herkes bir hırslandı
ya daha organiğini buldu yada daha hızlısını bilemem artıknaz yapma balk april pabucunu dama atmasın naza gelemez bilirsin
imzaları kapatmış olabilirsin belki yukarda profil ayarlarında imzaları göster diye biyer var orayı açman gerekli sanırımben de bilgisayardayım canım ama göremiyorum nedeenn
tabii ki keyfini süreceğizhemen birincifalan diyince damladınız bakıyorum hiç kaçırmayın fırsatı takımcak
yaa seni atmaz kıyamaz ki amaArtik nazim da kalmadiama bikti demek ki. Bence sen de dikkat et once beni postalar sira sana gelir
yapın yapın,yulafa döküp yiyorum ben tadı da çok güzel oluyor
aa nasıl saymıyoruz! hem çok güzel veriyorsun hem de yüzdelere katılmıyorsun,sen kendini saymıyorsun bir keremApriL_2007 iki takimda kendinden saymiyor zaten illa birine atma bence yersiz yurtsuz kalmayayim oglum evleniyor evden cik diyen ev sahibi gibisin iki gundur
Biz yedek kulubesinde oturan futbolcular gibiyiz. Gerektikce takima katiyoyaa seni atmaz kıyamaz ki ama
aa nasıl saymıyoruz! hem çok güzel veriyorsun hem de yüzdelere katılmıyorsun,sen kendini saymıyorsun bir kerem
ha olabiklir takımda üye sayısı düşünce hadi gelin diyorBiz yedek kulubesinde oturan futbolcular gibiyiz. Gerektikce takima katiyo
oğlunla nasıl dans ediyorsun? sen böyle yazdıkça aşırı sempatik geliyor banaaaC.tesi menum
sabah 6 2 kayisi
Sabah 10 1 yumurta kadar omlet 1 dilim ekmek1 dilim peynir dimates salatalij
oglen 3 yarim kiymali pide 6 sarma
aksam da kalan yarim pideyi ve 1 seftali yiyecegim.
Spor yarim saat dans oglusla
su 3 litreye yaklasti
aaa tamam canım bak olabilir o,çok teşekkürlerimzaları kapatmış olabilirsin belki yukarda profil ayarlarında imzaları göster diye biyer var orayı açman gerekli sanırım
banada ya ama mesela nette falan videolar var bebekle squat falan yapıyorlar pilates koşu falan yapıyorlar çok şekeroğlunla nasıl dans ediyorsun? sen böyle yazdıkça aşırı sempatik geliyor banaaa
artık görüyoruuumfitblack black yukardan adının olduğu yerin üstüne gel mousela orda forum seçenkelri var orayı tıkla orda yazıyor mesajların altındaki imzaları göster diye onu açarsan görürsün
demez miyim hiçApril atnaya calisiyo insan dur kaptan yapma etme o bizim isim anamiz fln der
aynen aynen biliyorum onlarıııııbanada ya ama mesela nette falan videolar var bebekle squat falan yapıyorlar pilates koşu falan yapıyorlar çok şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?