Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ben de 38 giyiyorum.Kalıba göre fark ediyor.Ölçülerim bel 70 karın 86 kalça 98 .36 bedene girdiğim zaman olay tamamdır.

Başın sağ olsun ,yattığı yer cennet mekanı olsun.

Ben de 36 olmak istiyorum. Hamilelik oncesinde gogus 91 bel 60 popo da 97 98 gibi biseydi. Simdi olctum gecen ama cok felaket

-bugünkü menüm-
11.00: 4 dilim karpuz,2 avuç sarı kiraz
12.00: 1 avuç kabak çekirdeği,1 avuç sarı leblebi
14.15: 3 yemek kaşığı sebzeli bulgur pilavı
3 yemek kaşığı haşlanmış nohut
3 büyük tabak salata
18.10: 1 fincan türk kahvesi,2 hurma
2.5 lt su
3 fincan bitki çayı
spor: 45 dk koşu bandında yürüme

Hic oyle 38 beden 36 beden hayalim olnadi. 40 beden olayim tamamdr.daha zayiflik yakisniyor bana
Doğumdan sonra 42-44 beden giyiyordum.İnsan isteyince oluyor. Şimdi balık etliyim, ben ideal ve fit olmak istiyorum.

Ben de 36 olmak istiyorum. Hamilelik oncesinde gogus 91 bel 60 popo da 97 98 gibi biseydi. Simdi olctum gecen ama cok felaket
Senin belin ne kadar ince 60 cm.Bende 60 cm gördüm mü bilmiyorum.

nasıl gidiyor bakalım ,keyfiniz iyi mi.. bayram sonrası kilo durumları nasıl acep sizde.. ben felaketim üstüne regl oldum bugün bakalım cumaya kadar ne olucam...
günaydın
umarım kilonu korursun canım bu hafta,artıda olmadığın sürece çok dert değil bence :)

günaydın
umarım kilonu korursun canım bu hafta,artıda olmadığın sürece çok dert değil bence :)
artı ki ne artııııııı... neyse izinliyim zaten en azından takımı kötü etkilemeyeceğim.. şu regl bitsin sıkı diyet ve spor geliyoorrr

Evvet çok güzel tatil yaptım aklım hala Antalya'da.Orada yaşamak isterdim bütün yaz! Ahhh ablacım işe devam henüz atmadılar beklemedeyim buda uzun sürecek galiba . Napim bende kafaya takmamaya çalışıyorum alırım maaşı otururum keyifleri bilir ama tabi tek duam atılmak gittiği yere kadar gidecek artık zamana bıraktım.

Gunaydin kizlar 5 gun bitti anneannem vefat etti geldmedim bu yuzden.bu sabh itibariyle spor a yeniden basladim.45 dk acik havada hizli yuruyus yaptim.50 tane de ip atlama

Ahhhh canım başın sağolsun Allah rahmet eylesin.

Doğumdan sonra 42-44 beden giyiyordum.İnsan isteyince oluyor. Şimdi balık etliyim, ben ideal ve fit olmak istiyorum.

Sen mi balık etli??? o zayıflıkta ve kiloda kendine haksızlık etme ablacım

nasıl gidiyor bakalım ,keyfiniz iyi mi.. bayram sonrası kilo durumları nasıl acep sizde.. ben felaketim üstüne regl oldum bugün bakalım cumaya kadar ne olucam...

İyiyim iyiyiz kuşummm. Ayyy bende tatilden artılarla geldim iyiki izindeyim regl öncesi dönemdeyim bide tabiii. Ama hemen asılmaya başladım gidecek o kilolar

Ay ablacigim o incelik yok artik. Suan kac bilmiyorum gecen olculerimi aldim ama 7li biseydi. Epey kalinlasti maalesef hamilelikle beraber. Insallah incelir geri. Birazcik kilo verip biraz fazlaca sıkı olsa vucudum cok iyi olacak. Eskiden cok sıkı ve fitti fazla 2 3 kiloya ragmen

36'ya alışmış vücudun çok normal,ama verirsin.
36 cidden bir kadın için ideal beden bence,ben de önce bir 40 olayım yeter bana şimdilik.

Bence her kadinin ideali farkli. Ben 36 olsam bile cop gibi olmuyorum. Baya etli ama fit duruyorum. Bazilarinda 36 bildigin cop adam seklinde. Insallah beraber incelelim. Aprile yetisemedim.sana yetiseyim en iyisi :)

Ay ben bayramda kazanla puding yapmisim. Kazaniyla beraber yedim herhalde bildigin kilo aldim. Odemdir umarim diye kandiriyorum kendimi. Cunku lohusalik kanamam hala bitmedi.

Aaa ben kacirmisim. Isten mi ayrilmak istiyorsun. Bir sorun mu var.

Umarim gonljnce olur kaptan. Ben de bu sabah bi video izledim. Cok kiskandim adami. Muzik videosu. Gunes doguyor bence tabi batiyor da olabilir. Bendeki izlenim dogarken ki hali oldu. Agzinda sigara piyano caliyor. Cok hostu. Izlemek isterseniz evgeny grinko - vals

Evet öyle bir isteğim ve düşüncem var ama işte atılmak lazım öyle kendi kendime çıkamıyorum. sorun yok sadece bir süre dinlenmek öyle boş boş kalmak istiyorum çalışmaktan sıkıldım

Hemen dinliyorum bakalım nasılmış?

Merhaba arkadaslar, sanirsam araniza katilacagim zaman icerisinde... Size kendimden bahsedeyim Kilo durumum icler acisi 77.2
Boy 164
Son dönemde faazlaca yedigim icin iki aylik oturmamis bir kilom var yaklasik 5 kilo kadar ...
Suan detoks niyetine sivi agirlikli besleniyorum.... Cunku gecen 2 hafta boyunca surekli yedim kendimi kaybetmistim ...Vucudum artik patlayacak durumda
Gelecek hafta saliy kadar bu sekilde devam edecegim ardindan dukan dusunuyordum ama kurallarinizi okudum ve baska bir yolda deneybilirim...
Sporla aram pek hasir nesir degil tembelim ben kisacasi..O h bee dunya var aslinda yazdikca rahatliyorum : ) Gunah cikarmak benimkisi...
Cabuk kilo verip cabuk alan bir bünyem var tam tersi olaydi eminim daha mutlu olacaktim....
simdilik bu kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…