Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bence giriş cümlesi değil de bitiş cümlesi süper olmuş
ayy deadline seni tebrik ediyorum,pek becerikliymişsin ben de beceri sıfırdır,ondan vegan oldum zaten.doğra doğra koy,bitttiiii
ya beni bıraksalar ne börekler kekler kurabiyeler yemekler yapcam da işte sonra yine bana patlıyor bunlar yağ kilo hareketsizlik olarak dönüyor

Ben fellah ile biliyorum. fitblack ay black ben hamileyim bu bi kofte yapmjs cok da severim. Hala yapamadim be !! Bak yine canim cektiii. Off off ( agzinin suyu akti )
evet ama fellah köftesiyle almıştım proluğu sende o zamandan beri yapacaksın ha en sonunda ben gelip yapcam sana

Sen bana bi gelsen sarmayla baslayip ahahah april beni kovacak takimdan ha. En son blackle boyle yemek muhabbeti yapmistik bos bulup etrafi dur bu hafta yapayim

valla bikez fellah köftesi bi kez de diyet yemeklerinde ilk üçe girdim hediye ilk üçe girene yada 50 tl verirsen pro olursun kısa yoldan

ya dagatesi bikere diyet yemeklerindede de derecem var
ay harikaymışsın sen,benden olsa olsa gurme olur,ancak homini gırtlak

ben kaçırdım neden gelmesin istiyorsun birde saat farkı derken nerde yaşıyorsun ben bunları neden bilmiyorum biri bana açıklasın
hemen özet geçiyorum
ben burada yaşıyorum,manita abd'de.bulunduğu yerle bayağı saat farkımız var.
bir de kasım sonunda geliyor ama ortalık karışık olduğu için gelmeyebilir de (inş)
çünkü bir ara aramız bozuktu ve ben onun yokluğunda kilolarıma kilo kattım biraz geç gelsin de rahat rahat vereyim istiyorum,hem daha fit olurum haksız mıyııımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…