Çok geçmiş olsun canım bu havalarda grip fena herkese var bir kiriklikHiç sormazsınki hasta mısın sağ mısın anca kırmızı kartGrip oldum ya dün hep uyudum. Şimdi yazacağım dünkü menümü.
Yok canım 3 günde 3 kilo giderÇok fena gaza geldim heee cumaya 3 gün kala geç m kaldımdeadline
günaydın kızlar bugün saf protetin yicem.ay ne yiyeceğimi şaşırdım işte herşeyi deniyorum
saabah 3 dilim kaşar
öğlen haşlanmış tavuk büyükce bir göğüs,1 kase yoğurt
akşam 2 yumurta yerim
ara da süt tarçınlı
spor var tabi ki salondayım
su 2 lt
Beylikdüzü canım. Sarıyer sahili bizim de gezme durağımız olur bazen zaten Avrupa yakasında ki tek güzel sahil şeridi. Birde ben karşı hastasıyım nasıl güzel yerler imkanım olsa orada yaşamak isterdim. Kadıköy dolaylarında ve Çengelköy/Beykoz arası misssssss :)))))
Kucağa mı alıştı bebiş? Bayaa zorlamış seni kuzum ama bebek işte ne yapacağını kestiremiyorsun. Bazen sebepsizce de oluyor bu hırçınlıklar , kolaylıklar dilerim canım benim...
Çok geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin
oy oy oyyy,ishalse eğer ağrır ama karnı tabii.küçücük bünyesi nasıl kaldırsınne yapmak lazım bilmem de hiç,kolay gelsin sana.valla işin çok zor
Hiç sormazsınki hasta mısın sağ mısın anca kırmızı kartGrip oldum ya dün hep uyudum. Şimdi yazacağım dünkü menümü.
Çok fena gaza geldim heee cumaya 3 gün kala geç m kaldımdeadline
10 kilo verdim kimse ağzını açıp bişey demedi sinir olmuştum vallahi bide 60 olayım sonra 55 bakalım yine kimse görmeyecek miBu cuma da guzel gider. Sonraki cuma sahane gider. Oteki cuma aynada zayiflamis miyim beriki cuma milletin dibi duser aaa sen kilo mu verdinler baslar
ya canım Kıyamam geçmiş olsun sana sormam mi hic tamam ama yije de dikkat et öyle saçma şeyler yemeHiç sormazsınki hasta mısın sağ mısın anca kırmızı kartGrip oldum ya dün hep uyudum. Şimdi yazacağım dünkü menümü.
Evet muaf oluyor sonuçta hastaoyy canım geçmiş olsun
yok yokdeadline hiç acımaz bana da hemen sopa gösterdi
bol bol su iç,3.5 litreye kadar tüket.sıvı almaya özen göster canım,anne çorbaları iç.nane limon ve ıhlamur da tüket.geçer birkaç güne,yediklerine dikkat et.spor yapmasan da olur iyileşene kadar.zaten hasta olunca muaf oluyorsun,değil mi dead
O geç falan değil bi kere yapabiliriz bence de sıkıntı yok asilalim tabikiÇok fena gaza geldim heee cumaya 3 gün kala geç m kaldımdeadline
valla gider yaparım neden olmasın dimiSormaaaaz diyecegim de dead bi tanedir sorar sorar hatta gelir corba yapar
cok.gecmis olsun canim. Yolculuk yordu seni. Patates kizartmasi tadimliktir umarim
O kiskancliktan bi kere kilo alsan hemen soylerler kilo versen bilerek soylemiyorlar10 kilo verdim kimse ağzını açıp bişey demedi sinir olmuştum vallahi bide 60 olayım sonra 55 bakalım yine kimse görmeyecek mi
canım yüksek olunca kilolar 10 kilo falan pek fark edilmiyor ben de yaşadım onu,ama 60'tan 50'ye inince nasıl anlaşılıyor bak görürsün10 kilo verdim kimse ağzını açıp bişey demedi sinir olmuştum vallahi bide 60 olayım sonra 55 bakalım yine kimse görmeyecek mi
Farkeden yine farkediyorda devamlı görenler anlamıyor. Aynen kilo yüksek olunca....canım yüksek olunca kilolar 10 kilo falan pek fark edilmiyor ben de yaşadım onu,ama 60'tan 50'ye inince nasıl anlaşılıyor bak görürsün
ayy aynennBu cuma da guzel gider. Sonraki cuma sahane gider. Oteki cuma aynada zayiflamis miyim beriki cuma milletin dibi duser aaa sen kilo mu verdinler baslar
evet devamlı görenler de anlamıyor pek,kıskançlık da oluyor haklısın deadFarkeden yine farkediyorda devamlı görenler anlamıyor. Aynen kilo yüksek olunca....
10 kilo verdim kimse ağzını açıp bişey demedi sinir olmuştum vallahi bide 60 olayım sonra 55 bakalım yine kimse görmeyecek mi
Şimdi bol acılı sebze çorbası yapıyorum, toparlanırım inşallah yarına kadaroyy canım geçmiş olsun
yok yokdeadline hiç acımaz bana da hemen sopa gösterdi
bol bol su iç,3.5 litreye kadar tüket.sıvı almaya özen göster canım,anne çorbaları iç.nane limon ve ıhlamur da tüket.geçer birkaç güne,yediklerine dikkat et.spor yapmasan da olur iyileşene kadar.zaten hasta olunca muaf oluyorsun,değil mi dead
Galiba 200 kalorilik yedim kızartmayıhihh patates kızartması gördüm oradahem de miktar yazmıyor,sabahki ekmek de kaç dilim,hangi ekmek,nasıl ekmek hepsini yazıyorsun
Çok tadımlık olmadı ama telafi edeceğim ennn kısa zamanda sözSormaaaaz diyecegim de dead bi tanedir sorar sorar hatta gelir corba yapar
cok.gecmis olsun canim. Yolculuk yordu seni. Patates kizartmasi tadimliktir umarim
canım yüksek olunca kilolar 10 kilo falan pek fark edilmiyor ben de yaşadım onu,ama 60'tan 50'ye inince nasıl anlaşılıyor bak görürsün
Farkeden yine farkediyorda devamlı görenler anlamıyor. Aynen kilo yüksek olunca....
Çok spor yaptım sıkılaştım ve fark etti etmemesi mümkün değil ama göz görmüyor demek ki yapacak bişey yokBoyun kacti daha onceden sormussan k.bakma hep karistiriyorjmfarkediuorlardir bir de kiyafette onemli. Sporla beraber verince farkedilmemesj imkansiz gibi bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?