Selam kizlar bugun neydi sali mi iste bugunun menusu
sabah 7 2 gunkurusu
2 yumrtali omlet 3 salatalik.2 dilim ekmek
ogleden sonra 1 avucici buyuklugunde pogaca desem degil ekmek desem degil.peynirli ekmegimsi puaca yedim. Sutlu peynirli ekmek gibi.
Aksam 1 kase corba / 6 7 kasik taze fasulye.
Su 3 litreye yakin oldu sanirim
spoar 20 mekik cektim oglusla beraberspor yok yani
Evet kendi halinde daha cok gidiyor bende deya asılmakla da olmuyor bazen çok streste yapınca gitmiyor mesela dikkat etmek ama çok takıntı yapmamak en güzeli
aynenEvet kendi halinde daha cok gidiyor bende de
ben menünü beğendim ama azıcık meyve de ye meyveSelam kizlar bugun neydi sali mi iste bugunun menusu
sabah 7 2 gunkurusu
ogleden sonra 1 avucici buyuklugunde pogaca desem degil ekmek desem degil.peynirli ekmegimsi puaca yedim. Sutlu peynirli ekmek gibi.
-bugünkü menüm(salı)-
10.15: 2 tane incir,2 tane ceviz,4 tane üzüm
12.10: 7 tane orta boy vegan köfte(içinde mercimek,mısır unu,keten tohumu vs var),söğüş
17.30: yarım elma,yarım armut + tarçın
1 maden suyu
3 lt su (tamamlarım)
3 fincan bitki çayı (tamamlarım)
spor: koşu bandında 50 dk yürüme,akşama da 1.5 saat sahilde yürüyeceğim
ya varya ben bir kilo alayım kilo mu aldın sen oluyor insanlar 5 kilo vereyim kimsenin sesi çıkmıyor yahayır madem aldığğım belli verdiğim nasıl belli olmaz
minionlartakımda herkes bu civarda mı acaba herkesin boyunu emrak ettim şu an
Yok ya bence ben gidio bi daha olctureyim hep boyum kisa geliyor bana da ( utanan surat )
su smileylere tel.den tiklayinca geri yazamiyorum yonetiiiim duy sesimizi bi baska ayar yap sunlara
Al bitane dahabende telden yazamıyorum sinir oluyorum ya neyseki evde laptop var
ApriL_2007 bu hafta listeye girebilecek durumda mısın yoksa haftaya mı girebilrisin sence ona göre cuma seni bekleyim mi ne yapayım ne edeyim aklımda olsun ona göre
Selam kizlar bugun neydi sali mi iste bugunun menusu
sabah 7 2 gunkurusu
tamam april olsun haftaya olur ama benceAz yemişsin! Dikkat
Tam minyon olaraktan 1.57 efemmmm :)))))
Ben hepp telden yazıyorumnasıl sende olmuyor??
Al bitane daha
Canımmm girmeyi inan çok isterdim de sanmıyorum bakalım cumaya yine hatırlatırım ama sen yinede beni bekleme kafana göre takıl
Az yiyorsun miden mi küçüldü senin? Süt Ürünleri yoğurt protein fazla tüket ok? Sağlıklı birey
Neyi eksik kız@Merops veketen prenses yalnız haberiniz olsun menü paylaşımında eksikler var sanki yukarda ne dersiniz eğer cuma eksi görmezseniz ceza gelecek ona göre herşey cumaya bağlı gözüm üstünüzde
Canım çok yogundum ben halada öyle benim iş yerim tam çarşının göbeği meydanlarda olaylardan kapalı eve en erken 11de gelebiliyorum bide çok yoğun oluyor hiç firsatim olmadı asıl darbe bana geldi yani o yüzden eksikgünler eksik cuma cumartesi yok ya
tamam canım olsun bilmiyordum ama önceki sayfalarda bahsetmişte olabilirsin kaçırmışta olabilirm sıkıntı değil o zamanCanım çok yogundum ben halada öyle benim iş yerim tam çarşının göbeği meydanlarda olaylardan kapalı eve en erken 11de gelebiliyorum bide çok yoğun oluyor hiç firsatim olmadı asıl darbe bana geldi yani o yüzden eksik
Simit yemek doğru mu? Bana çok tehlikeli geliyor ama tehlikesizse ben de yiyeyimsalı menüm
kahvaltı 8 :yarım simit çay
öğle 12.30: 1 kase yoğurtlu soğuk buğday çorbası salata 1 servis kaşığı köfteli patates yemeği
ara 15.00 :yarım yeşil elma yarım simitimin kalanı
akşam 17.00: 1 kupa nescafe 2 yumurtalı omlet
1.5 lt su oldu akşama 2 yi geçer spor şimdilik yok olursa eklerim yazarım
ha bu arada sabah 1 minik bitter yemiştimm not düşeyim
Çok az yememiş misin ya? Bir sürü de yürümüşsün, yeniden yeniden okuyorum ama yine de az geliyor-bugünkü menüm(salı)-
10.15: 2 tane incir,2 tane ceviz,4 tane üzüm
12.10: 7 tane orta boy vegan köfte(içinde mercimek,mısır unu,keten tohumu vs var),söğüş
17.30: yarım elma,yarım armut + tarçın
1 maden suyu
3 lt su (tamamlarım)
3 fincan bitki çayı (tamamlarım)
spor: koşu bandında 50 dk yürüme,akşama da 1.5 saat sahilde yürüyeceğim
Benim 160ahahah değil mi alınca hemen söylerler
ben verdiğimi çok net görüyorum valla,varsın insanlar görmesin(!)
