ya beni bıraksalar ne börekler kekler kurabiyeler yemekler yapcam da işte sonra yine bana patlıyorbence giriş cümlesi değil de bitiş cümlesi süper olmuş
ayydeadline seni tebrik ediyorum,pek becerikliymişsin ben de beceri sıfırdır,ondan vegan oldum zaten.doğra doğra koy,bitttiiii
evet ama fellah köftesiyle almıştım proluğuBen fellah ile biliyorum.fitblack ay black ben hamileyim bu bi kofte yapmjs cok da severim. Hala yapamadim be !! Bak yine canim cektiii. Off off ( agzinin suyu akti )
ben kaçırdım neden gelmesin istiyorsun birde saat farkı derken nerde yaşıyorsun ben bunları neden bilmiyorum biri bana açıklasıncanım ona söylemedim, ayy umarım ohal uzamazsa gelirsiiin falan yapıyorum
içim başka tabii,gelmesin
aynen benim de daha az acıyor yemek yiyebiliyorum en azındanBenim durdu cikmasi sanki. Agrimiyor eskisi gibi.bi ucu cikti gorunuyor
canım ona söylemedim, ayy umarım ohal uzamazsa gelirsiiin falan yapıyorum
içim başka tabii,gelmesin
ya beni bıraksalar ne börekler kekler kurabiyeler yemekler yapcam da işte sonra yine bana patlıyorbunlar yağ kilo hareketsizlik olarak dönüyor
evet ama fellah köftesiyle almıştım proluğusende o zamandan beri yapacaksın ha en sonunda ben gelip yapcam sana
gargara yapın birde orayı yavaşça masaj yaparak fırçalayın yiyecek kalmazsa apse yapmaz rahat edersinizaynen benim de daha az azıyor yemek yiyebiliyorum en azından
ay harikaymışsın sen,benden olsa olsa gurme olur,ancak homini gırtlakvalla bikez fellah köftesi bi kez de diyet yemeklerinde ilk üçe girdim hediye ilk üçe gireneyada 50 tl verirsen pro olursun kısa yoldan
ya dagatesi bikere diyet yemeklerindede de derecem var
ben kaçırdım neden gelmesin istiyorsun birde saat farkı derken nerde yaşıyorsun ben bunları neden bilmiyorum biri bana açıklasın
ya bende birini bulsam da bende yapsam çok heyecanlıAy ben de esimle sevgiliyken bulusmadan 1 gece once gobegim cikacak diye yemek yemezdim (utanan maymun )
gargara yapın birde orayı yavaşça masaj yaparak fırçalayın yiyecek kalmazsa apse yapmaz rahat edersiniz
ha tamam oldu o zamanZayiflasin da oyle gorsun istiyor. Ydisinda sevdicegi.
ben ömür boyu yapamamBen fellah ile biliyorum.fitblack ay black ben hamileyim bu bi kofte yapmjs cok da severim. Hala yapamadim be !! Bak yine canim cektiii. Off off ( agzinin suyu akti )
ya ucu çıktığı zaman dişeti tahriş oluyor siz farketmesenizde bişeyler kaçma mümkün o aradan dereden ne pis şeydir onlar
tamam kendine iyi bak dagatesiKizlar bana musade. Bugun insan icine ciktim.cok yoruldum..gidip yatayim.
hemen özet geçiyorumben kaçırdım neden gelmesin istiyorsun birde saat farkı derken nerde yaşıyorsun ben bunları neden bilmiyorum biri bana açıklasın
Tebrik ederim birinci takımı veimzamı göremeyenlere şöyle görünüyor bilgisayardayani her mesajımın altında görünecek bu hafta her yerde
bu hafta birinci takımımız hızlı ve organikve 1. miz blackswannina94
bunu ben de yapardım ahahahAy ben de esimle sevgiliyken bulusmadan 1 gece once gobegim cikacak diye yemek yemezdim (utanan maymun )
ya bu takım çok iyi kilo veriyor valla inşallah bir gün bizde birinci oluruz zensim
gargara hep yapıyorum,orayı da hafif hafif fırçalayayım o zamangargara yapın birde orayı yavaşça masaj yaparak fırçalayın yiyecek kalmazsa apse yapmaz rahat edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?