Oyyy çok heyecanlandim zamanda çok çabuk geçiyor gerçekten ik hafta olmuş bile bu hafta bir atak yapmalıyım reglde oldum çok şükür iner bu sislikandelib zensim Z zehragurbuz canlarımmmm haftaya cuma listeye girebiliyorsunuz haberiniz olaaaa
bu hafta sıkı çalışalım bakalım yüzdeleriniz nasıl olacak ama umuyorum ki takımı iyi yerlere getireceksiniz başarılar arkadaşlarımbol bol enerjiii gönderiyorum burdan sizeeeee
Yok aslin Trabzon luyum işim sebebiyle buradayız. Giresun Ordu Trabzon üçü bir arada oldu :)kolay gelsin o zaman, bende bugün yapmıyorum çünkü hazırlanıp çıkacağım eşimle gezmeye gideceğiz. İşler kaldı
Oralı mısın? Bende Giresunluyum yakın sayılır. Ama tabi istanbul da yaşıyorum
Hee hee öyle oldu Doğu Karadeniz turu :)))) sizede iyi eğlenceler ozaman şimdidenYok aslin Trabzon luyum işim sebebiyle buradayız. Giresun Ordu Trabzon üçü bir arada oldu :)
Oh ne güzel gezin biz bugün evdeyiz yarın gidecekmişiz
deadline ApriL_2007 cuma günkü aktivelerim yok yine halbuki o kadar da minik değilim gormuyorsunuz beni
ne yavası gayet de iyi gitmişşsüpersin canım devamı gelmeli
ooo fit hamilembir bir gidiyor kilolar sonuçtan sende memnunsundur umarım bence çok güzel gidiyorsun balımmmm....
gitmiş ya sen ona bakbence cok iyi gidiyorsunuz önemli olan istikrar canımmm devamını görmek daha iyi olacak...
ıyyyy margarinlerine bye byeee ozaman gelmesinler dahaaaasüperrr gitmişş sende bayyaaa harikasın canım
ortağım kasıma da ne kaldı dimi ama??koştur koştur
saoasın canım bence hepimiz öyleyizçokkk güzel gitmiş ne demek 13.4 kg gercekten basarı Maşallah diyorum
menülerde düzelme var oooo iyi iyyyyiiidikenli inciri bende merak ettim adanalı
bebeğim ne güzel kilo vermişsin tebriklerbakkkk ne iyi ettinde geldin yoksa dahada +lar gelecekti bile -leri görmek ne hoşşşş
güzel canım menün aksilikler olmuş oda bişey değil
Ayyy canımsın sen yaaaa
Gerçekten çok çookkkk teşekkür ederim aksilik durumlarında heryerden ulaşabilirsin canımmm bana biliyorsun benimmm kurtarıcı meleğim
zensim şu sporunu cümle içinde değilde spor : koyup yazsana birde öyle bakalımHerkese iyi akşamlar
Kahvaltım lor peynirli yumurta salatalık domates zeytin saat 7.30 da yedim
10.30 4 yulaf kepekli bisküvi
12.00 bir tabak patates yemeği 2kasik bulgur pilavı bir kâse yoğurt
14.00 sütlü neskafe
18.30 kahvaltilik salatalık domates peynir zeytin bir dilim börek
Bir saat yürüyüş yapıldı 3 lt yakın su icildi hafta sonu Hayırlı olur umarım azitmam
deadline ApriL_2007 cuma günkü aktivelerim yok yine halbuki o kadar da minik değilim gormuyorsunuz beni
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
april_2007 | - | - | - | - | - | - | |
deadline | - | - | - | - | - | - | |
blackswannina94 | - | - | - | - | - | - | - |
dagatesi | - | - | - | - | - | - | |
Merops | - | - | - | - | - | - | - |
keten prenses | - | - | - | - | - | - | - |
ispanyol | - | - | - | - | - | - | - |
andelib | - | - | - | - | - | - | |
Zehragrbzdrn | - | - | - | - | - | - | |
zensim | - | - | - | - | - | - | |
_Simurg_ | - | - | - | - | - | - | - |
zensim şu sporunu cümle içinde değilde spor : koyup yazsana birde öyle bakalım[/QUOT
Hiii tamam hatta ıp atlayan adamida koyayim yanına :)
zensim şu sporunu cümle içinde değilde spor : koyup yazsana birde öyle bakalım
Ya evet aslında bak o süper fikirHiii tamam hatta ıp atlayan adamida koyayim yanına :)
Ay canım olur mu ya nasıl gözden kaçıyor ben merak ediyorum tek tek bakıyorum kaç kezApriL_2007 deadline
Anlıyorum sizi kızlar yoğunluk var haliyle bende ondan hatırlatıyorum kendimi bu tablo beni motive ediyor inanın
selam kızlar bugün hava çok sıcak ya sanırım hepiniz kendinizi attınız dışarı kimse yok valla burda
aynen ya ben bilgisayardan diziizliyorum napayımBencdw bi sen bi ben kaldik burada :))
hemenCanim ya su badem sutu tarifin vardi ben onu o zaman izleyemedim simdi de kac gundur bulamadim. Yeniden link verir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?