Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Selam kizlar bugun neydi sali mi iste bugunun menusu

sabah 7 2 gunkurusu

2 yumrtali omlet 3 salatalik.2 dilim ekmek

ogleden sonra 1 avucici buyuklugunde pogaca desem degil ekmek desem degil.peynirli ekmegimsi puaca yedim. Sutlu peynirli ekmek gibi.

Aksam 1 kase corba / 6 7 kasik taze fasulye.

Su 3 litreye yakin oldu sanirim

spoar 20 mekik cektim oglusla beraber spor yok yani

bugün salı mıydı neydi nasıl bir giriş ya senin günler geceelr fazlaca karışmış dagatesi:
bu arada tabloda sana bebiş sembolu koyuyorum

ben menünü beğendim ama azıcık meyve de ye meyve

Az yemişsin! Dikkat

Tam minyon olaraktan 1.57 efemmmm :)))))
Yok ya bence ben gidio bi daha olctureyim hep boyum kisa geliyor bana da ( utanan surat )

su smileylere tel.den tiklayinca geri yazamiyorum yonetiiiim duy sesimizi bi baska ayar yap sunlara

Ben hepp telden yazıyorum nasıl sende olmuyor??

bende telden yazamıyorum sinir oluyorum ya neyseki evde laptop var
Al bitane daha
ApriL_2007 bu hafta listeye girebilecek durumda mısın yoksa haftaya mı girebilrisin sence ona göre cuma seni bekleyim mi ne yapayım ne edeyim aklımda olsun ona göre

Canımmm girmeyi inan çok isterdim de sanmıyorum bakalım cumaya yine hatırlatırım ama sen yinede beni bekleme kafana göre takıl

Az yiyorsun miden mi küçüldü senin? Süt Ürünleri yoğurt protein fazla tüket ok? Sağlıklı birey

tamam april olsun haftaya olur ama bence zaten bu hafta listeye girecek kadar kilo verirsen takımda en çok kiloyu da sen vermiş olursun verme bence de haftaya gir listeye

tamam canım olsun bilmiyordum ama önceki sayfalarda bahsetmişte olabilirsin kaçırmışta olabilirm sıkıntı değil o zaman inşallah rahatlarsın kısa zamanda

Simit yemek doğru mu? Bana çok tehlikeli geliyor ama tehlikesizse ben de yiyeyim

Çok az yememiş misin ya? Bir sürü de yürümüşsün, yeniden yeniden okuyorum ama yine de az geliyor
ahahah değil mi alınca hemen söylerler
ben verdiğimi çok net görüyorum valla,varsın insanlar görmesin(!)
herkes boyunu yazsın cidden ben de merak ettim
Benim 160
ama ısınmadan yapma canım bileğin falan zarar görmesin esmene hareketleir falan yap lesliedeki gibi bir iki dk yürü falan ısın sonra ip atla sıkıntı olmasın
100le başladım, bi de hafif yapmaya çalıştım. Bakalım daha yarın çıkar acısı

Salı menüm
09:00-Peynir, 1 domates, 1 salatalık, çeyrek bazlama
11:30-3-4 tane kuru üzüm, 1 tane leblebi
13:00-çeyrek şeftali, üzüm
18:30-1 avuç leblebi, 7 tane yer fıstığı, üzüm (45 tane filandı yanlış saymadıysam)
19:45-1 küçük kase mevsim salatası, 6-7 kaşık patlıcan yemeği
100 ip atlama, 50 yanlara eğilme
Yatana kadar suyu 3 litreye tamamlarım

her zaman değil işe geç kalmıştım o nedenle aldım aç klamktan iyidir diye ama yarım simit yiyebilirsin arada kahvaltıda çoğu diyet listesinde izin verilir poğaçadan daha iyi ondan çok fazla yağ falan var ya mesela onu eksinlikle önermiyorlar

bu tabloyu ve kuralları kardeş takımımızın izniyle alıp bize uyarladım kızlar çok hoşuma gitti tablo bu tablo daki günler kısmına menü paylaşıp menüsü uygun olanlara sembolü paylaşmayana ?? ve paylaşıp menü uygun olmayana işareti koyacağız menü ve spor paylaşmayan yada haftada iki kereden fazla işaret alan yarışmacımıza spor cezası vereceğz ve hafta boyunca spor yada menüsü iyi olanlara haftada bir ödül hakkı vardır başka kurallar eklenecektir yada değiştirilecektir bu bir taslaktır kural tavsiyesi olan kaptan ve yardımcılarımızı ve üylerimizi de açık oturuma davet ediyorum ApriL_2007 fitblack deadline dagatesi yönetim kadrosunun dikkatine

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
april_2007 -------
deadline---- ---
blackswannina94-------
dagatesi-------
Merops--- ----
keten prenses-------
ispanyolm-mm-m-----
andelib---- ---
Zehragrbzdrn----- --
zensim-------
_Simurg_ -------

[TR]

[TR] [/TR][/TR]
[TR][TR][TR][/TR][/tr][/tr]

takım isimleri belli oldukça ekleyelim

HIZLI VE ORGANİK===>> fitblack -- dagatesi -- Z zehragurbuz

SPEEDYKİLOS===>>@Merops --- ApriL_2007 --- [USER=411181]@keten prenses

38 LİK ÇITIRLAR===>>@ispanyol--- zensim @_Simurg_ ==> izinli takım

DEADTEAM ===>> andelib -- deadline [/USER] zensim [/QUOTE]

Senin bu işler yoğunlukların bitene kadar müsade veriyorum menü paylaşımında ama diyete devammm bak gruplar yaptık beraber aynı gruptayız, kilo ver oyarım
tamam canım olsun bilmiyordum ama önceki sayfalarda bahsetmişte olabilirsin kaçırmışta olabilirm sıkıntı değil o zaman inşallah rahatlarsın kısa zamanda
Deadline keteni muaf tutalım bir süre olur mu?

İlginç menü olmuş nihayet akşam miden yemek görmüş :))))) güzellll olmuş hafif

En iyisini yapmışsın canım sen bu sıcak havada zaten onlar gider. Yemeye vermek sonrasında mutsuzluk bebişim amann sakın benimde canım pek bişey istemiyorum bugünler de ama sırf vitamin olsun diye yiyorum bazı şeyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…