İnşaAllah canım menülerin çok güzel ulaşmaman için sebep göremiyorum ben boyun kaç
Tabiki kavuşacaksın. Sadece sabır ve istikrar çok güzel gidiyorsun zaten pes etme yeter bitanem
Geçici olsun lütfenNarin kuzuu için herşey dagatesi ama o kadar havasızlıktan da bişey olmasın bari kapıyı aç. Çocuğu pişik yapma. Kime benziyor Salih?
Hiççç canını sıkma geçicidir...
Tabiki kavuşacaksın. Sadece sabır ve istikrar çok güzel gidiyorsun zaten pes etme yeter bitanem
Oh iyiymis boyun bende 160 cm hedefi kısa tutuyorum ilk hedef 60 kg sonra 55 olabiirsemÇok teşekkür ederim. 1,68 boyum.
İnşallah canım benim. Hepimiz hedeflerine ulaşır umarım
Ama hergün tartılmayı tavsiye etmem . Sadece cuma günü tartıl canım kafanı yorma o kilolar kendi kendine gidecekGeçici olsun lütfenvucuduma sinyal gönderiyorum bende geçecek diyorum
Haklisin canım cumadan sonra tartiyi ogluma saklaticam ben saklarsam bulurumAma hergün tartılmayı tavsiye etmem . Sadece cuma günü tartıl canım kafanı yorma o kilolar kendi kendine gidecek
amsterdam12 ve @keten prenses yalnız haberiniz olsun menü paylaşımında eksikler var sanki yukarda ne dersiniz eğer cuma eksi görmezseniz ceza gelecek ona göre herşey cumaya bağlı gözüm üstünüzde
valla cezaların en büyüğünü hakediyorum sanırım..cezam neyse çekerim fazlasıylaçok düzensiz bir hafta oldu annemler yok yalnızım evin iki erkeğiyle..spora da gidemedim dün verim cezamı :)
ayrıca su tablonun üstünde tüm çıtırların dikkatine yazıyo ya kendimi hiç çıtır hissetmiyorum.sporada gitmesem heralde bayağı bi artı çıkardımtoparlanmam lazım acileeeeeeeeeeeeen kasıma bişey kalmadı ve ben hala yerimde sayıyorum bu gidişle düğüne fln da gitmem ben bu koca simitlerimle
Herkese günaydın
Bugün kendimi hafiflemiş hissettim belim ve karnım çekilmişti bu havayla tartilayim dedim arti gördüm
Canım sıkıldı
Narin kuzuu için herşey dagatesi ama o kadar havasızlıktan da bişey olmasın bari kapıyı aç. Çocuğu pişik yapma. Kime benziyor Salih?
Hiççç canını sıkma geçicidir...
menüm sabah bişi yemedim latte içiyorum laktozsuz
öğle salata balıklı 13,00
akşam ızgara köfte,salata olabilir dışarda olacağım
spor 1 saat yürüyüş
su 2 lt
Çok teşekkür ederim. 1,68 boyum.
İnşallah canım benim. Hepimiz hedeflerine ulaşır umarım
63 - 64
Ben o kilolarda manken gibi oluyorum. Offf of
89 kiloyum hedefim 60. İnşallah kavuşacağım bu hedefime
Bugün ki menüm;
Sabah 08:00
Sirkeli limonlu su
Kahvaltı 09:30
1 bardak ayran
1 armut
Ara 11:00
Yeşilçay
Öğle 13:30
3 köfte
Salata
Ara 16:00
Şekersiz Zencefilli Nescafe
Akşam 19:00
Yulaflı salata( 4 kaşık yulafı bir kaseye alıyorum üzerine ıslatacak kadar sıcak su ekliyorum. Salatanın yeşilliklerini hazırlarken o yumuşamış oluyor. İçerisine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ekliyorum. Yeşilliğe yulafı ilave ediyorum. Üzerine limon sıkıyorum)
1 kase yoğurt
Gün içinde 2,5 lt su
Spor = 100 Mekik + Birkaç egzersiz
Sanki bugün daha bir az yemişYa cok cok az yiyorsn gibi geliyor hep.
Geceleri oyle gunduz baska odaya alip havalandiriyorum aprilim. Bizim balkonlar karsilikli acinca sabaha usuyorsun. Ondan mecbur kapatiyoruz ama esim cok sikayetcisalih ilk dogdugunda herkes aa ayni annesi diyordu simdi babaya donmus diyorlsr bana sorarsan ultrason goruntulerinde bile hep babaydi :))
Ayy tamam benlikmiş ev süper bizim ev esmiyor çok az ! He heheh demek ultrason da belliydi alemsin ozaman huyu sana benzesin bariii minnağın :)))
Sanki bugün daha bir az yemişama çok güzel menüleri oda ayrı...
Ay tipi bana huyu babasina cekse daha iyiydi. Bence o daha guzel huylu :))) gel seni misafir edelim aprilim
Herkes az az yiyor bu aralar. Ben de ben c9k yiyorum gibi geliyor. Takimca menuleri bi elden gecirmek lazim aslinda. Ben de cok kotu beslenir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?