herkes boyunu yazsın cidden ben de merak ettim
100le başladım, bi de hafif yapmaya çalıştım. Bakalım daha yarın çıkar acısıama ısınmadan yapma canım bileğin falan zarar görmesin esmene hareketleir falan yap lesliedeki gibi bir iki dk yürü falan ısın sonra ip atla sıkıntı olmasın
her zaman değil işe geç kalmıştım o nedenle aldım aç klamktan iyidir diyeSimit yemek doğru mu? Bana çok tehlikeli geliyor ama tehlikesizse ben de yiyeyim
Çok az yememiş misin ya? Bir sürü de yürümüşsün, yeniden yeniden okuyorum ama yine de az geliyor
Benim 160
100le başladım, bi de hafif yapmaya çalıştım. Bakalım daha yarın çıkar acısı
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
april_2007 | - | - | - | ||||
deadline | - | - | |||||
blackswannina94 | - | - | |||||
dagatesi | - | - | |||||
Merops | - | - | - | - | - | - | |
keten prenses | - | - | - | - | - | ||
ispanyol | m-m | m-m | - | - | - | - | - |
andelib | - | - | |||||
Zehragrbzdrn | - | - | |||||
zensim | - | - | |||||
_Simurg_ | - | - | - | - | - | - | - |
Şimdi geliyor bebişimApriL_2007 hani menü nerde menü menü menü bir sen kalmışsın da ha keten de var ama onun işler yoğunmuş ekler bir ara
valla bu aralar çok canım sıkılıyor sabırsızlaştım iyiceŞimdi geliyor bebişim
Canım çok yogundum ben halada öyle benim iş yerim tam çarşının göbeği meydanlarda olaylardan kapalı eve en erken 11de gelebiliyorum bide çok yoğun oluyor hiç firsatim olmadı asıl darbe bana geldi yani o yüzden eksik
Deadline keteni muaf tutalım bir süre olur mu?tamam canım olsun bilmiyordum ama önceki sayfalarda bahsetmişte olabilirsin kaçırmışta olabilirm sıkıntı değil o zamaninşallah rahatlarsın kısa zamanda
İlginç menü olmuş nihayet akşam miden yemek görmüşSalı menüm
09:00-Peynir, 1 domates, 1 salatalık, çeyrek bazlama
11:30-3-4 tane kuru üzüm, 1 tane leblebi
13:00-çeyrek şeftali, üzüm
18:30-1 avuç leblebi, 7 tane yer fıstığı, üzüm (45 tane filandı yanlış saymadıysam)
19:45-1 küçük kase mevsim salatası, 6-7 kaşık patlıcan yemeği
100 ip atlama, 50 yanlara eğilme
Yatana kadar suyu 3 litreye tamamlarım
En iyisini yapmışsın canım sen bu sıcak havada zaten onlar gider. Yemeye vermek sonrasında mutsuzluk bebişim amann sakınvalla bu aralar çok canım sıkılıyor sabırsızlaştım iyiceönceden olsa kendimi yemeye verirdim şimdi içecekelre verdim sabahtan beri çaylar sular maden suları bugün kaç lt sıvı içmişimdir merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?