Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Yeni Üyeler

andelib takıma geliş 19 temmuz giriş kg: 67 hedef kg: 59 ( 67 )

zensim takıma geliş 19 temmuz giriş kg: 65.7 hedef kg: 60 ( 64.9 )

Z zehragurbuz takıma geliş 22 temmuz giriş kg: 91 hedef kg: 60 ( 89.6 )

_Simurg_ takıma geliş 25 temmuz giriş kg:82 hedef kg: ??

Son düzenleme:
Tebrik ederim herkesi @ispanyol haftaya zorlayalim kendimizi sondan birinci olmusuz

he heee evet öyle oldunuz ama ispanyol kilosunu bildirmedi ondan da öyle oldunuz. bence bir kulağını cekkk toktorcumunnnnn senin ortağın!!

inşaAllah canım haftasını uygun olursak denize gidecez bol bol yuzerim umarim

Güzelmiş nereye gideceksiniz İstanbuldamı yaşıyorsun canımm? bol bol hareket et oda yeter ama tabi boğazını da kısman lazım

bu tabloyu ve kuralları kardeş takımımızın izniyle alıp bize uyarladım kızlar çok hoşuma gitti tablo bu tablo daki günler kısmına menü paylaşıp menüsü uygun olanlara sembolü paylaşmayana ?? ve paylaşıp menü uygun olmayana işareti koyacağız menü ve spor paylaşmayan yada haftada iki kereden fazla işaret alan yarışmacımıza spor cezası vereceğz ve hafta boyunca spor yada menüsü iyi olanlara haftada bir ödül hakkı vardır başka kurallar eklenecektir yada değiştirilecektir bu bir taslaktır kural tavsiyesi olan kaptan ve yardımcılarımızı ve üylerimizi de açık oturuma davet ediyorum ApriL_2007 @blackswannina94 dagatesi yönetim kadrosunun dikkatine

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
april_2007 -------
deadline---- ---
blackswannina94-------
dagatesi-------
Merops--- ----
keten prenses-------
ispanyol-------
andelib---- ---
Zehragrbzdrn----- --
zensim-------
_Simurg_ -------

[TR]

[TR] [/TR][/TR]
[TR][TR][TR][/TR][/tr][/tr]

takım isimleri belli oldukça ekleyelim

HIZLI VE ORGANİK===>>@blackswannina94-- dagatesi -- Z zehragurbuz

SPEEDYKİLOS===>>@Merops --- ApriL_2007 --- _Simurg_

38 LİK ÇITIRLAR===>>@ispanyol--- zensim

DEADTEAM ===>> andelib -- deadline dagatesi [/USER]

aynen canım tam 67
saçmalama yağlarını kasa dönüştürdün,öyle düşünme.bir de mezura ile ölç kendini bak haftalık
Ay hadi inşallah Evet o da aklımda

HIZLI VE ORGANİK===>> %1.23 1. takım

SPEEDYKİLOS===>>%0.76 3.takım

38 LİK ÇITIRLAR===>>%0.31 4.takım

DEADTEAM ===>>%0.91 2.takım

tebrikler hepinize
deadline önümüzdeki hafta birincilik bizde inşallah değil mi?

Bir heyecan bir sevinç bir mutluluk

Menüm
08:15-5 zeytin, 1 yumurtayla omlet, 1 domates, tahin, peynir, biraz ekmek
11:20-2 yemek kaşığı kadar kısır ve yoğurt
18:45-yarım domates, tarçınlı ve üzümlü yoğurt, biraz yerfıstığı ve leblebi
19:20-2 kepçe mercimek çorbası, yumurtalı kabak, 1 biber dolması
An itibariyle de 1 bardak sade Türk kahvesi içiyorum
50 dk yürüyüş yaptım
2 litre kadar su içtim, 3'e tamamlarım inşallah

ApriL_2007
Ben yarın için izin istiyorum, köye gideceğiz. Fakat pazar öğlen döneceğiz inşallah menü bildirimi yaparım pazar günü
iki günün menüsünü de dönünce yazabilirsen süper olur canım arada kaynamasın yani dikkat etmeye çalış yediklerine ama yarın bir ödül menüsü hakkın var abartmadan orda canın bişey çekerse

Yaa beni sayma aprilim 2 takimda da. Kilo hesabinda vs. Ben oyle ortalikta dolanayim olmaz mi. Zaten bu hizla 2 aya kalmaz mezun olur giderim insallah

Ahhhh bu kız beni öldürecek tamam saymıyorum amann üstüne gelmeyelim kaçarsın gidersin sonra sensiz naparız. Sen öyle ortalıkta gez dur hatta hakemimiz ol sen bizim yine yaptım seni biseyyy seviyorum seni napimmm

@blackswannina94 dagatesi birinci olmuşuz tebrikler

ApriL_2007 inşallah canım. Haftaya daha da yüksek kayıplar diliyorum herkese
Evvet Afferim size
ApriL_2007
Ben yarın için izin istiyorum, köye gideceğiz. Fakat pazar öğlen döneceğiz inşallah menü bildirimi yaparım pazar günü

Tamam canım böyle haber verdiğin içinde ayrıca teşekkür ederim çok naziksin iyi gezmeler bol oksijenli olsun gününüz

bu tabloyu ve kuralları kardeş takımımızın izniyle alıp bize uyarladım kızlar çok hoşuma gitti tablo bu tablo daki günler kısmına menü paylaşıp menüsü uygun olanlara sembolü paylaşmayana ?? ve paylaşıp menü uygun olmayana işareti koyacağız menü ve spor paylaşmayan yada haftada iki kereden fazla işaret alan yarışmacımıza spor cezası vereceğz ve hafta boyunca spor yada menüsü iyi olanlara haftada bir ödül hakkı vardır başka kurallar eklenecektir yada değiştirilecektir bu bir taslaktır kural tavsiyesi olan kaptan ve yardımcılarımızı ve üylerimizi de açık oturuma davet ediyorum ApriL_2007 @blackswannina94 dagatesi yönetim kadrosunun dikkatine

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
april_2007 -------
deadline---- ---
blackswannina94-------
dagatesi-------
Merops--- ----
keten prenses-------
ispanyol-------
andelib---- ---
Zehragrbzdrn----- --
zensim-------
_Simurg_ -------

[TR]

[TR] [/TR][/TR]
[TR][TR][TR][/TR][/tr][/tr]

takım isimleri belli oldukça ekleyelim

HIZLI VE ORGANİK===>>@blackswannina94-- dagatesi -- Z zehragurbuz

SPEEDYKİLOS===>>@Merops --- ApriL_2007 --- _Simurg_

38 LİK ÇITIRLAR===>>@ispanyol--- zensim

DEADTEAM ===>> andelib -- deadline dagatesi [/USER]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…