Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım bir şey soracağım,ben birkaç gündür günde 1 tane maden suyu içmeye başladım da,limonlu limonsuz olması ne fark ediyor? içim kolaylığı için mi yoksa daha mı faydalı?
ben limonu aşırı tüketiyorum,çok severim.sabah ılık limonlu su,sonra salatalarda,sebze yemeklerinin üstüne vs günde 1-1.5 gidiyordur.o yüzden sodaya da sıksam mı sıkmasam mı bilemedim

bu tabloyu ve kuralları kardeş takımımızın izniyle alıp bize uyarladım kızlar çok hoşuma gitti tablo bu tablo daki günler kısmına menü paylaşıp menüsü uygun olanlara sembolü paylaşmayana ?? ve paylaşıp menü uygun olmayana işareti koyacağız menü ve spor paylaşmayan yada haftada iki kereden fazla işaret alan yarışmacımıza spor cezası vereceğz ve hafta boyunca spor yada menüsü iyi olanlara haftada bir ödül hakkı vardır başka kurallar eklenecektir yada değiştirilecektir bu bir taslaktır kural tavsiyesi olan kaptan ve yardımcılarımızı ve üylerimizi de açık oturuma davet ediyorum ApriL_2007 fitblack dagatesi yönetim kadrosunun dikkatine

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
april_2007 -------
deadline---- ---
blackswannina94-------
dagatesi-------
Merops--- ----
keten prenses-------
ispanyolm-mm-m-----
andelib---- ---
Zehragrbzdrn----- --
zensim-------
_Simurg_ -------

[TR]

[TR] [/TR][/TR]
[TR][TR][TR][/TR][/tr][/tr]

takım isimleri belli oldukça ekleyelim

HIZLI VE ORGANİK===>> fitblack -- dagatesi -- Z zehragurbuz

SPEEDYKİLOS===>>@Merops --- ApriL_2007 --- _Simurg_

38 LİK ÇITIRLAR===>>@ispanyol--- zensim

DEADTEAM ===>> @andelib-- deadline [/USER]

ispanyol sen bilirsin canım toparlan gel bekliyoruz seni

ahahah aynen yarım kavunu götürdüm,sebze yemeklerini de tabak tabak yedim,menüme bakın verilecekse verin haksızlık olmasın

en yakın zamanda yanımıza bekliyoruz seni kafanı toparla öyle gel,insan mutsuz olunca bir de diyet stresiyle uğraşamıyor.ama sağlıklı beslenmeden şaşma sadece kalori sayma,çabuk gel

-pazar günkü menüm-
07.50: yarım kavun (kaşıklaya kaşıklaya yedim valla )
11.05: 8 tane çiğ badem
12.15: 3 tabak bamya yemeği ( 2 kocaman tabak aslında)
18.00: 3 tabak kabak yemeği (2 kocaman tabak )
3 lt su
2 fincan bitki çayı
koşu bandında 50 dk yürüme
n'apayım vegan olunca anca doyuyorum

Pazartesi menüsü

Sabah 07
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
1 domates

Ara 10
1 süt
1 kepekli galeta

Öğle 12
Bir kase ezogelin
6 parça kuşbaşı tavuk kavurma
1 dilim kavun

Ara 15
1 ayran
3 kepekli galeta

Akşam 19
4 kaşık kuru meyveli müsli
4 kaşık yoğurt

Su 3 lt
Spor 1 saat yürüyüş tempolu

çok güzel kaptanım,afiyet bal şeker olsun:)

Pazartesi menu
Kahvaltı 8: 1 bardak sut
Öğle 12: 1 kase yayla çorbası 3 yk sebzeli tavuk kavurma 3 yk bulgur pilavı 1 dilim karpuz
Aksam 19: 1 bardak Nescafe 1 orta boy fırında baharatlı patates 1 dilim ekmek
Su 1 lt spor henüz yok

Olur canım benim için farketmez
tamam canım bu hafta takımı tek başına sırtlıyorsun haberin olsun cuma hani takımlar arası kilo verme hesaplamıştı ya april sen teksin ispanyolu katmayalım haksızlık olur simurgda şehir dışında olacaktı bu hafta o nedenle haksızlık olmasın yani takımı imzama yazdırman senin elinde
ne dersin ApriL_2007 sencede mantıklı mı

Kahvaltım bir yumurta
Hahaha geçen hafta da tek başıma sırtladim takimi olsun bakalım bu hafta bekleyelim simurg gelmezse eklenirim birinize canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…