- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
Kız bu ne saçma menü Allah iyiliğini versinSelam kizlar. Acim ac modundayim suan. Menumu yazayim da biseyler yiyecegim
sabah 6 2 gunkurusu
sabah 9.30 yarim kupa corba
11 -16 arasi 1 salkim uzum 1 avuc kuru uzum kaju 3 salatalik yarim kase az sekerli puding yedim
aksam 8 1 kase corba yarim pide
simdi de salatalik peynir yiyecegim cubku cidden epey ac bir haldeyim
spor yapamadim su 3 litre
deadline artik tek ziplat benim ipleri de.sirmarikliligim gecti
çatladım çatladımBlack görünce çok kıskanacak amabirinciligi onlara kaptirmamamiz lazim
ya kızlar havalar 10 derece falan arttı mı,eskiden eserdi akşamları bir şey olurdu iyi kötü,şimdi ne bu ya.şu saatte piştiimiçiyorum ama 2 lt olur yatana kadar zaten çok sıcak ya
bende spor yaptım 200 ip atlamada benden boş geçmesin dedim ya sıcak zumba falan canım istemedi
canım sporu ancak bitirdim, gece biraz serin olur diye bu saate bıraktım.ama yok değişen bir şey olmadı ,bu ne sıcak istanbul'da !!!!!!!
Z zehragurbuz nerdesin,tek kaldım şunlara karşı@andelib takım arkadaşım canım balım böceğim menü nerde menü bak dün kırmızı kartı da yedin gel bakayım burayabak cumaya güveniyorum sana ona göre listeye girecksin bu hfata birde çok önemli zensim sende hem listeye gireceksin hemde deadteamdesin aklından çıkarma cuma fırtına gibi esmeliyiz hatta kasırga hatta hatta en iyisinden
ahahahhaSelam kizlar. Acim ac modundayim suan. Menumu yazayim da biseyler yiyecegim
sabah 6 2 gunkurusu
sabah 9.30 yarim kupa corba
11 -16 arasi 1 salkim uzum 1 avuc kuru uzum kaju 3 salatalik yarim kase az sekerli puding yedim
aksam 8 1 kase corba yarim pide
simdi de salatalik peynir yiyecegim cubku cidden epey ac bir haldeyim
spor yapamadim su 3 litre
deadline artik tek ziplat benim ipleri de.sirmarikliligim gecti
çok geçmiş olsun neyi var? hala düzelmedi mi?Oglus hasta o yuzden boyle oldu. O corbayi da yarim saatte parca parca ictim. Sabah epey kotuydu
ya kızlar havalar 10 derece falan arttı mı,eskiden eserdi akşamları bir şey olurdu iyi kötü,şimdi ne bu ya.şu saatte piştiim
Güzel canım menün ama öğün atlama yinede yeeSelam millet bugün ki menüm
Sabah uyanınca 1 bardak su
9 kahvaltı
2dilim ekmek
Peynir bir dilim
Domates 1 tane
5zeytin
Öğlen canım istemedi
1fincan nescafe
Ara15
Bir dilim ekmek
1ucgen peynir
Akşam 21
Biraz üzüm
5yaprak sarma
Su 3lt
9700 adım
Eve erken gelince spora basliycam
mide bulantısı bile yaptı bende aprilSıcaktan bende enerjimi kaybettim !!
Güzel canım menün ama öğün atlama yinede yeebakkk keten prenses bu hafta sıkı tut işi yarışıyoruz biz senle ve merops ile aynı takımız. Çok kilo verelim de buradaki artistler görsünler ;:)))))
-
mide bulantısı bile yaptı bende april
sarıyer'deyim sahil kenarında bir de çok yakınızYapar canım malesef çok nem var . Benimde canım hiçbişey yapmak istemiyo bunaldım! Devamlı oturduğum yerde terliyorum duş almaktan helak oldukkkk sen İstanbul'da nerdesin??
Çok güzel yerde oturuyorsun ama sıcaklar geçince muhteşemsarıyer'deyim sahil kenarında bir de çok yakınıznem nem nemmmm
ben de duş alıyorum,çıktığım anda yine terliyorum
evet yer güzel,sahilde de yürüyorum ediyorum ama evler işkence resmenÇok güzel yerde oturuyorsun ama sıcaklar geçince muhteşem
Kız bu ne saçma menü Allah iyiliğini versin
çok geçmiş olsun neyi var? hala düzelmedi mi?
Beylikdüzü canım. Sarıyer sahili bizim de gezme durağımız olur bazen zaten Avrupa yakasında ki tek güzel sahil şeridi. Birde ben karşı hastasıyım nasıl güzel yerler imkanım olsa orada yaşamak isterdim. Kadıköy dolaylarında ve Çengelköy/Beykoz arası misssssss :)))))evet yer güzel,sahilde de yürüyorum ediyorum ama evler işkence resmenbidonla su içtim bugün.
sen nerede oturuyorsun canım?
Kucağa mı alıştı bebiş? Bayaa zorlamış seni kuzum ama bebek işte ne yapacağını kestiremiyorsun. Bazen sebepsizce de oluyor bu hırçınlıklar , kolaylıklar dilerim canım benim...annelik beni carpti menusu o
Ay bilmiyorum neai var. Ishal o da cok karin agrisi yapiyo sanirim. Tu gun kivraniyor ama doktora gore bisey yok atesi olmayinca.normalden daha huysuz . Hep kucakta olsun. Altini degismek icin fln koyma yataga sirti degmesin yere ciglik ciglik. Ve su saatte sabah oldu sanip uyaniyor !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?