Kendine haksızlık etme bence, buradan gayet de güzel huylusun. Aksi olsaydı güzel huylu adamın senle ne işi olurduayy çok sağol İnşaAllah oda birgün olur zevkleee
Aslında herkes değil bazıları, yönlendirmeye çalışıyorum elimden geldiğince zaten hsonu da yaramazlık bol belki dengeliyordursende az besleniyorsun bence çünkü emziriyorsun sana çok geliyor ama buradan oyle durmuyor
bende de aynısı ya valla kilo verdimgaliba diyerekten sabah tartıldım ayni yerimdeyim gr gitmemişHerkese günaydın
Bugün kendimi hafiflemiş hissettim belim ve karnım çekilmişti bu havayla tartilayim dedim arti gördüm
Canım sıkıldı
bende çok takılıyorum 63 ün altına kaç ay inememiştim zamanında sonra 61 e zar zor inip izne ayrıldım şimdi yine aynı yerdeyim tabiUmarım canım sağol zaten bu 64-63 kglarda bişey var bir türlü eksilemiyorum bu kilolarda
april vermiş cezanıvalla cezaların en büyüğünü hakediyorum sanırım..cezam neyse çekerim fazlasıylaçok düzensiz bir hafta oldu annemler yok yalnızım evin iki erkeğiyle..spora da gidemedim dün verim cezamı :)
dün valla az yemedim midemin şiş halini görseydin böyle demezdinAz yemişsin! Dikkat
Tam minyon olaraktan 1.57 efemmmm :)))))
Ben hepp telden yazıyorumnasıl sende olmuyor??
Al bitane daha
Canımmm girmeyi inan çok isterdim de sanmıyorum bakalım cumaya yine hatırlatırım ama sen yinede beni bekleme kafana göre takıl
Az yiyorsun miden mi küçüldü senin? Süt Ürünleri yoğurt protein fazla tüket ok? Sağlıklı birey
öğlen yediğim köfteler beni çok tıkadı akşam bir şey yiyemedim bu yüzden,ama bugün açığı kapattım benceSimit yemek doğru mu? Bana çok tehlikeli geliyor ama tehlikesizse ben de yiyeyim
Çok az yememiş misin ya? Bir sürü de yürümüşsün, yeniden yeniden okuyorum ama yine de az geliyor
Benim 160
100le başladım, bi de hafif yapmaya çalıştım. Bakalım daha yarın çıkar acısı
Çarşamba menüm
08:00-, peynir, 1 salatalık, 1 domates, 5 zeytin
10:45-1 Küçük havuç, 1 şeftali, 1 bardak şekersiz Türk kahvesi
13:00-1 tabak yeşil fasulye, 1 domates, çeyrek kepekli mayalı ekmek
16:30-1 salatalık, 1 domates, 13 kuru kayısı, yarım avuç leblebi, peynir (saçma olmuş biraz)
17:45-5-6 kaşık patlıcan yemeği, 1 kase sebze çorbası. 1 küçük havuç
191 bardak süt
Suyu 3 litreye tamamlarım
3 mil Leslie yaptım, 100 yanlara eğilme yapacağım
Yarım simit serbest evet canım haftada iki kez olabilirandelib bu arada bence simit o kadar da öcü değil yani poğaçalar açmalarla falan kıyaslarsak,arada olmak şartıyla bence kahvaltıda yarım/çeyrek simit yenilebilir
ay neymiş o çok merak ettimyok düştü aklıma sonra kaçtı ama derinlerd eyaşıyorşu malum günlere yaklaşınca çok çeker yerim o zaman
bugün dışarıdaki havayı biraz daha beğendim ben ama evlerin içi yine berbatGece yine uyuyamadık sıcaktan,sabahta zor kalkıyoruz. Sanki azcık sabah esiyordu ama azcıkbuna bile sevinir oldum. Onun dışında Cokkkkkkkkk iyiyim
Sizler nasılsınız iyisiniz İnşaAllah?
canım ben yulaf ezmesini hep tatlı olarak tükettim,meyveli tarçınlı vs.Bugün ki menüm;
Sabah 08:00
Sirkeli limonlu su
Kahvaltı 09:30
1 bardak ayran
1 armut
Ara 11:00
Yeşilçay
Öğle 13:30
3 köfte
Salata
Ara 16:00
Şekersiz Zencefilli Nescafe
Akşam 19:00
Yulaflı salata( 4 kaşık yulafı bir kaseye alıyorum üzerine ıslatacak kadar sıcak su ekliyorum. Salatanın yeşilliklerini hazırlarken o yumuşamış oluyor. İçerisine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ekliyorum. Yeşilliğe yulafı ilave ediyorum. Üzerine limon sıkıyorum)
1 kase yoğurt
Gün içinde 2,5 lt su
Spor = 100 Mekik + Birkaç egzersiz
inşallah canım63 - 64
Ben o kilolarda manken gibi oluyorum. Offf of
89 kiloyum hedefim 60. İnşallah kavuşacağım bu hedefime
canım bütün menünü genel olarak çok beğendim ama 13 kuru kayısı biraz fazla olmamış mıÇarşamba menüm
16:30-1 salatalık, 1 domates, 13 kuru kayısı, yarım avuç leblebi, peynir (saçma olmuş biraz)
191 bardak süt
acaba simit vegan mı?onu bilmiyorum eğer öyleyse haftada 1-2 defa ben de yiyebilirim.süt kullanıyorlar mı acabaÇok güzel menü olmuş
Yarım simit serbest evet canım haftada iki kez olabilir
söyleyeem black kimsenin kanına giremem üzgünümay neymiş o çok merak ettim
gerçi bizim de canımız çekmez inşallah
150 tane de ip atladımÇarşamba menüm
19:0-1 bardak süt
Yanlış görmediniz evet tam olarak 13canım bütün menünü genel olarak çok beğendim ama 13 kuru kayısı biraz fazla olmamış mıyoksa o 3 falan mı? eğer 3 ise menü komple harika
bence çok olmamış ya toplam menüye bakınca o kadar yememişsin ha 8 9 olsa daha iyiolurmuş ama olsun meyve sonuçta daha zararlı bişeyde olabilirdi dimiYanlış görmediniz evet tam olarak 13Hazırlar gibi kocaman değillerdi, küçüktü ama çok oldu farkındayım
Bugün bütün gün evde olunca biraz can sıkıntısından artırdım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?