Hoşgeldin kuzuBen geldiiim
Aynen canım moralim sıfıra indi yedikce yemiycem artık cisslardan uzak durucamEee demek ki yemek de mutluluk vermiyormuş bunu da görmüş oldukhep kaçırınca bu söz aklıma gelir...
Herkese günaydın pazar günü menüm çöp sabah 10.00 iki dilim kepek ekmeği zeytin peynir salatalık domates
Aralarda kurabiye poğaça
15.00 bir porsiyon patlıcan bir kâse yoğurt
Yine poğaça kurabiye yedim
Cezama raziyim kızlar
Toparliycam bu haftaa söz vallahi
Kuzum bu yogunluk ne zaman bitecek. Cakiyi seni ozledik :) koli koliyumurta kirmiyordur artik umarimBu arada puaca olmadı ama çok yogundum bugün kahvaltıyı atlamayim diye iş başında yedim
HosgeldiiiBen geldiiim
Kuzum bu yogunluk ne zaman bitecek. Cakiyi seni ozledik :) koli koliyumurta kirmiyordur artik umarim
Herkese günaydın pazar günü menüm çöp sabah 10.00 iki dilim kepek ekmeği zeytin peynir salatalık domates
Aralarda kurabiye poğaça
15.00 bir porsiyon patlıcan bir kâse yoğurt
Yine poğaça kurabiye yedim
Cezama raziyim kızlar
Toparliycam bu haftaa söz vallahi
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
april_2007 | - | - | - | - | |||
deadline | - | - | - | - | |||
blackswannina94 | - | - | - | - | - | ||
dagatesi | - | - | - | - | |||
Merops | - | - | - | - | - | - | - |
keten prenses | - | - | - | - | - | - | |
ispanyol | m-m | m-m | - | - | - | - | - |
andelib | - | - | - | - | - | - | |
Zehragrbzdrn | - | - | - | - | - | - | |
zensim | - | - | - | - | |||
_Simurg_ | - | - | - | - | - | - | - |
Tamam canım sıkı hareket edicem bu haftaNeyseki durumun farkındasın, bu da bişeyCanımmm bozmadan aynen devam et yeme hırsına yenik düşme. Bol hareketli olsun günlerin gitsin o yağlar yerleşmeden...
İlk kırmızı kartimi da aldım hayırlı olsunbu tabloyu ve kuralları kardeş takımımızın izniyle alıp bize uyarladım kızlar çok hoşuma gitti tablo bu tablo daki günler kısmına menü paylaşıp menüsü uygun olanlarasembolü paylaşmayana ?? ve paylaşıp menü uygun olmayana işareti koyacağız menü ve spor paylaşmayan yada haftada iki kereden fazla işaret alan yarışmacımıza spor cezası vereceğz ve hafta boyunca spor yada menüsü iyi olanlara haftada bir ödül hakkı vardır başka kurallar eklenecektir yada değiştirilecektir bu bir taslaktır kural tavsiyesi olan kaptan ve yardımcılarımızı ve üylerimizi de açık oturuma davet ediyorum ApriL_2007 @blackswannina94 dagatesi yönetim kadrosunun dikkatine
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
[TR][TR][TR][/TR][/tr][/tr]
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe april_2007 - - - - - - - deadline - - - - - - - blackswannina94 - - - - - - - dagatesi - - - - - - - Merops - - - - - - - keten prenses - - - - - - - ispanyol m-m m-m - - - - - andelib - - - - - - - Zehragrbzdrn - - - - - - - zensim - - - - - - - _Simurg_ - - - - - - -
[TR]
[TR] [/TR][/TR]
takım isimleri belli oldukça ekleyelim
HIZLI VE ORGANİK===>>@blackswannina94--dagatesi -- Z zehragurbuz
SPEEDYKİLOS===>>amsterdam12 --- ApriL_2007 --- [USER=411181]@keten prenses
38 LİK ÇITIRLAR===>>@ispanyol---zensim
DEADTEAM ===>>andelib -- @deadline[/USER]
İlk kırmızı kartimi da aldım hayırlı olsun
Meydan lar. Boşalınca canım inşallah çakı biraz daha az saldırıyo yumurtalara artık bende sizi ozledimKuzum bu yogunluk ne zaman bitecek. Cakiyi seni ozledik :) koli koliyumurta kirmiyordur artik umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?