Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

deadline andelib biri daha vardi kimdi hatirlayamadim.arkadas 3 4 uzum nedir 6 kuru uzum nedir. Saka mi 3 tane dis kovugu doldurmaz.
ben o ben kız o üzümler kim kaptıya gitti hemşire abla bahçesinden getirmiş o arada o kadar düştü bana ama çok güzeldi tadı ya şu büyük kırmızı olanlardan erik kadar nerdeyse

sen suyu az mı içiyorsun sanki

bu tabloyu ve kuralları kardeş takımımızın izniyle alıp bize uyarladım kızlar çok hoşuma gitti tablo bu tablo daki günler kısmına menü paylaşıp menüsü uygun olanlara sembolü paylaşmayana ?? ve paylaşıp menü uygun olmayana işareti koyacağız menü ve spor paylaşmayan yada haftada iki kereden fazla işaret alan yarışmacımıza spor cezası vereceğz ve hafta boyunca spor yada menüsü iyi olanlara haftada bir ödül hakkı vardır başka kurallar eklenecektir yada değiştirilecektir bu bir taslaktır kural tavsiyesi olan kaptan ve yardımcılarımızı ve üylerimizi de açık oturuma davet ediyorum ApriL_2007 fitblack deadline dagatesi yönetim kadrosunun dikkatine

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
april_2007 -------
deadline---- ---
blackswannina94-------
dagatesi-------
Merops--- ----
keten prensesmuaf muafmuafmuafmuafmuafmuaf
ispanyolmuaf muafmuafmuafmuafmuafmuaf
andelib---- ---
Zehragrbzdrn----- --
zensim-------
_Simurg_ -------

[TR]

[TR] [/TR][/TR]
[TR][TR][TR][/TR][/tr][/tr]

takım isimleri belli oldukça ekleyelim

HIZLI VE ORGANİK===>> fitblack -- dagatesi -- Z zehragurbuz

SPEEDYKİLOS===>>@Merops --- ApriL_2007 --- [USER=411181]@keten prenses

DEADTEAM ===>> andelib -- deadline [/USER] zensim [/QUOTE]

menüm sabah bişi yemedim latte içiyorum laktozsuz

öğle salata balıklı 13,00

akşam ızgara köfte,salata olabilir dışarda olacağım

spor 1 saat yürüyüş

su 2 lt

Ancak firsat bulabildim canim. Bugun huysuzluk tavan!

Sabah 2 gunkurusu / 2 peynirli ekmek pogaca arasi bisey. Kendim yaptim cok yagli degil sutlu yumurtali ekmek gibi

oglen yarim kupa corba / 3 tatli kasigi puding ( az sekerli)

aksam cok sacma oldu 7 den 11 e kadar 1 lokma yedim geri oglusu aldim fln. Durmadi hic. Yarim kase corba / 1 dilim lazanya / salata / 5 catal kadar puding ( sut olarak tukettigimde cok gaz oluyor oglusta ondan bir de bunu deneyelim dedik. Ceza olacaksa raziyim )

spor oglusla yarim saat dans

su 3 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…