Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Cumartesi günü menüm
11.00 uyandım ılık su içtim
11.35 salatalık domates zeytin peynir incecik lavaş yumurta
Ara yok temizlik yaptım acikinca 3 4 kayısı yedim
18.30 fırında patlıcan kebabı cacık 4 dilim karpuz
Spor : yok maalesef çok yoruldum

-cumartesi günkü menüm- deadline canım cumayı da yazdım bu arada sayfalar arasında kaynamasın
07.00: 1 avuç kiraz
11.00: yarım muz
11.30: 5 tane ceviz
13.30: 1 domates,2 salatalık,3 siyah zeytin
15.15: 2 tabak bamya yemeği
17.00: 3 tabak salata
3 fincan bitki çayı(tamamlarım gün sonunda)
2.5 lt su (tamamlarım)
spor 100 dk koşu bandında yürüme (55+45 dk) belki azıcık dışarda da yürürüm şimdi belli değil

Kilo vermede hedef iyi oluyor motive için düğün , sevgilini gelmesi ,bayramda memlekete gitmek v.s. bunlar insani hirslandiriyor.Benimde olsa keşke
buluruz
herkesin vardır,biraz düşün bakalım kesin sende de çıkar bir şeyler.
illa sevgili olması gerekmez,hoşlandığın biri olur vs
ya da kilonla ilgili biri bir şey demiştir,hadsiz çok

buluruz
herkesin vardır,biraz düşün bakalım kesin sende de çıkar bir şeyler.
illa sevgili olması gerekmez,hoşlandığın biri olur vs
ya da kilonla ilgili biri bir şey demiştir,hadsiz çok
Sevgili işi yaş canım hali hazırda eşim var ne yapsam yurtdışına göndersem bende onu gelene kadar fit olurum
Gerci 10 kilo vermeme sebep demen gibi dengesiz bir abinin lafı üzerine oldu haklisin böyle şeyler insanı motive ediyor hirslandiriyor
Daha çok kilom varken eşime diyordum dalga geç benle hirslanayim
Oda ben seni böyle seviyorum diyordu şapşik aşkım

bakma sen onların şapşikliklerine,kıskanmamak için öyle diyordur

bazen heyecanlı oluyor bazen gerilim dolu
ya heyecanlı gerilim bende hiç yok ya napayım zaten evde kalmak üzereyim

canım ama sizde ispanyol bildirim yapmamış,hastaymış sanırım ondan
yoksa sonuncu olmazdınız
evet aynen isğanyol hastaymış

Kilo vermede hedef iyi oluyor motive için düğün , sevgilini gelmesi ,bayramda memlekete gitmek v.s. bunlar insani hirslandiriyor.Benimde olsa keşke
bende de bişey yok ya hedefte kalmadı kendim için veriyorum

bu tabloyu ve kuralları kardeş takımımızın izniyle alıp bize uyarladım kızlar çok hoşuma gitti tablo bu tablo daki günler kısmına menü paylaşıp menüsü uygun olanlara sembolü paylaşmayana ?? ve paylaşıp menü uygun olmayana işareti koyacağız menü ve spor paylaşmayan yada haftada iki kereden fazla işaret alan yarışmacımıza spor cezası vereceğz ve hafta boyunca spor yada menüsü iyi olanlara haftada bir ödül hakkı vardır başka kurallar eklenecektir yada değiştirilecektir bu bir taslaktır kural tavsiyesi olan kaptan ve yardımcılarımızı ve üylerimizi de açık oturuma davet ediyorum ApriL_2007 fitblack dagatesi yönetim kadrosunun dikkatine

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
april_2007 -------
deadline---- ---
blackswannina94-------
dagatesi-------
Merops--- ----
keten prenses-------
ispanyolm-mm-m-----
andelib---- ---
Zehragrbzdrn----- --
zensim-------
_Simurg_ -------

[TR]

[TR] [/TR][/TR]
[TR][TR][TR][/TR][/tr][/tr]

takım isimleri belli oldukça ekleyelim

HIZLI VE ORGANİK===>> fitblack -- dagatesi -- Z zehragurbuz

SPEEDYKİLOS===>>@Merops --- ApriL_2007 --- _Simurg_

38 LİK ÇITIRLAR===>> ispanyol --- zensim

DEADTEAM ===>> andelib -- deadline [/USER]

C.tesi menum

sabah 6 2 kayisi

Sabah 10 1 yumurta kadar omlet 1 dilim ekmek1 dilim peynir dimates salatalij

oglen 3 yarim kiymali pide 6 sarma

aksam da kalan yarim pideyi ve 1 seftali yiyecegim.

