Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

evet bir hobi edinebilirsin :)
bu arada ben takımda değilken 90.500 falandım. 7 hafta geçti 76.100 oldum.yani yavaşlıyor vermek evet ama sporla desteklersen gidiyor korkma.

Bunu duymak bana moral oldu gercekten... Cok guzel vermissin ve umarimki devam eder... Spor konusundahep eksigim en buyuk eksikligim o zaten...
Hobi konusunda sikinti icindeyim... Mutfak, el isi vs gibi hobiler bana gore degil... icimde resmen bir amelenin ruhunu tasiyorum... insaatlarda calismak veya tiyatro vs benim zamanimi doldurup kendimi kaybettigim hobiler... digerlerinden sikiliyorum hemen ... iki ay gecer mi ki

April de gecen sene 108di bu sene 58 :)) bir moral de benden olsun :)

o kadar çabuk geçiyor ki,ben 7 hafta nasıl geçti anlamadım inan.
spor çok önemli

Listeye katilma sartlarina bakmaya usendigim icin katilmadim :))
Hahayyyyy sen iste yeter ki ben senin yerine uğraşırım hatunnn :))))))

Ama sen yeni doğum yaptın hadi biraz daha şımar gelme hemen erkennn daha. Ama elinden geldiğince menü paylaş yinede dikkatli ol derim.

Hahayyyyy sen iste yeter ki ben senin yerine uğraşırım hatunnn :))))))

Ama sen yeni doğum yaptın hadi biraz daha şımar gelme hemen erkennn daha. Ama elinden geldiğince menü paylaş yinede dikkatli ol derim.

64 le izne ayrilmistim 64 olayim da listede artik olmasin istiyorum dogrusu.menu paylasayim bakayim cirkin menulerimi

Mavi_Cadii bak bugün kendime smoothie yaptım
içindekileri yazayım sana da örnek olur :)
1 muz,1 yeşil elma,1 kivi,1 pancar,bayağı bir semizotu,yağlı badem sütü,soğuk su.
bunun yarısını annem içti yarısını ben :) dişimden dolayı böyle yaptım kahvaltıyı sen de sıvı diyetinden ziyade böyle şeyler yapabilirsin ara ara

Merhaba hoşgeldin aramıza başarılar diliyorum sana bu yolda.

Öncelikle iki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.her gün menünü paylaş sohbete dahil ol şimdilik bu kadar canım. 3.cuma olan kg bildirimiyle listede olacaksın. Aaa tabiii o önemli değil zaten takıma ilk adımını attığın an takimdasin ayrı gayrı yok bizim burada. Zamanla zaten burada işler nasıl yürür öğrenirsin tatlım.

Peki hedef kg nedir? Daha önce takımlarda yarıştınmı?

Ohhh gezmiş gezmiş gelmiş benim Deadim Çokkk iyi yapmışsın güzelim. Eeee canım erimek lazım tatilde dümdüz kızları görünce dahada fena olduk. Şişmanlık hayirrrr hepimiz incecik olalım İnşaAllah!!! Ayrıca cokkkkk özledik seni yine gell ara sıra uğra....
Tabii bünye alışık değil kesin ondan olmuş narin kuzummm

Bende salata yaparken çok yoruluyorum yaaa!! Yıka yıka canını çıkartıp duruyorum. Tamm eziyet ama sağlık için mecbur. Zamanında uğraşmamak için hep çabuk olan kalorili şeyleri tükettiğim den aldım o kiloları bidaha yapmam Allah korusun

Aaaa! Çevirin ne olacak her muhabbet serbest burada tam aksine ben ve diğer arkadaşlarda çok memnun oluruz güzellik

Dagatesi sonunda senide kendine benzetti ya Valla helal olsun. Takıntılı muzipler oldunuz siz, neyseki ben şuanda sadece salata yaparken takıntılıyım oradada kalmalıyım

Ne hamaratmışsiniz sizzz yawww kendimden utandım Bravo

Yok kaynatiyorim ben kurutmuyorum. Aci sos gitmiyor bizim evde. Iyiden yemek sayfasina cevirmissiniz diyecek april gelince

Dedim bile ama çok hoşuma gitti

kızlar 20'lik dişim çıktı resmen üstteki diş etimi deldi böyle bir ağrı yok bu yediklerimi bile zor yedim,bu hafta çektireceğim yemek yemek işkence oldu son 2 gündür

Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın??? Zordur ağrı acil şifalar diliyorum Rabbim'den...

