Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

deadline dagatesi yine bunaldı :))))) onuda çıkartalım gruplardan free takılsın

Ya ya niye atiyorsunuz beni gruplardan. Bari gostermelik adim dursun. Hevesim kacar be oyle. Ya da tek bi gruba ekleyin ben secmeyeyim.simdi ikisini de seviyorum. Hakemlik de cazip. Sigamamisim bi yere evet

Sabah 7 2 gunkurusu

sabah 1.5 yumurtali omlet. 2 dilim ekmek

oglen 1 tatli kasigi tahin pekmez 1 seftali 1 dilim ekmek

aksam 6 7 kasik bamya ve kapruz.

ev temizligi ve hazirlik yaptim yarin kayinvalidemin arkadaslari bebis gormeye geliyor. Spor yarim saat bebisle dans 3 litre su

ayy çok fena grip olmuşum. burnum, gözüm şelale gibi...başağrımı hiç anlatmayayayım

Ya ya niye atiyorsunuz beni gruplardan. Bari gostermelik adim dursun. Hevesim kacar be oyle. Ya da tek bi gruba ekleyin ben secmeyeyim.simdi ikisini de seviyorum. Hakemlik de cazip. Sigamamisim bi yere evet

Yine bişey beğendiremedik tamam organik olan gruptasin ben seçtim senin seçeceğin yok. Hadi hayırlı uğurlu olsun göstermelik üye

Çokkk güzel menün süper devam. Ayy misafirin mi var kolaylıklar diliyorum iyi eğlenceler
ayy çok fena grip olmuşum. burnum, gözüm şelale gibi...başağrımı hiç anlatmayayayım

Çokkk geçmiş olsun toktorcummmm umarım çabucak geçer. Bak hsonu da geldi iyileş

Ordu da yaşıyorum canım

Sağol canım katılıyorum azda şimartalim kendimizi zaten birazdan ev temizliğine başlayınca şımarıklık bitecek

kolay gelsin o zaman, bende bugün yapmıyorum çünkü hazırlanıp çıkacağım eşimle gezmeye gideceğiz. İşler kaldı

Ordu da yaşıyorum canım

Oralı mısın? Bende Giresunluyum yakın sayılır. Ama tabi istanbul da yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…