Spor yarim saat dans oglusla
su 3 litreye yaklasti

yaa senin manita abd de ne iş yapıyor merak ettim yalnız o giderken kaç kiloydun kaç kilo aldın bu aradagelene kadar vermelisin bence de arkandayım detekçinim black yapabilriz

Son düzenleme:
bende paylaşayım cumartesi menüsü
kahvaltı saat 11.30 2 dilim ekmek birazcık bal 1 tatlı kaşığı kadar olabilir 1 yumurta azıcık kızarmış patates az çok az gerçekten
ara saat 15.00 1 şeftali 1 armut 1 bardak süt tarçın
akşam 18.30 1 avuç içi kadar köfte küçük küçük uğraşmıyım dedim 2 dilim ekmek biraz peynir ve çay

su daha 1 lt olmadı ya spor : yarım saat zumba oryantal sonuna doğru garip müziklerle tepinme

Yeni Üyeler

andelib takıma geliş 19 temmuz giriş kg: 67.5 hedef kg: 59 ( 67 )

zensim takıma geliş 19 temmuz giriş kg: 65.7 hedef kg: 60 ( 64.9 )

Z zehragurbuz takıma geliş 22 temmuz giriş kg: 91 hedef kg: 60 ( 89.6 )

_Simurg_ takıma geliş 25 temmuz giriş kg:82 hedef kg: ??

bu burda dursun da unutmayalım bu arada andelib zensim ve zehragrbzdrn bu cuma listeye girebiliyorsunuz haberiniz olsun o nedenle bu hafta asılmanızı öneriyorum hadi bakalım listeleri sallama zamanı bu hafta size güveniyorum kilo verirseniz direk listedesiniz şey veremezseniz deneme süresi 1 haftacık daha uzar ama vereceğinze eminim çünkü hem 1. takım adına hemde takım içi takımlar adına size güveniyorum

andelib bak bu hafta dikkat et dead team olarak imzamda biz olmalıyız

Kızlar hayyy ağzınıza sağlık ne konuşmuşsunuz beee oku oku bitmedi ve gülmekten gözlerimden yaş geldi çok tatlısınız

selam kızlar bugün hava çok sıcak ya sanırım hepiniz kendinizi attınız dışarı kimse yok valla burda

Valla ben attım gezdim geldim şimdi eve girdik. Çok güzeldi mis gibi Beykoz korusundaydık. Deniz havası ve o bol oksijenli hava çok iyi geldi bize tavsiye ederim şiddetle dönerken okudum yazdıklarınızı bide ozaman da çok eğlendim.

ApriL_2007 iki takimda kendinden saymiyor zaten illa birine atma bence yersiz yurtsuz kalmayayim oglum evleniyor evden cik diyen ev sahibi gibisin iki gundur

Hahahhyyy alemsin ben senin takımını seçtim otur oturduğun yerde bakim:))))))

ya daha organiğini buldu yada daha hızlısını bilemem artık naz yapma balk april pabucunu dama atmasın naza gelemez bilirsin

Naz yapsın da, bu kız kararsız işte onu yapmasın. Yoksaa bilirim ben yapacağımı hakem falandır dinlemem Takımlara girmeyeyim dedi. Sonra yok yok hevesim kaçıyor birinde olayım ama ben seçmiyeyim dedi. Seçtik yine beğendiremedik işte özet bu şimdi ne istiyor bende anlamadım :)))))

C.tesi menum

sabah 6 2 kayisi

Sabah 10 1 yumurta kadar omlet 1 dilim ekmek1 dilim peynir dimates salatalij

oglen 3 yarim kiymali pide 6 sarma

aksam da kalan yarim pideyi ve 1 seftali yiyecegim.

Spor yarim saat dans oglusla
su 3 litreye yaklasti

Süper canım ama bu pidenin boyutu nedir o kısım önemli :)))))) boy boy oluyor devasa olanlar da var ya hani

ha olabiklir takımda üye sayısı düşünce hadi gelin diyor

Hahahhh ben mi çağırıyorum. Siz yine buralara düşmeyi çok iyi biliyorsunuz. Heee tabi ki buda benim işime çok geliyor

Sen bana bi gelsen sarmayla baslayip ahahah april beni kovacak takimdan ha. En son blackle boyle yemek muhabbeti yapmistik bos bulup etrafi dur bu hafta yapayim

Zayıfladınız yaaa biraz başladı yine börekler çörekler muhabbeti sonrada kovdu olur

Kizlar bana musade. Bugun insan icine ciktim.cok yoruldum..gidip yatayim.

Nasıl geçti misafirirler ile? Eeee tabi bünye alışık değil şaştı bakkk o saatte yatmış hahaha :)))

iyi geceler,yine kaynattık sayfalar maşallah arttı iyi

Sorma yaaa ne güzel olmuş kaçırdım

Cumartesi günkü menüm

Sabah 12
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
2 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Çay

Ara 15
1 armut
3 ceviz
1 kuru incir

Akşam 19
3 köfte
2 ksk pilav
1 ayran

2.5 lt su
1 buçuk saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…