Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Herkes listede olsa super ucmustuk

bugünkü menüm ;

sabah 06
iki dilim ekmek
iki dilim peynir
domates
ıkı zeytın

ara 10
çay
yarım paket altınbaşak sunta

öğle 13
bir kase ezogelin çr
3 köfte
1 yaprak sarma
1 dilim kavun
1 bardak ayran

ara 16
1 süt
yarım paket altınbaşak sunta

ara 18:30
1 armut

aksam 19:30
8 kasık yeşil mercimek yemeği
yogurt

1 saat yürüyeceğim./3lt su

bu tabloyu ve kuralları kardeş takımımızın izniyle alıp bize uyarladım kızlar çok hoşuma gitti tablo bu tablo daki günler kısmına menü paylaşıp menüsü uygun olanlara sembolü paylaşmayana ?? ve paylaşıp menü uygun olmayana işareti koyacağız menü ve spor paylaşmayan yada haftada iki kereden fazla işaret alan yarışmacımıza spor cezası vereceğz ve hafta boyunca spor yada menüsü iyi olanlara haftada bir ödül hakkı vardır başka kurallar eklenecektir yada değiştirilecektir bu bir taslaktır kural tavsiyesi olan kaptan ve yardımcılarımızı ve üylerimizi de açık oturuma davet ediyorum ApriL_2007 @blackswannina94 dagatesi yönetim kadrosunun dikkatine

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
april_2007 -------
deadline---- ---
blackswannina94-------
dagatesi-------
Merops--- ----
keten prenses-------
ispanyol-------
andelib---- ---
Zehragrbzdrn----- --
zensim-------
_Simurg_ -------

[TR]

[TR] [/TR][/TR]
[TR][TR][TR][/TR][/tr][/tr]

Geçen hafta 61.5
Bu hafta 60.9 =0.6 / %0.98
takıma gelmek için yani listeye 59 kg olmam gerekiyor en kısa zamanda geleceğim ama beni bekleyin beybilerrrr

Herkes listede olsa super ucmustuk
aynen ya ama bu hafta tüm takımlar ucmus

Dimi ya hiç öyle tutturamadık gitti. Ooo yoksa takımda ne kilolar verildi de beraber değildik :))))
ya April hakikaten biri verirsen biri sabit biri alır hep aynı anda veremedik bu arada sonuç listeleri yine bizde demi yaparım ben aksam

Geçen hafta 61.5
Bu hafta 60.9 =0.6 / %0.98
takıma gelmek için yani listeye 59 kg olmam gerekiyor en kısa zamanda geleceğim ama beni bekleyin beybilerrrr
vay Süpersin aprilim
yerim seni ya

Herkese günaydın bede yazayım hemen kilonu
Geçen hafta 65.3
Bu hafta 64.9
Yavaş gidiyor ama olsun gitsinde
ne yavası gayet de iyi gitmişş süpersin canım devamı gelmeli
Gunaydin kizlar.

Gecen hafta 65.3 bu hafta 64.7

ooo fit hamilem bir bir gidiyor kilolar sonuçtan sende memnunsundur umarım bence çok güzel gidiyorsun balımmmm....

Eğlen güzelim gününü gün et
Tam 67 galiba değil mi? Yemedim içmedim spor yaptım gide gide 400 gr gitmiş

gitmiş ya sen ona bak bence cok iyi gidiyorsunuz önemli olan istikrar canımmm devamını görmek daha iyi olacak...

Günaydın arkadaşlarım

An itibariyle 89,650

1.350 gr vermişim.

Düşünsenize 5 tane margarin erittim vücudumdan

Ofise geçince menümü yazicimmmm

ıyyyy margarinlerine bye byeee ozaman gelmesinler dahaaaa süperrr gitmişş sende bayyaaa harikasın canım

kızlar geçen hafta 75,40

bu hafta 75,00

- 400

ortağım kasıma da ne kaldı dimi ama?? koştur koştur

siteye girmeden önce 90.500,buraya 87.400 ile başladım
çok teşekkür ederim sen daha da süpersin

saoasın canım bence hepimiz öyleyiz çokkk güzel gitmiş ne demek 13.4 kg gercekten basarı Maşallah diyorum

menülerde düzelme var oooo iyi iyyyyiii dikenli inciri bende merak ettim adanalı
sen beni daha fazla geçme istedim ama sende vermişssin ya beklesene beni bu arada düne kadar pek bişey gitmemişti bu sabah bende şaşırdım
bebeğim ne güzel kilo vermişsin tebrikler bakkkk ne iyi ettinde geldin yoksa dahada +lar gelecekti bile -leri görmek ne hoşşşş

güzel canım menün aksilikler olmuş oda bişey değil

Yoo gayet musaitim ben April hatta çok bosum yaparım ya seviyorum biliyorsun

Ayyy canımsın sen yaaaa

Gerçekten çok çookkkk teşekkür ederim aksilik durumlarında heryerden ulaşabilirsin canımmm bana biliyorsun benimmm kurtarıcı meleğim

Herkese iyi akşamlar
Kahvaltım lor peynirli yumurta salatalık domates zeytin saat 7.30 da yedim
10.30 4 yulaf kepekli bisküvi
12.00 bir tabak patates yemeği 2kasik bulgur pilavı bir kâse yoğurt
14.00 sütlü neskafe
18.30 kahvaltilik salatalık domates peynir zeytin bir dilim börek
Bir saat yürüyüş yapıldı 3 lt yakın su icildi hafta sonu Hayırlı olur umarım azitmam

çokk güzel menün amaa gercekten hsonuda sapıtma bütün emğin boşa gider görürsün yazık olur bebğimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…