Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ohhh be sağlıklı menümüze kavuştuk. Pazar hiç olmamış kuzumm malesef gelecek sanada kırmızı kart ama olsun düzelecek hafta içi nasılsa

Meydan lar. Boşalınca canım inşallah çakı biraz daha az saldırıyo yumurtalara artık bende sizi ozledim

Yaaa heppp gell bakalım menüler paylasiyor kırmızı kart yersin valla benden söylemesi :))))))

Firsat buldukça gellllll bebek

En azindan akşam yatmadan gelicem her gün

Cipps mii ice tea mi meyveli soda mii hepsini
tek gune toplamissin. Meyveli soda masum gibi dursa da oyle degil. Sade maden suyuna limon sıkıp tuketmek ya da ev yapimi visne erik suyu gibi biseyle karistirmk daha dogru. 1 tanesi yaklasik 70 kalori. 1 bardak ice tea de 100 kalori. Pardon kutu da olabilir emin olamadim. Kalorisinden ote icindeki yapay sekerden dolayi pek tuketmemek daha iyi. cok sagliksiz olmus dedigin gibi sartlardan dolayi ama tabi kaptanlar sana da kirmixi kart cikarir mi bilemeyecegim

Kaptan ispiyomcu gibi olmayayim ama andelib e de menusunu bi paylasinca bakalim simdi o da kurupastalar yedim dedi. Haksizlik olmasin zensime verirken ona vermezsek

Black de cok yedim dedi ama o pasta borek yiyememistir. Veganlik kurtariyo pacasini

güanydın fıstıklaaaarr..
öncelikle özür diliyorum .. takıma hiç faydam olmuyor yeterli paylaşımda bulunamıyorum..
beni bu aralar mazur görün olur mu.. fazla paylaşım yapamayacağım.. zensim canım affet beni , terketmiş gibi oluyorum ama ben hala motivasyonumu yakalayamadım , çok üzgünümmm ..
biraz dertlyim bu aralar ve kafamı toparlayamıyprum
sizi çok seviyorum, en kısa sürede tamamaen aranızdayım bebişlerimm
arada giricem zaten .. öpüyorum hepinizi

Ben kuru pastalar yedim demedim yau ama tabi iki gün de düzenli beslenmedim İki tane kırmızı kart alayım ben haksızlık olmasın dediğin gibi

Estağfurullah ya deme öyle, bizim sana faydamız olmalı asıl. İnşallah en kısa zamanda motivasyonunu yakalarsın, sıkıntından kurtulursun

Canım bir an önce toparlanmani diliyorum neden canın sıkkın bilmiyorum ama biran önce inşaAllah herşey gönlune göre yolun girer
Sen iyi ol biran önce ben burdayım bekliyorum

Mutlu mutlu mutlu huzurlu saglikli ol.hemen motivasyonun gelsin don aramiza ozleriz biz senii

o cipsi ice teayi falan görünce kör oldum ahh ahh,bu hafta ne oldu bize kızlar

neyse ki bugün biraz toparlamışsın,ama yoğurt yoğurt olmuş hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…