İki top beyaz olabilir ama geçmesin sakınnn !Şey şimdi asçık dondurma yesem olur mu ki
Ayy tamam 1 top bile olurİki top beyaz olabilir ama geçmesin sakınnn !
Kuzummm kolaylıklar dilerimben şu sonuç listelerini yapıp geliyorumm
Bak o daha iyi olur üstüne de bol bol su içAyy tamam 1 top bile olur
oo hemde neler inşallahOoo bu hafta kapışmalar çekişmeler hırslar ihtiraslar var
ay onu biyere sığdıramadık
ye hadi bakalımŞey şimdi asçık dondurma yesem olur mu ki
Yedim geldim, topunu bilmiyorum ama az yedimBak o daha iyi olur üstüne de bol bol su iç
Ahhhh bu kız beni öldürecektamam saymıyorum amann üstüne gelmeyelim kaçarsın gidersin sonra sensiz naparız. Sen öyle ortalıkta gez dur hatta hakemimiz ol sen bizim yine yaptım seni biseyyy seviyorum seni napimmm
Evvet Afferim size
Tamam canım böyle haber verdiğin içinde ayrıca teşekkür ederim çok naziksiniyi gezmeler bol oksijenli olsun gününüz
Ya ya niye atiyorsunuz beni gruplardan. Bari gostermelik adim dursun. Hevesim kacar be oyle. Ya da tek bi gruba ekleyin ben secmeyeyim.simdi ikisini de seviyorum. Hakemlik de cazip. Sigamamisim bi yere evet
Sabah 7 2 gunkurusu
sabah 1.5 yumurtali omlet. 2 dilim ekmek
oglen 1 tatli kasigi tahin pekmez 1 seftali 1 dilim ekmek
aksam 6 7 kasik bamya ve kapruz.
ev temizligi ve hazirlik yaptim yarin kayinvalidemin arkadaslari bebis gormeye geliyor. Spor yarim saat bebisle dans 3 litre su
ayy çok fena grip olmuşum. burnum, gözüm şelale gibi...başağrımı hiç anlatmayayayım
Canım çok geçmiş olsunayy çok fena grip olmuşum. burnum, gözüm şelale gibi...başağrımı hiç anlatmayayayım
Bende yeni kalktım sayılır şuanda kahvaltı yapıyorum haftasonu şımarıklığı işteeHerkese merhaba yeni uyandım kahvaltı yapicam hala :)
Sağol canım katılıyorum azda şimartalim kendimizi zaten birazdan ev temizliğine başlayınca şımarıklık bitecekBende yeni kalktım sayılır şuanda kahvaltı yapıyorum haftasonu şımarıklığı işteesanada afiyet olsun canım
Ordu da yaşıyorum canımhe heee evet öyle oldunuz ama ispanyol kilosunu bildirmedi ondan da öyle oldunuz. bence bir kulağını cekkk toktorcumunnnnnsenin ortağın!!
Güzelmiş nereye gideceksiniz İstanbuldamı yaşıyorsun canımm? bol bol hareket et oda yeter ama tabi boğazını da kısman lazım
Sağol canım katılıyorum azda şimartalim kendimizi zaten birazdan ev temizliğine başlayınca şımarıklık bitecek
Ordu da yaşıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?