Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Hahahh komikmiş napıyorsa o kadar evde çoluk çocuk aç onu beklesin Ohhh bey keyifler de :))))))

Pazar menum.

sabah 6 3 gunkurusu

Saat 10 3 sarma

saat 12.30 1.5 yumurta 1 dilim ekmek domates salatalik

aksam 17 gibi yemeyi dusunuyorum. 1 pide ayran.

yuruyuse cikacagiz. Su da 3 litreye yaklasti

Canım ara öğün yaparak daha iyi ilerlersin bence az oluyor gerisi güzel menünün

Benim eş aksine iki dakikada geliyor hemde eller kollar dolu ben daha domatesi doğruyorum zil çalıyor ban bannnn :)))

Ya sallana sallana almayacaklarna bile bakiyorlar. 2 dk inceleyeyimdiye bi duruyorlar 10 dk basindalar beraber cikinca deli ediyor beni

Hahahhyyy alemsin, sıcaklar senide bunalttı bebeğim haklısın!

Ahhhh şu erkekler yaparlar böyle

Bence bugün zaten yeme bol su iç, yarında çok hafif geçir özellikle öğle ve akşamı gerisi aynı kalabilir sonrası da eskisi gibi devam et

ya kızlar bugün ben de çok yedim ya
tıkındım da tıkındım valla doymak bilmedim.daha sporumu da yapamadım,azıcık sindireyim spora gideceğim.ama sıcaklar beni de mahvetti yerimden kalkamıyorum

Bugün fena sıcaktı haklısın bende bezdim !! Halada öyle akşam olmuş!

Orduya 2 sene once gelmistim bayildim. Bence trabzon samsun degil ordu daha yasanilasi gelmisti. Anemonda kalmistik sabahlari deniz sesi ve oradaki sahil seridinde yurumustum bol bol. Hatta otel misafirlere bisiklet veriyordu. Sabah aksam 1 er saate yakin suruyordum. Oradan hiltonun ilerisinde bi fabrika mi eski bina neydi unutmusum oraya kadar suruyordum. En cok bu bisiklet turlarini ve o denizin sesini ozljyorum. Hala ara ara konusuruz guzeldi diye. Kalinmaz yani evde. Bence de si artik ana ogul yapin planlari.beim yerime de bisiklet sur sahilde

Ben her zaman fazla yedigin kaloriyi tahmini hesaplayip onu yakacak spor derim daha hafif ama doyurucu ve daha cok spor bir sonraki gun

ya kızlar bugün ben de çok yedim ya
tıkındım da tıkındım valla doymak bilmedim.daha sporumu da yapamadım,azıcık sindireyim spora gideceğim.ama sıcaklar beni de mahvetti yerimden kalkamıyorum

Aaaaa aaaaaa deadteam e mi kaptiralim 1.ligi. insallah kalkip o guzelim sahilde yurumussunduuuuur

Oh oh. Iyi gezmissin. Bence kibrisin tek guzel seyi o hellim . Aaa dur bak o iki katli evleri de guzel. Beyaz beyaz. Canim yunan adasi cekti! Mavi beyaz evler mavi denizm bence benim tatil zamanim gelmis

su tonbaligini bi ben sevemedim. Ama kiymayla deneyebilirim galeta ununa da bi alerjim var zihinsel olarak ama niye simdi hatirlayamadim gidip bi etikefini okuyayim cikar bence niyesi

Bence evden kaciyor ya da ben evde kaldigim icin saat gozume gozume batiyor. Kaptancigim ozellikle ara ogun yapmiyorum. Tasdevri diyetinde yapilmiyrmus karatay da yaptirmiyor. Hamileyken kadin dogumcum cok hizli kan sekeri dusmezi yasadigim icin ara ogunleri ana ogunle tuket demisti. Ilk gunler zorlandim ama sonra daha az aciktigimi farkettim. Normalde ogunlerime meyve ve kuruyemis ekliyorum ama bu aralar yapamadim.

Evet mavi beyaz evler birde kırmızı pembe mor çiçekler galeta yerine normal un tam buğday unu ya da yulaf kepegine bulayabikirisn hatta hadi olmadı normal bayat ekmeği robotla incecik ona bula

Bugun epey gezindim. Yuruyus haricinde avmye gittik. Dugun var kiyafetim yok diye aglaniyordum alisveris yapalim dedik. Ama epeydir gitmedigim icin basimi agritti icerideki ugultu. Oglus da uyuyunca annesi kendini kaybetti bir suru gezsi yaklasik 2 saat. Sonuc 1 elbise o da defoluymus eve gelince farketti son anda agliyordu kararsiz kalmistim son dk geri donup aldim ama degismesi lazim. Acik havanim gozunuu seveyim. Ay soyle bi bahceli evim olsa. Daha fazla deniz tatil yesil demeden gider ben

Evet mavi beyaz evler birde kırmızı pembe mor çiçekler galeta yerine normal un tam buğday unu ya da yulaf kepegine bulayabikirisn hatta hadi olmadı normal bayat ekmeği robotla incecik ona bula

Soyle kizgin yaga cooooooosss ahahah hic tarzim degil ama galeta dedikce zihnimde canlanan o

Öyle miymiş? Şaşırdım bende mi denesem , anlatınca da mantığa uyuyor. Ama ben hep o şekilde kilo verdiğim ve rahatsızlanmadığım için yaptığım da iyi geliyor neyse durursa denerim yada koruma zamanında öyle yaparım ...

Aksilik olmuş değiştir canım , kimin düğünü ?

Ahhh senin bu özlemin ne olacak umarım hayallerinin ortasında bulursun kendini birgün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…