Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

-cuma günkü menüm-
07.30: 1 domates,3 salatalık,biber,maydanoz,1 çay kaşığı kadar tahin+pekmez
10.15: 3.5 tane incir
12.15: 3 tabak salata
15.00: 3 tane fırında patates,2 tane fırında soğan
patatesleri yedikten sonraa bir güzel uyudum kızlar,çok yorulmuştum o yüzden gece kalktım ve bir şey yiyemedim,su da içemedim çok,spor da kaldı
1 lt su
1 fincan bitki çayı
spor: yok

Su cok az kalmks.

Doktora mi gitmistin

aaa nasııll
deadline ne yapmıştın anlatsana

O kilolari bosa almadi izindeyken hani yemek yarismalari oluyor sitede denk geldin mi hic. Borekler kategorisi mesela sen de vegan borek yapip foto cekip paylasiyorsun. Oylama oluyor. Dereceye proluk veriyorlar. Kombin yarismasi fln da oljyor.

ay iyice mahalle teyzesine bagladim. Giris cumlesine bak hele

Doktora mi gitmistin
evet 20'lik diş için gittim,kanal tedavisi çıktı başıma.
gün verdiler,önce o hallolacak sonra 20'lik.
ve hakikaten dişim çıkamıyormuş ve çoook arkadan çıkıyormuş bu yüzden yanağımı delmiş resmen orası komple yara.doktor acıyordur bu dedi,valla mı diyecektim bayağı ileri bir günde çekilecek o da,özele gidemiyorum maalesef

Benim durdu cikmasi sanki. Agrimiyor eskisi gibi.bi ucu cikti gorunuyor

aaa nasııll
deadline ne yapmıştın anlatsana
valla bikez fellah köftesi bi kez de diyet yemeklerinde ilk üçe girdim hediye ilk üçe girene yada 50 tl verirsen pro olursun kısa yoldan

ya dagatesi bikere diyet yemeklerindede de derecem var

bence giriş cümlesi değil de bitiş cümlesi süper olmuş
ayy deadline seni tebrik ediyorum,pek becerikliymişsin ben de beceri sıfırdır,ondan vegan oldum zaten.doğra doğra koy,bitttiiii

valla bikez fellah köftesi bi kez de diyet yemeklerinde ilk üçe girdim hediye ilk üçe girene yada 50 tl verirsen pro olursun kısa yoldan

ya dagatesi bikere diyet yemeklerindede de derecem var

Ben fellah ile biliyorum. fitblack ay black ben hamileyim bu bi kofte yapmjs cok da severim. Hala yapamadim be !! Bak yine canim cektiii. Off off ( agzinin suyu akti )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…