canım bir şey soracağım,ben birkaç gündür günde 1 tane maden suyu içmeye başladım da,limonlu limonsuz olması ne fark ediyor? içim kolaylığı için mi yoksa daha mı faydalı?Cipps mii ice tea mi meyveli soda mii hepsini
tek gune toplamissin. Meyveli soda masum gibi dursa da oyle degil. Sade maden suyuna limon sıkıp tuketmek ya da ev yapimi visne erik suyu gibi biseyle karistirmk daha dogru. 1 tanesi yaklasik 70 kalori. 1 bardak ice tea de 100 kalori. Pardon kutu da olabilir emin olamadim. Kalorisinden ote icindeki yapay sekerden dolayi pek tuketmemek daha iyi. cok sagliksiz olmus dedigin gibi sartlardan dolayi ama tabi kaptanlar sana da kirmixi kart cikarir mi bilemeyecegim
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
april_2007 | - | - | - | - | |||
deadline | - | - | - | - | |||
blackswannina94 | - | - | - | - | |||
dagatesi | - | - | - | - | |||
Merops | - | - | - | - | - | - | - |
keten prenses | - | - | - | - | - | - | |
ispanyol | m-m | m-m | - | - | - | - | - |
andelib | - | - | - | - | |||
Zehragrbzdrn | - | - | - | ||||
zensim | - | - | - | - | |||
_Simurg_ | - | - | - | - | - | - | - |
Arkadaşlar Günaydın,
Haftasonu çok yoğundum ,yazamadım. Hemen menülerimi paylaşıyorum;
30.07.2016
Cumartesi
Sabah 08:30
Turbo Çay
Kahvaltı 09:30
1 yumurta
3 dilim peynir
3 dilim kepek ekmeği
Şekersiz çay
Öğle 13:30
1 tabak kuru fasulye
5 kaşık pilav
Ara 16:00
Şekersiz Nescafe
Akşam 19:00
Meyveli yoğurt
Gün içinde 2,5 lt su – 1 lt sodalı yeşilçay
Spor = 50 Mekik
31.07.2016
Pazar
Sirkeli su
1 simit
Su
2 dilim kaşar -3 dilim salam ile yapılmış iki dilim ekmeğe sandiviç
10 adet cips
1 bardak ice tea
Tombik tavuk döner – meyveli soda
Saat 21:00
Meyveli yoğurt
Gün içinde 1,5 lt su
Spor = Yok
Dün piknikte olduğumuz için hiç sağlıklı bir gün geçiremedim. O kadar kekin böreğin tatlının içinde anca bu kadar kendimi durdurabildim.
Bugün ki menüm;
Turbo Çay
2 dilim karpuz
Yeşilçay
Ara 11:00
1 kase pulbiberli yoğurt
1 kase yulaflı cacık
Şekersiz Zencefilli Nescafe
2 yumurta ile yapılmış peynirli omlet
1 kase yoğurt
Gün içinde 2,5 lt su – 1 lt sodalı yeşilçay
Spor = 100 Mekik
ispanyol sen bilirsin canım toparlan gel bekliyoruz senigüanydın fıstıklaaaarr..
öncelikle özür diliyorum .. takıma hiç faydam olmuyor yeterli paylaşımda bulunamıyorum..
beni bu aralar mazur görün olur mu.. fazla paylaşım yapamayacağım.. zensim canım affet beni , terketmiş gibi oluyorum ama ben hala motivasyonumu yakalayamadım , çok üzgünümmm ..
biraz dertlyim bu aralar ve kafamı toparlayamıyprum
sizi çok seviyorum, en kısa sürede tamamaen aranızdayım bebişlerimm
arada giricem zaten .. öpüyorum hepinizi
ahahah aynenKaptan ispiyomcu gibi olmayayim ama @andelib e de menusunu bi paylasinca bakalim simdi o da kurupastalar yedim dedi. Haksizlik olmasin zensime verirken ona vermezsek
Black de cok yedim dedi ama o pasta borek yiyememistir. Veganlik kurtariyo pacasini
sana merdaneli adam verdimahahah aynenyarım kavunu götürdüm,sebze yemeklerini de tabak tabak yedim,menüme bakın verilecekse verin haksızlık olmasın
ben anlama sana merdaneli adam var dün kendin dedin çok yedim diye beni bağlamazdeadline bir dur allah aşkına hemen sopa sallamışsın sayfaları ancak okuyorum hemen paylaşacağım menümüüü
en yakın zamanda yanımıza bekliyoruz seni kafanı toparla öyle gel,insan mutsuz olunca bir de diyet stresiyle uğraşamıyor.ama sağlıklı beslenmeden şaşma sadece kalori sayma,çabuk gelgüanydın fıstıklaaaarr..
öncelikle özür diliyorum .. takıma hiç faydam olmuyor yeterli paylaşımda bulunamıyorum..
beni bu aralar mazur görün olur mu.. fazla paylaşım yapamayacağım.. zensim canım affet beni , terketmiş gibi oluyorum ama ben hala motivasyonumu yakalayamadım , çok üzgünümmm ..
biraz dertlyim bu aralar ve kafamı toparlayamıyprum
sizi çok seviyorum, en kısa sürede tamamaen aranızdayım bebişlerimm
arada giricem zaten .. öpüyorum hepinizi
ahaha teşekkür ederimsana merdaneli adam verdimayrıcalığın olsun
valla dagatesinin dediği gibi veganlık paçamı kurtarıyor neyse kiben anlama sana merdaneli adam var dün kendin dedin çok yedim diye beni bağlamazama vegansın sonuçta çok zararlı şeyier yemiş olamazsın
çok güzel kaptanım,afiyet bal şeker olsun:)Pazartesi menüsü
Sabah 07
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
1 domates
Ara 10
1 süt
1 kepekli galeta
Öğle 12
Bir kase ezogelin
6 parça kuşbaşı tavuk kavurma
1 dilim kavun
Ara 15
1 ayran
3 kepekli galeta
Akşam 19
4 kaşık kuru meyveli müsli
4 kaşık yoğurt
Su 3 lt
Spor 1 saat yürüyüş tempolu
tamam canım bu hafta takımı tek başına sırtlıyorsun haberin olsun cuma hani takımlar arası kilo verme hesaplamıştı ya april sen teksin ispanyolu katmayalım haksızlık olur simurgda şehir dışında olacaktı bu hafta o nedenle haksızlık olmasın yani takımı imzama yazdırman senin elindeOlur canım benim için farketmez
yok canım o geçen hafta söylemişti şehir dışında olacaktı bu hafta eğer gelmezse seni bizim takıma alırız bu hafta bekleyelim dedim kabul edersenYalnız tabloya baktım simurgda menü paylaşmamis
Hahaha geçen hafta da tek başıma sırtladim takimi olsun bakalım bu hafta bekleyelim simurg gelmezse eklenirim birinize canımtamam canım bu hafta takımı tek başına sırtlıyorsun haberin olsun cuma hani takımlar arası kilo verme hesaplamıştı ya april sen teksin ispanyolu katmayalım haksızlık olur simurgda şehir dışında olacaktı bu hafta o nedenle haksızlık olmasın yani takımı imzama yazdırman senin elinde
ne dersinApriL_2007 sencede mantıklı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?