Ordu da yaşıyorum canım sorma çok güzel bir hava vardı ama eşimin tembelliğine kurban gitti haftasonum deli etti beni, oğlanı aldım sinemaya gittik beraber ama tabi onun hayali baskaydi üzüldü.zensim sana yazjyordum yarim.kaldi. reglken haklisin insanin hic cikasi gelmiyor. Zorlayip cikinca daha guzel oluyor ama tabi agri vs varda yatmak gerek. Bu arada neredesin. Deniz varmis oh ne guzel.
ApriL_2007 deadline ben de ekmegi hic kesmedim. Sabah kahvaltida hep yiyorum. Ne yazacagimi unuttum iyi mi.
ben erken kalktim ama kahvalti yapmam 12 yi gecti. Sevgili kocam markete gideyim erkenden diye cikip 2 saat donemeyince. Napiyor bu adam merak ediyorum
akşamı sadece salatayla geçir,yarın da akşam sadece yoğurt ve salata ye canımBugün benim çöp oldu vallahi dışarı cikicaz diye poğaça kurabiye yaptım planım kisirda yapıp sadece ondan yemekti ama eve tıkanınca giyim geldim yedim onlardan yemek yemedim onları yedim hep itiraf zamani
Ne yapmalıyım kızlar telafi için işin garibi bağırsaklar full çalışıyor bugün
Tamam canım öyle yapayım akşam bisey yemesem ancak vallahi açlık sıfır karnım cok ağrıyorakşamı sadece salatayla geçir,yarın da akşam sadece yoğurt ve salata ye canım
aç değilsen sakın bir şey yeme,yeşil çay iç,maden suyu iç ve bol bol suTamam canım öyle yapayım akşam bisey yemesem ancak vallahi açlık sıfır karnım cok ağrıyor
Aç değilim evet bol suyla çayla yatayim en iyisi ben sabah da erkenden yürüyüşe kacarimaç değilsen sakın bir şey yeme,yeşil çay iç,maden suyu iç ve bol bol su
yarını çok hafif geçirmen lazım,akşamı da en geç 18.00'da ye ve sadece salata,yoğurt olsun
Sıcaktan kesin insan hareket edemiyor en güzeli sabah serinliği oda ancak 5_6 arası oluyorya kızlar bugün ben de çok yedim ya
tıkındım da tıkındım valla doymak bilmedim.daha sporumu da yapamadım,azıcık sindireyim spora gideceğim.ama sıcaklar beni de mahvetti yerimden kalkamıyorum
erken yemek gibisi yok vucutta erken uyanmış oluyor daha güzel oluyorahaha tamam dead bilmiyordumbenim kahvaltılar 12'ye kadar sarktığı için yeni yeni çekiyorum erken saatlere
oo ben neler paylaşırım da aklıma gelmiyorahahahhaa ağladım gülmekten
Bugün benim çöp oldu vallahi dışarı cikicaz diye poğaça kurabiye yaptım planım kisirda yapıp sadece ondan yemekti ama eve tıkanınca giyim geldim yedim onlardan yemek yemedim onları yedim hep itiraf zamani
Ne yapmalıyım kızlar telafi için işin garibi bağırsaklar full çalışıyor bugün
akşamı sadece salatayla geçir,yarın da akşam sadece yoğurt ve salata ye canım
ya kızlar bugün ben de çok yedim ya
tıkındım da tıkındım valla doymak bilmedim.daha sporumu da yapamadım,azıcık sindireyim spora gideceğim.ama sıcaklar beni de mahvetti yerimden kalkamıyorum
Yok yok devamı olmayacak inşaAllah canım tamamıyle plan bozulmasından bende bozguna uğradimerken yemek gibisi yok vucutta erken uyanmış oluyor daha güzel oluyor
oo ben neler paylaşırım da aklıma gelmiyor
aşağıdaki öneri tabiki
bak ya ayıp ayıp
neyse kızlar bu hafta imzamda yer alma birincilik falan bilemiyorum siz böyle davam edin pasta börek napalım
off canım aynen hala gidemedim bak. bende de halsizlik var bir de çok yedim mide şişti de şiştiAç değilim evet bol suyla çayla yatayim en iyisi ben sabah da erkenden yürüyüşe kacarim
Sıcaktan mi bilmiyorum ama halsizlik var
aynen ama uyanamıyorum işte gece yatamadığım içinSıcaktan kesin insan hareket edemiyor en güzeli sabah serinliği oda ancak 5_6 arası oluyor
ya bugün doymak bilmedim aç kurt gibiydiiimerken yemek gibisi yok vucutta erken uyanmış oluyor daha güzel oluyor
oo ben neler paylaşırım da aklıma gelmiyor
aşağıdaki öneri tabiki
bak ya ayıp ayıp
neyse kızlar bu hafta imzamda yer alma birincilik falan bilemiyorum siz böyle davam edin pasta börek napalım
canım yarın ikimiz de dikkat edelim ya,ben de salataya ağırlık vereyim.hala midem çok şişYok yok devamı olmayacak inşaAllah canım tamamıyle plan bozulmasından bende bozguna uğradim
Aynen canim yarin dikkat edelim bende protein ağırlıklı beslenicem salatsi bol olandancanım yarın ikimiz de dikkat edelim ya,ben de salataya ağırlık vereyim.hala midem çok şiş
canım yarın ikimiz de dikkat edelim ya,ben de salataya ağırlık vereyim.hala midem çok şiş
toparlayacağınıza eminm allahtan cumaya daha var yoksa halimiz ne olurduAynen canim yarin dikkat edelim bende protein ağırlıklı beslenicem salatsi bol olandan
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
april_2007 | - | - | - | - | |||
deadline | - | - | - | - | |||
blackswannina94 | - | - | - | - | - | ||
dagatesi | - | - | - | - | |||
Merops | - | - | - | - | - | - | - |
keten prenses | - | - | - | - | - | - | - |
ispanyol | m-m | m-m | - | - | - | - | - |
andelib | - | - | - | - | - | - | |
Zehragrbzdrn | - | - | - | - | - | - | |
zensim | - | - | - | - | - | ||
_Simurg_ | - | - | - | - | - | - | - |
Pazar günkü menüm
Geç kahvaltı 12
2 dilim ekmek
2 yumurta
2 dilim peynir
5 zeytin
Domates salatalik yesillik
Çay
Ara 14
2 kuru incir
2 ceviz
Dokuzlu çay
Ara 17
1 ayran
3 kepekli galeta
Salatalık
Akşam 19
5 kaşık nohut
İki kasik pilav
Yoğurt
Ara 21
Pulbiberli limonlu yoğurt bir kase
3 lt
Spor şuanda bilmiyorum yaparsam sonra yazarım.
Pazar menum.
sabah 6 3 gunkurusu
Saat 10 3 sarma
saat 12.30 1.5 yumurta 1 dilim ekmek domates salatalik
aksam 17 gibi yemeyi dusunuyorum. 1 pide ayran.
yuruyuse cikacagiz. Su da 3 litreye yaklasti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?