canım ağzından bal damlıyor ama hedefim 69 kilom değil
şu an 76.100 kilom:))
evet bir hobi edinebilirsin :)
bu arada ben takımda değilken 90.500 falandım. 7 hafta geçti 76.100 oldum.yani yavaşlıyor vermek evet ama sporla desteklersen gidiyor korkma.
Bunu duymak bana moral oldu gercekten... Cok guzel vermissin ve umarimki devam eder... Spor konusundahep eksigim en buyuk eksikligim o zaten...
Hobi konusunda sikinti icindeyim... Mutfak, el isi vs gibi hobiler bana gore degil... icimde resmen bir amelenin ruhunu tasiyorum... insaatlarda calismak veya tiyatro vs benim zamanimi doldurup kendimi kaybettigim hobiler... digerlerinden sikiliyorum hemen ... iki ay gecer mi ki
YerimmmApril de gecen sene 108di bu sene 58 :)) bir moral de benden olsun :)
hoş geldin
biz kimseler yokken sürekli gıybet yaptık
İyi yapmışsınız güzelimOy sonunda geldin kaptan :) biz blackle kaynattik ortaligi :)
listelere de katıl,tam burada ol :)Daha ne katilacagim buradayim yaa :))
aynen kimsecikler yokken hazırBen mi yanlis baturladim.oo ne verdi demistim icimden. Cok kiskandim coook.
Canimcim.verelim kilolarimizi herkes tatilden donene kadar fit hatunlar olup hava atalim. Hiiih.
o kadar çabuk geçiyor ki,ben 7 hafta nasıl geçti anlamadım inan.Bunu duymak bana moral oldu gercekten... Cok guzel vermissin ve umarimki devam eder... Spor konusundahep eksigim en buyuk eksikligim o zaten...
Hobi konusunda sikinti icindeyim... Mutfak, el isi vs gibi hobiler bana gore degil... icimde resmen bir amelenin ruhunu tasiyorum... insaatlarda calismak veya tiyatro vs benim zamanimi doldurup kendimi kaybettigim hobiler... digerlerinden sikiliyorum hemen ... iki ay gecer mi ki
listelere de katıl,tam burada ol :)
Hahayyyyy sen iste yeter ki ben senin yerine uğraşırım hatunnn :))))))Listeye katilma sartlarina bakmaya usendigim icin katilmadim :))
Hahayyyyy sen iste yeter ki ben senin yerine uğraşırım hatunnn :))))))
Ama sen yeni doğum yaptın hadi biraz daha şımar gelme hemen erkennn daha. Ama elinden geldiğince menü paylaş yinede dikkatli ol derim.
Merhaba arkadaslar, sanirsam araniza katilacagim zaman icerisinde... Size kendimden bahsedeyim Kilo durumum icler acisi 77.2
Boy 164
Son dönemde faazlaca yedigim icin iki aylik oturmamis bir kilom var yaklasik 5 kilo kadar ...
Suan detoks niyetine sivi agirlikli besleniyorum.... Cunku gecen 2 hafta boyunca surekli yedim kendimi kaybetmistim ...Vucudum artik patlayacak durumda
Gelecek hafta saliy kadar bu sekilde devam edecegim ardindan dukan dusunuyordum ama kurallarinizi okudum ve baska bir yolda deneybilirim...
Sporla aram pek hasir nesir degil tembelim ben kisacasi..O h bee dunya var aslinda yazdikca rahatliyorum : ) Gunah cikarmak benimkisi...
Cabuk kilo verip cabuk alan bir bünyem var tam tersi olaydi eminim daha mutlu olacaktim....
simdilik bu kadar...
selam kızlar ben bu aralar bayram tatil ve arkadaşlarımın düğünleri şeklinde duraksızca geziyorum o nedenle hiç takılamıyorum buralarda sizde çok özledim siteye çok zor girsemdedagatesi ApriL_2007 @ispanyol burda hala kmler var bilemiyorum ama herkese selam ay april sen resmen erimişssin ya valla bende kaç kilo oldum allah bilir
Tabii bünye alışık değil kesin ondan olmuşGunaydiin kizlar. Epeydir disaridan yemek yememistim. Neyse gecen usendim yemek yapmaya esim pizza almis. Bitiremedigimiz icin 2 gundur yiyoruz. Alerji yapti. Yani bisey alerji yapti ama bence o. Baska degisik bisey yok cunku suan hayatimda bi daha usenmeyecegim iki gundur kasin kasin kevgire dondum
ay çok geçmiş olsun ya vücudun alıştı tabii sağlıklı gıdalara,evde doğal ekmeklere kaldırmıyor.zaten sağlıksız beslenmenin en büyük nedeni bu;üşengeçlik.yani bende açlık duygusundan çok üşengeçlik var,o yüzden mesela bütün gün aç kalsam daha az zoruma gidersalata yapmak bile mesele. bir de pimpirikliysen. salatayı leğenlerle yediğim için ve yeşil yapraklı sebze yemek zorunda olduğum için(demir vs) 1-1.5 saatte yapıyorum.iyice yıka,soy yine yıka,yapraklıları sirkeli suda beklet,yine yıka.yıka yıka yıka,doğra. sağlıklı beslenmek,ciddi emek istiyor.
