- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
april_2007 | - | - | |||||
deadline | - | - | |||||
blackswannina94 | - | - | |||||
dagatesi | - | - | |||||
Merops | - | - | - | - | - | - | |
keten prenses | muaf | muaf | muaf | muaf | muaf | muaf | muaf |
ispanyol | muaf | muaf | muaf | muaf | muaf | muaf | muaf |
andelib | - | - | |||||
Zehragrbzdrn | - | - | |||||
zensim | - | - | |||||
_Simurg_ | - | - | - | - | - | - | - |
ya canım çok değişik zararlı şeyler istiyor ama yok daha cıss onlarEn iyisini yapmışsın canım sen bu sıcak havada zaten onlar gider. Yemeye vermek sonrasında mutsuzluk bebişim amann sakınbenimde canım pek bişey istemiyorum bugünler de ama sırf vitamin olsun diye yiyorum bazı şeyleri
keten ispanyol simurg muaf şimdilikSenin bu işler yoğunlukların bitene kadar müsade veriyorum menü paylaşımında ama diyete devammmbak gruplar yaptık beraber aynı gruptayız, kilo ver oyarım
Deadline keteni muaf tutalım bir süre olur mu?
İlginç menü olmuş nihayet akşam miden yemek görmüş:))))) güzellll olmuş hafif
Kasma kendini bu ctesi ye canım sonra spora yüklen malesef ki insanın aklına düştümü bişey dayanması zor oluyor...ya canım çok değişik zararlı şeyler istiyor ama yok daha cıss onlarbir ara ama bişey yemek istiyorum o gün tabispora yüklenmem lazım cumartesiden geçte olamamsı lazım şimdilik askıda o
yok düştü aklıma sonra kaçtı ama derinlerd eyaşıyorKasma kendini bu ctesi ye canım sonra spora yüklen malesef ki insanın aklına düştümü bişey dayanması zor oluyor...
Sanada tatlımiyi geceler 1. takım
Gece yine uyuyamadık sıcaktan,sabahta zor kalkıyoruz. Sanki azcık sabah esiyordu ama azcıkbuna bile sevinir oldum. Onun dışında Cokkkkkkkkk iyiyim
Sizler nasılsınız iyisiniz İnşaAllah?
Herkese günaydın
Bugün kendimi hafiflemiş hissettim belim ve karnım çekilmişti bu havayla tartilayim dedim arti gördüm
Canım sıkıldı
Umarım canım sağol zaten bu 64-63 kglarda bişey var bir türlü eksilemiyorum bu kilolardaGünaydın canım.
Sıkma canını, artı görmenin iki sebebi vardır kanımca;
1- Sürekli protein grubundan beslendiğin ve spor yaptığın için kas oluşmuştur.
2-Havalar çok sıcak vücudun ödem yapmış olabilir.
Önemli olan sıkılaşmak zaten.
63 - 64Umarım canım sağol zaten bu 64-63 kglarda bişey var bir türlü eksilemiyorum bu kilolarda
İnşaAllah canım menülerin çok güzel ulaşmaman için sebep göremiyorum ben boyun kaç63 - 64
Ben o kilolarda manken gibi oluyorum. Offf of
89 kiloyum hedefim 60. İnşallah kavuşacağım bu hedefime
Gunaydiin kaptan. Biz de esmesin yattigi oda dedigi icin doktor cam kapi kapali yatiyoruz. Aslinda ev guzel esiyor ama faydalanamayip pisiyoruz
Hiççç canını sıkma geçicidir...Herkese günaydın
Bugün kendimi hafiflemiş hissettim belim ve karnım çekilmişti bu havayla tartilayim dedim arti gördüm
Canım sıkıldı
63 - 64
Ben o kilolarda manken gibi oluyorum. Offf of
89 kiloyum hedefim 60. İnşallah kavuşacağım bu hedefime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?