Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

İşe yarıyor saf protein bakalım sende ne gibi değişiklikler olacak. Bikaç gün de yapabilirsin

Bizimki direkt kucakci dogdu sonradan alisma yok. Huyu boyle geldi 15 gunlukken fln bile kucaga alistirmissin diyorlsrdi. Cocuk dogali kac gun oldu da alistiysa sanki. Hem alissin nolacaksa. Bu tatlinzorluklarin darisi sana aprilim

Hiç sormazsınki hasta mısın sağ mısın anca kırmızı kart Grip oldum ya dün hep uyudum. Şimdi yazacağım dünkü menümü.

Sormaaaaz diyecegim de dead bi tanedir sorar sorar hatta gelir corba yapar

cok.gecmis olsun canim. Yolculuk yordu seni. Patates kizartmasi tadimliktir umarim

Hiç sormazsınki hasta mısın sağ mısın anca kırmızı kart Grip oldum ya dün hep uyudum. Şimdi yazacağım dünkü menümü.
ya canım Kıyamam geçmiş olsun sana sormam mi hic tamam ama yije de dikkat et öyle saçma şeyler yeme

Evet muaf oluyor sonuçta hasta sen hasta değildin yın eyedin sopayi

Çok fena gaza geldim heee cumaya 3 gün kala geç m kaldım deadline
O geç falan değil bi kere yapabiliriz bence de sıkıntı yok asilalim tabiki

cok.gecmis olsun canim. Yolculuk yordu seni. Patates kizartmasi tadimliktir umarim
valla gider yaparım neden olmasın dimi

10 kilo verdim kimse ağzını açıp bişey demedi sinir olmuştum vallahi bide 60 olayım sonra 55 bakalım yine kimse görmeyecek mi
O kiskancliktan bi kere kilo alsan hemen soylerler kilo versen bilerek soylemiyorlar

10 kilo verdim kimse ağzını açıp bişey demedi sinir olmuştum vallahi bide 60 olayım sonra 55 bakalım yine kimse görmeyecek mi
canım yüksek olunca kilolar 10 kilo falan pek fark edilmiyor ben de yaşadım onu,ama 60'tan 50'ye inince nasıl anlaşılıyor bak görürsün

Boyun kacti daha onceden sormussan k.bakma hep karistiriyorjm farkediuorlardir bir de kiyafette onemli. Sporla beraber verince farkedilmemesj imkansiz gibi bisey

Şimdi bol acılı sebze çorbası yapıyorum, toparlanırım inşallah yarına kadar
hihh patates kızartması gördüm orada hem de miktar yazmıyor,sabahki ekmek de kaç dilim,hangi ekmek,nasıl ekmek hepsini yazıyorsun
Galiba 200 kalorilik yedim kızartmayı Annem kepekli mayalı ekmek yapıyor, onun ucundan kıyısından alıyorum biraz. Çoğu zaman çeyrekten daha az yiyorum.

Çok tadımlık olmadı ama telafi edeceğim ennn kısa zamanda söz

canım yüksek olunca kilolar 10 kilo falan pek fark edilmiyor ben de yaşadım onu,ama 60'tan 50'ye inince nasıl anlaşılıyor bak görürsün

Farkeden yine farkediyorda devamlı görenler anlamıyor. Aynen kilo yüksek olunca....

Boyun kacti daha onceden sormussan k.bakma hep karistiriyorjm farkediuorlardir bir de kiyafette onemli. Sporla beraber verince farkedilmemesj imkansiz gibi bisey
Çok spor yaptım sıkılaştım ve fark etti etmemesi mümkün değil ama göz görmüyor demek ki yapacak bişey yok
dagatesi boyum 160

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…