tabii ki anlatırım,bu bile bir şey bence.vegan yaşıyorsun ama vegan beslenmiyorsun,olsun:)
bu arada her şeyin o kadar çok alternatifi var ki.köfteni yine yapabilirsin,soya kıyması ile.ben bir ara karnıyarık yapacağım buraya da fotoğraf paylaşırım dilerseniz.hatta yanına da cacık! çünkü vegan yoğurt da varyani zor değil ve hepsi çok lezzetli bana veganlıkla ilgili sorun olursa özelden yaz şimdi burayı vegan foruma çevirmeyeyim
ya işte tam istediğim hayatsenin yolundan geliyorum galiba,benim ama şu an bir tek fesleğenlerim var. onun dışında annem mükemmel yoğurt yapar,vegan yoğurdumuzu da hazır alıp sonra sütlerimizle yapacağız. ekmek desen sistein denen şeyden sonra hazırını ağzıma sürmem,onu da evde yapacağım.
ben de biraz takıntılıyım artık
Feslegenler hep ölüyor bend enedense aa bak salcalari tarhanalari da kendim yaparim.tabu domates sosu ve kurutulmus fasulye vs de buna dahil. Bu sene ne kadar yaparim orasi muamma. Ilk evlendigimizde kimse beklemiyordu boyle bir performansin benden cikmasini ama var iste. Bu sene domates kurutmaya da karar vermistim ama ypamam artik
Yok kaynatiyorim ben kurutmuyorum. Aci sos gitmiyor bizim evde. Iyiden yemek sayfasina cevirmissiniz diyecek april gelince
kızlar 20'lik dişim çıktı resmen üstteki diş etimi deldi böyle bir ağrı yokbu yediklerimi bile zor yedim,bu hafta çektireceğim yemek yemek işkence oldu son 2 gündür
Deniz havasi guzel olmaz mi. Ah ah ozledim
Acikcasi cok sacma sapan oluyor menuler. Istedigim gibi degil. O yuzden yazmiyorum. Iste su saat oldu hala kalkip kahvalti yapamadim. aksam esim gelmeden dogru duzgun bisey yiyemiyorum. Dogal olarak o gelince de saldiriyorum saga sola. Mesela dun 11 gibi peynir domates sakatalik yedim. Ogleden sonra 1 elma uzun kaju badem yedim. Aksam 1 kase corba arti dolma yedim. 1.5 porsiyon kadar da meyve yedim. Ama sonra madln cikolata yedim. Boyle bi menu paylasulmaz kiaz duzene girsem hem yemek hem spor olarak paylasacagim da duzen yok
Ahhhh umarım herkes gelirkızlar neredesiniz yaa
bugün kilo bildirim günü bir de herkes yazar umarım,aaa gelin artık. birdagatesi var
-kilo bildirimi-
2 hafta önce ( 01/07/2016) : 79.100
bu hafta (15/01/2016) : 76.100
fark: 3 kg
tam gitmiş
yüzdeler ikiye bölünecek tabii.
Gunaydin herkese,
dün itibari ile bazi ozel durumlar nedeni ile bir kucuk porsiyon makarna sade ve yanina buharda pisen bir dolu sebzeden olusmus karisimdan gene bir porsiyon yemek durumunda kaldim... muzlu süt, avakado ve limonlu sular vs listenin sanirsam diger kismini olusturdu... aksam yatmadan genede yogurt kurumu yedim... Su ise 3 litrenin un ustune cikaramadim dun...
sabah tartida 76.5 dim gene degisen pek bir sey olmadi...
Aksam yuruyus yaptim 1 saat kadar 60 mekik cektim....
bugun yuzme gunnum 3 km hedefliyorum haftalik 10 km tamamlamam lazim ....tabiki doktor vs islerini tamamlayabilirsem gun icinde... Bugun diyetimin dorduncu gunu ve egerki saliya kadar 75 i gorursem kendimi iyi hissedecegim gercekten...
Okulun kapanmasi bende buyuk bir bosluk yaratiyor... bir an once kendime bosluklari doluracak mesgaleler bulmam lazim... bu arada takim icinde mimar olan arkadaslar var mi ? Hem tnismis oluruz hem de soracagim sorular var ozelden ona...
bu arada ben kilo vs bildirdim ama yuzde yapmadim henuz deneme urem diye... umarim yanlislik yapmiyorumdur...
Aaaaaaa ben de 66yim siz bana yetismissiniz yaaaa. Acilen hizlanman lazim :)) black sen ne zaman 69a geldin yaa :)) tabi ucer ucer veriyorsun kilolari. Ay kiskandiiim
Kızlar selam geç bildirim için kusura bakmayın çok yoğun
Geçen hafta 75,80 kg
Bu hafta 75'40
Farkı -400
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?