Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ordu da yaşıyorum canım sorma çok güzel bir hava vardı ama eşimin tembelliğine kurban gitti haftasonum deli etti beni, oğlanı aldım sinemaya gittik beraber ama tabi onun hayali baskaydi üzüldü.
Bende eşime artık seninle plan yapmiycaz dedim . Karar verdik çocukla beraber takilicaz çatlasin babasi
Çok moralim bozuldu gerçekten

Bugün benim çöp oldu vallahi dışarı cikicaz diye poğaça kurabiye yaptım planım kisirda yapıp sadece ondan yemekti ama eve tıkanınca giyim geldim yedim onlardan yemek yemedim onları yedim hep itiraf zamani
Ne yapmalıyım kızlar telafi için işin garibi bağırsaklar full çalışıyor bugün

akşamı sadece salatayla geçir,yarın da akşam sadece yoğurt ve salata ye canım

ya kızlar bugün ben de çok yedim ya
tıkındım da tıkındım valla doymak bilmedim.daha sporumu da yapamadım,azıcık sindireyim spora gideceğim.ama sıcaklar beni de mahvetti yerimden kalkamıyorum

Tamam canım öyle yapayım akşam bisey yemesem ancak vallahi açlık sıfır karnım cok ağrıyor
aç değilsen sakın bir şey yeme,yeşil çay iç,maden suyu iç ve bol bol su
yarını çok hafif geçirmen lazım,akşamı da en geç 18.00'da ye ve sadece salata,yoğurt olsun

aç değilsen sakın bir şey yeme,yeşil çay iç,maden suyu iç ve bol bol su
yarını çok hafif geçirmen lazım,akşamı da en geç 18.00'da ye ve sadece salata,yoğurt olsun
Aç değilim evet bol suyla çayla yatayim en iyisi ben sabah da erkenden yürüyüşe kacarim
Sıcaktan mi bilmiyorum ama halsizlik var

ahaha tamam dead bilmiyordum benim kahvaltılar 12'ye kadar sarktığı için yeni yeni çekiyorum erken saatlere
erken yemek gibisi yok vucutta erken uyanmış oluyor daha güzel oluyor

ahahahhaa ağladım gülmekten
oo ben neler paylaşırım da aklıma gelmiyor

aşağıdaki öneri tabiki
akşamı sadece salatayla geçir,yarın da akşam sadece yoğurt ve salata ye canım

ya kızlar bugün ben de çok yedim ya
tıkındım da tıkındım valla doymak bilmedim.daha sporumu da yapamadım,azıcık sindireyim spora gideceğim.ama sıcaklar beni de mahvetti yerimden kalkamıyorum
bak ya ayıp ayıp
neyse kızlar bu hafta imzamda yer alma birincilik falan bilemiyorum siz böyle davam edin pasta börek napalım

Yok yok devamı olmayacak inşaAllah canım tamamıyle plan bozulmasından bende bozguna uğradim

Aç değilim evet bol suyla çayla yatayim en iyisi ben sabah da erkenden yürüyüşe kacarim
Sıcaktan mi bilmiyorum ama halsizlik var
off canım aynen hala gidemedim bak. bende de halsizlik var bir de çok yedim mide şişti de şişti alışık değil sindiremedi

Sıcaktan kesin insan hareket edemiyor en güzeli sabah serinliği oda ancak 5_6 arası oluyor
aynen ama uyanamıyorum işte gece yatamadığım için
artık akşam geç saatte yürüyeceğim,sonra duş falan alacağım off.pek üşendim bugün.pek tadım da yok :/

ya bugün doymak bilmedim aç kurt gibiydiiim
neyse ki veganım pasta börek istesem de yiyemiyorum
ama yemekleri çok yedim,akşam menüde görürsünüz zaten ikişer tabak yedim ama böyle kocaman ve nefes alamıyorum hala

pazar menüm
kahvaltı: 12.00 2 yumurta 2 dilim ekmek biraz peynir 5 zeytin domates salatalık 1 çk bal
ara: 16.00 1 ince eti form bisküvi şu tadı saman gib olandan 1 bardak sütlü nescafe şekersiz
akşam : 1 domates 1 salatalık ve ton balıklı köfte küçük toplar 9 tane 9 top yaklaık 3 köfte büyüklüğünde oluyor küçük çünkü birazdan atrifini vereyim de bu ne demeyin
spor 40 dk hoplamalı zıplamalı tepinmeli zumba 1 lt su

şimdi 1 paket 160 gr light tonbalığı suyunu süzüp 2 yk rendelenmiş hellim peyniri karabiber kekik kırmızı biberi yoğurup top haline getiriyouz galeta ununa buluyourz sonra biraz dinlendirip tabanı yağlanmış küçük fırın kabına koyup fırında pişiiryoruz bu arada arada açıp ters çevirebilirsiniz ama dağılıyor erken çevirince tarifimizin sonuna geldik siz sağ ben selamet
ha hellim peynirini bu yok olduğum arada kilo aldığım zamandan bahsediyorum o ara yaptığım kıbrıs tatilinden almıştım

bu tabloyu ve kuralları kardeş takımımızın izniyle alıp bize uyarladım kızlar çok hoşuma gitti tablo bu tablo daki günler kısmına menü paylaşıp menüsü uygun olanlara sembolü paylaşmayana ?? ve paylaşıp menü uygun olmayana işareti koyacağız menü ve spor paylaşmayan yada haftada iki kereden fazla işaret alan yarışmacımıza spor cezası vereceğz ve hafta boyunca spor yada menüsü iyi olanlara haftada bir ödül hakkı vardır başka kurallar eklenecektir yada değiştirilecektir bu bir taslaktır kural tavsiyesi olan kaptan ve yardımcılarımızı ve üylerimizi de açık oturuma davet ediyorum ApriL_2007 fitblack dagatesi yönetim kadrosunun dikkatine

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
april_2007 -------
deadline---- ---
blackswannina94-------
dagatesi-------
Merops--- ----
keten prenses-------
ispanyolm-mm-m-----
andelib---- ---
Zehragrbzdrn----- --
zensim-------
_Simurg_ -------

[TR]

[TR] [/TR][/TR]
[TR][TR][TR][/TR][/tr][/tr]

takım isimleri belli oldukça ekleyelim

HIZLI VE ORGANİK===>> fitblack -- dagatesi -- Z zehragurbuz

SPEEDYKİLOS===>>@Merops --- ApriL_2007 --- [USER=411181]@keten prenses

38 LİK ÇITIRLAR===>>@ispanyol--- zensim

DEADTEAM ===>> @andelib-- deadline [/USER][/QUOTE]

Pazar menum.

sabah 6 3 gunkurusu

Saat 10 3 sarma

saat 12.30 1.5 yumurta 1 dilim ekmek domates salatalik

aksam 17 gibi yemeyi dusunuyorum. 1 pide ayran.

yuruyuse cikacagiz. Su da 3 litreye yaklasti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…