-kilo bildirimi-
2 hafta önce ( 01/07/2016) : 79.100
bu hafta (15/01/2016) : 76.100
fark: 3 kg
tam gitmiş
yüzdeler ikiye bölünecek tabii.
-kilo bildirimi-
2 hafta önce ( 01/07/2016) : 79.100
bu hafta (15/01/2016) : 76.100
fark: 3 kg
tam gitmiş
yüzdeler ikiye bölünecek tabii.
yok canım 2 hafta deneme süren var evet ama yine de kilo bildirimi yap bence hem alışmış olursun.ben ilk katıldığımda yapmıştım:) geçen hafta ve bu hafta şeklinde yazabilirsin.Gunaydin herkese,
dün itibari ile bazi ozel durumlar nedeni ile bir kucuk porsiyon makarna sade ve yanina buharda pisen bir dolu sebzeden olusmus karisimdan gene bir porsiyon yemek durumunda kaldim... muzlu süt, avakado ve limonlu sular vs listenin sanirsam diger kismini olusturdu... aksam yatmadan genede yogurt kurumu yedim... Su ise 3 litrenin un ustune cikaramadim dun...
sabah tartida 76.5 dim gene degisen pek bir sey olmadi...
Aksam yuruyus yaptim 1 saat kadar 60 mekik cektim....
bugun yuzme gunnum 3 km hedefliyorum haftalik 10 km tamamlamam lazim ....tabiki doktor vs islerini tamamlayabilirsem gun icinde... Bugun diyetimin dorduncu gunu ve egerki saliya kadar 75 i gorursem kendimi iyi hissedecegim gercekten...
Okulun kapanmasi bende buyuk bir bosluk yaratiyor... bir an once kendime bosluklari doluracak mesgaleler bulmam lazim... bu arada takim icinde mimar olan arkadaslar var mi ? Hem tnismis oluruz hem de soracagim sorular var ozelden ona...
bu arada ben kilo vs bildirdim ama yuzde yapmadim henuz deneme urem diye... umarim yanlislik yapmiyorumdur...
teşekkür ederim,69'u bir görsem:) neredeyse aynı kilodayız şu an,beraber görürüz umarım.hatta yeni başladığın için sen benden önce görürsünTebrik ederim... Guzel iki hafta olmus senin icin... Bir an once umarimki 60 li sayilara gelirsin...
ahaha nasıl nispet yapıyorNihahahahahahahahah kara kuru memlekette yasamanin bi avantaji. Biber arti domates ayni zaman yapiyorum yani beraber karisik kaynatiyorum. Rondada cektirip. Yarim gunde bitiyor.
Yok deneme suresinde takim icin bildirim.yapiliyor ama daha yeni geldigin icin haftaya yapmalisin. Her gun tartilmak moral bozar. Bir de gun icinde ne kadar ne yedin hic anlamiyorum. Black gibi saatli yazarsan daha guxel olur. En azindan detoksu birakinca o sisteme gecersen.
vegan yoğurt şu an bulamıyorum,mercimek çorbası ve smoothie içeceğim bol bol.bir de sebze püreleri vs yapabilirimKendimi bildigimden yazmiyorum ama yazarim sen istekonusacak laf olur hem :))) iki basimiza corba tuket bol bol. Smooth yap bir de. Yogurdu ayrana cevir ic.
teşekkür ederim,69'u bir görsem:) neredeyse aynı kilodayız şu an,beraber görürüz umarım.hatta yeni başladığın için sen benden önce görürsün
teşekkür ederim,69'u bir görsem:) neredeyse aynı kilodayız şu an,beraber görürüz umarım.hatta yeni başladığın için sen benden önce görürsün
süperBu arada ben de tatilde aldigimi geri verdim. Insallah geri almazsam gidecekler :)
Ben de dayanamam surekli tartilmak isterim ama moralim bozulmaz pek. Sen de dayanamazsan en azindan ptesi cuma olarak 2 gun tartilabilirsin bence. P.tesileri kontrol tartisi gibi oluyorGunaydin dagatesi, hergun tartilma konusunda sonuna kadar haklisin bu huyumdan vazgecmem sart cunku gercekten sinir bozucu oluyor... Listeleme konusunda da daha dikkatli davranmaya callisirim...
canım ağzından bal damlıyor ama hedefim 69 kilom değilAaaaaaa ben de 66yim siz bana yetismissiniz yaaaa. Acilen hizlanman lazim :)) black sen ne zaman 69a geldin yaa :)) tabi ucer ucer veriyorsun kilolari. Ay kiskandiiim
evet bir hobi edinebilirsin :)Rica ederim... menuleme isini biraz duzene bindirmem sart evet karman corman ruh halim yaziya da yansimis durumda hatta hicbir noktalama isareti imla kurali bile yok...
benim 75 den sonra kilo vermem zorlasacak yani anlayacagin isim zor baya bir ... umarim desteginizle hallederim bunuda... gun icinde dolu dolu bir gun gecirmek aklima yemei getirmiyor bile ama diger turlusu bos bos gezinmek aciktiriyor beni... guzel bir ugras bulmam lazim kendime...
Rica ederim... menuleme isini biraz duzene bindirmem sart evet karman corman ruh halim yaziya da yansimis durumda hatta hicbir noktalama isareti imla kurali bile yok...
benim 75 den sonra kilo vermem zorlasacak yani anlayacagin isim zor baya bir ... umarim desteginizle hallederim bunuda... gun icinde dolu dolu bir gun gecirmek aklima yemei getirmiyor bile ama diger turlusu bos bos gezinmek aciktiriyor beni... guzel bir ugras bulmam lazim kendime...
hoş geldinGünaydınnnnn bebekler geldim
Oyyyyy geçmiş uzun bi okuyup döneceğimHayırlı cumalar olsun İnşaAllah...
Günaydınnnnn bebekler geldim
Oyyyyy geçmiş uzun bi okuyup döneceğimHayırlı cumalar olsun İnşaAllah...
Daha ne katilacagim buradayim yaa :))süper
bize ne zaman katılıyorsun? haftada 250 gr bile versen olur ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?