Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

yok canım 2 hafta deneme süren var evet ama yine de kilo bildirimi yap bence hem alışmış olursun.ben ilk katıldığımda yapmıştım:) geçen hafta ve bu hafta şeklinde yazabilirsin.
bir de sana tavsiyem yediklerini saatleriyle buraya yazarsan süper olur,benim gibi mesela.bu şekilde biraz karışık oluyor ne yedin ne kadar yedin saat kaçta yedin.bunlar da çok önemli oluyor kilo vermede çünkü.
sporunu da o şekilde yaz,suyunu da.
diyette olunca zaman biraz daha zor geçiyor ama kendini çok aç bırakmayıp yaşam felsefen haline getirirsen eğlenceli bile oluyor.tavsiye ederim

Nihahahahahahahahah kara kuru memlekette yasamanin bi avantaji. Biber arti domates ayni zaman yapiyorum yani beraber karisik kaynatiyorum. Rondada cektirip. Yarim gunde bitiyor.
ahaha nasıl nispet yapıyor
ben de pazarımızdan alırım çok güzel bizim buranın pazarı.tv'de hep domatesin kilosu limonun tanesi şu kadar oldu haberleri bizim pazarda çekiliyor

Gunaydin dagatesi, hergun tartilma konusunda sonuna kadar haklisin bu huyumdan vazgecmem sart cunku gercekten sinir bozucu oluyor... Listeleme konusunda da daha dikkatli davranmaya callisirim...

Kendimi bildigimden yazmiyorum ama yazarim sen iste konusacak laf olur hem :))) iki basimiza corba tuket bol bol. Smooth yap bir de. Yogurdu ayrana cevir ic.
vegan yoğurt şu an bulamıyorum,mercimek çorbası ve smoothie içeceğim bol bol.bir de sebze püreleri vs yapabilirim

***1.TAKIM 472. ETAP ***

ispanyol (66.8/68.1/+1.3/%-1.95)izne ayrılmak istiyor
sevilay 80 (73.5///%)
tektas (65.5/65/0.5/%0.76)
mezun olmak istiyor
Merops (76.2/75.7/0.5/%0.66)
denizzeynep(76///%)
mehtappathem (65.7///%)
blackswannina94 (80.6/79.1/1.5/%1.86)

1.Takım Ortalaması: %
dagatesi
bu 2 hafta önceki listemiz

teşekkür ederim,69'u bir görsem:) neredeyse aynı kilodayız şu an,beraber görürüz umarım.hatta yeni başladığın için sen benden önce görürsün

Rica ederim... menuleme isini biraz duzene bindirmem sart evet karman corman ruh halim yaziya da yansimis durumda hatta hicbir noktalama isareti imla kurali bile yok...
benim 75 den sonra kilo vermem zorlasacak yani anlayacagin isim zor baya bir ... umarim desteginizle hallederim bunuda... gun icinde dolu dolu bir gun gecirmek aklima yemei getirmiyor bile ama diger turlusu bos bos gezinmek aciktiriyor beni... guzel bir ugras bulmam lazim kendime...

teşekkür ederim,69'u bir görsem:) neredeyse aynı kilodayız şu an,beraber görürüz umarım.hatta yeni başladığın için sen benden önce görürsün

Aaaaaaa ben de 66yim siz bana yetismissiniz yaaaa. Acilen hizlanman lazim :)) black sen ne zaman 69a geldin yaa :)) tabi ucer ucer veriyorsun kilolari. Ay kiskandiiim

Gunaydin dagatesi, hergun tartilma konusunda sonuna kadar haklisin bu huyumdan vazgecmem sart cunku gercekten sinir bozucu oluyor... Listeleme konusunda da daha dikkatli davranmaya callisirim...
Ben de dayanamam surekli tartilmak isterim ama moralim bozulmaz pek. Sen de dayanamazsan en azindan ptesi cuma olarak 2 gun tartilabilirsin bence. P.tesileri kontrol tartisi gibi oluyor

tektas' ın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:

Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Mart / 2,5
Nisan / 1,9
Mayıs / 2,1
Haziran / 1,5
Temmuz / 0,5
2016 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 8,5 KİLO

Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (459. Etap) ( 73,5 )
Bitiş Kilosu (472. Etap) ( 65,0 )
Verilen Toplam Kilo ( 8,5 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 11,56% )
Toplam Süre ( 14 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,83% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 607 )

Yorum : Sevgili T tektas 17 Mart 2016 (459. Etap) tarihinde ve 73,5 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 1 Temmuz 2016 (472. Etap) tarihinde toplam 8,5 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.

Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 65 dir. Hedefini % 100 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 1. Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

T tektas güzelim mezuniyet karnen hazır editörümüz Bahar hazırlamış bilgine :)))))

evet bir hobi edinebilirsin :)
bu arada ben takımda değilken 90.500 falandım. 7 hafta geçti 76.100 oldum.yani yavaşlıyor vermek evet ama sporla desteklersen gidiyor korkma.

Hoooop hooop zorlasacak fln demeee. Bilincaltina guzel mesajlar gonder. Bildigim kadariyla takimda mimar yok. Ugras olarak spor olsun.ydisindasin sanirim. Ne tavsiye etsem bilemedim.

Ben de kendimi tanitayim. 168 boy 66 kilo. Hedefim 58. Aslinda pek yaklasmistim ama hamile kaldim. 2 aylik bebegim var. 12 kilo aldim.hamilelikte yarisini verdim yarisi duruyor. Onlari vermek eski sporlu hayatima donmek hedefim. Ozel bir kurumda idari isler muduruyum. Simdi dogum izninde sefaa suruyorum demek isterdim ama hem bebek hem isleri hala evden takip ediyorum.sefa fln yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…