- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Evvt Canımmm bak bu hafta biz birinci olalımgünaydın kızlar nasılsınız?herzaman ki gibi haftasonu dışarlarda olduğumdan pek uğrayamadım.tablo çok güzel olmuş bu arada.herkese bir hırs gelmiş süper
Bugün ki menüm;
Sabah 08:30
Turbo Çay
Kahvaltı 09:30
2 dilim karpuz
Yeşilçay
Ara 11:00
1 kase pulbiberli yoğurt
Öğle 13:30
1 kase yulaflı cacık
Ara 16:00
Şekersiz Zencefilli Nescafe
Akşam 19:00
2 yumurta ile yapılmış peynirli omlet
1 kase yoğurt
Gün içinde 2,5 lt su – 1 lt sodalı yeşilçay
Spor = 100 Mekik
Meydan lar. Boşalınca canım inşallah çakı biraz daha az saldırıyo yumurtalara artık bende sizi ozledim
En azindan akşam yatmadan gelicem her günOhhh be sağlıklı menümüze kavuştuk. Pazar hiç olmamış kuzumm malesef gelecek sanada kırmızı kart ama olsun düzelecek hafta içi nasılsa
Yaaa heppp gell bakalım menüler paylasiyor kırmızı kart yersin valla benden söylemesi :))))))
Firsat buldukça gellllll bebek
Arkadaşlar Günaydın,
Haftasonu çok yoğundum ,yazamadım. Hemen menülerimi paylaşıyorum;
30.07.2016
Cumartesi
Turbo Çay
1 yumurta
3 dilim peynir
3 dilim kepek ekmeği
Şekersiz çay
1 tabak kuru fasulye
5 kaşık pilav
Şekersiz Nescafe
Meyveli yoğurt
Spor = 50 Mekik
31.07.2016
Pazar
Sirkeli su
1 simit
Su
2 dilim kaşar -3 dilim salam ile yapılmış iki dilim ekmeğe sandiviç
10 adet cips
1 bardak ice tea
Tombik tavuk döner – meyveli soda
Saat 21:00
Meyveli yoğurt
Gün içinde 1,5 lt su
Spor = Yok
Dün piknikte olduğumuz için hiç sağlıklı bir gün geçiremedim. O kadar kekin böreğin tatlının içinde anca bu kadar kendimi durdurabildim.
Meydan lar. Boşalınca canım inşallah çakı biraz daha az saldırıyo yumurtalara artık bende sizi ozledim
Ohhh be sağlıklı menümüze kavuştuk. Pazar hiç olmamış kuzumm malesef gelecek sanada kırmızı kart ama olsun düzelecek hafta içi nasılsa
Yaaa heppp gell bakalım menüler paylasiyor kırmızı kart yersin valla benden söylemesi :))))))
Firsat buldukça gellllll bebek
Ben kuru pastalar yedim demedim yau ama tabi iki gün de düzenli beslenmedimKaptan ispiyomcu gibi olmayayim amaandelib e de menusunu bi paylasinca bakalim simdi o da kurupastalar yedim dedi. Haksizlik olmasin zensime verirken ona vermezsek
Black de cok yedim dedi ama o pasta borek yiyememistir. Veganlik kurtariyo pacasini
Estağfurullah ya deme öyle, bizim sana faydamız olmalı asıl. İnşallah en kısa zamanda motivasyonunu yakalarsın, sıkıntından kurtulursungüanydın fıstıklaaaarr..
öncelikle özür diliyorum .. takıma hiç faydam olmuyor yeterli paylaşımda bulunamıyorum..
beni bu aralar mazur görün olur mu.. fazla paylaşım yapamayacağım.. zensim canım affet beni , terketmiş gibi oluyorum ama ben hala motivasyonumu yakalayamadım , çok üzgünümmm ..
biraz dertlyim bu aralar ve kafamı toparlayamıyprum
sizi çok seviyorum, en kısa sürede tamamaen aranızdayım bebişlerimm
arada giricem zaten .. öpüyorum hepinizi
Ben kuru pastalar yedim demedim yau ama tabi iki gün de düzenli beslenmedimİki tane kırmızı kart alayım ben haksızlık olmasın dediğin gibi
Canım bir an önce toparlanmani diliyorum neden canın sıkkın bilmiyorum ama biran önce inşaAllah herşey gönlune göre yolun girergüanydın fıstıklaaaarr..
öncelikle özür diliyorum .. takıma hiç faydam olmuyor yeterli paylaşımda bulunamıyorum..
beni bu aralar mazur görün olur mu.. fazla paylaşım yapamayacağım.. zensim canım affet beni , terketmiş gibi oluyorum ama ben hala motivasyonumu yakalayamadım , çok üzgünümmm ..
Olsun benim kırmızı kartimla renk geldi tabloya
güanydın fıstıklaaaarr..
Malum durumlar akşama geleceğimBence baskalari da kacamaklarda baksana bugun kimse yok
ahaha bana mutluluktan ziyade rahatsızlık verdi aslında,bakmayın güldüğümeEee demek ki yemek de mutluluk vermiyormuş bunu da görmüş oldukhep kaçırınca bu söz aklıma gelir...
sahilde yürümedimAaaaa aaaaaa deadteam e mi kaptiralim 1.ligi. insallah kalkip o guzelim sahilde yurumussunduuuuur
o cipsi ice teayi falan görünce kör oldum ahh ahh,bu hafta ne oldu bize kızlarArkadaşlar Günaydın,
Haftasonu çok yoğundum ,yazamadım. Hemen menülerimi paylaşıyorum;
30.07.2016
Cumartesi
Turbo Çay
1 yumurta
3 dilim peynir
3 dilim kepek ekmeği
Şekersiz çay
1 tabak kuru fasulye
5 kaşık pilav
Şekersiz Nescafe
Meyveli yoğurt
Spor = 50 Mekik
31.07.2016
Pazar
Sirkeli su
1 simit
Su
2 dilim kaşar -3 dilim salam ile yapılmış iki dilim ekmeğe sandiviç
10 adet cips
1 bardak ice tea
Tombik tavuk döner – meyveli soda
Saat 21:00
Meyveli yoğurt
Gün içinde 1,5 lt su
Spor = Yok
Dün piknikte olduğumuz için hiç sağlıklı bir gün geçiremedim. O kadar kekin böreğin tatlının içinde anca bu kadar kendimi durdurabildim.
neyse ki bugün biraz toparlamışsın,ama yoğurt yoğurt olmuş hepBugün ki menüm;
Turbo Çay
2 dilim karpuz
Yeşilçay
Ara 11:00
1 kase pulbiberli yoğurt
1 kase yulaflı cacık
Şekersiz Zencefilli Nescafe
2 yumurta ile yapılmış peynirli omlet
1 kase yoğurt
Spor = 100 Mekik
sahilde yürümedim
ama evde 50 dk yürüdüm olmaz mı
kaptırmayalım tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?