Biz oglusla zaten asiri sempatigizaynen aynen biliyorum onlarııııı
öyle canlanıyor gözümde zaten aşırı sempatik
artık görüyoruuumçok sağ ol canım ben de imza koyabilir miyim peki? yeni üye sayılırım gerçi
-cuma günkü menüm-
07.30: 1 domates,3 salatalık,biber,maydanoz,1 çay kaşığı kadar tahin+pekmez
10.15: 3.5 tane incir
12.15: 3 tabak salata
15.00: 3 tane fırında patates,2 tane fırında soğan
patatesleri yedikten sonraa bir güzel uyudum kızlar,çok yorulmuştumo yüzden gece kalktım ve bir şey yiyemedim,su da içemedim çok,spor da kaldı
1 lt su
1 fincan bitki çayı
spor: yok
ay çok eğlenceli ya
bazen boyle bazen sadece kucagimda
-cuma günkü menüm-
07.30: 1 domates,3 salatalık,biber,maydanoz,1 çay kaşığı kadar tahin+pekmez
10.15: 3.5 tane incir
12.15: 3 tabak salata
15.00: 3 tane fırında patates,2 tane fırında soğan
patatesleri yedikten sonraa bir güzel uyudum kızlar,çok yorulmuştumo yüzden gece kalktım ve bir şey yiyemedim,su da içemedim çok,spor da kaldı
1 lt su
1 fincan bitki çayı
spor: yok
aaa nasııllO pro ondanyapabiliuor. Yemek yarismasindan proluk kazandi
ay çok eğlenceli ya
ben de benim oğluşu koyup dans etsem durur mu acaba (kedim)
aynen yemek de ,aç kaldım resmen. spor da yokSu cok az kalmks.
aynen yemek de ,aç kaldım resmen. spor da yokönceki 2 gün 2 saat falan uyumuştum.hep şu saat farkı yüzünden 9-10 saat fark var ya
evet 20'lik diş için gittim,kanal tedavisi çıktı başıma.Doktora mi gitmistin
ay ciddi misin? benimki bütün yüzümü tırmıklamasın dellenipBunlarin kedi versiyonu da var sanirim
evet 20'lik diş için gittim,kanal tedavisi çıktı başıma.
gün verdiler,önce o hallolacak sonra 20'lik.
ve hakikaten dişim çıkamıyormuş ve çoook arkadan çıkıyormuş bu yüzden yanağımı delmiş resmen orası komple yara.doktor acıyordur bu dedi,valla mı diyecektimbayağı ileri bir günde çekilecek o da,özele gidemiyorum maalesef
valla bikez fellah köftesi bi kez de diyet yemeklerinde ilk üçe girdim hediye ilk üçe girene
ya dagatesi bikere diyet yemeklerindede de derecem varO kilolari bosa almadi izindeykenhani yemek yarismalari oluyor sitede denk geldin mi hic. Borekler kategorisi mesela sen de vegan borek yapip foto cekip paylasiyorsun. Oylama oluyor. Dereceye proluk veriyorlar. Kombin yarismasi fln da oljyor.
ay iyice mahalle teyzesine bagladim. Giris cumlesine bak hele
ay ciddi misin? benimki bütün yüzümü tırmıklamasın dellenip
bence giriş cümlesi değil de bitiş cümlesi süper olmuşO kilolari bosa almadi izindeykenhani yemek yarismalari oluyor sitede denk geldin mi hic. Borekler kategorisi mesela sen de vegan borek yapip foto cekip paylasiyorsun. Oylama oluyor. Dereceye proluk veriyorlar. Kombin yarismasi fln da oljyor.
ay iyice mahalle teyzesine bagladim. Giris cumlesine bak hele
valla bikez fellah köftesi bi kez de diyet yemeklerinde ilk üçe girdim hediye ilk üçe gireneyada 50 tl verirsen pro olursun kısa yoldan
ya dagatesi bikere diyet yemeklerindede de derecem var
yok kedi köpekle yapan var vallaBir kac kere gordum. Ama.sadece foto icin mi koydulsr yoksa kedilere ozel mi bilmiyorum
canım ona söylemedim, ayy umarım ohal uzamazsa gelirsiiin falan yapıyorumHahah gelme dersen manitaya katlanacaksin saat farkina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?