Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kahvaltım bir yumurta

Hahaha geçen hafta da tek başıma sırtladim takimi olsun bakalım bu hafta bekleyelim simurg gelmezse eklenirim birinize canım
öylemiydi istersen bize gel o zaman yalnız kalma biz andelib le sana destek oluruz simurg gelince takımının başına geçersin yalnız bu hafta çok çalış bak sana güveniyorum

Kahvaltım
7.30 bir yumurta bir dilim peynir bir dilim kepek ekmeği zeytin domates salatalık
12.30 4 adet fırında sebzeli köfte bir kase yoğurt
20. 00 bir kase yoğurt llu kabak
Bol su icildi
Spor henüz yok ıp atliycam yada zumba yapicam sizce hangisini yapayım

ben zumbayı seviyorum gerçi sonunda tepinme sürünme moduna giriyorum ama o başka

Olur canım amacımız motivasyon bak şimdiden motive oldum sana güveniyorum diyince :)
tamam bize gel bu hafta çok iddialıyız o zaman

su çok az olmuş henüz ben de sporu yapamadım,suyu tamamlayyıp sporu da yapmadan günü kapatmayalım

bu tabloyu ve kuralları kardeş takımımızın izniyle alıp bize uyarladım kızlar çok hoşuma gitti tablo bu tablo daki günler kısmına menü paylaşıp menüsü uygun olanlara sembolü paylaşmayana ?? ve paylaşıp menü uygun olmayana işareti koyacağız menü ve spor paylaşmayan yada haftada iki kereden fazla işaret alan yarışmacımıza spor cezası vereceğz ve hafta boyunca spor yada menüsü iyi olanlara haftada bir ödül hakkı vardır başka kurallar eklenecektir yada değiştirilecektir bu bir taslaktır kural tavsiyesi olan kaptan ve yardımcılarımızı ve üylerimizi de açık oturuma davet ediyorum ApriL_2007 fitblack deadline dagatesi yönetim kadrosunun dikkatine

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
april_2007 -------
deadline---- ---
blackswannina94-------
dagatesi-------
Merops--- ----
keten prenses-------
ispanyolm-mm-m-----
andelib---- ---
Zehragrbzdrn----- --
zensim-------
_Simurg_ -------

[TR]

[TR] [/TR][/TR]
[TR][TR][TR][/TR][/tr][/tr]

takım isimleri belli oldukça ekleyelim

HIZLI VE ORGANİK===>> fitblack -- dagatesi -- Z zehragurbuz

SPEEDYKİLOS===>>@Merops --- ApriL_2007 --- [USER=411181]@keten prenses

38 LİK ÇITIRLAR===>>@ispanyol--- zensim @_Simurg_ ==> izinli takım

DEADTEAM ===>> andelib -- deadline [/USER] zensim

Son düzenleme:
andelib takım arkadaşım canım balım böceğim menü nerde menü bak dün kırmızı kartı da yedin gel bakayım buraya bak cumaya güveniyorum sana ona göre listeye girecksin bu hfata birde çok önemli zensim sende hem listeye gireceksin hemde deadteamdesin aklından çıkarma cuma fırtına gibi esmeliyiz hatta kasırga hatta hatta en iyisinden

Selam kizlar. Acim ac modundayim suan. Menumu yazayim da biseyler yiyecegim

sabah 6 2 gunkurusu
sabah 9.30 yarim kupa corba

11 -16 arasi 1 salkim uzum 1 avuc kuru uzum kaju 3 salatalik yarim kase az sekerli puding yedim

aksam 8 1 kase corba yarim pide

simdi de salatalik peynir yiyecegim cubku cidden epey ac bir haldeyim

spor yapamadim su 3 litre

deadline artik tek ziplat benim ipleri de.sirmarikliligim gecti

ya bu nasıl menü dagatesi peynir yok yumurta yok süt olması lazım sana ye azıcık sağlıklı sağlıklı kahvaltını da düzgün yap bakayım getirtme oraya ufaklığımı kalsiyumsuz aç sütsüz bırakma

bu tabloyu ve kuralları kardeş takımımızın izniyle alıp bize uyarladım kızlar çok hoşuma gitti tablo bu tablo daki günler kısmına menü paylaşıp menüsü uygun olanlara sembolü paylaşmayana ?? ve paylaşıp menü uygun olmayana işareti koyacağız menü ve spor paylaşmayan yada haftada iki kereden fazla işaret alan yarışmacımıza spor cezası vereceğz ve hafta boyunca spor yada menüsü iyi olanlara haftada bir ödül hakkı vardır başka kurallar eklenecektir yada değiştirilecektir bu bir taslaktır kural tavsiyesi olan kaptan ve yardımcılarımızı ve üylerimizi de açık oturuma davet ediyorum ApriL_2007 fitblack deadline dagatesi yönetim kadrosunun dikkatine

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
april_2007 -------
deadline---- ---
blackswannina94-------
dagatesi-------
Merops--- ----
keten prenses-------
ispanyolm-mm-m-----
andelib---- ---
Zehragrbzdrn----- --
zensim-------
_Simurg_ -------

[TR]

[TR] [/TR][/TR]
[TR][TR][TR][/TR][/tr][/tr]

takım isimleri belli oldukça ekleyelim

HIZLI VE ORGANİK===>> fitblack -- dagatesi -- Z zehragurbuz

SPEEDYKİLOS===>>@Merops --- ApriL_2007 --- [USER=411181]@keten prenses

38 LİK ÇITIRLAR===>>@ispanyol--- zensim @_Simurg_ ==> izinli takım

DEADTEAM ===>> andelib -- deadline [/USER] zensim [/QUOTE]

Oglus hasta o yuzden boyle oldu. O corbayi da yarim saatte parca parca ictim. Sabah epey kotuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…