Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ya salçayı bizim bir komşumuz yapardı,çok fazla kaynatma duman falan olduğu için o bahçesinde yapardı ondan sordum dagatesi

Ya oyle market kivamina getirmiyorum biraz koyulasinca sicakken kavanoza doldurup ter cevirip bekletiyorum ve buzdolabinda sakliyorum. Acinca da kotu olmasin diye en ust katmanina zeytinyagi dokuyorum.bisey olmuyor yani. Bu seneki bitti dibi kaldi domatesler iyice ciksa iyiydi

valla ne konuşalım bilemedik ki zaten buranın nöbetçileri gibin olduk ee dagatesi daha daha nasılsın? bebiş iyi mi,seni çok yoruyor mu?

Demi iki basimiza ne konusacaktik.cok sukur sagligi yerinde benim de sagligim iyi daha ne olsun demi zahmetsiz yemek yok bu dunyada. Beni toparlanmayan gobegim yoruyor :))( bir de doymak bilemeyen midem sen nasilsin daha faha nasilsin. Sahil kosularina noldu. Pek izeniyorum. Bu kara sehirdense :)))

ay biz de yapalım ya sen bana haber verir misin tam domatesin zamanı gelince beraber yapalım organik salça alıyorum ama yine de içime sinmiyor,paketli hazır ürün almak

sık sık çıkıyorum bazen evde yapıyorum ama sporu,deniz havası çok güzel geliyor ya kıskandırmak gibi olmasın ama
menülerini paylaşsana ya ben seni merak ediyorum,benim her şeyim iyisiyle kötüsüyle açık bak,sen de paylaş hem o zaman doymak bilmeyen midene azıcık dur dersin

-bugünkü menüm-
11.30: 1 büyük muz,5 tane çiğ badem
13.00: 2 kase nohutlu,ekşili pancar çorbası
15.30: 2 tabak fırında baharatlı patates
18.00: 1 kase sarı kiraz
2.5 lt su
3 fincan bitki çayı
spor: koşu bandında tempolu yürüme (45+80 dk) : 125 dk

kızlar 20'lik dişim çıktı resmen üstteki diş etimi deldi böyle bir ağrı yok bu yediklerimi bile zor yedim,bu hafta çektireceğim yemek yemek işkence oldu son 2 gündür

ay biz de yapalım ya sen bana haber verir misin tam domatesin zamanı gelince beraber yapalım organik salça alıyorum ama yine de içime sinmiyor,paketli hazır ürün almak

Agustos sonu gibi yapiyorum gnelde. Yakin koyler var oraya gidip domates bakiyoruz. Tabi bu sene ne zaman nasil yapabilirim bilmiyorum. Ama haber ederim insallah

Deniz havasi guzel olmaz mi. Ah ah ozledim

Acikcasi cok sacma sapan oluyor menuler. Istedigim gibi degil. O yuzden yazmiyorum. Iste su saat oldu hala kalkip kahvalti yapamadim. aksam esim gelmeden dogru duzgun bisey yiyemiyorum. Dogal olarak o gelince de saldiriyorum saga sola. Mesela dun 11 gibi peynir domates sakatalik yedim. Ogleden sonra 1 elma uzun kaju badem yedim. Aksam 1 kase corba arti dolma yedim. 1.5 porsiyon kadar da meyve yedim. Ama sonra madln cikolata yedim. Boyle bi menu paylasulmaz ki az duzene girsem hem yemek hem spor olarak paylasacagim da duzen yok

ya inan bende de öyle ki,hala istediğim düzene sokamadım.hala sabah kahvaltımı istediğim saatte istediğim şekilde yapamıyorum.şu 20'likler beni öldürdü zaten bu haftaki menüm çok kötü olacak.ama yine de yazacağım.çikolata da yesen yaz bence,ben dün yumuşak olsun diye patates yaptım,annemin porsiyonunu da yedim 2 koca tabak.utanmadan yazıyorum ama bak

Benim de yan cikio damagimi parcalamisti. 2 haftaya yakin yiyememistim
benim ki de yan çıkıyor üstteki,yanağımı da parçaladı.17 yaşındayken fantezi olsun diye birini çektirmiştim,cidden 2 hafta yenmiyor.yoğurt falan da yiyemeyeceğim şimdi cidden ne yapacağım ben şaşırdım şu an.

Gunaydin herkese,
dün itibari ile bazi ozel durumlar nedeni ile bir kucuk porsiyon makarna sade ve yanina buharda pisen bir dolu sebzeden olusmus karisimdan gene bir porsiyon yemek durumunda kaldim... muzlu süt, avakado ve limonlu sular vs listenin sanirsam diger kismini olusturdu... aksam yatmadan genede yogurt kurumu yedim... Su ise 3 litrenin un ustune cikaramadim dun...
sabah tartida 76.5 dim gene degisen pek bir sey olmadi...
Aksam yuruyus yaptim 1 saat kadar 60 mekik cektim....
bugun yuzme gunnum 3 km hedefliyorum haftalik 10 km tamamlamam lazim ....tabiki doktor vs islerini tamamlayabilirsem gun icinde... Bugun diyetimin dorduncu gunu ve egerki saliya kadar 75 i gorursem kendimi iyi hissedecegim gercekten...
Okulun kapanmasi bende buyuk bir bosluk yaratiyor... bir an once kendime bosluklari doluracak mesgaleler bulmam lazim... bu arada takim icinde mimar olan arkadaslar var mi ? Hem tnismis oluruz hem de soracagim sorular var ozelden ona...

bu arada ben kilo vs bildirdim ama yuzde yapmadim henuz deneme urem diye... umarim yanlislik yapmiyorumdur...

Kendimi bildigimden yazmiyorum ama yazarim sen iste konusacak laf olur hem :))) iki basimiza corba tuket bol bol. Smooth yap bir de. Yogurdu ayrana cevir ic.

Yok deneme suresinde takim icin bildirim.yapiliyor ama daha yeni geldigin icin haftaya yapmalisin. Her gun tartilmak moral bozar. Bir de gun icinde ne kadar ne yedin hic anlamiyorum. Black gibi saatli yazarsan daha guxel olur. En azindan detoksu birakinca o sisteme gecersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…