Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Geçici olsun lütfen vucuduma sinyal gönderiyorum bende geçecek diyorum

valla cezaların en büyüğünü hakediyorum sanırım..cezam neyse çekerim fazlasıyla çok düzensiz bir hafta oldu annemler yok yalnızım evin iki erkeğiyle..spora da gidemedim dün verim cezamı :)

ayrıca su tablonun üstünde tüm çıtırların dikkatine yazıyo ya kendimi hiç çıtır hissetmiyorum.sporada gitmesem heralde bayağı bi artı çıkardım toparlanmam lazım acileeeeeeeeeeeeen kasıma bişey kalmadı ve ben hala yerimde sayıyorum bu gidişle düğüne fln da gitmem ben bu koca simitlerimle

valla cezaların en büyüğünü hakediyorum sanırım..cezam neyse çekerim fazlasıyla çok düzensiz bir hafta oldu annemler yok yalnızım evin iki erkeğiyle..spora da gidemedim dün verim cezamı :)

Aaa! Ne oldu gitti motivasyon? Yapma hemen yine başla. Cezan akşam 2 saat spor !! Ve salata ağırlıklı beslenme 1 gün :))))) annen ne zaman gelecek ?? Gelsinnn hemennn

Hahahh alemsin :)))) çıtır olacaksın ama pes etmek yok aslaaaa!!!

Herkese günaydın
Bugün kendimi hafiflemiş hissettim belim ve karnım çekilmişti bu havayla tartilayim dedim arti gördüm
Canım sıkıldı

Bazen duraksamalar oluyor direnc kilolari oluyor bir de. Ben de 64 de takili kaldim epeyce. Dead ile beraber uzun sure veremedim. Cunku bir sure sonra vucut yeni duzene alisiyor. Ama muhim olan stres yapmayip devam edebilmek bir yerde illa kiriliyor o direnc

Geceleri oyle gunduz baska odaya alip havalandiriyorum aprilim. Bizim balkonlar karsilikli acinca sabaha usuyorsun. Ondan mecbur kapatiyoruz ama esim cok sikayetci salih ilk dogdugunda herkes aa ayni annesi diyordu simdi babaya donmus diyorlsr bana sorarsan ultrason goruntulerinde bile hep babaydi :))

menüm sabah bişi yemedim latte içiyorum laktozsuz

öğle salata balıklı 13,00

akşam ızgara köfte,salata olabilir dışarda olacağım

spor 1 saat yürüyüş

su 2 lt

Aslinda en guzel yenmesi gereken ogun kahvalti. Insallah motivasyonun hemen gerj gelir

Ya cok cok az yiyorsn gibi geliyor hep.

Ayy tamam benlikmiş ev süper bizim ev esmiyor çok az ! He heheh demek ultrason da belliydi alemsin ozaman huyu sana benzesin bariii minnağın :)))

Ay tipi bana huyu babasina cekse daha iyiydi. Bence o daha guzel huylu :))) gel seni misafir edelim aprilim

Kendine haksızlık etme bence, buradan gayet de güzel huylusun. Aksi olsaydı güzel huylu adamın senle ne işi olurdu ayy çok sağol İnşaAllah oda birgün olur zevkleee

Herkes az az yiyor bu aralar. Ben de ben c9k yiyorum gibi geliyor. Takimca menuleri bi elden gecirmek lazim aslinda. Ben de cok kotu beslenir oldum

Aslında herkes değil bazıları, yönlendirmeye çalışıyorum elimden geldiğince zaten hsonu da yaramazlık bol belki dengeliyordur sende az besleniyorsun bence çünkü emziriyorsun sana çok geliyor ama buradan oyle durmuyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…