Yazzz sen yinede gör yanlışları hem torpillisin çok konuşmayız korkma Salih sayesinde
kızlar neredesiniz yaa
bugün kilo bildirim günü bir de herkes yazar umarım,aaa gelin artık. bir dagatesi var
Ahhhh umarım herkes gelir
-kilo bildirimi-
2 hafta önce ( 01/07/2016) : 79.100
bu hafta (15/01/2016) : 76.100
fark: 3 kg
tam gitmiş
yüzdeler ikiye bölünecek tabii.

Yaaaa sen süpersin harikasın Maşallah

Üç kilo bu yaaa! Ne güzel arkadaşım....

Canım menülerini alt alta ve saatlerini de belirterek yazarsan sevinirim

Aaaaaaa ben de 66yim siz bana yetismissiniz yaaaa. Acilen hizlanman lazim :)) black sen ne zaman 69a geldin yaa :)) tabi ucer ucer veriyorsun kilolari. Ay kiskandiiim

Kıskanma seninde olur bilirim seniii benn

Kızlar selam geç bildirim için kusura bakmayın çok yoğun

Geçen hafta 75,80 kg

Bu hafta 75'40

Farkı -400

Canımmm iyisin tatil sonrası süpper işte o biralardan kurtuldu bünye demek. Bende geçen hafta dan beri +2 den birini vermişim kaldı +1 bakalım devammm

Kolay gelsin yoğunluğuna...

((Kızlar Bahar'ın hazırladığı iki haftalık etap raporu bilginize,maalesef cezayı aldık bundan sonra daha dikkatli olalım tamam mı tatlılar ))

Burada olmadığım için 471. ve 472. etap raporlarını hazırlayamadığımı biliyorsunuz.
Yapılması gerekenleri yapım, listelerimi güncelledim.

Size aktarmak istediklerim şöyle:
1. Takım: ispanyol adlı üyemizin 2016 yılı izin hakkı dolmuştur.
1. Takım: tektas adlı üyemiz mezun oldu, tebrik ediyorum. Karnesi:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlari.126756/page-52#post-47231661

3. Takım: sahgull adlı üyemizin 2016 yılı izin hakkı dolmuştur.

6. Takım: magicdarkwish adı üyemiz mezun oldu, tebrik ediyorum. İkinci mezuniyet olması sebebiyle karne hazırlamadım.

10. Takım: breeze3547 adlı üyemiz mezun oldu, tebrik ediyorum. Karnesi:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlari.126756/page-52#post-47215020

14. Takım: marlin18 adlı üyemiz mezun oldu, tebrik ediyorum. Karnesi:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlari.126756/page-52#post-47246955

Genel:
1) Performans Uygulaması 19. tur sona ermiş ve ceza alan takım 1. Takım olmuştur. Ayrıntılar için tıklayınız:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iflama-yarismasi.638656/page-17#post-47256397
2) Bireysel sıralama listesini bu hafta hazırlayacağım.
3) 4. ve 10. takımın iletmiş olduğu yönetim kadro güncellemelerini yaptım.
4) Yapmış olduğunuz oylama neticesinde 473. ve 474. etap birleştirilmiş olup, ilgili etap 474. etap olarak adlandırılacaktır.

***1.TAKIM 472. ETAP *** DOKUZUNCUSU

ispanyol (66.8/68.1/+1.3/%-1.95)izne ayrılmak istiyor
sevilay 80 (73.5///%)kilosu sabit
tektas (65.5/65/0.5/%0.76)mezun olmak istiyor
Merops (76.2/75.7/0.5/%0.66)
denizzeynep(76///%)
1.kez bildirimde bulunmadı
mehtappathem (65.7///%)1.kez bildirimde bulunmadı
blackswannina94 (80.6/79.1/1.5/%1.86)
Keten prenses (66.5/65/1.5/%0.25)
465. Etapta 2 kez bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 9'a bölündü.

1.Takım Ortalaması: %0.198

((Geçen haftamızı bir hatırlayalım))

***1.TAKIM 474. ETAP ***

sevilay 80 (73.5///%)
Merops (75.7/75.4/0.3/%0.20)
denizzeynep(76///%)
1.kez bildirimde bulunmadı
mehtappathem (65.7///%)1.kez bildirimde bulunmadı
blackswannina94 (79.1/76.1/3/%1.90)
Keten prenses (65///%)

1.Takım Ortalaması: %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…