evet pek tadımlık olmamış ama bir daha patates kızartması olmasın aman,ekmek iyiymiş sağlıklı.onu az miktarda tüketebilirsinŞimdi bol acılı sebze çorbası yapıyorum, toparlanırım inşallah yarına kadar
Galiba 200 kalorilik yedim kızartmayıAnnem kepekli mayalı ekmek yapıyor, onun ucundan kıyısından alıyorum biraz. Çoğu zaman çeyrekten daha az yiyorum.
Çok tadımlık olmadı ama telafi edeceğim ennn kısa zamanda söz
aynı boydaymışız,biz minyonlarda kilo daha da bir çirkin duruyor
Çok spor yaptım sıkılaştım ve fark etti etmemesi mümkün değil ama göz görmüyor demek ki yapacak bişey yok
dagatesi boyum 160
Kesinlikle öyleee banada aynısı olmuştu 108den 90 a düştüm gayet de belliydi. Kimse bişey demedi, bikaç kişi hariç hep haset .Sonra anladılar zayıflıyorum gözleri alıştı ağır ağır şimdiyse yine çok diyen olmaz. Diyenlerin de niyeti güzel insannnnlar
Bir daha ceza yemeyelim inşallah ta benim için sıkıntı değil biliyorusn seviyorum çünküdeadline kuzumm bu cuma son sonuç listeleri hazırlama işi haberimiz olsun didim :))))))
Ceza bitecek
oo ip atlama güzel ya ben hiç bişey yapamıyorsam o gün ip atlıyorum zaten yapabilriz
benimde boyum 162 nerdeyse aynı boydayız 2 cmin lafı mı olur blackaynı boydaymışız,biz minyonlarda kilo daha da bir çirkin duruyor
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
april_2007 | - | - | - | ||||
deadline | - | - | |||||
blackswannina94 | - | - | - | ||||
dagatesi | - | - | - | ||||
Merops | - | - | - | - | - | - | |
keten prenses | - | - | - | - | - | ||
ispanyol | m-m | m-m | - | - | - | - | - |
andelib | - | - | - | ||||
Zehragrbzdrn | - | - | |||||
zensim | - | - | - | ||||
_Simurg_ | - | - | - | - | - | - | - |
Peyki ala hanfendievet pek tadımlık olmamış ama bir daha patates kızartması olmasın aman,ekmek iyiymiş sağlıklı.onu az miktarda tüketebilirsin
Tamam o zaman yavaş yavaş başlayayım ben bugünBir daha ceza yemeyelim inşallah ta benim için sıkıntı değil biliyorusn seviyorum çünkü
oo ip atlama güzel ya ben hiç bişey yapamıyorsam o gün ip atlıyorum zaten yapabilriz
ama ısınmadan yapma canım bileğin falan zarar görmesin esmene hareketleir falan yap lesliedeki gibi bir iki dk yürü falan ısın sonra ip atla sıkıntı olmasınPeyki ala hanfendi
Tamam o zaman yavaş yavaş başlayayım ben bugün
çok haklısın kaptanımKesinlikle öyleee banada aynısı olmuştu 108den 90 a düştüm gayet de belliydi. Kimse bişey demedi, bikaç kişi hariç hep haset .Sonra anladılar zayıflıyorum gözleri alıştı ağır ağır şimdiyse yine çok diyen olmaz. Diyenlerin de niyeti güzel insannnnlar
Çok spor yaptım sıkılaştım ve fark etti etmemesi mümkün değil ama göz görmüyor demek ki yapacak bişey yok
dagatesi boyum 160
olmaz olmazbenimde boyum 162 nerdeyse aynı boydayız 2 cmin lafı mı olur black
dead nescafeleri şekersiz içiyorsun değil misalı menüm
kahvaltı 8 :yarım simit çay
öğle 12.30: 1 kase yoğurtlu soğuk buğday çorbası salata 1 servis kaşığı köfteli patates yemeği
ara 15.00 :yarım yeşil elma yarım simitimin kalanı
akşam 17.00: 1 kupa nescafe 2 yumurtalı omlet
1.5 lt su oldu akşama 2 yi geçer spor şimdilik yok olursa eklerim yazarım
ha bu arada sabah 1 minik bitter yemiştimm not düşeyim
Kesinlikle öyleee banada aynısı olmuştu 108den 90 a düştüm gayet de belliydi. Kimse bişey demedi, bikaç kişi hariç hep haset .Sonra anladılar zayıflıyorum gözleri alıştı ağır ağır şimdiyse yine çok diyen olmaz. Diyenlerin de niyeti güzel insannnnlar
evet hatta sütlü içiyorum normalde yani süt su nescafe kahvesinden ama bukez ikisi bir arada içtimdead nescafeleri şekersiz içiyorsun değil mi
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
april_2007 | - | - | - | ||||
deadline | - | - | |||||
blackswannina94 | - | - | |||||
dagatesi | - | - | - | ||||
Merops | - | - | - | - | - | - | |
keten prenses | - | - | - | - | - | ||
ispanyol | m-m | m-m | - | - | - | - | - |
andelib | - | - | - | ||||
Zehragrbzdrn | - | - | |||||
zensim | - | - | - | ||||
_Simurg_ | - | - | - | - | - | - | - |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?