Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kız bu ne saçma menü Allah iyiliğini versin

Selam millet bugün ki menüm
Sabah uyanınca 1 bardak su
9 kahvaltı
2dilim ekmek
Peynir bir dilim
Domates 1 tane
5zeytin
Öğlen canım istemedi
1fincan nescafe
Ara15
Bir dilim ekmek
1ucgen peynir
Akşam 21
Biraz üzüm
5yaprak sarma
Su 3lt
9700 adım
Eve erken gelince spora basliycam

içiyorum ama 2 lt olur yatana kadar zaten çok sıcak ya

bende spor yaptım 200 ip atlamada benden boş geçmesin dedim ya sıcak zumba falan canım istemedi
ya kızlar havalar 10 derece falan arttı mı,eskiden eserdi akşamları bir şey olurdu iyi kötü,şimdi ne bu ya.şu saatte piştiim

Z zehragurbuz nerdesin,tek kaldım şunlara karşı

ahahahha

Güzel canım menün ama öğün atlama yinede yee bakkk keten prenses bu hafta sıkı tut işi yarışıyoruz biz senle ve merops ile aynı takımız. Çok kilo verelim de buradaki artistler görsünler ;:)))))

-pazartesi günkü menüm- deadline
10.45: 4 tane incir
13.15: 3 yemek kaşığı dövme(böyle direk pişirip tuzlayıp yedim,pilav gibi oldu), 1 tabak kabak yemeği
17.00: 3 tabak ıspanak yemeği (bunu da pirinç yerine dövme ile yaptım,çok güzel oldu valla )
3 lt su
3 fincan bitki çayı
spor : 45 dk koşu bandında yürüme

Yapar canım malesef çok nem var . Benimde canım hiçbişey yapmak istemiyo bunaldım! Devamlı oturduğum yerde terliyorum duş almaktan helak oldukkkk sen İstanbul'da nerdesin??
sarıyer'deyim sahil kenarında bir de çok yakınız nem nem nemmmm
ben de duş alıyorum,çıktığım anda yine terliyorum

Kız bu ne saçma menü Allah iyiliğini versin

annelik beni carpti menusu o

çok geçmiş olsun neyi var? hala düzelmedi mi?

Ay bilmiyorum neai var. Ishal o da cok karin agrisi yapiyo sanirim. Tu gun kivraniyor ama doktora gore bisey yok atesi olmayinca.normalden daha huysuz . Hep kucakta olsun. Altini degismek icin fln koyma yataga sirti degmesin yere ciglik ciglik. Ve su saatte sabah oldu sanip uyaniyor !!

evet yer güzel,sahilde de yürüyorum ediyorum ama evler işkence resmen bidonla su içtim bugün.
sen nerede oturuyorsun canım?
Beylikdüzü canım. Sarıyer sahili bizim de gezme durağımız olur bazen zaten Avrupa yakasında ki tek güzel sahil şeridi. Birde ben karşı hastasıyım nasıl güzel yerler imkanım olsa orada yaşamak isterdim. Kadıköy dolaylarında ve Çengelköy/Beykoz arası misssssss :)))))
Kucağa mı alıştı bebiş? Bayaa zorlamış seni kuzum ama bebek işte ne yapacağını kestiremiyorsun. Bazen sebepsizce de oluyor bu hırçınlıklar , kolaylıklar dilerim canım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…