fitblack bu arada black yazmamışım haftasonu geç kalkıyorum haftasonu keyfi yoksa normalde iş olduğu için hafta sonu en geç 9 da kahvaltı yapmış olurum genelde birde haftasonu keyfi modunda hafta sonları azcık canım çektiği şeyleri yapıyorum
bu arada söylemek istiyorum ben uzun zamandır ekmek yemiyordum bir kaç günüdr kahvaltıda yada akşam işte menülerimde görüyrusunuz bir yada dilim inceyse 2 dilim ekmek yiyorum vucudum bir kendine geldi arada vucudu şaşırtmak lazım ekmek yemezken kilo veremiyordum şu an daha iyiyim bira zböyle takılırım yine eskiye dönerim vucudum azcık şoka girsin tabiki abartmıyorum yani normal düzeyde
evet april bak aylardır ekmek yemiyorum ama mesela pastadır tatlııdr kurabiye çikolata falan e onları yedim yani asıl öcü onlar ha onları yemeyince hayat süperBende öyleyim hsonlari, azcık düzensiz
Ye tabiki canım bende yiyorum . Hiç bir zaman kesmedim. Öcü ekmek değil ona gelene kadar neler var neler :)))
hakikaten napıyor marketi mi alıyor acabazensim sana yazjyordum yarim.kaldi. reglken haklisin insanin hic cikasi gelmiyor. Zorlayip cikinca daha guzel oluyor ama tabi agri vs varda yatmak gerek. Bu arada neredesin. Deniz varmis oh ne guzel.
ApriL_2007 deadline ben de ekmegi hic kesmedim. Sabah kahvaltida hep yiyorum. Ne yazacagimi unuttum iyi mi.
ben erken kalktim ama kahvalti yapmam 12 yi gecti. Sevgili kocam markete gideyim erkenden diye cikip 2 saat donemeyince. Napiyor bu adam merak ediyorum
hakikaten napıyor marketi mi alıyor acababirde bu aralar neden hep pide yiyorsun valla çok merak ettim evde pide salonu mu açtınız
evet öyle iyi oluyor hem böyle yemek yapamadığın yoğun olduğun zamanda çıkarıyorsun kurtarıcı gibiHahah oyle oldudun misafirler kalabalikti onlara pide yaptirdik. Bugun de baskalari gelmek istedi onlara da pide yaptiriyoruz ama ayari kacirmisiz cok olacak. Bir kismini buzluga atip ara ara cikaririm.
evet öyle iyi oluyor hem böyle yemek yapamadığın yoğun olduğun zamanda çıkarıyorsun kurtarıcı gibiafiyet olsun ya erkekler genelde markete gidince bir gelemiyorlar annem de babamı yolluyor acil şunu alda gel diye gidince 2 saattne önec dönmüyor
Ya sallana sallana almayacaklarna bile bakiyorlar. 2 dk inceleyeyimdiye bi duruyorlar 10 dk basindalarberaber cikinca deli ediyor beni
ahaha tamam dead bilmiyordumfitblack bu arada black yazmamışım haftasonu geç kalkıyorum haftasonu keyfi yoksa normalde iş olduğu için hafta sonu en geç 9 da kahvaltı yapmış olurum genelde birde haftasonu keyfi modunda hafta sonları azcık canım çektiği şeyleri yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?