Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

evet pek tadımlık olmamış ama bir daha patates kızartması olmasın aman,ekmek iyiymiş sağlıklı.onu az miktarda tüketebilirsin

zensim demek ki kıskançlıklarından kimse söylemiyor zen,boş ver
Kesinlikle öyleee banada aynısı olmuştu 108den 90 a düştüm gayet de belliydi. Kimse bişey demedi, bikaç kişi hariç hep haset .Sonra anladılar zayıflıyorum gözleri alıştı ağır ağır şimdiyse yine çok diyen olmaz. Diyenlerin de niyeti güzel insannnnlar

bu tabloyu ve kuralları kardeş takımımızın izniyle alıp bize uyarladım kızlar çok hoşuma gitti tablo bu tablo daki günler kısmına menü paylaşıp menüsü uygun olanlara sembolü paylaşmayana ?? ve paylaşıp menü uygun olmayana işareti koyacağız menü ve spor paylaşmayan yada haftada iki kereden fazla işaret alan yarışmacımıza spor cezası vereceğz ve hafta boyunca spor yada menüsü iyi olanlara haftada bir ödül hakkı vardır başka kurallar eklenecektir yada değiştirilecektir bu bir taslaktır kural tavsiyesi olan kaptan ve yardımcılarımızı ve üylerimizi de açık oturuma davet ediyorum ApriL_2007 fitblack deadline dagatesi yönetim kadrosunun dikkatine

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
april_2007 -------
deadline---- ---
blackswannina94-------
dagatesi-------
Merops--- ----
keten prenses-------
ispanyolm-mm-m-----
andelib---- ---
Zehragrbzdrn----- --
zensim-------
_Simurg_ -------

[TR]

[TR] [/TR][/TR]
[TR][TR][TR][/TR][/tr][/tr]

takım isimleri belli oldukça ekleyelim

HIZLI VE ORGANİK===>> fitblack -- dagatesi -- Z zehragurbuz

SPEEDYKİLOS===>>@Merops --- ApriL_2007 --- [USER=411181]@keten prenses

38 LİK ÇITIRLAR===>>@ispanyol--- zensim @_Simurg_ ==> izinli takım

DEADTEAM ===>> andelib -- deadline [/USER] zensim

Son düzenleme:
salı menüm
kahvaltı 8 :yarım simit çay
öğle 12.30: 1 kase yoğurtlu soğuk buğday çorbası salata 1 servis kaşığı köfteli patates yemeği
ara 15.00 :yarım yeşil elma yarım simitimin kalanı
akşam 17.00: 1 kupa nescafe 2 yumurtalı omlet

1.5 lt su oldu akşama 2 yi geçer spor şimdilik yok olursa eklerim yazarım

ha bu arada sabah 1 minik bitter yemiştimm not düşeyim

evet pek tadımlık olmamış ama bir daha patates kızartması olmasın aman,ekmek iyiymiş sağlıklı.onu az miktarda tüketebilirsin
Peyki ala hanfendi

Bir daha ceza yemeyelim inşallah ta benim için sıkıntı değil biliyorusn seviyorum çünkü

oo ip atlama güzel ya ben hiç bişey yapamıyorsam o gün ip atlıyorum zaten yapabilriz
Tamam o zaman yavaş yavaş başlayayım ben bugün

çok haklısın kaptanım bana da diyen yok,ben de diyet yapıyorum vs demiyorum zaten,ama süzen çok

dead nescafeleri şekersiz içiyorsun değil mi

Yapma aprilim yaa senin yarin kayboldu. Goz alissin da yani 50 kilodan fazla verdin. Haset o haset

-bugünkü menüm(salı)-
10.15: 2 tane incir,2 tane ceviz,4 tane üzüm
12.10: 7 tane orta boy vegan köfte(içinde mercimek,mısır unu,keten tohumu vs var),söğüş
17.30: yarım elma,yarım armut + tarçın
1 maden suyu
3 lt su (tamamlarım)
3 fincan bitki çayı (tamamlarım)
spor: koşu bandında 50 dk yürüme,akşama da 1.5 saat sahilde yürüyeceğim

bu tabloyu ve kuralları kardeş takımımızın izniyle alıp bize uyarladım kızlar çok hoşuma gitti tablo bu tablo daki günler kısmına menü paylaşıp menüsü uygun olanlara sembolü paylaşmayana ?? ve paylaşıp menü uygun olmayana işareti koyacağız menü ve spor paylaşmayan yada haftada iki kereden fazla işaret alan yarışmacımıza spor cezası vereceğz ve hafta boyunca spor yada menüsü iyi olanlara haftada bir ödül hakkı vardır başka kurallar eklenecektir yada değiştirilecektir bu bir taslaktır kural tavsiyesi olan kaptan ve yardımcılarımızı ve üylerimizi de açık oturuma davet ediyorum ApriL_2007 fitblack deadline dagatesi yönetim kadrosunun dikkatine

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
april_2007 -------
deadline---- ---
blackswannina94-------
dagatesi-------
Merops--- ----
keten prenses-------
ispanyolm-mm-m-----
andelib---- ---
Zehragrbzdrn----- --
zensim-------
_Simurg_ -------

[TR]

[TR] [/TR][/TR]
[TR][TR][TR][/TR][/tr][/tr]

takım isimleri belli oldukça ekleyelim

HIZLI VE ORGANİK===>> fitblack -- dagatesi -- Z zehragurbuz

SPEEDYKİLOS===>>@Merops --- ApriL_2007 --- [USER=411181]@keten prenses

38 LİK ÇITIRLAR===>>@ispanyol--- zensim @_Simurg_ ==> izinli takım

DEADTEAM ===>> andelib -- deadline [/USER] zensim [/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…