Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bana cok listelere bakinca :)) yoksa 2 gundur cok acim. Bugun daha guzel yiyecegim aksam. Gunduz pek firsat bulamiyorum oturup yemeye ama kupaya corba dolduruyorum. Oyle iciyorum artik. Oglenleri yemezsem aciiiim ac huysuzlugu oluyor aksama

Herkese günaydın
Bugün kendimi hafiflemiş hissettim belim ve karnım çekilmişti bu havayla tartilayim dedim arti gördüm
Canım sıkıldı
bende de aynısı ya valla kilo verdimgaliba diyerekten sabah tartıldım ayni yerimdeyim gr gitmemiş
Umarım canım sağol zaten bu 64-63 kglarda bişey var bir türlü eksilemiyorum bu kilolarda
bende çok takılıyorum 63 ün altına kaç ay inememiştim zamanında sonra 61 e zar zor inip izne ayrıldım şimdi yine aynı yerdeyim tabi

valla cezaların en büyüğünü hakediyorum sanırım..cezam neyse çekerim fazlasıyla çok düzensiz bir hafta oldu annemler yok yalnızım evin iki erkeğiyle..spora da gidemedim dün verim cezamı :)
april vermiş cezanı dikkat et canım ya herşey bizim için çıtır olmasakta umudumuz var

dün valla az yemedim midemin şiş halini görseydin böyle demezdin
7 tane köfte yedim,hepsi de avuç içi büyüklüğündeydi o kadar tıkadı ki akşam yiyemedim

Çarşamba menüm
08:00-, peynir, 1 salatalık, 1 domates, 5 zeytin
10:45-1 Küçük havuç, 1 şeftali, 1 bardak şekersiz Türk kahvesi
13:00-1 tabak yeşil fasulye, 1 domates, çeyrek kepekli mayalı ekmek
16:30-1 salatalık, 1 domates, 13 kuru kayısı, yarım avuç leblebi, peynir (saçma olmuş biraz )
17:45-5-6 kaşık patlıcan yemeği, 1 kase sebze çorbası. 1 küçük havuç
191 bardak süt
Suyu 3 litreye tamamlarım
3 mil Leslie yaptım, 100 yanlara eğilme yapacağım

öğlen yediğim köfteler beni çok tıkadı akşam bir şey yiyemedim bu yüzden,ama bugün açığı kapattım bence

Çok güzel menü olmuş

andelib bu arada bence simit o kadar da öcü değil yani poğaçalar açmalarla falan kıyaslarsak,arada olmak şartıyla bence kahvaltıda yarım/çeyrek simit yenilebilir
Yarım simit serbest evet canım haftada iki kez olabilir

Gece yine uyuyamadık sıcaktan,sabahta zor kalkıyoruz. Sanki azcık sabah esiyordu ama azcık buna bile sevinir oldum. Onun dışında Cokkkkkkkkk iyiyim

Sizler nasılsınız iyisiniz İnşaAllah?
bugün dışarıdaki havayı biraz daha beğendim ben ama evlerin içi yine berbat
pazar alışverişi yaptım doldurdum evi,yoruldum ama spor da yapacağım

canım ben yulaf ezmesini hep tatlı olarak tükettim,meyveli tarçınlı vs.
böyle salata yapıldığını ilk defa duydum,tadı nasıl? ben de mi denesem

canım bütün menünü genel olarak çok beğendim ama 13 kuru kayısı biraz fazla olmamış mı yoksa o 3 falan mı? eğer 3 ise menü komple harika

-bugünkü menüm- (çarşamba)
10.20: 3.5 tane incir
12.30: 1 büyük tabak dövmeli,ıspanak yemeği
14.30: yarım dikenli incir,4 tane taze ceviz
17.00: 4 tane vegan köfte,2 tabak çeri domates,yarım mısır
2.5 lt su (tamamlarım)
3 fincan bitki çayı(tamamlarım)
spor: 45 dk yürüyüş ( yapacağım)

Herkese iyi akşamlar sohbeti okuyamadim ama okiycam şimdi işlerim var
Çarşamba menüm
7.00 sade Türk kahvesi
7.30 lorlu yumurta zeytin salatalık domates
Biraz çiğ fındık
12.30 bir tabak kabak yemeği bir kutu ton balığı 2 kaşık makarna uç dilim karpuz yarım kase yoğurt
15.00 4 tane yulaflı bisküvi
19.00 az kıymalı yumurta 2 dilim kepek ekmeği sivri yeşil biber az peynir zeytin
Spor : 1 saat yürüyüş yaptım
3 lt drn fazla su içtim
Bana musaade canlar

çarşamba menüm
kahvaltı 8: 1 bardak süt 1 tane form bisküvi saman gibi olandan
ara 10 : 2 dilim elma 6 tane siyah üzüm
öğle: 1 bardak ayran 1 haşlanmış tavuk but 1 kase tarhana çorbası 2 yk pilav
ara 15 :1 küçük salatalık biraz beyaz peynir
akşam 19: 1 avuç içi köfte 2 dilim ekmek 1 büyük domates 1 bardak süt
spor yok su 1 lt

150 tane de ip atladım

canım bütün menünü genel olarak çok beğendim ama 13 kuru kayısı biraz fazla olmamış mı yoksa o 3 falan mı? eğer 3 ise menü komple harika
Yanlış görmediniz evet tam olarak 13 Hazırlar gibi kocaman değillerdi, küçüktü ama çok oldu farkındayım
Bugün bütün gün evde olunca biraz can sıkıntısından artırdım galiba

Yanlış görmediniz evet tam olarak 13 Hazırlar gibi kocaman değillerdi, küçüktü ama çok oldu farkındayım
Bugün bütün gün evde olunca biraz can sıkıntısından artırdım galiba
bence çok olmamış ya toplam menüye bakınca o kadar yememişsin ha 8 9 olsa daha iyiolurmuş ama olsun meyve sonuçta daha zararlı bişeyde olabilirdi dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…