- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
@zensim sana yazjyordum yarim.kaldi. reglken haklisin insanin hic cikasi gelmiyor. Zorlayip cikinca daha guzel oluyor ama tabi agri vs varda yatmak gerek. Bu arada neredesin. Deniz varmis oh ne guzel.
ApriL_2007 deadline ben de ekmegi hic kesmedim. Sabah kahvaltida hep yiyorum. Ne yazacagimi unuttum iyi mi.
ben erken kalktim ama kahvalti yapmam 12 yi gecti. Sevgili kocam markete gideyim erkenden diye cikip 2 saat donemeyince. Napiyor bu adam merak ediyorum
Hahahh komikmiş napıyorsa o kadar
Pazar menum.
sabah 6 3 gunkurusu
Saat 10 3 sarma
saat 12.30 1.5 yumurta 1 dilim ekmek domates salatalik
aksam 17 gibi yemeyi dusunuyorum. 1 pide ayran.
yuruyuse cikacagiz. Su da 3 litreye yaklasti
Canım ara öğün yaparak daha iyi ilerlersin bence az oluyor
evet öyle iyi oluyor hem böyle yemek yapamadığın yoğun olduğun zamanda çıkarıyorsun kurtarıcı gibiafiyet olsun ya erkekler genelde markete gidince bir gelemiyorlar annem de babamı yolluyor acil şunu alda gel diye gidince 2 saattne önec dönmüyor
Benim eş aksine iki dakikada geliyor hemde eller kollar dolu
Ya sallana sallana almayacaklarna bile bakiyorlar. 2 dk inceleyeyimdiye bi duruyorlar 10 dk basindalarberaber cikinca deli ediyor beni
sabahtan beri evde yuvarlanıyorum bir sağa yuvarlanıyorum yerde bir sola birde çok sıcak halimdde yok ya bayılacağım sıkıntıdan sıcaktanşu anda size yerde yuvarlanırken yazıyor olabilrim öhöm öhöm neyse işte kalktım bir ara spor yapayım dedim yaptımmı yaptım bir 20 dk zumbamsı tepinmelerimden sonra iyice bunaldım mı ben evet burda da kimse yok of of içimi döktüm gideyim bari
Hahahhyyy alemsin,
Ordu da yaşıyorum canım sorma çok güzel bir hava vardı ama eşimin tembelliğine kurban gitti haftasonum deli etti beni, oğlanı aldım sinemaya gittik beraber ama tabi onun hayali baskaydi üzüldü.
Bende eşime artık seninle plan yapmiycaz dedim . Karar verdik çocukla beraber takilicaz çatlasin babasi
Çok moralim bozuldu gerçekten
Ahhhh şu erkekler
Bugün benim çöp oldu vallahi dışarı cikicaz diye poğaça kurabiye yaptım planım kisirda yapıp sadece ondan yemekti ama eve tıkanınca giyim geldim yedim onlardan yemek yemedim onları yedim hep itiraf zamani
Ne yapmalıyım kızlar telafi için işin garibi bağırsaklar full çalışıyor bugün
Bence bugün zaten yeme bol su iç, yarında çok hafif geçir özellikle öğle ve akşamı gerisi aynı kalabilir sonrası da eskisi gibi devam et
ya kızlar bugün ben de çok yedim ya
tıkındım da tıkındım valla doymak bilmedim.daha sporumu da yapamadım,azıcık sindireyim spora gideceğim.ama sıcaklar beni de mahvetti yerimden kalkamıyorum
Bugün fena sıcaktı haklısın