atlama
Doğumdan sonra 42-44 beden giyiyordum.İnsan isteyince oluyor. Şimdi balık etliyim, ben ideal ve fit olmak istiyorum.
Senin belin ne kadar ince 60 cm.Bende 60 cm gördüm mü bilmiyorum.
nasıl gidiyor bakalım ,keyfiniz iyi mi.. bayram sonrası kilo durumları nasıl acep sizde.. ben felaketim üstüne regl oldum bugün bakalım cumaya kadar ne olucam...
Doğumdan sonra 42-44 beden giyiyordum.İnsan isteyince oluyor. Şimdi balık etliyim, ben ideal ve fit olmak istiyorum.
Senin belin ne kadar ince 60 cm.Bende 60 cm gördüm mü bilmiyorum.
36'ya alışmış vücudun çok normal,ama verirsin.
36 cidden bir kadın için ideal beden bence,ben de önce bir 40 olayım yeter bana şimdilik.
nasıl gidiyor bakalım ,keyfiniz iyi mi.. bayram sonrası kilo durumları nasıl acep sizde.. ben felaketim üstüne regl oldum bugün bakalım cumaya kadar ne olucam...
Evvet çok güzel tatil yaptım aklım hala Antalya'da.Orada yaşamak isterdim bütün yaz! Ahhh ablacım işe devam henüz atmadılar beklemedeyim buda uzun sürecek galiba . Napim bende kafaya takmamaya çalışıyorum alırım maaşı otururum keyifleri bilirama tabi tek duam atılmak gittiği yere kadar gidecek artık zamana bıraktım.
Ahhhh canım başın sağolsun Allah rahmet eylesin.
Sen mi balık etli???o zayıflıkta ve kiloda kendine haksızlık etme ablacım
İyiyim iyiyiz kuşummm. Ayyy bende tatilden artılarla geldim iyiki izindeyimregl öncesi dönemdeyim bide tabiii. Ama hemen asılmaya başladım gidecek o kilolar
Evet öyle bir isteğim ve düşüncem var ama işte atılmak lazım öyle kendi kendime çıkamıyorum.Aaa ben kacirmisim. Isten mi ayrilmak istiyorsun. Bir sorun mu var.
Umarim gonljnce olur kaptan. Ben de bu sabah bi video izledim. Cok kiskandim adami. Muzik videosu. Gunes doguyor bence tabi batiyor da olabilir. Bendeki izlenim dogarken ki hali oldu. Agzinda sigara piyano caliyor. Cok hostu. Izlemek isterseniz evgeny grinko - vals
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?